- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.521
benim diyetim mii kaydirigubbakcemile3 o benim diyetim değil canım ben kendi listemi kendim yazmıştım ama uygulayabileceğini hiiç sanmıyorum -tatlicadiarzu-
hi bana örnek kalmadı demek napiyim ben de kafamdan yaparım :dilcikar: hem ayrıca sen benim zayıflama sırrımı hangi hakla dağıtırsınnnnnnnnnn :1closedeyes:o diyet bana geçti artık sırrını ben aldım cümle aleme dağıttımaklinialirimsmile
yorulmak mı:roflol:efet yaa taşırken çok yoruldum:roflol:
yaa ablam tamamda uyulmuyor ki ne desem bilemedim...eyvahedigeldismile
ben bijodan önce baktım örneği çaldım ona kalmadıalkisalkisalkis
açlıktan ölmek isteyene itinayla bijo diyeti yazılır :roflol: :roflol:tombilim bu cevaba karşı varya hiç bir şey yemem açlıktan ölürüm yine yaparım:roflol:
yaz tıs tombilimde yapsın bende ona destek olacam falla
desteğini bekliyorum kallisim ona göre bak yalnız koma beni haaa
merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
havalar berbat yağmur var burda da ve soğuk var tam yaz geliyor derken çok kötü oldu bu neyse geçecek elbet
biz de pazar sabahı kendi annemlere geçtik bir kaç gün burda kalıcaz ondan sonra yine kaynuşa geçicez hafta sonu yediklerim güzeldi fazla değildi hemen yazıyım
sabah: bol salata peynir yumurta süzme yoğurt üstüne biraz reçel çok değil ama
ara: geç yaptık kahvaltıyı ara yok
öğle: 2 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pazı yemeği
ara: öğle de geç olduğundan ara yok
akşam:1 kepçe çorba 2 kaşık bulgur pilavı 5-6 kuşbaşı tavuk göğsü baharatlı yoğurtlu havuç salatası
ara yok tabi
şimdi biri geliyor şhokella yedim biri pasta yedim biri milföy yazıyor bu yazılanlar ister istemez diyeti adam gibi yapmaya çalışanlarıda etkiliyor artık kaçamaklarınızı paylaşmayın arkadaşlar doğru düzgün yiyen varsa gelip yazsın yorum yapalım cidden üzülüyorum... bu tür tepki verdim yanlış anlaşılmasın ama sıkılıyorum içinde bulunduğumuz durumdan dolayı.. ya ciddiye alınıp yapılsın ya hiç yapılmasın daha doğrusu yapılıyormuş gibi davranılmasın...
ben bir hafta diyet yapıp aşırı istekli çocuğuma artık burayı okutmuyorum biliyormusunuz çünkü anne çitolün yedikleri neden böyle mersa teyze neden tatlı yemiş vs vs demeye başladı ve diyet yapamamaya başladı ciddiye almamaya desek daha doğru...
anca gelebildimmm
cuma gecesi kız kardeşim geldi sağolsun yazmıştım bir sürü iş yaptı bana. sonra dr a gittik.. dr herşeyin normal olduğunu bebeğin fasulye kadar olduğunu kalbinin gayet normal attığını ve şimdilik bir sorun olmadığını söyledi. düşük riskim yokmuş artık yehuuuuuuu. yani yatmak ve pislik içinde oturmak zorunda değilim.. 1 ay sonra ikili test (cocugun normal olup olmadığına bakıyolar) için çağırdı.. neyse sonra çıktık kallisim senin dediğin yer var ya hisar, hani yukarda dönen restaurant. oraya gittik dışarda oturduk hava süperdi 22 derece gösteriyordu. tişörtlerle gezdik dolaştık. eve geldik yorulmuşuz dvd izledik falan. ertesi gün de erkenden gitti kız kardeşim ben de evde oturmak istemedim dışarda dolandık biraz, eve gelince de biraz tv biraz yattım işte böyle geçti hafta sonum..
canım yaa sen diyetisyene gidiyormusun hani diyetisyenin listesi demiştin başladım diyede ondan sordum.. gidiyorsan yazık bak başlayamadım diyorsun ama başlayamama sorunun nedir bunu bulsak...mrb arkadaşlarr
kalliste dediklerinde çok haklısınnn
bu yüzden h. sonu yediklerimi yazmıorumbilmiyorumkismile
ben sanırım tam diet moduna giremedim
ama bu son dietsiz geçirdğim yemeğim olsunn
Allahım lütfennn bozmiim dietimiii
sana kesinlikle katılmıyorum, yediklerini dürüstçe yaz tabiki ama saçma sapan şeyler yedim diye yazılanları gördükçe inan başarıyla kendini toparlamış kişilerde ister istemez etkileniyor, ben ağzıma salata yoğurttan başka bir şey sokmazken sen gelip gözleme dersen ekmek arası yedim dersen börek poğaça dersen tatlı pasta dersen benimde canım çeker çünkü aç geziyorumdur bunları misal yazdım kimseye sen şunu yedin demiyorum kimse alınganlık yapmasın...kendimide misal yazıyorum.... neyse.. işte ben aç gezerken karnım goruldarken bu yenilenleri görmek beni deli ediyor canım isteyebiliyor mutfağa girip yarım ekmek arası kaşar yapmam an meselesi olabilir...bide ben dürüstçe yediklerimizi yazmamız gerektiğini düşünüyorumki sizler beni eleştirin belki aynı hatalrı bir daha yapmam diye.
hemen raporumu vereyim hiç kaçamak yapmamışken :)
sabah ne ydiğimi yazmıştım galiba.. öğlene doğru bi kahve içtim.. yanında iki tane kepekli kraker.. ama öğlen yiyemedim hiç bişey.. öğleden sonra kekik çayı ve 3 tane kraker daha yedim.. akşam eve geldiğimde 1 dilim k. ekmeği bir de zeytinyağlı kabak yedim yanında da ayran içtim.. bu akşam pek çok aksilik yaşadık sporum geçe kaldı.. birazdan az biraz yürüyüş yapıp duş alıp yatıcam.. iyi geceler hepinize
merhaba arkadaşlar,
ben iyiyim,bu ara evde kalmamaya özen gösteriyorum.oturdukça kuruyorum,canım sıkılıyor,ya da yemelere kalkıyorum filan...zaten stresin verdiği aşırı bir acıkma söz konusu,ama engellemeye çalışıyorum.sporu hiç bırakmıyorum,bugün bazı tanıdıklamrımı gördüm,zayıflıyorsun dediler.sevindim.
babam üzdü bugün beni biraz. ya bekleyeceksin paranı verecek,ya da duramıyorum dersen buraya geleceksin dedi... sıkışmış gibi hissettim kendimi,çok kötü oldum.ben de" ben ne yapar eder geçinirim,sen merak etme baba" deyiverdim. kenardaki paramı tüketmiştim,şimdi biraz birikim yapmayaçalışıyorum.ama bu halde bu evde durmak da çok zor. çok fena stresteyim anlayacağınız...
yarın evdeyim,uğrarım sık sık...öpüyorum
günaydınlar canım..
bu sabah kahvaltı yerine simidimin yarısını yedim yarısını da öğleden sonraki ara da yiyeceğim.. çok geç kalktım.. işe de geç kaldım.. o yüzden böyle oldu.. üzgünüm bilmiyorumkismile
öğlene kadar arada yiyecek bişey olmaz.. çay filan içerim..
akşama da planım bezelye yemeği ama uygun olur mu ne dersiniz? bu gün et yemem lazımdı aslında programıma göre ama canım bezelye istiyor..
:roflol: :roflol:ama beni gaza getirmeyin valla akşam yemeğini çıkartırım hayatımdan :bbo: ama bu hafta sallamalıyım vücudumu
uygun olur tabiki neden olmasın ama salata yapma imkanın varmı birazda yeşillik yeseydin.. candycim süt içiyormusun hiç acaba yazdında benmi kaçırdım gecede süt iç kemiklerin için ergenliğe girildiği dönemden itibaren her gün bir bardağı aksatmayın deniyor...
:roflol: :roflol:
günaydınn kahvaltımı yaptım geldim kallisim seni görüyorummm Şeniz
çikolatım özledik valla ama evde durmaman daha güzel insan yalnız kalınca dediğin gibi kuruluyor da kuruluyor..
beni görüyormusun:bbo: peki şimdi ne yapıyorum söyle kaydirigubbakcemile3
sağda solda azarlama yapıyosundur ne yapıcan :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?