• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kizlar menulerime yazmayi unutmusum ben 3 gundur maydonoz kürü yapiorum cok yarari var benim yuzum sivilce ve izleriyle dolu cilde iyi geliyomus bagirsaklari calistiriyomus toksinleri attiriyomus karaciger yaglanmasina fln iyi geliyomus en gzel yani zayflamayada yarari varmis

Ben maydonoz sevmeyen biri olrak burnumu tikayarak iciyorum dusunun halimi ama icilmicek gibi degilmis ictikce alisiyorum ;)
Bu arada dun gece yatmadan 30 dkika leslie yaptim ama menumu ve sporumu daha once yazdgim icin ekleyememistim
dun 1 saat pilates
30 dakikada leslie yapmis oldum ;)
Heryerim agriyo ama devm ;)

Bu arada kizlar menulerime yazmayi unutmusum ben 3 gundur maydonoz kürü yapiorum cok yarari var benim yuzum sivilce ve izleriyle dolu cilde iyi geliyomus bagirsaklari calistiriyomus toksinleri attiriyomus karaciger yaglanmasina fln iyi geliyomus en gzel yani zayflamayada yarari varmis

Ben maydonoz sevmeyen biri olrak burnumu tikayarak iciyorum dusunun halimi ama icilmicek gibi degilmis ictikce alisiyorum :KK66:
Bu arada dun gece yatmadan 30 dkika leslie yaptim ama menumu ve sporumu daha once yazdgim icin ekleyememistim
dun 1 saat pilates
30 dakikada leslie yapmis oldum :KK66:
Heryerim agriyo ama devm :KK66:
Alacağın karşılığını cnm inş haftaya 65 ins

hahaa, tarçınsız yiyemiyorum valla, tatlı-sütlaç yiyomuşum gibi, sahlep içiyomuşum gibi geliyo, zararı olmasında bıkana kadar devam o zaman..

kız sende mi, ögretmensin, oke örtmenim dinliyorum seni, kar yağıyo ama yaaaaa :KK42:
Ye ye bende severim tarçınlı :)
Ne öğretmeni kız :)

Evet cnm haklısın bu hafta bende hergün bisiklet yapıcam ve kas çalışıcam
Kaçamak yok artı verme derdi de yok bundan sonra daha seri gitcek kilolar:)

Ay ben de de bisiklet var bari onu yapayım oturduk yerden:))))

Back
X