Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mersacigim. bu ara takimdan ayrilman son derece yanlis olur.. bizimle olursan en azindan abartmaz kilo almazsin. takim batar cikar hayatim biz her hafta birinci olmak icin yarismiyoruz birbirimize destek oluyoruz. kesinlikle ayrilmayi düsünme. yada ara vermeyi. cünkü vermen gereken kilo 10 iken birkac hafta sonunda 20 olabiliyor tecrübeyle sabittir yani. sen birde üstelik hergün rapor ver beni dinlersen buda beni cok tutuyor. adimlarini yaz.
simdi kelin ilaci olsa diyeceksin ama gercekten hata olur. :1hug:

yok canım şükür ki öyle alıngan bir takım değiliz.. ben de böyle şeyler yazıyorum ama bu zamana kadar hiç sorun çıkmadı kaydirigubbakcemile3

çok şükür.. sevmem çok alıngan insanları.. olumunekankayizsmile

sen bekle bekle reyhan abla cilayı ve fırçaları hazırlıyorum az sabır :))

benim cilalanmam uzun sürer tabiki.. sen aycanin eve gelmesini bekle. o güzel resimler yapiyor. belki güzel parlatir. ama sende cok güzel resimler yapiyorsun. haaaaaaa benim gelinde yapiyor haftasonu gideceksin ya oda yardim eder sana..
ay cok sacmaladim. fircalanmaya bukadar hevesli insanda yoktur herhalde. maso muyum neyim.aklinialirimsmile

light kola hakkında fikir ve bilgilerinizi alayım.. :ecrin_bebek:

dün saglık sorunlarım vardı cvp yazmadım
birazda yorumlar biraz agrı kaçmış
haklı olmakla birlikte ........ her neyse dün yediklerim

çekip gittin diye sormadım zaten gelip yazmadan çıktığın için sorunun ne olduğunu merak ettim ama rahatsızmışsın geçmiş olsun inşallah bu gün iyisindir..

diğer yorumların ağır kaçmasına gelince :bbo::bbo:

şubat 22 de aramıza geldin çitol, bu gün martın 30'u ... bir ayı geçmiş ama ortalama bir ay diyelim...

11.8 ile aramıza geldin bir ay geçtiği halde üzerine kilo almış gözüküyorsun... sen yorumlarıma ağır olmuş diyebiliyorsan dahada diyecek sözüm yok...
sabah iki link verdim ciddi ciddi diyetini yapan 2 kişinin linkini lütfen okuyun....

senin bulunduğun kiloda ciddi diyet yapıyor olsaydın şu gün için en az 100 kilo olman gerekiyordu...

ben sevmiyorum kolayi. ne lightini ne tasfirinini.. patates cipsde sevmem. elim agzim yag icinde kalir tuz dolu iiii gercekten hic sevmem ikisinide.

onu bende merak ettimde bijom. sessizce parlatilmayi bekledigim icin. yazip sordugum halde sildim ..bayanssulusmile
reyhan abla yıllık izin gibi oldu sana bu ama yaz tatilini ve sonrasını bir düşün lütfen neler yaşadık sonrası pişmanlık....
günlük senin hedefini tamamlamasan bile lütfen benim için günlük 3000 yap iznin bitene kadarsempatiksalakcinni nütfennnnaklinialirimsmile

konyanın ekmeği miydi neydi ayol ben de sorduydum..

karbonhidrat yani..

parlatabilirsiniz :roflol:

(şaka yaptığumu not düşmem gerekir mi bilmiyorumkismile )
okuyunca bir acaip güldüm köpüşüm korktu:roflol:

yok canım şükür ki öyle alıngan bir takım değiliz.. ben de böyle şeyler yazıyorum ama bu zamana kadar hiç sorun çıkmadı kaydirigubbakcemile3

canduycim alınganlık filan fişman yok bizde rahat ol espriyide gayet iyi seçeriz iğnelenmeyide:roflol:
takım hafiften sulu bile sayılır sen korkma aklına geleni yaz naniknanik

bir başka işime yarayan şey de tavuk köftesiydi.. denesenize bir..

light göğüs alıyosunuz.. evde rondoda kıyma haline getiriyosunuz (oluyor cok kolay) sonra da köfte yapar gibi yapıyosunuz. haftada 2 gün kepek ekmeği+yoğurtla yiyosunuz.düşünsenize sıfır yağlı bir yemek hem de lezzetli..

ablam evde oturmak yaramadı sana ormana çık bi gel istersen:roflol::roflol:
gelininin etekleri tutuşmuş şimdi bir ay sonra işbaşı sositososito oda iyi fırça atar hee pijamalarını diktim neyseki gönlünü alırımopuyorumnanaktan
********tan mesaj yazmış foleeyyyy foleyy teyzoşum geliyor amuda kalktım bekliyorum diye:roflol: çok özlemiş belli..

ben sevmiyorum kolayi. ne lightini ne tasfirinini.. patates cipsde sevmem. elim agzim yag icinde kalir tuz dolu iiii gercekten hic sevmem ikisinide.
cipsi bende sevmemde cips konusunu sen neden açıyosun ki şimdi bak lmaz: şimdi birinin canı çekerde akşama yemek listesinde görürsem abla hiç gözükme gözüme:roflol:

yaa benim ablam varya mısır cipsinin aile boyu varya evin her yanında bir zulası vardır mutlaka onu yemeden yapamaz yıllardır... arabaya bineriz olmadık yerde durur alsana ban cips ısmarlasana diye yalvarır:roflol: arabaya benzin ona cips koymadan yol alamaz:roflol:
ama bu denli yemesine rağmen kadın gram almıyordu taaaki menapoza girene dek yinede çoık az alıyor yaa çok sinir bir durum..
kilo verme maratomunda çok işime yaramıştı :umursamaz:

evet tavuk köftesi fikri bana da çok yatkın geliyor.. göğüs etini pişince biraz sert ama köfte yaparsam hem baharat içinde pişer üstünde kararmaz.. yap at fırına .. mmm.. bu akşam et fikrine alışmaya başladım.. öğlen getirdiklerimi yedim.. mercimek bulgur ayran.. akşama da tavuk köftesi mi yapsam yaa CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…