- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.421
ay evet evet evettttt veriyor ben şahitimkaydirigubbakcemile3
günaydın kallisim opuyorumnanaktan
yemeyen içmeyen kilo verir beni kandıramazsınız :umursamaz::umursamaz:
canım hoşgeldin bizde seni özledik haberlerin geliyor sağlıcakla alın inşallah bebişlerinzi kucağınıza sonra gelirsiniz canzim sen bijomdelikafaduldendelikafadulden anammm ne çok bebe geliyormuş bize...:sm_cool:Sizlerle yazışmayı özledim yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor ama allahın izniyle oğluşumla mücadelelerle iyiyiz istifralarım çok fazla o yüzden pc başına geçemiyordum Bıu aralar biraz daha iyi Hepinize hayırlı cumalar Bijoux'mdan alıyorum haberlerinizi yerimseniben
bravo kallisim tebrik ediyorum bugünün en büyük rakamını sen açıkladın ya bi de şiş olmasaydın ne olurdu maşallah maşallah
Citol ü gören var mı?
bu arada kutlarım kaptan yerimseniben
dün gece geldim geç saatte,kilomu da bildirdim,cevapları da yazdım ama yine silindi. aşırı derecede sinir olup söylene söylene yattım.
kallisim kilom aynı canım,(100 gr vermiş görünüyorum,şişlik var kesinlikle.bence en az yarım kg verdim ama,neyse)dün gece de yazmıştım ama... neyse..
takım bu hafta çok kötü,hayırdır? herkes kilo almış ayol
ay evet evet evettttt veriyor ben şahitimkaydirigubbakcemile3
veee açıklıyorum foleyyyy foleyyyy foleyyyyyyyyy 1.5 kilo vermişim hihoyyytsositososito hemde şişim şişim diye ağlanıyordum sositososito
...
Sizlerle yazışmayı özledim yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor ama allahın izniyle oğluşumla mücadelelerle iyiyiz istifralarım çok fazla o yüzden pc başına geçemiyordum Bıu aralar biraz daha iyi Hepinize hayırlı cumalar Bijoux'mdan alıyorum haberlerinizi yerimseniben
bijom günaydın canım.battık bu hafta.sen tek tek bizim evlere gelmelisin yemek saatlerinde.yada hepimize birer alarm taksan biz yedikçe sende ötse .varmıdır acaba böyle bir yöntem.yada yemeye yeltenince ötse.belki bizi durdurursun.
akşamki halimizi görseydiniz gülmekten ölürdünüz.kızlar arka odadalar.çay yapmıştım.eşimde yaprak galeta getirmiş.baktım çayın yanında yürütüyor güya ona kızmaya gittim bende aşırmaya başladımki.bizim ufaklık girdi mutfağa hani bizim yaşam koçumuz ya.elimizden kaptı galetaları mutfakta fır dönüyoruz.versin diye hayır vermem diyor para bile teklif ettik.devlet memuruna rüşvet teklif ediyorsunuz sizi içeri attırırım diye basbas bağırdı.eşimde dönmüş hep senden oldu diyor bana sen gelmeseydin bir güzel yemiştim şimdi diye.buda yetmedi ablasını çağırıyor avazı çıktığı kadar .abla gel sana yedirmiyolar şunların haline bak diyor.bide bana psikolojik baskı yapıyor bak toton 1 metre geriden geliyor yede şiş yine diyor bana.
çitol çiçeklerin çok güzelmiş benim balkonum bomboş yaaa.
dr çikolata yasak dedi, anam dün biraz yiyim dedim beni mahvetti arkadaşlarımm mafoldumben bagırsaklarımı bozdu midemi mahvetti sabahtan beri kendime gelemedim :bbo: bilgisayarda takılacak bile halim yok mafoldumben
günaydinnnnn.
cikolatam ne yapti acaba. bukadar derdinin arasinda birde kilo derdi var bülbülümün.benneyaptımki
bak ne güzel inceliyormuşsun ebn incelemiyorum herhalde geçen görümcemin kızının doğum günü vardı ya o zaman 12 kilo falan vermiştim kimse de aa sen zayıflamış gibisin dememişti uzun zamandır görmüyorlardı beni halbuki sinir olmuştum ne umutlarla gitmiştim halbuki
bu hafta yine dipteyiz inşallah sonuncu oluruzda belki hepimizin aklı başımıza gelir...
yok canım önemli değil yorum yapamasan dahi ben seni anlarım merak etme ama ben senin diyetine daha dikkat etmeni istiyorum yani yazıp yazamaman önemli değil ama dikkat et bırakma kendini diye ben ne zaman hayatımda terslik olsa yemeye veririm kendimi sonuçta kilo alırım alınca da halime üzülüp daha çok yerim pis bir kısır döngüye girerim bilinmedik bbişey değil sonuçta duygusal açlık diyorlar herhalde sen de var mı bu huy bilmiyorum ama hani spor psikolojime iyi geliyor demişsin ya diyette iyi gelir yani herşey bir anda allak bullak olmasa bu yolunda gidiyor işte diğerlerini de yoluna koyucam dersin diye düşünüyorum yanlış anlama yani seni sıkmak istediğimden değil
ne zaman iyi hissedersen o zaman yazarsın cnm
nazi kampında deyilizya :hulya:
olsun çikolatım sen bildirmesende anlıyoruz hakta verrdik emin ol hiç gelmesende... sitede ki sorun ara ara devam ediyor bilmiyorum ne zaman biter..
evet takım üst üste kötü derecelere alışık değil kısa zamanda herkes kendini toplar umarım..
reyhan abla bir şey diyecem sana ... sen meraktan çatladında benim kilo verip vermediğimi öğrenebilmek için.. bizim senin kilonu merak etmeyeceğimizimi sandım peki... lütfen cevap :))
bu arada kimse benim minik koala mı farketmiyor mu :umursamaz: nasıl sarılıyor annesini dimi? 20 yıl sonra da el kızlarına sarılacak ama kaydirigubbakcemile yolarım ben o kızların saçlarını amaaaan ne kötü kaynana olacam ben ya kayınvalideme diyorum ki sen iyi kıyıp vermişsin bu çocuğu bana ben kıyıp evlendiremem valla gülüyor o da napsın dünyanın düzeni bu
sitede yine sorun var galiba. kac saattir giremedim.
ama ama ama kallisim ben yazdimya kilomu
obura yazmistim sende yerinde saydin bu hafta bende diyerekmafoldumben88,2 yani
ama senin aldigin sonuca cok sevindim.
çikolatım ben kilo verdim hayatım gram verdim daha doğrusu ama dediydim ya regliyim diye şişecem zannettiydim vermişim bile.
listemi yazıcam biraz sonra merak etme canım
nasıl anlaştınız bilmiyorum ama neden o gitmiyor evden bu onun seçimiyse sana yeni ev için yardım etmesi gerekiyor etik olarak senin seçiminse daha da güzel bence okumuşsun altın bileziğin var kolunda kimselere muhtaç olmadan yaşamını tekrar kurarsın kimselere de gebe kalmazsın hla beraber mi oturuyorsunuz bu arada yani istemezsen cevaplama sorularımı özel oldu galiba biraz ama kişisel merakten değil seni merak ettiğimden sordum
spor konusunu hala araştırıyorum ama bi yandan da kpss ye hazırlanıyorum ya zor olacak herhalde sabahları zaten erken kalkıyorum daha da erken kalksam yürüsem bu sefer haşatım çıkar herhalde 6.30 da kalkıyorum ben
bu arada kimse benim minik koala mı farketmiyor mu :umursamaz: nasıl sarılıyor annesini dimi? 20 yıl sonra da el kızlarına sarılacak ama kaydirigubbakcemile yolarım ben o kızların saçlarını amaaaan ne kötü kaynana olacam ben ya kayınvalideme diyorum ki sen iyi kıyıp vermişsin bu çocuğu bana ben kıyıp evlendiremem valla gülüyor o da napsın dünyanın düzeni bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?