Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bgunku menum safprotein gunu
Kahvalti
2 haslanmis ymurta
Kk light suzme peynir
Form cayi

Arada sutlu sekersiz nescafe
Haslanmis tavuk gogsu cok az

Aksam
3 tavuk kofte
3 kasik yogurt
1 bardak zero

Arada
Su
1 kupa form cay
1 kupa 5'i bi yerde

Sporu yazmim birazdan yapicam ole yazarm :KK66: bu arada fatsecrete nescafeyi yazmayi unutmusum smdi hesaplarim tekrar :KK66:
Yarin aysenin diyetine basliyorum dukana donememek uzeree elvedaaaa dukan amcaaaa :KK55::rolleyes: toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

Bgunku menum safprotein gunu
Kahvalti
2 haslanmis ymurta
Kk light suzme peynir
Form cayi

Arada sutlu sekersiz nescafe
Haslanmis tavuk gogsu cok az

Aksam
3 tavuk kofte
3 kasik yogurt
1 bardak zero

Arada
Su
1 kupa form cay
1 kupa 5'i bi yerde

Sporu yazmim birazdan yapicam ole yazarm :KK66: bu arada fatsecrete nescafeyi yazmayi unutmusum smdi hesaplarim tekrar :KK66:
Yarin aysenin diyetine basliyorum dukana donememek uzeree elvedaaaa dukan amcaaaa :KK55::rolleyes: toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Dükan amca aglicak banada çok kizacak

Bu da yine bugün servey servey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim
sadece evdekilere yaptım sağlıklı şeyler yesinler diye

içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
Bütün bu malzemeleri sütün içinde 30 dk kadar beklettim robota çektim. Içine 2 yumurta daha eleyip biraz daha robota çektim.
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
2 yk tam buğday unu ekledim. Biraz koyu olunca süt ekleyerek kek kocamin elde ettim.

Ucundan tadına baktım.sekeri az gibi olunca 1 bardak ballı süt yapıp kekin üzerine döktüm vee yumsacik kek oldu
Eki Görüntüle 1918282
Ayy askolsun canım yaa neden benım katkılarımlaa ben sadece regl olcagım için kazana dusesım var dedım kendımı suclu hıssettımm:KK61:bısey de demedım hıc tatlı adı da yazmadım kı hatta agzıma bıle surmedım bugunnn

Bu da yine bugün servey servey in katkıları ile meydana çıkan tamamen benim sallamasyon olan şekersiz yağsız kekim

içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
Bütün bu malzemeleri sütün içinde 30 dk kadar beklettim robota çektim. Içine 2 yumurta daha eleyip biraz daha robota çektim.
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao
2 yk tam buğday unu ekledim. Biraz koyu olunca süt ekleyerek kek kocamin elde ettim.

Ucundan tadına baktım.sekeri az gibi olunca 1 bardak ballı süt yapıp kekin üzerine döktüm vee yumsacik kek oldu
Eki Görüntüle 1918282
kırıldım canım sana haberın olsun:KK42:

Ayy askolsun canım yaa neden benım katkılarımlaa ben sadece regl olcagım için kazana dusesım var dedım kendımı suclu hıssettımm:KK61:bısey de demedım hıc tatlı adı da yazmadım kı hatta agzıma bıle surmedım bugunnn

CANİM benim ben sana takilmak icin oyle yazdim. yapmamin seninle alakasi yok. Ben espiri olsun diye seyettiydim.Ben arada boyle tarifler yapiyorum zaten. Evden skeri ve beyaz unu tamamen silmek adina denemeler bunlar. Hem bana hem arkadaslara tatli krizine girdigimizde alternatif olsun diye paylastim.

içerisinde
5 kuru kayısı
5 ceviz
20 fındık
1 yk chai
1 muz
2 yk bal
1 PKT vanilya
1 PKT kabartma tozu
25 gr kakao

Eki Görüntüle 1918282

canım ellerine sağlık.. çok güzel olmuş servey servey kız sende ne güzel bişeye sebep olmuşum dicene alınıyon :KK53: ne güzel sağlıklı bir tarif işte. Ortalama olarak bu tepsi 1129 kalori kaç dilim çıktıysa dilim başına kalorisi hesaplanabilir. bi de ilk başta ne kadar sütün içinde beklettin o sütü de kullandın mı bilmediğimden o sütü eklemedim tabi onu da eklersek biraz daha kalori artar

kek.webp

Bu aralar takim fazlami sessiz ne :işsiz:

bu aralar bi motivasyon düşüklüğü var bende de öyle eskiden diyet yaparken her yediğimi fotoğraflar hesabıma yüklerdim şimdi bi mayışığım yani :110:ama bu sabah çektim inşallah devam ederim böyle :KK51:

YILBAŞINA KADAR KAÇAMAK YAPMAYANLAR GRUBU
1. matilda34 matilda34
2. medusa38 medusa38
3. azaydidem azaydidem

Hadi bayanlar kendine güvenenler listeye eklesin:sampiyon:

valla ben kendime güvenmiyorum :confused: hele ki medusayı karşıma hiç almam :-) ama kaçamak yapmamaya çalışıcam inşallah :ıslık:

Eki Görüntüle 1918424

Ben bugün toplamda 843 cal almışım hadi bilemedin 1000 cal olsun, buna rağmen de gitmezse napim artık yaa :olamaz:

canım menündeki karbonhidrat oranı harika bence hergün bu rakamı tutturursan kilo vermemen mümkün değil:super:

Ay ne çok yağ almışım hepsi yoğurttan :olamaz::olamaz: light yoğurtta yemek istemiyorum ama yaa :olamaz::olamaz:

canım ilinizin yerel markalarını kullan bu ulusal markaları kullanma. yerel markalar daha az yağlı oluyor. hatta bizim burda bitanesi var dukana bile uygun :21:

Back
X