Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kallisim opuyorumnanaktan

yemeyen içmeyen kilo verir beni kandıramazsınız :umursamaz::umursamaz:
ay evet evet evettttt veriyor ben şahitimkaydirigubbakcemile3

veee açıklıyorum foleyyyy foleyyyy foleyyyyyyyyy 1.5 kilo vermişim hihoyyytsositososito hemde şişim şişim diye ağlanıyordum sositososito

canım hoşgeldin bizde seni özledik haberlerin geliyor sağlıcakla alın inşallah bebişlerinzi kucağınıza sonra gelirsiniz canzim sen bijomdelikafaduldendelikafadulden anammm ne çok bebe geliyormuş bize...:sm_cool:

kilo bildirimlerine bakayım ben hemen...

bravo kallisim tebrik ediyorum bugünün en büyük rakamını sen açıkladın ya bi de şiş olmasaydın ne olurdu maşallah maşallah

**5.TAKIM 149 .ETAP **
Pia ( 60.0 / 57.8 / 2.2 / 3.67% ) ( mezun oluyor )
tombili ( 80.5 / 80.2 / 0.3 / 0.37% )
mersa ( 77.0 / 77.5 / -0.5 / -0.65% )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 79.7 / 79.7 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 78.5 / 78,5 / 0.0 / 0.00% )
citol ( 111.4 / 112.0 / -0.6 / -0.54% )
candy_candy ( 105.1 / 106.3 / -1.2 / -1.14% )
zazez ( 68.5 / 68.2 / 0.3 / 0.44% ) ( yeni üye )

5.Takım toplam kilo ( 735.3 / 734.8 / 0.5 / 0.07% )

***13.TAKIM 149 .ETAP***

ad1 ( 55.5 / 56.0/-0.5 / -0.90% )
Nachtigall ( 62.1 /61.7 /0.4 /0.64 % )
fikriye_bg ( 69 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 (76.4 / 75.8/ 0.6/0.79 %) (eski üye geri döndü)
emirel ( 59.8 / 58.9/0.9 /1.51 % )
CheGuevera ( 68.2 /66.7 / 1.5/ 2.20% )
taylor ( 69.5 / 68.4 /1.1 /1.58 % )
ethos ( 78.5 / 78.0/0.5/ 0.64/ % )
Ela ( 63.8 /63 /0.8 /1.25 % )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 533.8/ 528.5/5.3/0.99)

bravo kallisim tebrik ediyorum bugünün en büyük rakamını sen açıkladın ya bi de şiş olmasaydın ne olurdu maşallah maşallah

Citol ü gören var mı?

bu arada kutlarım kaptan yerimseniben

teşekkür ederim ikinizede arkadaşlar ama geçen haftakide şişlikti dediğim gibi onları attım sanırım birazda üstüne vermişim... yürüyüşe devam...hihoyyyt aç yatmayada tabiki bu hafta hiç akşam yemeği yemedim sadece salata yoğurt yedim akşamları

birde ben yeni geldim çitolü görmedim..

bahçesine bakıyordum pardon balkonuna çok hoşmuşopuyorumnanaktan ama şimdide ilgili bahçe kitabı filan alıyordu şimdi bahçenmi var çitolüm peki..

dün gece geldim geç saatte,kilomu da bildirdim,cevapları da yazdım ama yine silindi. aşırı derecede sinir olup söylene söylene yattım.
kallisim kilom aynı canım,(100 gr vermiş görünüyorum,şişlik var kesinlikle.bence en az yarım kg verdim ama,neyse)dün gece de yazmıştım ama... neyse..
takım bu hafta çok kötü,hayırdır? herkes kilo almış ayol

olsun çikolatım sen bildirmesende anlıyoruz hakta verrdik emin ol hiç gelmesende... sitede ki sorun ara ara devam ediyor bilmiyorum ne zaman biter..

evet takım üst üste kötü derecelere alışık değil kısa zamanda herkes kendini toplar umarım..

reyhan abla bir şey diyecem sana ... sen meraktan çatladında benim kilo verip vermediğimi öğrenebilmek için.. bizim senin kilonu merak etmeyeceğimizimi sandım peki... lütfen cevap :))

ay evet evet evettttt veriyor ben şahitimkaydirigubbakcemile3

veee açıklıyorum foleyyyy foleyyyy foleyyyyyyyyy 1.5 kilo vermişim hihoyyytsositososito hemde şişim şişim diye ağlanıyordum sositososito

...

kallisim bu habere çok sevindim işte... helal olsun sana ,bak eninde sonunda gitti kilocuklar..

merhaba canım hoşgeldin. sen kendine dikkat et,elbet gelirsin doğumunu yapınca...

heheheh mersam senin kızlara bayıldım. valla eli maşalıymış bunların,aferin kaydirigubbakcemile3

dr çikolata yasak dedi, anam dün biraz yiyim dedim beni mahvetti arkadaşlarımm mafoldumben bagırsaklarımı bozdu midemi mahvetti sabahtan beri kendime gelemedim :bbo: bilgisayarda takılacak bile halim yok mafoldumben

ayyy çikolata niye yasak yahu..bu kötü,hamileyken bari çikolata yiyeyim der insan canııııım CADIARZU

günaydinnnnn.

cikolatam ne yapti acaba. bukadar derdinin arasinda birde kilo derdi var bülbülümün.benneyaptımki

ev buldum ama para sıkıntısı yaşıyorum,eşim birşey vermiyor.parası yokmuş.yoksa 2 senelik kiramı bile verirmiş,benim zora girmemi istemezmişmiş...
yeni başladım çalışmaya ablacığım,az toplayınca taşınacağım.

tombilim sevgili eşim sen bakma onlara,kesinlikle kıskançlıktan birşey dememişlerdir. kadın milleti işte,ben de kadınım ama...12 kg az ve farkedilmeyecek bir kg değil cnm...

bu hafta yine dipteyiz inşallah sonuncu oluruzda belki hepimizin aklı başımıza gelir...

ayy ben de kızdım ne yalan söyleyeyim. ben diyetime dikkat edemediğim halde 100 gr vermiş görünüyorum. spor spor spor! bu işin başka yolu yok!

cnm ben de duygusal yiyorum.ama bu ara öyle değil,canım sıkıntıdan yemek istiyor ama yemiyorum.ilginçtir,beni zorlamıyor bu yemek olayı artık. sanırım spor yapmamla alakalı,kesinlikle spor yap tombilim. metabolizma hızlanıyor ve yediğine içiğine ister istemez daha çok dikkat ediyorsun.spora başla canım,düzenli ama istikrarlı.
dediğim gibi sen yazmaya devam et canım,seni yorumlayacağım

ne zaman iyi hissedersen o zaman yazarsın cnm
nazi kampında deyilizya :hulya:

canım haklısın da yazmayınca da savsaklamaktan korkuyorum.burası beni çok tutuyor gerçekten sorumluluk hissediorum.sadece yediklerimi bir süre yazamayacağım...

düşündüm dedim ki yatarken,kallisim nasılsa geç gidince kilomu aynı geçer,ben de zaten aynı kilodayım.napalım...tşk ederim canım

reyhan abla bir şey diyecem sana ... sen meraktan çatladında benim kilo verip vermediğimi öğrenebilmek için.. bizim senin kilonu merak etmeyeceğimizimi sandım peki... lütfen cevap :))

evet evet evet aklinialirimsmile

çikolatım ben kilo verdim hayatım gram verdim daha doğrusu ama dediydim ya regliyim diye şişecem zannettiydim vermişim bile.
listemi yazıcam biraz sonra merak etme canım
nasıl anlaştınız bilmiyorum ama neden o gitmiyor evden bu onun seçimiyse sana yeni ev için yardım etmesi gerekiyor etik olarak senin seçiminse daha da güzel bence okumuşsun altın bileziğin var kolunda kimselere muhtaç olmadan yaşamını tekrar kurarsın kimselere de gebe kalmazsın hla beraber mi oturuyorsunuz bu arada yani istemezsen cevaplama sorularımı özel oldu galiba biraz ama kişisel merakten değil seni merak ettiğimden sordum
spor konusunu hala araştırıyorum ama bi yandan da kpss ye hazırlanıyorum ya zor olacak herhalde sabahları zaten erken kalkıyorum daha da erken kalksam yürüsem bu sefer haşatım çıkar herhalde 6.30 da kalkıyorum ben

bu arada kimse benim minik koala mı farketmiyor mu :umursamaz: nasıl sarılıyor annesini dimi? 20 yıl sonra da el kızlarına sarılacak ama kaydirigubbakcemile yolarım ben o kızların saçlarını amaaaan ne kötü kaynana olacam ben ya kayınvalideme diyorum ki sen iyi kıyıp vermişsin bu çocuğu bana ben kıyıp evlendiremem valla gülüyor o da napsın dünyanın düzeni bu

eski balkonum için yorum yapan herkese teşkürler
bende yeşili çicegi uzaktan sevenledendim

ama ewlendikten sonra insan kendine ugraşacak meşgale arıyor
helede yapacak fazla şeyiniz yoksa

şimdi bahçeli bir ewde oturuyorum
4 yanı asmalarla dolu ne üzümler çıkıyorrr hımmmmm
kaysı ve şekerpara agaçlarım var
elması armutu ayvası herşey varr
seviyorumm onları dalında görmek
beni acayip mutlu ediyor

büyükçe bir kısmıda sebze için ayırdım belledim
sitller yakın zamanda çıakr başlarım ekmeye
inan yemeye doyum olmuyor
insanın bir de kendi elinden çıktı bam başka

100 yakın gül fidem var geçen seneden diktigim
rengarenkk
leylak agacım var
kış çıkarken lalelerim sümbüllerim boy gösterir
seviyorum ugraşmayı
ama çok zahmetli ve yorucu iş

öyleki asmaları budayacak adam bulamak
ve bugun kayınvalidemle ben budadık aslında
o merdiveni tuttu gerisini ben yaptım
ellerim yara içinde kaldı
boynumu tutamıyorum şu an

ahh tombili ahh şimdiden onun derdinemi düştün
allah kötülere çattrmasın
kötülerdende yapmasın bizi ne diyeyim

sitede yine sorun var galiba. kac saattir giremedim.
ama ama ama kallisim ben yazdimya kilomu
obura yazmistim sende yerinde saydin bu hafta bende diyerekmafoldumben88,2 yani
ama senin aldigin sonuca cok sevindim.

senin minigin okadar sekerki tombisim allahim güzel yazilar yazsin insallah.. cok sevimli evladim.opuyorumnanaktan
sen kötü kaynana olamazsin yalan söyleme. hem kaynananin dedigi gibi bu hayatin dünyanin düzeni. oglusun bir kizi sevip elinden tutup sana getirince. oglunun gözlerinde bu mutluluk isiklari yaktiran kizi gelini sende seversin. o kizinda bir anakuzusu oldugunu bilirsin onada ana olursun. bütün bunlari hissedecek yapidasin..:1hug:

sitede yine sorun var galiba. kac saattir giremedim.
ama ama ama kallisim ben yazdimya kilomu
obura yazmistim sende yerinde saydin bu hafta bende diyerekmafoldumben88,2 yani
ama senin aldigin sonuca cok sevindim.

ablam ben bildirim için uğraşırken bazı mesajları kaçırabiiyorum, görmedim yani... ama sen üzülme haftayada ben beklerim sen verirsinaklinialirimsmile

sitede çok sorun var hemde çok... bende gelemedim... şimdide paylaşım alanına bakmaya geldim arkadaşlar bildirimleri yapamamışlar sorundan dolayı ona baktım..

hayirrrrrrrrrrr bekleme beniiiiiiiiii. tek rakibim sensinnnnnnnnn.. koski bende kovaliyayim.. ben kovalamayi cok severim..
son zamanda bu sorunlar cogaldi degilmi?

canım gram gram olsun verelim aman...yavaş olsun ama hiç olmamasından iyidir değil mi,hele ki regl olduysan kesin 1 kg şişmişsindir.haftaya süper olur inş.!
canım ben bu evde otururdum ama aidatı çok yüksek bu sitenin.kirasıyla beraber 650 tl. ve buraya hiç vesait yok,yani hiçbir arkadaşım çıkıp kendi kendilerine gelemiyorlar,bu sıkıntıları var yani buranın.bir de kış boyu hiç ısınmadık,birsürü doğalgaz faturası geldi ama donduk yani.
daha uygun fiyata evler var, aidatları da uygun.o yüzden ben ona çık demiyorum.desem de çıkar mı bilmiyorum zaten.çıkarım dese de herşey gibi bunu da uzattıkça uzatır.amaaan ev konusunda kafam karışık be canım,napcam bilmiyorum.evet hala beraberiz,yani evin içinde iki yabancı gibiyiz zaten,beraberlik gibi bir durum yok yani.
spor konusunda durumun zor,vaktin yok gibi spora...azar azar yürürsün sen de napıcan..

oyy oyy farkettim ben onu yerimmmm çok şeker annesi.
tombilim reyhan ablanın söylediklerine aynen katılıyorum,oğlunu çok seven bir kız görürsen karşında sen de onu seversin emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…