Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinnnn. öglen oldu uyaninnnnnnn..aklinialirimsmile
bijom nerdesin iki satir yazsaydin keske merak ediyoruz...
kallisim bahceylemi ugrasiyorsun? bugün bende ugrasacagim biraz damat kazdi belledi bahcemi dün. bugün düzeltip soganlarimi dikecegim hava iyi gibi dün dehset soguktu yine birde yagmur yagdi..
mersacigim yürüdünmü bugün? hava kimbilir nasil güzeldir orda..
piacigim niye sitem ettin sekercigim? birak sitemi falan hic geregi yok... mezun olmak nasil bir duygu bunu paylas bizimle. belki heveslenip bizde cabucak mezun oluveririz kaydirigubbakcemile3

burdayım burdayımm
az sonra kardeşimi uğurlicaz. yarın iş var malum erkenden gidiyor dinlenebilmek için. bir sürü iş yaptı bana allah razı olsun..

bebiş iyiydi pıtpıt atıyodu kalbi

ayrıntıları daha sonra yazarım merak etmişsiniz yerim siziii olumunekankayizsmile

herkes birbirini farkediyor çitolümde her an için merak mesajlarıda yazılmıyor zoraki gelmesi istenir gibi oluyor sanki gereksiz bulunuyor yoksa kim gelmiş kim gelememiş herkes birbirini merak ediyor
ben yediklerini milföylerin haricinde iyi buldum yani dürüm filan iyi hatta yediklerin az olmuş ama milföy yerine sağlıklı bir şey yemeliydin yoksa bu cumada iyi bir sonuç alamazsın..
ablacım yok bahçede değildim bu gün... akşam rahatsızlandım ben az sumu içiyorum ne oluyor bilmiyorum böyle hani sistit gibide değil sanki sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissettim ama ateşlenir gibide oldum akşam yattım ağır hastalar gibikaydirigubbakcemile3 ama sabah o ben değildim sanki belki yoruldum bilemiyorum.. bu sabah bayağı kalabalıktık ayçanın biri izmirden biri istanbuldan 2 kız arkadaşı var onlarla kahvaltı yaptık evin içinde 5 kız dolaşıyor çok tuhafıma gitti... iş yapmadım sallandım durdum okul için çamaşırları hallediyorum bir taraftan... birazdanda pikniğe götüreceğiz kızları arabaya sığmayı başarabilirsekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir baraj var çok güzel şelale gibi görüntüsü var oraya götüreceğiz kızlar çok istediler hava güzel diye... akşama gelince belki yazamam fırsat kalmıyor bana kalabalık olunca... sabaha gelirim inşallah..

hadi Allah kavuştursun canım.

merhaba cikolatam.. özlüyorum seni canim gündüzleri calisiyormusun?
ben bir hafta evde kaldimya alisiverdim evde kalmaya..delikafadulden

canım ablam ben de seni,sizleri özlüyorum,bu ara pek muhabbet edemiyoruz.
gündüzleri şuanda çalışmıyorum ablacığım,bakalım,bazı planlarım var işle ilgili.şuanda sadece haftada 3 gece çalışıyorum.dolayısıyla 3 gün geç uyanıyorum böyle.
evde oturmak zevklidir ablacığım kendine zaman ayırırsın

ay tatlim ne hos bir duygu degilmi? kendi kalp atisinin altinda sana ait baska bir varligin kalbinin attigini bilmek duymak onu hayal etmek. ona hayalinde bir ruh ve yüz vermek. onunla ilgili planlar yapmak.. ben hamileyken kendimi okadar mutlu hissediyordumki inanilmaz ulasilmaz degerli cok cok özel hissediyordum.. hele o varligi ilk kucagima aldigimda, o varligin kusursuz ellerine yüzüne ayaklarina o inanilmaz güzel sesine kapilip giderdim. hic farketmeden ziril ziril aglardim mutluluktan.. bu mutluluk anlatilmaz degilmi anneler yasanir??

benim güzel kizim ya iyi huylu bülbülüm..:1hug: allah kolaylik versin birtanem..
olsun tatlim muhabbette ederiz.. sen hayatina bir düzen getir gerisi kolay..

evet reyhan abla 2. bir kalp atışı düşünmek müthiş bir duygu ama diğer dediklerini malesef yaşayamıyorum.. eve kapandım, hayatım değişti, şimdiden 2 kilo almışım.. miden berbat açım ama yiyemiyorum ya da sağlıksız şeyler yiyorum. daha o söylediklerini anlayamadım yani.. belki ilerleyen zamanlarda reyhan ablacım :1rolleyes:

belki degil hayatim mutlaka yasiyacaksin hayirlisiyla insallah..
ilk üc ay sikintili olur mide bulantilari asermeler falan denir sonra rahat edersin canim.
denir diyorum bende olmadi cünkü böyle seyler. haaaaa birtek ilk kizimda isvicrede meshur bir gül sabunu vardi esim cok severdi bolca alirdi.. ben cok tiksindim o kokudan. birde ücüncü kizimda nene diye deliriyordum. agzim bogazim yemek borusu ve mide tahris olmustu benim yedigim naneli sekerler ve naneden kizim dogdugunda onun poposunda benimde dizimde bir nane yapragi olustu. normal hayatta inanamiyacagim bir sey ama oldu. ve o kizimda ayni benim gibi nane sever.. baskada anormal bir durum yasamadim 4 hamileligimde.. seninde yakinda gececek hamileligin rahat kismina geleceksin. o zaman demin yazdigim duygulari bilincli bir sekilde yasiycaksin insallah canim.:1hug:

kallisim bende cikamadim bahceye bugun. sabah günesliydi azicik ama bir rüzgar ve soguk cikti birde yagmur bastirdi. yine kaloriferleri yaktik.. sen dün belkide cok güneste kaldin canim yada terledin üsüttün farkinda olmadan. bu aralar cok dikkat etmek lazim.. tam üsütmeye müsait havalarguclubacismile

ruhsal açıdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum
buna baglı olarakta düzensiz ve gereksizz yemek le geçti günüm
üzgünüm

günaydın kızlar .bu gün çok erkenciyim akşam 9 da yattım 1.30 uyandım 2.30 akadar debelendim yatakta baktım uyku yok o saatten beri ayaktayım.şimdide uykum gelmeye başladı.gece burda yağmur ve fırtına vardı şimdide hava bozuk yağmur yağacak gibi.

günaydın mersamda sana iyi uykularmı demek gerekir :)) olur bazen böyle dengesizlik yaa ama düzeninde bozulur şimdi kaç gün...kafana bir şeymi taktın ki uykuları yakalayamadın..bendekide soru heee bizde kafaya takacak şey çokkk..

buradada yağmur fırtına soğuk ne ararsan var dün biz çıkmak üzereyken başladı kaldık evde mangal filan yaptık hatta... sanırım tüm yurtta devam ediyor bu hava...

ruhsal açıdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum
buna baglı olarakta düzensiz ve gereksizz yemek le geçti günüm
üzgünüm

yemeye devam edersen hiç bir taraftan iyi hissedemeyeceksin yemediğin zaman huzurluda olacaksın sonrası zaten kolay olacak.. düzensiz ve abartılı yediğinde yaşadığın problemler çözülüyormu....bari bir taraftan kurtar kendini biraz kilo verip mutlu olmayı dene...

sonuçlara bakmadım kaçıncıolduk bilmiyorum ama bu hafta yeni bir hafta herkes elinden gelen çabayı göstersin bırakmayalım bu hafta birinciliği kimselere inşallah
öpüyorum hepinizi Şeniz
canımcım 8. olduk malesef.. bu hafta nasıl bir sonuç alırız herkes bugünden önlemini alırsa iyi olur yoksa böyle sonuncu sonuncu devam ederiz buda hepimizin moralini bozar...
süper yürümüşsün geçen hafta bende aşırı yürüdüm ama karşılığını aldım biliyorsun arada yapman gerek bu kadar yoğun olmasada sporsuz olmayacak..

senindemi bahçen var tekirdağda bah bağçe çok olur rahmetli annem tekirdağlıydı benim çok giderdik eskidenmafoldumben
sen ne ektin ne biçtin yaz ben çok merak ediyorum
ayrıntıları merak ediyoruzaklinialirimsmileaklinialirimsmile

mrb arkadaşlar
daa eve yeni gelebildim
listeye baktım pia ve kalliste tebrik ederim sizleri
darısı bislere olsun inş.
zazez umarım bu hafta sende durumunu toparlarsın...opuyorumnanaktan
mersam varya ne kadar kızdım birde utanmadan yazmış yemezsem metabolizmam çalışmaz filan fişmansempatiksalakcinni oldudududuuuuu bizde yedik :umursamaz: sen cumaya 500grdan fazla vermede gör o zaman nasıl oluyormuşkaydirigubbakcemile3

çocukların nasıl büyüdüğüne gelince :gitme: bende akıl erdiremiyorum benimde gökçe bu cuma 17 yaşına girdiopuyorumnanaktan sağlıkla büyüsünler inşallah hepimizin yavruları...tombilime bakıyorumda minnacık daha ama oda yarın bir gün koşturmaya başlar derken alır başını büyür gider tombilimde şaşar.. akannehirallah hayırlı evlat etsin hepsini...amin....

heheheeeesempatiksalakcinni biz ne bulursak yiyelim bijo dua etsin zayıflayalım olduuuu vardı böyle bir olayda oda bizi bulur:roflol:

haftasonu çok düzenli yemedim yani planlı değildi ama çok da yemedim.. cumartesiyi yazmıştım zaten.. pazar günü de kola problemi yaşayacağımı bildiğim için light kola aldım.. normal kahvaltı klasik.. kepek ekmeğim bitmişti o yüzden yarım dilim beyaz ekmek yedim.. akşam üstü sıcacık bir dilim köy ekmeği ile peynir yedim.. akşam da patates salatası yedim.. patates salatası+poğaça vardı.. kardeşim yaptığı için poğaçanın da tadına baktım daha ilk fırından çıktığında kardeşimle paylaştık.. yarım poğaça da o zaman yemiş oldum.. film izlerken iki avuç (ama dolu dolu değil yarım kaseye denk geldi) çekirdek çitledim.. haftasonu 105,1 i gördüm tekrar çok mutluyum sanırım cumartesi günkü yoğun aktivitem sayesinde.. artık bundan sonra cumaya tartılıcam.. görmek istediğim 102 ama 105ten aşağıda her rakama razıyım tabi..

öğün diyetime yoğurdu ayranı salatayı sokmuş durumdayım bundan böyle.. bugün kahvaltıda annemin kendi açtığı yufka ile yaptığı ıspanaklı börekle ayran içtim.. az yedim böreği merak etmeyin patateslisine de bulaşmadım yerimseniben

Son düzenleme:

önde ve arkada olmak üzere 4-6 parça toprağım var.. biri büyükçe.. ön bahçemizdekilere çiçek ekmiştik geçen yaz.. onlar açtı hepsi hemde.. laleler bile.. çok güzel oldu.. arka bahçeye de bu sene ben el attım.. cumartesi günü belledik toprağı şöyle bir.. pazar günü de düzleyecektik ama hava birden kötüleşti yağmur falan yağdı.. hafta içi düzelirse tamamlayacağım tek başıma artık çünkü gitti benim hüzün kovan kuşum (kız kardeşim yani)..

küçük olan kısmına maydanoz, nane, tere ve marul ekeceğim.. tohumlarını aldım yerimseniben diğer kısmına da domates ve biber.. sivri biber.. geçen sene komşumuzun bahçesinden otlanmıştık :) bu sene de o bizimkinden otlansın.. bir dee soğan sarımsak ekeceğim.. soğanlarımı aldım.. ama işte elimde kaldı hepsi havalar böyle olunca

canduycim papates salatası poğaça ve çekirdek... duymak istemiyeceğimiz bir üçlü olmuş bu ama cumaya üzülmemek istiyorsun sözlerinden anlaşılıyor dikkat et dememe gerekte kalmamış o yüzden demiyim:roflol:

reyhan abla valla ben de görmesem inanmicam ama arkadaşımın annesi dut çalmış bir bahceden, sonra da elini eteginin arka kısmına silmiş, arkadaşımın baldırında kocaman bir dut var kaydirigubbakcemile3 demek sana da nane oldu çok ilginç yaaa..
canımın çok istediği birşey yok ama en çok kaşar ve yeşil zeytin yemeyi seviyorum. daha çok yeni bakalım ilerde olur belki senin gibi :1rolleyes:

buradada yağmur fırtına soğuk ne ararsan var dün biz çıkmak üzereyken başladı kaldık evde mangal filan yaptık hatta... sanırım tüm yurtta devam ediyor bu hava...
evet kallisim dün akşama doğru birden bozdu burası. öğlen dışardaydık. şehrin meydanındaki vazo da derece 22 yi gösteriyodu çok güzeldi halbuki..şimdi sırılsıklam dışarsı..

günaydın herkese
forum saati kaymış yine onu bi düzelteyim sonra da hafta sonumu anlatayım..

mesaj alındı yerimseniben

anca gelebildimmm

cuma gecesi kız kardeşim geldi sağolsun yazmıştım bir sürü iş yaptı bana. sonra dr a gittik.. dr herşeyin normal olduğunu bebeğin fasulye kadar olduğunu kalbinin gayet normal attığını ve şimdilik bir sorun olmadığını söyledi. düşük riskim yokmuş artık yehuuuuuuu. yani yatmak ve pislik içinde oturmak zorunda değilim.. 1 ay sonra ikili test (cocugun normal olup olmadığına bakıyolar) için çağırdı.. neyse sonra çıktık kallisim senin dediğin yer var ya hisar, hani yukarda dönen restaurant. oraya gittik dışarda oturduk hava süperdi 22 derece gösteriyordu. tişörtlerle gezdik dolaştık. eve geldik yorulmuşuz dvd izledik falan. ertesi gün de erkenden gitti kız kardeşim ben de evde oturmak istemedim dışarda dolandık biraz, eve gelince de biraz tv biraz yattım işte böyle geçti hafta sonum..

günaydinnnnnnnnn..
benim raporlu oldugum ikinci hafta basladi.. valla evde oturmak güzelmis. dün hic telas etmedim. iste tirnak bakimi cilt sac bakimi bilmemne. rahat rahat pis pis dolastim .aklinialirimsmile heheheheh
eksitmeyin yüzünüzü be saka sakaaaaaaa
bijom ne güzel haberler demek hersey normal ve olmasi gerektigi gibi.. cok sevindim canim sen yinede dikkatli ol.
mersa hayatim saatler öne alindi acaba ondanmi rahatsiz oldun sen dün gece? yoksa firtinadanmi? neyse bugün düzene girersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…