- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.541
sositosositosositososito kendim bozmuyorum yaa:bbo: kaydirigubbakcemile3 kime çatacağımı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
yaa yok yanlış anlaşılmıyım ama ciddiye alınmıyor son zamanlarda takımca batık haldeyiz yapanlarada haksızlık olmasın diye şettiriyorumopuyorumnanaktan
bu arada çitol nerelerdeyerimseniben geliyor ama bir şey yazmıyor, yazdıklarıma kızıp bizi bıraktımı ne CADIARZU
:roflol: :roflol:
ne gülüyon kız Çok üzgünüm çoook yapamam mı zannettin bakiyim :dilcikar:
yok sen demişsin ya akşamları salata corba diye kaydirigubbakcemile3
hayatım ben onları bile yemedim akşamları, hiç yemek yemedim. o yüzden çok zor yapman..
ne gülüyon kız Çok üzgünüm çoook yapamam mı zannettin bakiyim :dilcikar:
haaa yok almıyım ben ondan ama akşamları salata çorba alıyım sadece bu hafta da böyle deneyelim bakalım hatta çorbayı işten çıkmadan içsem diyorum geç olmadan eve gittiğimde de salata yerim bir iki bişeyler tırtıklarım yemeklerden ama aç gitmezsem abartmam diye düşündüm
çok üzülmüşsün bakıyorum :roflol:artık yapamazsın:bbo: ben destek olurum diyecektim ki çikolatım izin vermemişsositososito
aynı fikirdeyimtombilim bak varya akşam öğününde kocaman bir tabak yeşil salata yersen inan kat be kat doyuyorsun aç gezmek diye bişey yok...
sağda solda azarlama yapıyosundur ne yapıcan :roflol: :roflol:
sositosositosositososito kendim bozmuyorum yaa:bbo: kaydirigubbakcemile3 kime çatacağımı şaşırdımkaydirigubbakcemile3
yaa yok yanlış anlaşılmıyım ama ciddiye alınmıyor son zamanlarda takımca batık haldeyiz yapanlarada haksızlık olmasın diye şettiriyorumopuyorumnanaktan
bu arada çitol nerelerdeyerimseniben geliyor ama bir şey yazmıyor, yazdıklarıma kızıp bizi bıraktımı ne CADIARZU
canım yaa sen diyetisyene gidiyormusun hani diyetisyenin listesi demiştin başladım diyede ondan sordum.. gidiyorsan yazık bak başlayamadım diyorsun ama başlayamama sorunun nedir bunu bulsak...
sana kesinlikle katılmıyorum, yediklerini dürüstçe yaz tabiki ama saçma sapan şeyler yedim diye yazılanları gördükçe inan başarıyla kendini toparlamış kişilerde ister istemez etkileniyor, ben ağzıma salata yoğurttan başka bir şey sokmazken sen gelip gözleme dersen ekmek arası yedim dersen börek poğaça dersen tatlı pasta dersen benimde canım çeker çünkü aç geziyorumdur bunları misal yazdım kimseye sen şunu yedin demiyorum kimse alınganlık yapmasın...kendimide misal yazıyorum.... neyse.. işte ben aç gezerken karnım goruldarken bu yenilenleri görmek beni deli ediyor canım isteyebiliyor mutfağa girip yarım ekmek arası kaşar yapmam an meselesi olabilir...
tabiki yorumlayalım yediklerimizi ama zaten pasta börek çörek yenildiği zaman bunun diyetle uzaktan yakından alakası olmadığını bilecek kadar bilgiliyiz hepimiz ben sana bunu yemişsin kötü olmuş desemmi ikna olacak bir daha yemeyeceksin buna inanmıyorum yiyen bir daha yiyor tüm yorumlara karşı yapılacaksa yapılıyor tekrar tekrar bir düzelme olmuyor....
ben hala dediğimi savunuyorum gelipte çokokrem yedim gözleme yedim bazlama yedim börekti poğaçaydı makarnaydı pilavdı demeyin arkadaşım... yiyorsanız bile ölçülü bir şekilde yazarsanız buna kimse tepki göstermez...
bana desen ki sabah kahvaltıda ekmek yerine yarım dilim börek yedim.. sesim çıkmaz....anlatabiliyormuyum...akşam yemeğinde 2 kaşık pilav yersin ama ekmek yemezsin... önemli bulduğum ölçüsü... bir kaç günde bir kez kaçabilir iki kez kaçabilir ama tam gün içinde bana gelip beş tane diyetle alakası olmayan zararlı şey sayarsan yapma etme yorumu yerine tepki alırsın artık yeter çünkü hiç birimizin zamanı kalmadı.... boş zamanı olan varsa başarı öyküleride ne yapılmış ne kadar zamanda ne uygulanmış lütfen bir göz atsın sonra daha burada kaç yıl geçireceğine karar versin.... haa ben bir hafta iyi giderim iki hafta ne yaparsam yapayım diyen varsada buyursun istediği takıma geçiş yapsın kaç haftadır liste sonlarındayız bu takımın artık kaçamağa değil motivasyona azime istikrara ihtiyacı var...
:roflol::roflol: tertemiz yapmışım tısss:roflol: ciden cilalanmışın bak gözlerim kamaştı:1shok:evt o azarı yiyen benim şimdi pırıl pırıl parlıyorummmm...kaliste cilaladı beni.sempatiksalakcinni
canım ya izin diye ayrılma bak tamam yaşadığın zor günleri alayabiliyoruz ama bize zarar vermemek adına gitme kendine daha çok zararın olur biliyorsun ben her seferinde sesimi çıkartmadan tamam derim yazarım izinli ama bu kez yapma bir kez daha düşün diyorum...kalistem canım sen beni 1-2 haftalığına listeden çıkar bu ara pek faydalı olabileceğimi sanmıyorum.kendimin farkındayım en azından size zarar vermiyim...
Citol öteki tarafa da pek uğrayamıyo yoğun herhalde bu aralar.. vazgeçeceğini ya da kızacağını sanmıyorum aklinialirimsmile yapmaz benim arkadaşım öyle şeyleer olumunekankayizsmile olmadı saçından sürükler getiririz kaydirigubbakcemile te büle kaydirigubbakcemile3
günaydinlarrrrrrrr
gününüz cok güzel gönlünüz sen olsun.a.s.
şepe ne demek çitolümmmm? merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?