Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar.
yazdıklarınızı biraz okudum ama keyfim yok 2 gündür hani hep bahsettiğim abim varya o bide kaza yaptı.motor süren bir çocukla çarpışmış.kendisinde bişey yok ama karşı taraftakinin yüzü çok kötü.suç karşıdaymış ama hepimizi çok etkiledi.şimdi kaza geçiren kişiye geçmiş olsuna gidecem önceki günde gittim bir şeye ihtiyaçları varmı diye.offf offf hiç bitmiyor sıkıntım.allahım daha büyük dert vermesin.bir dünya masraf arabası haşat oldu tek tesellimiz karşıdakine çok ağır bişey olmadı.

Hayatımm geçmiş olsun.Canımsın ya bir türlü dertler peşinizi bırakmadı.Neyseki yaralanma ile atlatmışsınız.Arkadaşların yazdığı gibi daha kötüsü olsa vicdan azabından bir ömür çekerdiniz.Zaten kötü bir tecrübeniz var.Bu da üstne tuz biber cila olurdu.
Haklısın maddi durumda insanı zorluyor.Amma bir süre sonra illaki bir şekil herşey yerine geliyor ve unutuluyor.
Ne diyordun biz güçlüyüz.her zaman ayakta tek başımıza yol almayı biliriz.ONUN İÇİN ŞİMDİ biraz daha zorlanacaksınız ama ayakta olacaksınız.ÇÜNKÜ siz çok GÜÇLÜSÜNÜÜÜÜZ......
İnşalllah bu dönemide kısa sürede atlatırsınız.
Ben size diyorum.İçim sıkılıyor diye.Ne edeyim hepinizle öyle içli dışlı oldum kiiii elimde değil kötü birşeyler olacağını hissediyorum.Dün Hilal'in yazısını okudum, bugünde seni okudum.
Ammmmma yok artık kötü hissetmiyorum.Aksine içim çok rahat ve huzurlu gibiyim.
Gerçi gripten nefes almasamda, kafam kazan gibi yerinden kalkamıyor olsada ,içerde cadılar birbirinin boğazını sıkıyor olsalar bile içim şuanda rahat.........

ya bişi sorcam bu nescafe 3ü birarada olanların üstünde 78 cal yazıyo.. ama şekeri falan yerinde bunun ne iş CADIARZU

KALLİSTE'MMMM az önce Candy' nin bir yazısında senin karne yazını okudum.Hayatım nasıl güzel bir yazı bu böyle.........İnsanı şöyle bir silkeleyip kendine getiren cinsinden.Çok teşekkkür ederim ,bugüne kadar yaptıklarımızı ,halen yaptıklarımızı ,ayrıca çabalarımızın güzel sonuçları hatırlatığın için.......
Hayatın bize neler hazırladığını bilemiyoruz, ancak ben burayı ve sizleri bulduğum, her an için desteğinizi hissetiğim için çok mutluyum.
İnanın sizin yanınıza gelmeden, 1 saat önce ,kızlarla insanlık, hayat ,anlaşma, problem çözme üzerine 45 dakka güzel güzel konuştum.Allahın insanlara akıl ve mantık verdiğini kavga etmenin,tekmenin ,tokadın dirsek atmanın yada bağırıp çağırmanın çözüm olmadığını anlatıııım.Konuşarak açıklayarak ,insanlarla birlikte sorunların çözüleceğini ve hayatın daha güzel olacağını anlaaaaaaatttttım.Daha 5 dak. geçmeden bak anne biz kavga etmiyoruz,öpüyuruz birbirimiz dediler.Ardından b......kunu çıkarıp ,yerlere düştüler ve ayağa kalkın diyene kadar ,birbirlerine tekmeyi geçirdiler.Bende ki tepki avazım çıktığı kadar sizinle neden konuştum kiii ben.Ne anlatttım bu kadar zaman ,neymiş insanla konuşulurmuş.Zaten sesim kısık oldukları gibi bıraktım.Ne haliniz varsa görün.Halen alt alta üst üste hem gülüyorlar hem birbirlerine vuruyorlar.Bu nasıl bir sevgi ,insanlık çözemedim.

bana müsadeeben kaçtım.Kendime gelebilirsem yarın birara uğrayacağııım.Kendinize dikkkat edin.Herkese kucak dolusu sevgilerrr.

selam kızlar.
yazdıklarınızı biraz okudum ama keyfim yok 2 gündür hani hep bahsettiğim abim varya o bide kaza yaptı.motor süren bir çocukla çarpışmış.kendisinde bişey yok ama karşı taraftakinin yüzü çok kötü.suç karşıdaymış ama hepimizi çok etkiledi.şimdi kaza geçiren kişiye geçmiş olsuna gidecem önceki günde gittim bir şeye ihtiyaçları varmı diye.offf offf hiç bitmiyor sıkıntım.allahım daha büyük dert vermesin.bir dünya masraf arabası haşat oldu tek tesellimiz karşıdakine çok ağır bişey olmadı.

gecmis olsun mersam üzücü birsey gercekten. allah beterinden saklasin.. baska keder göstermesin mersam. fisfisfis

Bu nasıl bir güzellik....Allah bağışlasın:nazar::nazar: mersaaam haklı insanı yoldan çıkarmayın.Zaten bebekleri gördükçe bir hoş oluyorum.Alıp mıncık mıncık sevesim var.
Ama içerdeki cadıları duydukça varya allah olmayanlara hayırlısını versin diyorum.

sagol oburum .allah cümlemizinkini bagislasin insallah. haklisin allah olmayanlara versin.a.s.

ben geldimmmmmm...

oburum senin yapabileceğin tek şey çocukların kavga patırtısına ortak olmamak, onları umursamaz görünmek hiç bir yaptıklarına tepki vermemek çünkü sen müdahale ettikçe onlar daha çok yapıyorlar benim ufakta öyle ama ben yanlarından ayrılayım ballıgüllü olur ablalarıyla , tepki vermemeyi dene bir kaç gün ve sizin bu davranışlarınıza müdahale edecek halde değilim lütfen beni karıştırmayın de...

bende eve yeni geldim ayça bugün öğlenden sonra evdeydi biraz çıkıp dolaştık karınımızı doyurduk kızıma elbiselik kumaş aldık vs vs sohbet ede ede geldik hee birde sokakta yırtığa koca bulduk :)) yaza inşallah evlendireceğiz... bu kış istiyordum ama ablamlara sık gitmem gerektiği için yazımı heba etmeyi göze alamadım kış bebeleri doğurtacam inşallah :))

iyi akşamlar hanımlarr
candy nesvcafeyi diyette çok tüketmek saglıksız diye biliyorum
hem onuniçindeki
aspatram
bu aspartamı bi araştır buldukların karşısında şok olcaksın eminim ....

ben sütü kaynatıyorum ve içine az kahve ve tek şeker
3-4 günde bir oda

bugun neyedim

sabah 10. buçuk gibi bir dilim kepmek- 4 y. zeytin- 1 domates- 1 parça peynir-
1 elma
12 buşuk gibi vbir parça ekmege domates ve peynir minancık bişe
2 gibi kendime özel kısır yaptım bol nar ekşili marullu yedim

5 gibi süt ile hazırladıgım nescafe

6 buçuk gibide kabak yemegi- bulgur plavı ve sarımsaklı yogurtt ekmeksizz :D
elma yedim amasya
artı bol bol su içiyorum akşam yemekten sonrada form çayı

arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için.saolun iyiki varsınız.sizleri çok seviyorummm..

ne oldu ya siteye kac saattir geremedim.
adimlarimi tamamladim
sabah kahveden sonra standart kahvalti
ara iki portakal
aksamada yogurtlu bugday corbasi fasulye pilakisi bir dilim ekmek cok karbonhidratli abuk bir ögün oldu kendimi patliyacakmis gibi hissediyorum. yarin telafi edecegim insallah

yarin sabah checkup yaptirmaya doktora gidecegim. erken yatayim .
hayirli geceler öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

sitede sorun vardı kimse gelemedi o yüzden mafoldumben

ablacım huzurlu geceler dilerim sana, yarın içinde allah kolaylık versin inşallah hiç bir şeyn çıkmayacak yorgunluktan başkaboshayallersmile

bugün gündüz hiçbişey yemedim biliyorsunuz midem çok kötüydü.. akşam daha kötü oldum ve annemin ekmek+patates tedavisine kurban gittim.. bilirsiniz sanırım bunu ekmek ve haşlanmış patates yiyorsunuz hiç yağ olmuyo ekmeği bile tuzluyorsunuz.. mideyi tutsun diye.. neyse ben kendime geldiğimde sahalara döneceğim.. afedersiniz bugün akşam iki kere çıkardım.. :bbo: hala da kötü midem.. ama patatesleri çıkarmadım.. yarayacak yani onlar bana bilmiyorumkismile ..

ama bana bi nazar deyiyo ya o bi gerçek.. nezaman gaza gelsem bişey yapmaya çalışsam beni engelliyo bişeyler..

emoşuma da (bursa16) okuttum ama bi de babaneme okutayım.. hatta nazarı da sürüsüne bereket maşallahlarına rağmen o değdirmiş olabilir.. 130 kilodan sonra beni ilkkez 104 kilo ile gördü iki hafta evvel kaydirigubbakcemile3 canım babanem benim ya olumunekankayizsmile

neyse..bu gece inşallah uyumazsam ders çalışmayı planlıyorum..öyle işte..
ohaoldumsmile

inşallah kaptanım benim.. inşallah.. kardeşim de ben de aynıyız.. bi terslik oldu ama..

dün siteye giremedim yine bi saatten sonra :(

şimdilik atlatmış görünüyoruz.. bugün sağlıklıyım yaani bahanem yok :ecrin_bebek:

günaydın güzeller...

candycim evet site sorunlar yaşıyor...

bu gün iyi olmana sevindim canım geçmiş bitmiş olsunda sende kendini toparla...

Back
X