- 23 Ağustos 2012
- 14.719
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iyi geldi kabızlık yaşamıyorum epeydir inşallah cnm hepimizin amacı aynı sonuçta vercez hepsiniAysenin diyeti iyi geldimi sana canim sebzeler fln kabizligina cozum olmustur
Evet dgru soluyosun yasam tarzimizi degistrmek en gzeli ayse kendine iyi gelen seyleri buldu kurtardi kendini :) sende insallah bida almazsn canm verdigin kilolar bende 10 kilo aldm smdi hem onlari hemde daha fazlasini vermkle ugrasiyorum![]()
Dogru soluyosun canm ama zaten 1 ay snra cocuk dusundugum icin gene alicam isde ondan snra vermem lazm ve kalici vermem lazm brazda ondan dukani brakmayida dsunmuyoda deglim ama dukani bifakinca sacmalamktanda korkmuyo deglim ness bseyler dusunuyorum bakalimCanim sen zaten dukani bayagi aksattigin için dukan yapıyorum geri alaçam diye korkma yani. Ayşenin diyeti en makul sağlıklı bir diyet. Geneli sebze protein meyve den oluşuyor.. haftada 2 gün saf prosu var.hamur işi şeker tatlı olmadığı için sağlıklı olarak gidiyir kilolar.
Bence dukani tamamen bırak bir düzeni oturttur.
Ayrıca kim hangi diyeti yaparsa yapsın. Dikkat etmediği sürece geri alır kiloları. Koruma da en az 1 yıl aynı kiloda kalmali insan ve saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirmeli ki verilen kilolar tekrar donmesin bize.
Aynen canm aslinda aysenin diyeti tam benlik ama o siralar heo kacamkli gecti oyuzden nasl oldu anlamadm ama galiba tekrar dnucem gibi bende korkuyorum bu biki caylari yuzunden sagligimi bozmktnazaydidem canım bide dikkatimi çekiyor form çayı bitki çayı fazla tuketuyorsun zaten kabızlık var üstüne bunlarla wc ye çıkmaya çalışmak bağırsak tembelliği yapar ve fazla kabızlık çekersin
en güzel çözüm.
Lif oranı yüksek besinler tüketmek
Yeşillik bol su ve egzersizle hepsi yoluna girer. Bizim en büyük hatamiz ani çözümler aramak. Hemen kilo vermek gibi
Evde wifi varmi canim varsa youtube dan acablirsin canm bence kisin en gzeli leslieŞu Leslieleri bi indirseydim yaa, kış günü spor işi çok zor, hele de arkamdan ağlayan çocuk varsa![]()
Bende menümü yazayım;
Sabah; 2 haşlanmış yumurta, kk peynir, acı sos
Ara; sütlü şekersiz nescafe
Öğle; fırın tavuk, tavuk sote bol baharatlı, yanında yoğurt
Ara: Türk kahvesi, yeşil çay
Akşam; 2-3 çatal yumurtalı ıspanak, bol tarçınlı yoğurt, bi kaç parça da çiğ lahana (eşim yeniden lahana diyetine başlıyo da :))
Su; 1,5 lt üstü
Spor; 200 zıp zıp, 30 mekik, 50 sn plank, 30ar yan bacak hareketi
@morordek @inatettimolacak @toplight @nilsub
Dogru soluyosun canm ama zaten 1 ay snra cocuk dusundugum icin gene alicam isde ondan snra vermem lazm ve kalici vermem lazm brazda ondan dukani brakmayida dsunmuyoda deglim ama dukani bifakinca sacmalamktanda korkmuyo deglim ness bseyler dusunuyorum bakalim![]()
Evet iyi geldi kabızlık yaşamıyorum epeydir inşallah cnm hepimizin amacı aynı sonuçta vercez hepsini
aynen bende suan bi karar verme asamasndayim aysenin diyetine gecip hamilelige kadr onun dyetine yapip hamileykende safprotein gnlerini ckaricam o listeden devm edim dyorum canmCanim hamile olunca zaten kilo alaçam diye korkma hiç sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline geturdigin zaman kilon da normal sınırları seyreder
ay ben varimmmmmKIZLAR LÜTFEN OKUYUN
Takım içi grup kurmak istiyorum grubun adı
Yılbaşına kadar kaçamak yapmayanlar grubu
1 kuralımız
Kaçamak yapmamak
( hamur işi ki bundan kastım hertürlüsü,tatlı hertürlüsü,bakkaliye ürünleri ve aklınıza gelecek bir çok şeker un ve zararlı şeyleri ihtiva eden yiyecekler yani kısaca kilo almamıza neden olan bütün yiyecekler )
Ve 1 sonucumuz olacak
Buna uymayan üye gruptan çıkaracak
Bakalım 1 ay sonunda zafer kimin olacak
Gruba katılmak isteyen arkadaşlar lütfen kendini eklesin
Burda amaç yılbaşına kadar ki bu 1 aylık bi zamanda verebileceğimiz maksimum kiloya erişmek ve yeni yıla daha iyi hissederek girmek
Ekledim bile :)aynen bende suan bi karar verme asamasndayim aysenin diyetine gecip hamilelige kadr onun dyetine yapip hamileykende safprotein gnlerini ckaricam o listeden devm edim dyorum canm
ay ben varimmmmm![]()