- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.461
herkes birbirini farkediyor çitolümde her an için merak mesajlarıda yazılmıyor zoraki gelmesi istenir gibi oluyor sanki gereksiz bulunuyor yoksa kim gelmiş kim gelememiş herkes birbirini merak ediyoriyi akşamalr bayanlar
sanıırm kimse beni fark etmmeiş
yogunbir gündü
tüm gün bahçede asmalarla ugraştım
terlerr aktıı bacakalrımdan sporr niyetinee
yoruldum her yanın tutuldu
kallis gibi bahçe makasını tutmaktan ellerimsancıyorr
ne yedim bugun 10 buçuk gibi
2 dilim kepek ekemegi normal kahvaltı
akşam 6 ya kadar bahçedeydim
bir bardak kola içtim bir ara
5 gibi dürüm ısmarladım 4 te birini yedim
akaşmda 2 tane milfoy
ablacım yok bahçede değildim bu gün... akşam rahatsızlandım ben az sumu içiyorum ne oluyor bilmiyorum böyle hani sistit gibide değil sanki sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissettim ama ateşlenir gibide oldum akşam yattım ağır hastalar gibikaydirigubbakcemile3 ama sabah o ben değildim sanki belki yoruldum bilemiyorum.. bu sabah bayağı kalabalıktık ayçanın biri izmirden biri istanbuldan 2 kız arkadaşı var onlarla kahvaltı yaptık evin içinde 5 kız dolaşıyor çok tuhafıma gitti... iş yapmadım sallandım durdum okul için çamaşırları hallediyorum bir taraftan... birazdanda pikniğe götüreceğiz kızları arabaya sığmayı başarabilirsekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir baraj var çok güzel şelale gibi görüntüsü var oraya götüreceğiz kızlar çok istediler hava güzel diye... akşama gelince belki yazamam fırsat kalmıyor bana kalabalık olunca... sabaha gelirim inşallah..günaydinnnn. öglen oldu uyaninnnnnnn..aklinialirimsmile
bijom nerdesin iki satir yazsaydin keske merak ediyoruz...
kallisim bahceylemi ugrasiyorsun? bugün bende ugrasacagim biraz damat kazdi belledi bahcemi dün. bugün düzeltip soganlarimi dikecegim hava iyi gibi dün dehset soguktu yine birde yagmur yagdi..
mersacigim yürüdünmü bugün? hava kimbilir nasil güzeldir orda..
piacigim niye sitem ettin sekercigim? birak sitemi falan hic geregi yok... mezun olmak nasil bir duygu bunu paylas bizimle. belki heveslenip bizde cabucak mezun oluveririz kaydirigubbakcemile3
burdayım burdayımm
az sonra kardeşimi uğurlicaz. yarın iş var malum erkenden gidiyor dinlenebilmek için. bir sürü iş yaptı bana allah razı olsun..
bebiş iyiydi pıtpıt atıyodu kalbi
ayrıntıları daha sonra yazarım merak etmişsiniz yerim siziii olumunekankayizsmile
merhaba cikolatam.. özlüyorum seni canim gündüzleri calisiyormusun?
ben bir hafta evde kaldimya alisiverdim evde kalmaya..delikafadulden
ay tatlim ne hos bir duygu degilmi? kendi kalp atisinin altinda sana ait baska bir varligin kalbinin attigini bilmek duymak onu hayal etmek. ona hayalinde bir ruh ve yüz vermek. onunla ilgili planlar yapmak.. ben hamileyken kendimi okadar mutlu hissediyordumki inanilmaz ulasilmaz degerli cok cok özel hissediyordum.. hele o varligi ilk kucagima aldigimda, o varligin kusursuz ellerine yüzüne ayaklarina o inanilmaz güzel sesine kapilip giderdim. hic farketmeden ziril ziril aglardim mutluluktan.. bu mutluluk anlatilmaz degilmi anneler yasanir??burdayım burdayımm
az sonra kardeşimi uğurlicaz. yarın iş var malum erkenden gidiyor dinlenebilmek için. bir sürü iş yaptı bana allah razı olsun..
ayrıntıları daha sonra yazarım merak etmişsiniz yerim siziii olumunekankayizsmile
benim güzel kizim ya iyi huylu bülbülüm..:1hug: allah kolaylik versin birtanem..
hadi Allah kavuştursun canım.
canım ablam ben de seni,sizleri özlüyorum,bu ara pek muhabbet edemiyoruz.
gündüzleri şuanda çalışmıyorum ablacığım,bakalım,bazı planlarım var işle ilgili.şuanda sadece haftada 3 gece çalışıyorum.dolayısıyla 3 gün geç uyanıyorum böyle.
evde oturmak zevklidir ablacığım kendine zaman ayırırsın
evet reyhan abla 2. bir kalp atışı düşünmek müthiş bir duygu ama diğer dediklerini malesef yaşayamıyorum.. eve kapandım, hayatım değişti, şimdiden 2 kilo almışım.. miden berbat açım ama yiyemiyorum ya da sağlıksız şeyler yiyorum. daha o söylediklerini anlayamadım yani.. belki ilerleyen zamanlarda reyhan ablacım :1rolleyes:ay tatlim ne hos bir duygu degilmi? kendi kalp atisinin altinda sana ait baska bir varligin kalbinin attigini bilmek duymak onu hayal etmek. ona hayalinde bir ruh ve yüz vermek. onunla ilgili planlar yapmak.. ben hamileyken kendimi okadar mutlu hissediyordumki inanilmaz ulasilmaz degerli cok cok özel hissediyordum.. hele o varligi ilk kucagima aldigimda, o varligin kusursuz ellerine yüzüne ayaklarina o inanilmaz güzel sesine kapilip giderdim. hic farketmeden ziril ziril aglardim mutluluktan.. bu mutluluk anlatilmaz degilmi anneler yasanir??
evet reyhan abla 2. bir kalp atışı düşünmek müthiş bir duygu ama diğer dediklerini malesef yaşayamıyorum.. eve kapandım, hayatım değişti, şimdiden 2 kilo almışım.. miden berbat açım ama yiyemiyorum ya da sağlıksız şeyler yiyorum. daha o söylediklerini anlayamadım yani.. belki ilerleyen zamanlarda reyhan ablacım :1rolleyes:
günaydın kızlar .bu gün çok erkenciyim akşam 9 da yattım 1.30 uyandım 2.30 akadar debelendim yatakta baktım uyku yok o saatten beri ayaktayım.şimdide uykum gelmeye başladı.gece burda yağmur ve fırtına vardı şimdide hava bozuk yağmur yağacak gibi.
ruhsal açıdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum
buna baglı olarakta düzensiz ve gereksizz yemek le geçti günüm
üzgünüm
canımcım 8. olduk malesef.. bu hafta nasıl bir sonuç alırız herkes bugünden önlemini alırsa iyi olur yoksa böyle sonuncu sonuncu devam ederiz buda hepimizin moralini bozar...sonuçlara bakmadım kaçıncıolduk bilmiyorum ama bu hafta yeni bir hafta herkes elinden gelen çabayı göstersin bırakmayalım bu hafta birinciliği kimselere inşallah
öpüyorum hepinizi Şeniz
süper yürümüşsün geçen hafta bende aşırı yürüdüm ama karşılığını aldım biliyorsun arada yapman gerek bu kadar yoğun olmasada sporsuz olmayacak..senin minikini yesinler ya çok tatlı..
arkadaşlarım bugün tartıldım tuvalete çıktıktan sonra.. 105,6 çıktım.. çok şükür şişkinlikten de reglden de kurtuldum..
bugün kardeşimle tam 3 saat yürüdüm akannehir öldüm valla yorgunluktan.. sonra bahçeyi belledik beraber yine.. çok düzenli yemedim ama çok fazla da yemedim 6buçuktada yeme işini bitirdim.. akşam yemekte piliç nugget yedim.. fırında ısıttım kızartmadım.. kahvaltı bildiğin kahvaltı zaten.. domates salatalık peynir kepek ekmeği şekersiz çay.. bir iki kaçamağım oldu tabi kardeşimle.. dondurma gibi..
ayrıntıları merak ediyoruzaklinialirimsmileaklinialirimsmileburdayım burdayımm
zazez umarım bu hafta sende durumunu toparlarsın...opuyorumnanaktanmrb arkadaşlar
daa eve yeni gelebildim
listeye baktım pia ve kalliste tebrik ederim sizleri
darısı bislere olsun inş.
mersam varya ne kadar kızdım birde utanmadan yazmış yemezsem metabolizmam çalışmaz filan fişmansempatiksalakcinni oldudududuuuuu bizde yedik :umursamaz: sen cumaya 500grdan fazla vermede gör o zaman nasıl oluyormuşkaydirigubbakcemile3günaydın millet.bu gün kimseler yok.bende sabah bir girip çıkim dedim.bu gün benim küçük meleğimin doğum günü partisi var doğum günü geçen haftaydı ama bu gün arkadaşlarıyla kutluycak.küçük meleğim 12 yaşında artık yıllar nasıl hızlı geçmiş inanamıyorum.
şimdi bana yine kızacanız ama arada böyle yapınca metabolizmam daha iyi çalışıyor.yoksa tamamen duruyor.onun için yiyorum yani yoksa canım istediğinden değil bunların hepsi kilo vermek uğruna.
şimdi görüyorum bunları okurken reyhan ablam gülüyorkaydirigubbakcemile3 bana kandırıkçı diye .kalistede elinde oklavayla bekliyor.klava:ayy bijomuda gördüm oda çok kötü bakıyor .en iyisi ben daha fazla konuşmiyim iyce batacam konuştukça..
iyce görün diye bide kırmızı yapim yazdıklarımı...
heheheeeesempatiksalakcinni biz ne bulursak yiyelim bijo dua etsin zayıflayalım olduuuu vardı böyle bir olayda oda bizi bulur:roflol:haklısın valla bijom hiç kimse ailen gibi olamaz özellikle kardeşin gibi olamaz onun yeri bambaşka ne şanslısın ki kız kardeşin varmış benim yok hep eksikliğini hissetmişimdir ama abilerim de bir tanedir benim Şeniz
güzel haberlerle dönersin inşallah dua ediyoruz biz merak etme sen de bize dua at hamilelerin duası olurmuş yaza çıtır çıtır girsin bütün 5. takım de
süper yürümüşsün geçen hafta bende aşırı yürüdüm ama karşılığını aldım biliyorsun arada yapman gerek bu kadar yoğun olmasada sporsuz olmayacak..
senindemi bahçen var tekirdağda bah bağçe çok olur rahmetli annem tekirdağlıydı benim çok giderdik eskidenmafoldumben
sen ne ektin ne biçtin yaz ben çok merak ediyorum
ayrıntıları merak ediyoruzaklinialirimsmileaklinialirimsmile
reyhan abla valla ben de görmesem inanmicam ama arkadaşımın annesi dut çalmış bir bahceden, sonra da elini eteginin arka kısmına silmiş, arkadaşımın baldırında kocaman bir dut var kaydirigubbakcemile3 demek sana da nane oldu çok ilginç yaaa..belki degil hayatim mutlaka yasiyacaksin hayirlisiyla insallah..
ilk üc ay sikintili olur mide bulantilari asermeler falan denir sonra rahat edersin canim.
denir diyorum bende olmadi cünkü böyle seyler. haaaaa birtek ilk kizimda isvicrede meshur bir gül sabunu vardi esim cok severdi bolca alirdi.. ben cok tiksindim o kokudan. birde ücüncü kizimda nene diye deliriyordum. agzim bogazim yemek borusu ve mide tahris olmustu benim yedigim naneli sekerler ve naneden kizim dogdugunda onun poposunda benimde dizimde bir nane yapragi olustu. normal hayatta inanamiyacagim bir sey ama oldu. ve o kizimda ayni benim gibi nane sever.. baskada anormal bir durum yasamadim 4 hamileligimde.. seninde yakinda gececek hamileligin rahat kismina geleceksin. o zaman demin yazdigim duygulari bilincli bir sekilde yasiycaksin insallah canim.:1hug:
evet kallisim dün akşama doğru birden bozdu burası. öğlen dışardaydık. şehrin meydanındaki vazo da derece 22 yi gösteriyodu çok güzeldi halbuki..şimdi sırılsıklam dışarsı..buradada yağmur fırtına soğuk ne ararsan var dün biz çıkmak üzereyken başladı kaldık evde mangal filan yaptık hatta... sanırım tüm yurtta devam ediyor bu hava...
canduycim papates salatası poğaça ve çekirdek... duymak istemiyeceğimiz bir üçlü olmuş bu ama cumaya üzülmemek istiyorsun sözlerinden anlaşılıyor dikkat et dememe gerekte kalmamış o yüzden demiyim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?