Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B bsram09 sabah 9,22 de kk ya giriş yapmışsın tatlım ama kg nu bildirmemişsin saat 12 ye kadar kg bildirme zorunluluğu var tatlım bunu gruba giren herkes okuyup kabul ediyor ancak mazeret yada oruç durumlarında geç vakit bildirimi kabul ediyoruz şu an saat 14 oldu ve sen halen bildirmedin zaten net paketin bittiği içinde haber vermedin kaç gün lütfen tatlım biraz daha özen bekliyorum senden

yerfıstığı mı
çok severim çiğini de kavrulmuşunu da

Ben de çok severim kaptanım

Ben bana fazla geleni kirparim cnm mesala pancarlı kinoa da bir su bardağı diyo biz 2 kaşık kullanacak kereviz salatası da bi bardak ceviz var ben uç tane koyuyorum

Canim detoks olduğu için zaten ana menüler doyurucu değil ki. Bide sizin salata zaten tarifi 4 kişilik mis ben de öyle şeyleri azaltıp yapiyorum

Ben de çok severim kaptanım

Canim detoks olduğu için zaten ana menüler doyurucu değil ki. Bide sizin salata zaten tarifi 4 kişilik mis ben de öyle şeyleri azaltıp yapiyorum
Bence doyurucu olmayan detokslar yapma sonra krize girme ihtimali var benim kan şekerim hep dengede o yüzden de canım tatli bile çekmiyor normalde severim aklıma bile gelmiyor eşim ekmek kadayıfı almış bi hata bekledi dolapta yüzüne bile bakmadim

Dün yazmıştın demi cnm ben şimdi hatırladım görmemiş olabilir etiketlemişmiydin
Yok kaptanim etiketlemedim,unuttum. 73.6 yım ben aslında 73.8 i 10 gun önce görmüştüm ama geçen hafta +800 alıp 74.6 olmuştum malesef. Bu hafta Allah tan verdim o fazlalığı çok kendimi kasmasam da 1kilo gittiği için çok mutluyum. Kaptanim inan çok uzun suredir diyette olduğumdan aşırı sıkıldım, ama artık hedefim 70 in altina inmek

Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee Tebrikler cnm 73 ü görmüşsün
Coook teşekkürler. Darısı 72 ye:KK37:

Ne öğretmeni kız :)

öğretmen gibi yazmışsın da ne bilim öyleme geldi :KK48:

25 le başlayalım squata ozaman ne dersin 5 er 5 er arttırarak gidelim
akşamları da 100 ip atlayalım onu da 5 er 5 er artıralım
50 yatarak bisiklet hareketi hem karın hem bacak çalışıyor onda hergün yapalım bunları pazar günleri dinlenme olsun

oke canım, attım favoriye :KK200:

Tatlı yemedim canım. Hemen sabahki yediğimi fotosunu atayım napim gittim artık ben..
Eki Görüntüle 1920049

gözleme mi o :KK57: ıspanaklı hemde :rolleyes: Allahım sana geliyorummmm:KK35:

Canim bu haftalar kilo bakımından çok tehlikeli. 18 20 arasında aniden bir kilom artar di benim. Sağlıklı beslen hatta menülerini yaz ben seni takip etmek istiyorum gebelikte ama ya. Ne tadı nasıl besleniyor diye merak ediyorum. Bizde fikir olur
Ya ben aradaki kacamaklar olmadan ana ogunlerimi yazabilirdim anca. Sabahlari genelde yumurtali bir kahvalti yapiyorum. Eger evdeysem kahvalti gec oldugu icin ogleyin biraz atistirip aksam da sebze yemegi ya da köfte tavuk gibi seyler yemeye calisiyorum. Yogurt mutlaka yiyorum her gun. Ama aralarda atistirmaliklarim sacma olabiliyor :olamaz:
Sen bilirsin cnm ama üzme kendini sen hamişsin olcak o kadar 5. aydan sonra iştah artıyor gittikçe normal yani :)
Ben daha anca 5. ay içindeyim ki :KK43: bu böyle olmaz.
Kaç aldın bugüne kadar
4 :olamaz:
canım sabah seni ördeğim listeye eklememiş bende bildirim yapmadın zannetmiştim çünkü sen hep erkenden yapıyorsun ya o yüzden tebrikler 73 ü görmüşsün
Ben sabah gormedim pdr'nin kilo bildirimini kaptanim. Oglene dogru bildirmis diye okudum az once.. Ama gozumden kacmis da olabilir.

Ya ben aradaki kacamaklar olmadan ana ogunlerimi yazabilirdim anca. Sabahlari genelde yumurtali bir kahvalti yapiyorum. Eger evdeysem kahvalti gec oldugu icin ogleyin biraz atistirip aksam da sebze yemegi ya da köfte tavuk gibi seyler yemeye calisiyorum. Yogurt mutlaka yiyorum her gun. Ama aralarda atistirmaliklarim sacma olabiliyor :olamaz:

Ben daha anca 5. ay içindeyim ki :KK43: bu böyle olmaz.

4 :olamaz:

Ben sabah gormedim pdr'nin kilo bildirimini kaptanim. Oglene dogru bildirmis diye okudum az once.. Ama gozumden kacmis da olabilir.
5. aya kadar pek alınmıyor aslında biraz ağır dan al cnm ama tadını da çıkar kendi nede eziyet etme ye ama tadımlık ye bari çünkü yakında sen bile nası kilo aldığını anlamıcaksın

Back
X