- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.561
şepe ne demek çitolümmmm? merak ettim..
onu bende merak ettimde bijom. sessizce parlatilmayi bekledigim icin. yazip sordugum halde sildim ..bayanssulusmile
yok canım şükür ki öyle alıngan bir takım değiliz.. ben de böyle şeyler yazıyorum ama bu zamana kadar hiç sorun çıkmadı kaydirigubbakcemile3
(şaka yaptığumu not düşmem gerekir mi bilmiyorumkismile )
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yerinizde olmak istemezdim :roflol:
yok canım şükür ki öyle alıngan bir takım değiliz.. ben de böyle şeyler yazıyorum ama bu zamana kadar hiç sorun çıkmadı kaydirigubbakcemile3
sen bekle bekle reyhan abla cilayı ve fırçaları hazırlıyorum az sabır :))
dün saglık sorunlarım vardı cvp yazmadım
birazda yorumlar biraz agrı kaçmış
haklı olmakla birlikte ........ her neyse dün yediklerim
light kola hakkında fikir ve bilgilerinizi alayım.. :ecrin_bebek:
reyhan abla yıllık izin gibi oldu sana bu ama yaz tatilini ve sonrasını bir düşün lütfen neler yaşadık sonrası pişmanlık....onu bende merak ettimde bijom. sessizce parlatilmayi bekledigim icin. yazip sordugum halde sildim ..bayanssulusmile
okuyunca bir acaip güldüm köpüşüm korktu:roflol:konyanın ekmeği miydi neydi ayol ben de sorduydum..
karbonhidrat yani..
parlatabilirsiniz :roflol:
(şaka yaptığumu not düşmem gerekir mi bilmiyorumkismile )
light kola hakkında fikir ve bilgilerinizi alayım.. :ecrin_bebek:
ablam evde oturmak yaramadı sana ormana çık bi gel istersen:roflol::roflol:benim cilalanmam uzun sürer tabiki.. sen aycanin eve gelmesini bekle. o güzel resimler yapiyor. belki güzel parlatir. ama sende cok güzel resimler yapiyorsun. haaaaaaa benim gelinde yapiyor haftasonu gideceksin ya oda yardim eder sana..
ay cok sacmaladim. fircalanmaya bukadar hevesli insanda yoktur herhalde. maso muyum neyim.aklinialirimsmile
cipsi bende sevmemde cips konusunu sen neden açıyosun ki şimdi bakben sevmiyorum kolayi. ne lightini ne tasfirinini.. patates cipsde sevmem. elim agzim yag icinde kalir tuz dolu iiii gercekten hic sevmem ikisinide.
kilo verme maratomunda çok işime yaramıştı :umursamaz:
bir başka işime yarayan şey de tavuk köftesiydi.. denesenize bir..
light göğüs alıyosunuz.. evde rondoda kıyma haline getiriyosunuz (oluyor cok kolay) sonra da köfte yapar gibi yapıyosunuz. haftada 2 gün kepek ekmeği+yoğurtla yiyosunuz.düşünsenize sıfır yağlı bir yemek hem de lezzetli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?