- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.441
dün gece geldim geç saatte,kilomu da bildirdim,cevapları da yazdım ama yine silindi. aşırı derecede sinir olup söylene söylene yattım.
kallisim kilom aynı canım,(100 gr vermiş görünüyorum,şişlik var kesinlikle.bence en az yarım kg verdim ama,neyse)dün gece de yazmıştım ama... neyse..
takım bu hafta çok kötü,hayırdır? herkes kilo almış ayol
Sizlerle yazışmayı özledim yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor ama allahın izniyle oğluşumla mücadelelerle iyiyiz istifralarım çok fazla o yüzden pc başına geçemiyordum Bıu aralar biraz daha iyi Hepinize hayırlı cumalar Bijoux'mdan alıyorum haberlerinizi yerimseniben
günaydinnnnn.
bijom gecmis olsun
candym sen iyilesmeye basladin herhalde iyisin masallah.
mersacigim bu son kacamak haftasiydi. hic inceldim diye hava atma. insan incelirde birde yarim kilo alirmi peeeeehhhhhyerimseniben
heheheheh kizdirayim azicik mersami..
piaaaaaaa tebriklerrrrrrrr mezun oluyorsun kutlarim hayatim. icimizdeki en ince arkadasimiz 2,5 kilo verdi iki haftada.. agir toplar yerinden bile oynamiyor..CADIARZU
kallis gittinmiiiiiiiiiii ölecegim meraktannnnnnnnnnnn. gelde kilonu yaz bakalim yaramismi yürümek..kaydirigubbakcemile5
oburcugum bu hafta yerinde sayanlardan biride sensin bu arada sokusturayim digeride ben..kaydirigubbakcemile5
citol hayatim gecen hafta cok gitti senden bu hafta gitmemesi normal. ama haftaya mutlaka gider yeme bizi..sositososito
cikolatam ne yapti acaba. bukadar derdinin arasinda birde kilo derdi var bülbülümün.benneyaptımki
ay evet evet evettttt veriyor ben şahitimkaydirigubbakcemile3
veee açıklıyorum foleyyyy foleyyyy foleyyyyyyyyy 1.5 kilo vermişim hihoyyytsositososito hemde şişim şişim diye ağlanıyordum sositososito
canım hoşgeldin bizde seni özledik haberlerin geliyor sağlıcakla alın inşallah bebişlerinzi kucağınıza sonra gelirsiniz canzim sen bijomdelikafaduldendelikafadulden anammm ne çok bebe geliyormuş bize...:sm_cool:
kilo bildirimlerine bakayım ben hemen...
secemezsin tabi aldigin alintiya iyice bak satir aralarini oku. oldugum yerde saydim bu hafta... kiloda almadim amananiknaniknaniknaniknaniknanikyaa akolsun ablam ya bende geçen hafta verdim bu hafta dinlenmedeyim.nadasa bıraktım kendimi.valla inceldim inanmayın siz.şimdi söylemesi ayıp ama 3 gündür uğrayamadığım tuvalete uğradım sonuç değişmiş olabilir.bak haftaya neler olacak.sen kaç kilo verdin ablam pek seçemedimdeeeeekaydirigubbakcemile3
günaydın millet.bu gün kimseler yok.bende sabah bir girip çıkim dedim.bu gün benim küçük meleğimin doğum günü partisi var doğum günü geçen haftaydı ama bu gün arkadaşlarıyla kutluycak.küçük meleğim 12 yaşında artık yıllar nasıl hızlı geçmiş inanamıyorum.tabi bende mecburen akşam pastalar yaptım.bu gün yine accık kaçacak gibi.ama söz elimden geldiğince dikkat edecem.ve bu son kaçamak olacak.yarında elimden geldiğince dikkat edecem ama pazartesi son hız dönüyorum.kızacaksınız bana ama napim açık yüreklilikle itiraf ediyorum.cumaya en az 500 gram vermiş olacam..
şimdi bana yine kızacanız ama arada böyle yapınca metabolizmam daha iyi çalışıyor.yoksa tamamen duruyor.onun için yiyorum yani yoksa canım istediğinden değil bunların hepsi kilo vermek uğruna.
şimdi görüyorum bunları okurken reyhan ablam gülüyorkaydirigubbakcemile3 bana kandırıkçı diye .kalistede elinde oklavayla bekliyor.klava:ayy bijomuda gördüm oda çok kötü bakıyor .en iyisi ben daha fazla konuşmiyim iyce batacam konuştukça..
iyce görün diye bide kırmızı yapim yazdıklarımı...
ay öyle bi sistem olsaydı ne güzel olurdu aklinialirimsmilebijom günaydın canım.battık bu hafta.sen tek tek bizim evlere gelmelisin yemek saatlerinde.yada hepimize birer alarm taksan biz yedikçe sende ötse .varmıdır acaba böyle bir yöntem.yada yemeye yeltenince ötse.belki bizi durdurursun
süt biliyosunuz çok içerdim ama içemiyorum malesef artık rahatsız ediyor. ama her gün maden suyu iciyorum onda da cok kalsiyum var. teşekkür ederim uyarın için ablamm opuyorumnanaktanoy oy canım benim sabır biraz daha olur ondan sonra geçer.sen bu arada kilo bile verirsin bijom bişey yiyemiyorsan.ama sütünü bari ihmal etme .hamilelikte bebek sendeki bütün kalsiyumu alır.bolca süt içmeye çalış.
teşekkür ederim reyhan ablacım opuyorumnanaktanbijom gecmis olsun
yok bütün gün uyudum yattım bilg başına bile geçemedim :tomato:yat dinlen bijom .al eline bir kitap oyalan. allah rizasi icin dinlen ya.. bugünde cam silecegim diye tutturursun sen simdi az iyilesince.:mymeka:
ay herkes erkek diyor bi reyhan ablam ve sen kız dediniz.. bakalımbijomunkide kesin kız gibi geliyor bana içime doğdu valla.
bu arada kimse benim minik koala mı farketmiyor mu :umursamaz: nasıl sarılıyor annesini dimi? 20 yıl sonra da el kızlarına sarılacak ama kaydirigubbakcemile yolarım ben o kızların saçlarını amaaaan ne kötü kaynana olacam ben ya kayınvalideme diyorum ki sen iyi kıyıp vermişsin bu çocuğu bana ben kıyıp evlendiremem valla gülüyor o da napsın dünyanın düzeni bu
günaydın millet.bu gün kimseler yok.bende sabah bir girip çıkim dedim.bu gün benim küçük meleğimin doğum günü partisi var doğum günü geçen haftaydı ama bu gün arkadaşlarıyla kutluycak.küçük meleğim 12 yaşında artık yıllar nasıl hızlı geçmiş inanamıyorum.tabi bende mecburen akşam pastalar yaptım.bu gün yine accık kaçacak gibi.ama söz elimden geldiğince dikkat edecem.ve bu son kaçamak olacak.yarında elimden geldiğince dikkat edecem ama pazartesi son hız dönüyorum.kızacaksınız bana ama napim açık yüreklilikle itiraf ediyorum.cumaya en az 500 gram vermiş olacam..
şimdi bana yine kızacanız ama arada böyle yapınca metabolizmam daha iyi çalışıyor.yoksa tamamen duruyor.onun için yiyorum yani yoksa canım istediğinden değil bunların hepsi kilo vermek uğruna.
şimdi görüyorum bunları okurken reyhan ablam gülüyorkaydirigubbakcemile3 bana kandırıkçı diye .kalistede elinde oklavayla bekliyor.klava:ayy bijomuda gördüm oda çok kötü bakıyor .en iyisi ben daha fazla konuşmiyim iyce batacam konuştukça..
iyce görün diye bide kırmızı yapim yazdıklarımı...
sorma çikolatam döküldük bu hafta ama cumaya yine toparlanırız.ben inanıyorum.benim küçük cadı maaş vaktim geldi sökülün paraları diyor yaşam koçumuz yaaa..bide benden 2 katı para istiyor bu hafta fazla çıktım diye.benim kızlarda kalisteninkiler gibi alem bak toton yine büyüycek senden 1 metre gerden gitmeye başlıycak böyle bir anne istemiyorum diyor banaaa.benim doğurduğum beni beğenmiyor.
sen nasılsın canım bu aralar fazla sormuyoruz sen yazmayınca inşallah herşey yolundadır.
ay öyle bi sistem olsaydı ne güzel olurdu aklinialirimsmile
süt biliyosunuz çok içerdim ama içemiyorum malesef artık rahatsız ediyor. ama her gün maden suyu iciyorum onda da cok kalsiyum var. teşekkür ederim uyarın için ablamm opuyorumnanaktan
teşekkür ederim reyhan ablacım opuyorumnanaktan
yok bütün gün uyudum yattım bilg başına bile geçemedim :tomato:
ay herkes erkek diyor bi reyhan ablam ve sen kız dediniz.. bakalım
dün sabah size yazdım hemen cıktım. yattım ama öldüm arkadaşlar bir çikolata o kadar mı berbat eder. onu yedim olmadı bunu yedim olmadı :bbo: bulantı hapım var bir tane onu içtim o da bir kafa yapıyor saatlerce uyumuşum.. bugün nispeten daha iyiyim, ne yersem korkarak yiyorum eyvahedigeldismile
dün gece kız kardeşim geldii opuyorumnanaktan sağolsun sabah kalktı perdelerimi yıkadı, mutfagımı buzdolabımı temizledi.. akşam da yemek yapıcam yarın temizlik yapıcam gidicem diyor allah razı olsun ne varsa insanın kendi ailesinde var valla olumunekankayizsmile
az sonra doktora gidicem bebişe baktırmaya, bakalım ne dicek.. gelince size yazarım bana dua edin :Saruboceq:
hepnizi kocaman öptümm Şeniz
kimsecikler gelememiş bijomda dönmemiş halen doktor ne dedi yazsaydın bari bijom yaaa merak ederiz biliyorsun.. kardeşin içinde çok sevindim süper olmuş gelmesi.. ben alişin doğumuna gittiğimi hatırlıyorumda hastaneden döndüğümde evimi tanıyamamıştım koltuk takımımı değişmişti ablam doğum hediyesiymiş ve bir temizlik yapmıştı kıpır kıpır döndümdü hastaneden işte nasıl mutlu olmuştum hiç unutmam..biz son güne dek koşturmacadaydık hiç bir şeyle ilgilenememiştim yeni iş kurmuştuk ve ben çok hasta olmuştum o koşturmacadan sonra ... tüm herşeyi bir kenara bırakıp temizliğe girişmişti çok duygulanmıştım ... dediğin gibi ne varsa kendi ailende var.... görümcem gelmişti ablamla yaşıt o da, çay içiyordu elndede danteli vardı çayı elinde dengesini kaybetti ve bardağı evin ortasına bir fırlatmıştı yeni kaplattığım halı yeni kanepeler filan her şey batmıştı neymiş danteli leke olurmuş olan bana oldu halı silmekten kanepe silmekten canım çıkmıştı çok ağlamıştım..
amann neyse geldi geçti herşey işte...
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?