- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.801
Hamıle olma olasılıgımNe geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamıle olma olasılıgımNe geldi
Olasılık hesabına girme en kısa zamanda kan testi yaptırıp rahatlaHamıle olma olasılıgım
Ahaha senin kendi kendine konusmani yesinler
Tamam ben bundan sonra spor yapmazsan ceza keseceğim sana![]()
Abovvvvvvv basıma gelenı duymadın mı kızzzz
Super vallahi :) Mezuniyet geliyor26 beden pantolonlarım oldu![]()
Tesekkurler kaptanımBu aradamedusa38 bireysel sıralamada 3. olmussun canım tebrik ederim.
Takım olarak da 5. olmusuz kızlar
eminim hersey yolunda gidecekİnşallah tambakcim 9 ocağa kadar 66 olayım süper olacak. Şuan bile kilolu görünmüyorum, ona çok seviniyorum.. Öbür hafta 71 gelecem kızlar söz size T tatlitambak
Kizlar hiç geçmişi okumadan yaziyorum kilom 118.7sağ yumurtalığımda da 3 cm kist varmış ama doktor tehlikeli bişey olmadığını söyledi doğum kontrol hapının düzensiz kullanımından kaynaklanmış olabilir dedi adetimin duzene girmesi biraz zaman alabilirmiş
ilaç verdi ilk adet olduğunda kontrol edicez dedi. Dolmuştayım su an eve geçince okumaya çalışırım geçmişi öptüm hepinizi
![]()
Günaydın şekerler, hafta sonu falan dinlemem arada girin bişiler yazın çıkın bari, evdeyim temizlik yapıcam bugün bende, halim de yok pek![]()
İnşallah canım.Hedefim haftada 700 gram ama seni mi kıracam 1kg olsun.tebrik ederm canim
Eeee artik bunun sekerifine haftaya en az 1 kilo vermis olarak gelirsin![]()
Hadi bakalım bundan sonra sıkı yönetim var.Kızlar Leslie'leri indirdim, bundan sonra spor maalesef ya da yapamadım falan dersem ceza verin bana :) ertesi sabah erken kalkıp yapayım gerekirse :)
Kolay gelsin kuzucuğum.Günaydın şekerler, hafta sonu falan dinlemem arada girin bişiler yazın çıkın bari, evdeyim temizlik yapıcam bugün bende, halim de yok pek![]()
Ooo maşşallah diyorum.26 beden pantolonlarım oldu![]()
Canım bugun de mi devam edeceksin.?dünkü menümü yazayım hemen
sabah 3 hurma 3 kaşık yoğurt şekersiz sütsüz kahve
öğle 5 hurma 3 kaşık yoğurt
akşam 3 hurma maydonozlu dereotlu yoğurt
1 tane haşlanmış yumurta yedim 2 avuçta antep fıstığı
artık elim ayağım titremeye başlamıştı 5.günün sonunda ... eve zor yürüdüm
yürüyüş :60 dk
su 2 lt kadar
toplight
morordek
Akşama kaçamak yok demi??Gunaydin canım. Ben de bugun evde cocuklarla yalnızım. Her zaman ki gibi gerçi. Kocam çalışıyor. Akşam da ev ziyareti yapacağız. Hep uyuyuyasim var nedense bugun
şimdilik devam ediyorum canım sabah öğle hurma akşamda kayınpeder balık yapcak ondan yerim protein nasıl olsaSelam güzeller..
İnşallah canım.Hedefim haftada 700 gram ama seni mi kıracam 1kg olsun.
Hadi bakalım bundan sonra sıkı yönetim var.
Kolay gelsin kuzucuğum.
Ooo maşşallah diyorum.
Canım bugun de mi devam edeceksin.?