Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5. aya kadar pek alınmıyor aslında biraz ağır dan al cnm ama tadını da çıkar kendi nede eziyet etme ye ama tadımlık ye bari çünkü yakında sen bile nası kilo aldığını anlamıcaksın
Benim hic kusma vs olmadi ilk aylar. Bulanti da cok az oldu. Yani ilk 3 ay kilo verenler duydum ama ben 1 kilo almistim bile. 12. haftadan sonra cok aldim 3 kilo birden. Iste hep "ya hamileyim canim istiyor" moduna girdigim icin oldu, cok pismanim:KK42:

Ya ben aradaki kacamaklar olmadan ana ogunlerimi yazabilirdim anca. Sabahlari genelde yumurtali bir kahvalti yapiyorum. Eger evdeysem kahvalti gec oldugu icin ogleyin biraz atistirip aksam da sebze yemegi ya da köfte tavuk gibi seyler yemeye calisiyorum. Yogurt mutlaka yiyorum her gun. Ama aralarda atistirmaliklarim sacma olabiliyor :olamaz:

Ben daha anca 5. ay içindeyim ki :KK43: bu böyle olmaz.

4 :olamaz:

Ben sabah gormedim pdr'nin kilo bildirimini kaptanim. Oglene dogru bildirmis diye okudum az once.. Ama gozumden kacmis da olabilir.
canım ben ilk oğluımda 5. ayda 7 kg almıştım dr şok geçirmişti sakın benim gibi yapma tatlım

Benim hic kusma vs olmadi ilk aylar. Bulanti da cok az oldu. Yani ilk 3 ay kilo verenler duydum ama ben 1 kilo almistim bile. 12. haftadan sonra cok aldim 3 kilo birden. Iste hep "ya hamileyim canim istiyor" moduna girdigim icin oldu, cok pismanim:KK42:
Boşver kusma mış olman daha iyi cnm pişman olma ne gerek var tadını çıkar biraz takma bu kadar cnm benim bundan sonra biraz daha dikkat edersin olur gider :)

canım ben ilk oğluımda 5. ayda 7 kg almıştım dr şok geçirmişti sakın benim gibi yapma tatlım
Bu zamana kadar gittiklerimde hep normal artmisti ama bi sonraki gidisimde bence benim doktor da şok olacak :KK43: ben de sendenim yani kaptanım
Boşver kusma mış olman daha iyi cnm pişman olma ne gerek var tadını çıkar biraz takma bu kadar cnm benim bundan sonra biraz daha dikkat edersin olur gider :)
Insallah bakalim asıl olay bundan sonra basliyor... Ben de mi katilsam sizin sıfır kacamak grubuna :D

Bu zamana kadar gittiklerimde hep normal artmisti ama bi sonraki gidisimde bence benim doktor da şok olacak :KK43: ben de sendenim yani kaptanım

Insallah bakalim asıl olay bundan sonra basliyor... Ben de mi katilsam sizin sıfır kacamak grubuna :KK70:
Hamiş hamiş yersen bide nası kıycam ben sana sen menü yaz en iyisi çok pis eleştirelim seni belki yemezsin :))

Günaydınlar
Geçen hafta 64
Bu hafta 61.3
Yüzde 4.22
Bu da fotosuEki Görüntüle 1919995

maşallah yaaa süper gidiyor :eek:

Canım benim o mantar daki patatesleride yememişsin dir umarım. kilon bundan sonra tık tık düşecek çünkü hiç kaçamağın olmucak sabret bu hafta belli olur :)makarna içinde alkışlar sana gelsin :KK9:

yedim patatesleri o_O ondan mı acaba veremedim

makarna da tam buğdaydı üstelik :rapci:

Candy'cim şimdi normal zamanda 15 günde bi ye ama bu ayın özelliği 0 kaçamak yani sana şimdi buna izin verirsem grubu dağıtayım daha iyi yani zaten kilo da gitmemiş daha sağlıklı şeyler et salata ye mesela cnm lütfen

yok et yiyemem param kalmadı :KK48: çorbayı içtim ayran yedim ama az daha geç kalsaydın yiyebilirdim her an :KK53: yemin ediyorum uçurumun kenarındayım düştüm düşücem :KK70:

Bu arada kizlar menulerime yazmayi unutmusum ben 3 gundur maydonoz kürü yapiorum cok yarari var benim yuzum sivilce ve izleriyle dolu cilde iyi geliyomus bagirsaklari calistiriyomus toksinleri attiriyomus karaciger yaglanmasina fln iyi geliyomus en gzel yani zayflamayada yarari varmis

Ben maydonoz sevmeyen biri olrak burnumu tikayarak iciyorum dusunun halimi ama icilmicek gibi degilmis ictikce alisiyorum :KK66:
Bu arada dun gece yatmadan 30 dkika leslie yaptim ama menumu ve sporumu daha once yazdgim icin ekleyememistim
dun 1 saat pilates
30 dakikada leslie yapmis oldum :KK66:
Heryerim agriyo ama devm :KK66:

canım maydanoz kürünü nasıl yapıyorsun? bi de hamile kalmaya çalışıyorsan yapmaman gerekiyormuş haberin olsun

Canim ben dün 1 tepsi börek yaptım ve yemedim . Evde kiler yedi bitirdi.ama bunu unutmuştum yedikten sonra aklıma geldi

canım senin yediğin şey diyet yapan birinin yiyebileceği türden ve yiyebileceği bi öğünde.. canını sıkmana hiç gerek yok bence harika bir kahvaltı öğünü ayrıca.. kaçamaksız diyetine devam et bırakma sakın:KK50:

Back
X