- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #223.821
Yaaa ortalık kızıştırıyosun öylemi kanki yap bakalım aç yatarım bugün ha :))Bugün cuma ama didem bugün çok sıkı tutuyo seni geçmek niyeti haberin olsun kankim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ortalık kızıştırıyosun öylemi kanki yap bakalım aç yatarım bugün ha :))Bugün cuma ama didem bugün çok sıkı tutuyo seni geçmek niyeti haberin olsun kankim
Aç yatma pancarlı kinoa bence açlıktan daha etkili olacak cnmYaaa ortalık kızıştırıyosun öylemi kanki yap bakalım aç yatarım bugün ha :))
Dün yazmıştın demi cnm ben şimdi hatırladım görmemiş olabilir etiketlemişmiydinAnlamadım kaptanim, kilo bildirimi açısından mi dediniz. Sabah 2 toplantım vardiBen bildirdim zaten kilomu
Alacağın karşılığını cnm inş haftaya 65 insBu arada kizlar menulerime yazmayi unutmusum ben 3 gundur maydonoz kürü yapiorum cok yarari var benim yuzum sivilce ve izleriyle dolu cilde iyi geliyomus bagirsaklari calistiriyomus toksinleri attiriyomus karaciger yaglanmasina fln iyi geliyomus en gzel yani zayflamayada yarari varmis
Ben maydonoz sevmeyen biri olrak burnumu tikayarak iciyorum dusunun halimi ama icilmicek gibi degilmis ictikce alisiyorum
Bu arada dun gece yatmadan 30 dkika leslie yaptim ama menumu ve sporumu daha once yazdgim icin ekleyememistim
dun 1 saat pilates
30 dakikada leslie yapmis oldum
Heryerim agriyo ama devm![]()
Canim ac yatma kiyamamYaaa ortalık kızıştırıyosun öylemi kanki yap bakalım aç yatarım bugün ha :))
Dün değil bugün yazdı kankim dün yazan kraker hatunduDün yazmıştın demi cnm ben şimdi hatırladım görmemiş olabilir etiketlemişmiydin
Hadi bakalım iyi olan kazansın cnm :)Ben 400 500 anlamam haftaya seni gecicegimden eminim nedense![]()
Ama hedefim haftaya 65.9 da olsa 65 gormek![]()
Ayy insallah canim senin gibi bide 2 3 kilo birden gidiyomussss ayy havalara ucarim fln kalbime iner yeminleAlacağın karşılığını cnm inş haftaya 65 ins
Evet canım giderdi ama ben sizin kadar iradeli değilim kiSonra sen sistemi karıştırın bugüne kadar devam etsen sende 2.5 verirdin bence neyse hayırlısı artik
Ye ye bende severim tarçınlı :)hahaa, tarçınsız yiyemiyorum valla, tatlı-sütlaç yiyomuşum gibi, sahlep içiyomuşum gibi geliyo, zararı olmasında bıkana kadar devam o zaman..
kız sende mi, ögretmensin, oke örtmenim dinliyorum seni, kar yağıyo ama yaaaaa![]()
Ahahahh hadi bakalim görecegizzzzzzHadi bakalım iyi olan kazansın cnm :)
Ben hedef koymadım ama sen 65 olcaksan ben de 64 olurum o zaman :))
Walla haftaya ananas ve yağ yakıcı greyfurt var menulerden sizden iyi performans bekliyorumHadi bakalım iyi olan kazansın cnm :)
Ben hedef koymadım ama sen 65 olcaksan ben de 64 olurum o zaman :))
Tamam ona başlıyım ben bugünSanAda yolladigim ust bölge programını yapalım bak ben yaptım iki haftada bile farketti kol gogus göbek çalışalım senle
Evet cnm haklısın bu hafta bende hergün bisiklet yapıcam ve kas çalışıcam
Kaçamak yok artı verme derdi de yok bundan sonra daha seri gitcek kilolar:)
Bende valla haftaya ikimzde 65 grucez gbi geliyo bana altinida grursek fena olmazWalla haftaya ananas ve yağ yakıcı greyfurt var menulerden sizden iyi performans bekliyorum
Tabi cnm o işin şakası tabi onu yicem :)Aç yatma pancarlı kinoa bence açlıktan daha etkili olacak cnm
Aç yatma pancarlı kinoa bence açlıktan daha etkili olacak cnm
Ben sabaha uyamadım eşim vardı evde kh yaptım akşam da salatayı yiyip günü kapatırımCanim ac yatma kiyamam
Zaten menulerimiz ayni bgun sadece aksamki pancar yerine ben tonbaligi yicem![]()
Öylemi bişiyide doğru hatırlasam zaten :))Dün değil bugün yazdı kankim dün yazan kraker hatundu![]()