Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haha sadece burası için söylemiyorum başka yerlerde de görüyorum seni kaydirigubbakcemile3

yanlış anlaşılmıuyosun kallisim burdaki herkesin amacı aynı sadece yola getirmeye çalışıyosun. zaten arkadaşlar da anlamasalardı çoktan kırılıp giderlerdi sen merak etme yerimseniben

ne gülüyon kız Çok üzgünüm çoook yapamam mı zannettin bakiyim :dilcikar:

yok sen demişsin ya akşamları salata corba diye kaydirigubbakcemile3
hayatım ben onları bile yemedim akşamları, hiç yemek yemedim. o yüzden çok zor yapman..

günaydınlar bu arada kızlar
bijoun bana güldüğünü görünce hemen ona cevap vermem gerekti
çikolatım bakıyormuş listelerime hemen yazıyım ona
sabah: klasik kahvaltı
ara: yok
öğle:1 kupa çorba
ara: yok
akşam:2 kaşık pazı yemeği 1 çatal pilav aldım 3-4 kaşık da çorba aldım yoğurt yedim biraz bundan sonra yazacaklarımı benim motivemi bozuyorsun diyen okumasın oğluşum börek ve kek yapmış börek milföydendi 1/4 ünü yedim kek yağsızdı 1 ince dilimin 1/4 ünü yedim yine
45 dakika yürüdüm
3 litre su içtim 2 kupa limonlu zencefil çayı içtim

yok sen demişsin ya akşamları salata corba diye kaydirigubbakcemile3
hayatım ben onları bile yemedim akşamları, hiç yemek yemedim. o yüzden çok zor yapman..

haaa yok almıyım ben ondan ama akşamları salata çorba alıyım sadece bu hafta da böyle deneyelim bakalım hatta çorbayı işten çıkmadan içsem diyorum geç olmadan eve gittiğimde de salata yerim bir iki bişeyler tırtıklarım yemeklerden ama aç gitmezsem abartmam diye düşündüm

tombilim bak varya akşam öğününde kocaman bir tabak yeşil salata yersen inan kat be kat doyuyorsun aç gezmek diye bişey yok...

artık yapamazsın:bbo: ben destek olurum diyecektim ki çikolatım izin vermemişsositososito
çok üzülmüşsün bakıyorum :roflol:
tombilim bak varya akşam öğününde kocaman bir tabak yeşil salata yersen inan kat be kat doyuyorsun aç gezmek diye bişey yok...
aynı fikirdeyim

ah şu pilavları makarnaları da bir çıkarsanız hayatınızdan bir süreliğine akannehir

çikolatımhayatım ben kallisteye sen de yap gibilerinden yalnız koma beni dedim canım benim yoksa ben senin eşin olmandan gayet memnunum valla sıkıntına rağmen gelip yediklerimi kontrol etmek için bakındığını da biliyorum doğru dürüst yemediğim için yazmak istemedim bi kaç gündür salladım kaçırmadım ama düzenli olmadı eksikler oldu süt yoğurt meyve yoktu ama bundan sonra düzenliyim yine hiçbişeyimi eksik bırakmamaya çalışıcam şok derken sadece akşamları mümkün olduğu kadar kısmaya çalışıcam çorbayla ve salatayla yetinmeye çalışıcam benim en büyük sıkıntım akşam çooook geç yemem dolu mideyle yatmam 9-9.30 u buluyor yemek saatim o yüzden de kilo vermem yavaşlıyor diye düşünüyorum ama bu hafta 7leri görmem lazım mutlaka planımın çok gerisindeyim stres yapıyorum hala 8lerde sallanıp duruyorum kaç haftadır inerim dedim inemiyorum belki de her hafta 2 şer 2 şer vermek istiyorum bu da yalnış
baban da kendi açısından haklı tabi gözünün nurusun sen böyle olsun istemezdi o da sıkıntıda olduğunu görmeye dayanamıyor bir de sana yük biner hep böyle durumlarda annelere babalara anlatılan dertler azalmaz çoğalır iyiyim ben diye bir de onları ikna etmek zorundasın ben başarabilirim diye göstermek zorundasın allah yardımcın olsun canını sıkma her zaman dedim altın bileziğin var senin kolunda bitti bu kadar nerde olsa ekmeğini taştan çıkartırsın hem de sanat bu yetenek herkesin sahip olması zor hep bitecek sıkıntılar sonra içinde bir acı bırakacak mutlaka ama gülümseyerek hatırlayacaksın gururla hatırlayacaksın tırnaklarımla kazıyarak geldim diyeceksin daha kıymetli olacak o zaman hayatn herkesin üzmesine izin vermeyeceksin

sağda solda azarlama yapıyosundur ne yapıcan :roflol: :roflol:

evt o azarı yiyen benim şimdi pırıl pırıl parlıyorummmm...kaliste cilaladı beni.sempatiksalakcinni

yok anacım başkalarına kızıp bana patlamışssın niye kızıpta gitsinlerki..vurun bide siz vurunnnnn..benneyaptımki
ben bile gitmiyorum citol sen nere gidiyon.benim kadar parlayan yoktur takımda dönem dönem beni böyle parlatıyolar ama ben inatla burdayım sen nere gidiyonnn.

kalistem canım sen beni 1-2 haftalığına listeden çıkar bu ara pek faydalı olabileceğimi sanmıyorum.kendimin farkındayım en azından size zarar vermiyim...

Citol öteki tarafa da pek uğrayamıyo yoğun herhalde bu aralar.. vazgeçeceğini ya da kızacağını sanmıyorum aklinialirimsmile yapmaz benim arkadaşım öyle şeyleer olumunekankayizsmile olmadı saçından sürükler getiririz kaydirigubbakcemile te büle kaydirigubbakcemile3

evt o azarı yiyen benim şimdi pırıl pırıl parlıyorummmm...kaliste cilaladı beni.sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: tertemiz yapmışım tısss:roflol: ciden cilalanmışın bak gözlerim kamaştı:1shok:
kalistem canım sen beni 1-2 haftalığına listeden çıkar bu ara pek faydalı olabileceğimi sanmıyorum.kendimin farkındayım en azından size zarar vermiyim...
canım ya izin diye ayrılma bak tamam yaşadığın zor günleri alayabiliyoruz ama bize zarar vermemek adına gitme kendine daha çok zararın olur biliyorsun ben her seferinde sesimi çıkartmadan tamam derim yazarım izinli ama bu kez yapma bir kez daha düşün diyorum...

bilmem ki :bbo: az önce aşağıdaydı gelip yazmaması tuhafıma gidiyorda :bbo:

yoksa ben kimseyi özel olarak şunu yapın bunu yapıyorsunuz diye ayırarak yazmadım takımın genelinde bir boşlama var aylardır kış dedik toparlanıcaz dedik şimdide bahar vurdu diye kopmalar yaşamayalım nasrettin hoca misali delikafadulden

günaydinlarrrrrrrr
gününüz cok güzel gönlünüz sen olsun.a.s.

reyhan ablaa aklinialirimsmile dün telefon gelmedimi nedne bizi bekletiyorsun ki sen:çok üzgünüm:

bide yürüyüşlere ramı verdin sesin çıkmıyo bak bugün burada yağmur yağmuyor ben az sonra çıkıp yürüyüp döneceğim-tatlicadiarzu-

slm hanımlar
kimseye kızıpta gitmedim
giedecek olsamda gelir izah eder öyle giderim
no problem
dün saglık sorunlarım vardı cvp yazmadım
birazda yorumlar biraz agrı kaçmış
haklı olmakla birlikte ........ her neyse dün yediklerim

11 gibi kahvaltı

3 gibi 2 dolma şepe
tam hatırlamamakla birlikte
saat 5 gibi yogurt az şepe domates ve yeşil sogan
izgara et yogurt yeşillik 2 dilim k.e kmegi

kallisim ne telefonu yazacaktimki aklima geldi hay allah gelmediiiiiiiiiiiiiiii
uyuz doktor telöefon neyim acmadi. yada ben bahcedeyken acti ben duymadimaklinialirimsmile
ay kallisim sana hayranim
bazen ne düsünüyorum biliyormusun?? elinde bir defter herkes hakkinda notlarini almis bizi kontrol ediyorsun.. hani arada bir takim bosalir birdende 3 -4 kisi birden gelir takima ben 3-4 kisiyi birbirinden aylarca ayiramam. hele kilolari ve yaslari birbirine yakinsa. ben yeni gelenleri kesinlikle birbirine karistiririm..
ama sana bakiyorum bir süre sonra sen öyle sorular soruyorsunki demek hicbirseyi kacirmiyorsun.
valla görevinin hakkini veriyorsun güzelim ben kendi adima cok tesekkür ediyorum sana . bizi ciddiye aldigin icin .herkesle tek tek ilgilendigin icin.verdigin degerli bilgiler icin . dostlugun icin..cok hakkin geciyor kallisim hakkini helal et..a.s.
bak aklina birsey gelmesin helallik isteyip ölmeye niyetim yok.. valla billa doktorla konusmadim.:1no2:
haaaaaaaa birde sey var sende gizli kamerada var gibi.sempatiksalakcinni
seyyyyyy ehmmm kemm kümmm
tamam tamam benide parlat.ohaoldumsmile
bu hafta yürümedim.. yani yürüdüklerim 5000 adimi gecmedi
evdeyimya,, birde cocuklar hergün aksam yemegine geliyorlar himmmm.. baska bahane kalmadi
.. tamam parlat bekliyorum..:kedi:
ama ama ama yediklerime cokkkkkkkkk dikkat ediyorum.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…