Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar
dün ben de siteye giremedim girsem de gezemedim yazdıklarımı yollayamadım
mersacım tekrardan geçmiş olsun canım mesajım gelmemiş herhalde allah beterinden saklasın hayatım napacaksın herşey insanlar için para pul herşey kolay ya karşı tarafın canı yansaydı allah korusun beterin beteri var
çikolatım nerdesin yahu dün de yoktun işlemlerle uğraşıyorsun herhalde dünden için başvuru yapıcaz diyordun merak ediyorum seni
reglim 3 gün geciktikten sonra bu sabah oldu değil 3 gün 1 saat gecikmesine bile tahammülüm yok benim ama neyseki geldi bu hafta şişmiş çıkabilirim her ay yarımla 1 arasında değişiyor günah ben de değil o kadar tatlı isteğime karşı tuttum ben kendimi gerçekten neyse hayırlısı bu hafta 7leri görmek istiyordum ama bakalım pek umudum yok
candy cim sana da geçmiş olsun hayatım düzelmene sevindim hastalanınca metabolizma sürpriz yapıyor insana daha hızlı çalışıyor belki zannettiğin gibi kötü olmaz
aleyna ve peri napıyorlar bu arada göremiyoruz onları nasıl gidiyor diyetleri anneleri?
ben de biraz ders çalışıyım az sonra ara verince gelir dün yediklerimi yazarım öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlarr
candy nesvcafeyi diyette çok tüketmek saglıksız diye biliyorum
hem onuniçindeki
aspatram
bu aspartamı bi araştır buldukların karşısında şok olcaksın eminim ....

ben sütü kaynatıyorum ve içine az kahve ve tek şeker
3-4 günde bir oda

bugun neyedim

sabah 10. buçuk gibi bir dilim kepmek- 4 y. zeytin- 1 domates- 1 parça peynir-
1 elma
12 buşuk gibi vbir parça ekmege domates ve peynir minancık bişe
2 gibi kendime özel kısır yaptım bol nar ekşili marullu yedim

5 gibi süt ile hazırladıgım nescafe

6 buçuk gibide kabak yemegi- bulgur plavı ve sarımsaklı yogurtt ekmeksizz :D
elma yedim amasya
artı bol bol su içiyorum akşam yemekten sonrada form çayı
süper yemişsin çitolcüm, bak nasıl alışıyorsun isteyincee :lepi:

günaydın mersa bijo
bijo naptın dün kendini çok yormadın dimi
günaydın canım, biraz yoruldum ama o kadar olacak. ama aşırı huzurluyum ve hiçbir sorunum yok şükürrr opuyorumnanaktan

günaydın sevgili takımım
canzi mesaj bırakmış msn den. bir hafta hastanede yatmak zorunda kalmış. wc ye gitmesi bile sayılı olaraktan sürekli yatıyomuş kalkması yasakmış kıyamam..
ben de eşimi yolladım çayımı aldım bir bakınayım dedim sizlere..

kallisim paylaşım yarım kalmıştı onu yapim diyorum.

tombilim mersam günaydın sizede canlarım...

tombilicim alişe özel alışveriş yapmıştım ilk hafta eti sütü yoğurdu bsküvisi bunlar senin listende ki şeyler demiştim kediliğinden çok güzel ayarlamıştı bu hafta yapamadım alışverişi ve dikkat edemedi kilo vermemiş tarttım.. az önce soruyordu ne zaman alacaksın benim şeylerimi diye :) tekrar başlayacağız inşallah ama dikkat etmeye çalışıyır en azından her gün kilo almıyor çok hızlı bir şekilde alıyordu çünkü..

çok geçmiş olsun mersacım yaa valla dert tasa bitmiyor şükür ki dediğin gibi karşı tarafta ağır yaralanma vs yok..

gel gel geçerken kallisi de al bizim dama iner sizin jet :roflol: kallisim cam silmiyomuş zati bizim camları görseniz arkanıza bakmadan kaçarsınız. mübarek ev camdan oluşuyor bu soğuk memlekette :umursamaz:

bijom teşekkür ederim canım.keşke kaçma imkanım olsa hemen çıkıp gidecem bir yerlere çok bunaldım.

çok güzel baktım bijom.
mersacım çok geçmiş olsun canım çok korkarım kazadan beladan allah yazdıysa bozsun bazen yollarda bisikletliler görürüm o an öyle korkarım ki arabanın altına düşse ömür boyu insanda vicdan azabı olur bende zaten öyle bir korku var sitelerden birinde kamyon altında ezilmiş bir kadın gördüm yıllar öce ve hep kaldırımda yürürken arabayla giderken hep arabaların altına düşmek veya bizim arabanın altına bir şey girecek diye korku yaşarım bu benim düşünce bozukluğum ve saçma hayal gücüm ama sokakta hep bu korkuyla yaşıyorum yürüyorum veya trafikte olduğumda hep bu düşünce işte.... vicdan azabı en büyük olan tabiki allah kimseye telafisi olmayan kaza bela hastalık yüzü göstermesin sizede çok çok geçmiş olsun tekrardan...

öfffffffff:kedi:tamam illa sildirecek silerim tamam tamameyvahedigeldismile

destur bismillah kaydirigubbakcemile3 dur yahu tam dinlenecek gezecek zamanımız eytinlere nasıl bakacan sonraalsanaalsanasmile

saol kalisim.bende çok korkarım kazadan en çok korktuğumda motor ve minibüslerdir.deli gibi gidiyorlar.allah korudu yinede hafif atlattık.

tamam zeytinler için çocuk yapmıyorummm.gel camdada anlaşalım ben içten siliyim sen dıştan .ben senin beline bir halat bağlarım bir ucunuda bana .allah ne verdiyse girişiriz.bak sıkı tutun ipin ucu bende bağlıııı....

geçmiş olsun cnm
suçlu karşı tarafta olsa eger ölüm olsaydı mal mülk boş gelirdi cnmm
allahım bununla geçirsin

vaşş yawrum Şeniz
bahtsız bedevim sempatiksalakcinni
nedir sendeki bu durumlar :umursamaz:
bi kıçını dogrultamadın nan :mymeka:

evet allah korudu citol ölüm yok ve hafif atlatmış.bunda şükür.

Hayatımm geçmiş olsun.Canımsın ya bir türlü dertler peşinizi bırakmadı.Neyseki yaralanma ile atlatmışsınız.Arkadaşların yazdığı gibi daha kötüsü olsa vicdan azabından bir ömür çekerdiniz.Zaten kötü bir tecrübeniz var.Bu da üstne tuz biber cila olurdu.
Haklısın maddi durumda insanı zorluyor.Amma bir süre sonra illaki bir şekil herşey yerine geliyor ve unutuluyor.
Ne diyordun biz güçlüyüz.her zaman ayakta tek başımıza yol almayı biliriz.ONUN İÇİN ŞİMDİ biraz daha zorlanacaksınız ama ayakta olacaksınız.ÇÜNKÜ siz çok GÜÇLÜSÜNÜÜÜÜZ......
İnşalllah bu dönemide kısa sürede atlatırsınız.
Ben size diyorum.İçim sıkılıyor diye.Ne edeyim hepinizle öyle içli dışlı oldum kiiii elimde değil kötü birşeyler olacağını hissediyorum.Dün Hilal'in yazısını okudum, bugünde seni okudum.
Ammmmma yok artık kötü hissetmiyorum.Aksine içim çok rahat ve huzurlu gibiyim.
Gerçi gripten nefes almasamda, kafam kazan gibi yerinden kalkamıyor olsada ,içerde cadılar birbirinin boğazını sıkıyor olsalar bile içim şuanda rahat.........

bende anlamadım oburum sıkıntımı b izi buluyor bizmi sıkıntıları çekiyoruz bilmiyorum.valla hiçde kendimi öyle güçlü felan hissetmiyorum.sanki abim bütün enerjimi bir şırıngayla çekip alıyor.ben posa olarak kalıyorum.sanada ayan oluyor heralde erdinmi naptın oburum.arada oku bari bize.

gecmis olsun mersam üzücü birsey gercekten. allah beterinden saklasin.. baska keder göstermesin mersam. fisfisfis

çok saol ablam.işte her darbe beni kötü etkiliyor .çünki artık sinirlerim çok zayıflamış.

dediğin gibi allah başka dert vermesin.

günaydın kaliste candy.
candy geçmiş olsun canım.

candy cim sana da geçmiş olsun hayatım düzelmene sevindim hastalanınca metabolizma sürpriz yapıyor insana daha hızlı çalışıyor belki zannettiğin gibi kötü olmaz

teşekkür ederim hepinize..

ben de şok diyetlerle bünyeyi bozdum diye düşündüm ama kardeşim de aynı olunca var dedim bunda bi mikropluk aklinialirimsmile

zaten şok diyet yaptığımdan beri kilo alıyorum nasıl bi meret anlamadım ki ben :kızgın:

bu gün istanbuldan ayçanın arkadaşı geliyor hafta başına kadar kalacak ayçada evde okula gitmiyor bu gün, gidip onu kaldırayımda evi toparlayıp erkenden yemeklerimi yapayım sonra gelirim hoşkalın ...

günaydin arkadaslar,,

kalliste evet canim bende yazdiklarini düsünerek bir süre erteledim kedi isini.bakalim..canim ben hafta mezun olmak istiyorum..ins iyide bi sonuc cikicak

birde doktorlarda kanal d de ergen cocuklar icin diyetler nasil olmali ne yapilmali gibi bir konu var...eger izleyemezsseniz web sayfasindan izliyebilirsiniz dediler.. ama doktor o sevmediginiz doktor

günaydinlar doktora gitmeden bir bakayim size dedim canzim a gercekten üzüldüm ay birtanem ya allahim insallah hayirlisiyla iyilesir.
candy gecmis olsun tatlim sanada
hadin öptüm hepinizi ve kactim

günaydin arkadaslar,,

kalliste evet canim bende yazdiklarini düsünerek bir süre erteledim kedi isini.bakalim..canim ben hafta mezun olmak istiyorum..ins iyide bi sonuc cikicak

birde doktorlarda kanal d de ergen cocuklar icin diyetler nasil olmali ne yapilmali gibi bir konu var...eger izleyemezsseniz web sayfasindan izliyebilirsiniz dediler.. ama doktor o sevmediginiz doktor

piacım hemen açtım izerim tabiki belki faydalı bir bilgi ediniriz... adamı sevmiyorum diyede :))

mezuniyet için süperrr olur diyorum ama her zayıflayan gibi sende bırakıp gitme biziohaoldumsmile

reyhan abla çiçek için bir özel mesaj attım çıkmadan bak mutlaka...

şaka ablam yaaaaa :))) kızma sakın.... ablama almam gerek aslında kadın hayatında ilk defa kilo almaya başladı 1,75 boy ve hep 67-68 kilo giderken sonunda 70 i geçmişşş ağlanıp duruyor...

ablam doktorda bol şans dilerim sana hemen gelince yaz ne dedi ne oldu arada gelip bakarım merakta bırakma..

Citol de bana bahçe ile ilgili ders verecekti ama.. püf! hem de resimli anlatıcam ben sana dedi ama.. hazır aşağıda ismini görmüşken sitem edeyim :ecrin_bebek:

günaydın hanımlar
bende sabah ew halkını yollayınca geri tostum yatagın içine
keyfim yok kahvaltımı ettim daaha yeni su içiyorum bol bol
boshayallersmile

Citol de bana bahçe ile ilgili ders verecekti ama.. püf! hem de resimli anlatıcam ben sana dedi ama.. hazır aşağıda ismini görmüşken sitem edeyim :ecrin_bebek:

candym benim tel iyi çekmiyo
herifin telefonundan çekicem
onunda saatimiz tutmuyo cnm
msn ye gelsene sen bayanssulusmile

piacım mezun olman için sevindim ama kallisi okuyunca üzüldüm mezun olanlar bırakıyorlarmış bırakma bizi sen olur mu? çok üzülürüm gerçekten

Back
X