- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.281
selam kızlar.
yazdıklarınızı biraz okudum ama keyfim yok 2 gündür hani hep bahsettiğim abim varya o bide kaza yaptı.motor süren bir çocukla çarpışmış.kendisinde bişey yok ama karşı taraftakinin yüzü çok kötü.suç karşıdaymış ama hepimizi çok etkiledi.şimdi kaza geçiren kişiye geçmiş olsuna gidecem önceki günde gittim bir şeye ihtiyaçları varmı diye.offf offf hiç bitmiyor sıkıntım.allahım daha büyük dert vermesin.bir dünya masraf arabası haşat oldu tek tesellimiz karşıdakine çok ağır bişey olmadı.
Hayatımm geçmiş olsun.Canımsın ya bir türlü dertler peşinizi bırakmadı.Neyseki yaralanma ile atlatmışsınız.Arkadaşların yazdığı gibi daha kötüsü olsa vicdan azabından bir ömür çekerdiniz.Zaten kötü bir tecrübeniz var.Bu da üstne tuz biber cila olurdu.
Haklısın maddi durumda insanı zorluyor.Amma bir süre sonra illaki bir şekil herşey yerine geliyor ve unutuluyor.
Ne diyordun biz güçlüyüz.her zaman ayakta tek başımıza yol almayı biliriz.ONUN İÇİN ŞİMDİ biraz daha zorlanacaksınız ama ayakta olacaksınız.ÇÜNKÜ siz çok GÜÇLÜSÜNÜÜÜÜZ......
İnşalllah bu dönemide kısa sürede atlatırsınız.
Ben size diyorum.İçim sıkılıyor diye.Ne edeyim hepinizle öyle içli dışlı oldum kiiii elimde değil kötü birşeyler olacağını hissediyorum.Dün Hilal'in yazısını okudum, bugünde seni okudum.
Ammmmma yok artık kötü hissetmiyorum.Aksine içim çok rahat ve huzurlu gibiyim.
Gerçi gripten nefes almasamda, kafam kazan gibi yerinden kalkamıyor olsada ,içerde cadılar birbirinin boğazını sıkıyor olsalar bile içim şuanda rahat.........