Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 495. Etap***

toplight (71,6/71,8/-0,20/-%0,28)
tatlitambak (74,9/74,5/0,4/%0,53) izne ayrılmak istiyor
inatettimolacak (68,4/) kilosu sabit
wendigo (61,5/60,7/0,8/%1,30)

medusa38 (61,3/59,7/1,6/%2,61)
toz-pembe (66,6/66/0,6/%0,90)

azaydidem (67,5/) kilosu sabit
Pdr93 (73,6/72,5/1,1/%1,49)
servey (77/) kilosu sabit
bsram09 (63,9/)kilosu sabit

matilda34 (67,1/66,9/0,2/%0,30)
ebrusonmez (57,7/) sabit 468. etapta 57,7 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

5. Takım Ortalama: %0,572

btlbetul (64,5/)
morordek (63,9/64,4/-0,5/-%0,78)
candy_candy (117,4/)

toplight toplight kaptanım ortalama böyle cıkıyor sanırım
eline sağlık tatlım ekliyorum listeye

Cok guzel kilo vermissin canim masallah 2 ayda 10 kilo gzel bi rakam bende 8.6 kilo vermisim 7 ekimden bu yana tabi kacamaklarmla al ver gulum yaotgim icin az verdm bu ay gecn ay 5 kilo vermistim cnku :KK66:
Çok teşekkürler canım bende üç aşağı beş yukarı genelde 5 kilo veriyorum aylık. Son 10-11 kilom kaldi. Düğüne kadar ne giderse kar bana bir sonraki gelinlik provam 9 Ocak. Yani 1 ayda 5-6 daha verebilirsem 66-67 gideceğim provaya inşallah.

İnşallah tambakcim 9 ocağa kadar 66 olayım süper olacak. Şuan bile kilolu görünmüyorum, ona çok seviniyorum.. Öbür hafta 71 gelecem kızlar söz size T tatlitambak
canım son eklediğin resimlerde çok fit görünüyordun eminim gelin olduğunda çok daha güzel olacaksın

Kizlar hiç geçmişi okumadan yaziyorum kilom 118.7 :KK42: sağ yumurtalığımda da 3 cm kist varmış ama doktor tehlikeli bişey olmadığını söyledi doğum kontrol hapının düzensiz kullanımından kaynaklanmış olabilir dedi adetimin duzene girmesi biraz zaman alabilirmiş:cry: ilaç verdi ilk adet olduğunda kontrol edicez dedi. Dolmuştayım su an eve geçince okumaya çalışırım geçmişi öptüm hepinizi:KK15:

Kizlar hiç geçmişi okumadan yaziyorum kilom 118.7 :KK42: sağ yumurtalığımda da 3 cm kist varmış ama doktor tehlikeli bişey olmadığını söyledi doğum kontrol hapının düzensiz kullanımından kaynaklanmış olabilir dedi adetimin duzene girmesi biraz zaman alabilirmiş:cry: ilaç verdi ilk adet olduğunda kontrol edicez dedi. Dolmuştayım su an eve geçince okumaya çalışırım geçmişi öptüm hepinizi:KK15:
Çok geçmiş olsun. Benimde evlilikten önce vardı.Ama dr bu çok normal adet olunca patlıyor demişti.
Çok çok uzun zamndır muayene olmadım.
Bi ara Vandan sıra mı alsam acaba

canım geçmiş olsun haberdar et

Geçmiş olsun candycim.

Ee o zaman beraber mezun olma ihtimalimiz var :)

Ayy artık bende listedeyim çok heycanlandım. :halay:
tebrik ederm canim ;)
Eeee artik bunun sekerifine haftaya en az 1 kilo vermis olarak gelirsin ;)

Çok teşekkürler canım bende üç aşağı beş yukarı genelde 5 kilo veriyorum aylık. Son 10-11 kilom kaldi. Düğüne kadar ne giderse kar bana bir sonraki gelinlik provam 9 Ocak. Yani 1 ayda 5-6 daha verebilirsem 66-67 gideceğim provaya inşallah.
insallah canim bence bu gidisle ulasirsn hedefine ;)

cok gecmis olsun canim bendede kist varmis hafta ici belli oldu insallah cbucak gecer giderler :olamaz:

Kızlar Leslie'leri indirdim, bundan sonra spor maalesef ya da yapamadım falan dersem ceza verin bana :) ertesi sabah erken kalkıp yapayım gerekirse :)
Ahaha senin kendi kendine konusmani yesinler :D
Tamam ben bundan sonra spor yapmazsan ceza keseceğim sana ;)

Back
X