- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.761
Eve geldim oda sonunu izliyorduYa benim eşim nefret ediyor o diziden, seninki iyiymiş
Hatta sürekli tekrarlarını izliyorum diye kızıyor bana
Ay cok az kaldı o sahneye, ac internetten izle :)
İnternetten açın izleyin daha bitmedi
mali müşavirlik yeterlilik sınavı kuzum ankaraya gidicem martta allah nasip ederse sınav için
işte 4-5 dedi adam dün akşamda parayı az verirse sen gene de kabul et diyorlar bana bide evime uzak hani maaş iyi olsa bi nevi insan katlanır o kadar yol gitmeye ama az olabilir diyolar bu seferde
akşamı geç yiyorsun be kuzum20.12.2016 menüm
sabah
1 kupa sade nescafe + 2 küp şeker(biri fazladan oldu)
öğlen 12.15
1 kase yoğurt
1 paket aç bitir macar salam
1/2 paket eti form kraker
ara (bu öğünü yapmak zorundaydım çünkü alışverişe gittim kayın valideme gittim eve geç vardım yemeği de anca 8 de yiyebildim. kayınvalidede bişeylere saldırmamak için) 16.00
dünyanın en küçük ayvasının yarısı
1/2 paket eti form
alışverişte 17.30
10 tane çiğ fıstık
akşam 8.00
tavuk but-mantar tava (yağsız-tarçın ve körili)
yeşil salata
akşam bi de yarım muz yedim
ana öğünler isveç sadecezira isveçte ara öğün yok
spor: 60 dk yürüyüş
su: 2,5 lt
ama ben kendimi hafif hissediyorum gene de
o gün beni de çağırdılar beraber konuştuk işte ama ben kesin bi cevap vermedim olabilir bi görüşürüz konuşuruz dedimcanım o zaman söyle "ben sınava hazırlanmak için işten ayrıldım baba çalışmayı düşünmüyorum" de kestir at gitsin. bişey derse de "ben adama söyledim" falan derse de "keşke benim adıma konuşmasaydınız" dersin
canım kasların şişmiştir o kadar ağrı var diyorsunwendy canım o kadar spora -100 gördüm. Resmen hayal kırıklığı
Umarım kas şişkinliğidir ve yarın güzel bi eksi görürüm.
ayy ben hiç sevmedim o diziyi yawwYa benim eşim nefret ediyor o diziden, seninki iyiymiş
Hatta sürekli tekrarlarını izliyorum diye kızıyor bana
Ay cok az kaldı o sahneye, ac internetten izle :)
İnternetten açın izleyin daha bitmedi
pek isveç değil ama güzel menü şekerim senin kg nu merak ediyorum bende bakalım cumaya ne çıkaxak20.12.2016 menüm
sabah
öğlen 12.15
1 kase yoğurt
ara (bu öğünü yapmak zorundaydım çünkü alışverişe gittim kayın valideme gittim eve geç vardım yemeği de anca 8 de yiyebildim. kayınvalidede bişeylere saldırmamak için) 16.00
1/2 paket eti form
alışverişte 17.30
10 tane çiğ fıstık
akşam 8.00
yeşil salata
canım aynen dediğin gibi yaparsın 5 bin iste vermezlerse de evde ders çalışırsın verirlerse 5 binin hatırına çalışırsın :)o gün beni de çağırdılar beraber konuştuk işte ama ben kesin bi cevap vermedim olabilir bi görüşürüz konuşuruz dedim
allahtan net bi cevap vermemişim adama
en iyisi beni görüşmeye çağırırlarsa gideyim ben 5 bin maaş düşünüyorum altı benim beklentimi karşılamıyor diyim kabul ederlerse ne ala etmezlerse de top benden çıkar onlar kabul etmedi der geçerim
aynen kaptanım öyle yapmayı düşünüyorum en az 4 bine düşerim daha da altını derlerse kabul etmem bende artıkcanım kasların şişmiştir o kadar ağrı var diyorsun
ayy ben hiç sevmedim o diziyi yaww
gerçi ben muhteşem yüzyılda dahil hiç böyle dizi takip etmiyom bi karagül vardı onu seyrederdim şimdi o yok başka dizi de yok
pek isveç değil ama güzel menü şekerim senin kg nu merak ediyorum bende bakalım cumaya ne çıkaxak
canım aynen dediğin gibi yaparsın 5 bin iste vermezlerse de evde ders çalışırsın verirlerse 5 binin hatırına çalışırsın :)
akşamı geç yiyorsun be kuzum
menüde çok kötü bişey göremedim ben güzel ama geç yenen yemekleri erkene almaya çalışsan süper olcak
pek isveç değil ama güzel menü şekerim senin kg nu merak ediyorum bende bakalım cumaya ne çıkaxak
inş tatlım 115 i görürsen aşka gelir bozmazsın benceevet canım ya alışveriş yap çocuğu al yemeği hazırla derken çok geç oldu harbiden ama ben de normalde 10 da yatıyordum geç yediğim için 11 buçukta yattım dün geceyani kendimce bir önlem aldım
kaptanım ben geçen hafta çarşamba 119,9 dum zaten 120 leri falan görmeye başlayınca karar vermiştim isveç yapmaya.. o gün rapor aldım işte çok hastaydım ama çarşamba günü isveç i yaptım bir dilim ekmek ve 1 dilim peynir kaçamağıyla tabi
117,5 e düştüm 1 gündesonra yapmadım diyet evde ve hastaydım açıkçası peynir ekmek ve tatlı şeylerle beslendim meyve suyu falan, tartılmadım da.. bu pazartesi tartıldım gene 120 falan bekliyordum ama 118,6 çıktı çok sevindim. o kiloyla başladık bakalım listede 118,7 olması lazım en son ama o da tabi iki hafta önce geçen hafta bildirim yapamadım evdeydim giremedim siteye hastaydım çok açıkçası aklıma da gelmedi bakalım ben de merak ediyorum cuma günü kaç çıkacak ama dediğim gibi çok hafif hissediyorum kendimi belki de 115 i görürüm sonunda
şimdi aslında denerim bi kaç diyemiyorum çünkü şimdiki patronumla görüştüm işten çıkışı işveren tarafından çıkış olarak yapacak ve ben işsizlik maaşı alıcam eğer oraya başlarsam ve umduğum gibi gitmez ayrılırsam işsizlik maaşını da alamam ..
20.12.2016 menüm
sabah
öğlen 12.15
1 kase yoğurt
1/2 paket eti form
alışverişte 17.30
10 tane çiğ fıstık
akşam 8.00
yeşil salata
Gecti canim ama bu gece cok aciktimazaydidem kuzucum başının ağrısı geçti mi??
haklısın canımAçıkcası ben doğruya doğru konuşmanı daha mantıklı buluyorum, direkt durumu söyle bence. ben sınav için işimden ayrılıyorum ve patronum çıkış vericek evdeyken de işsizlik maaşımı alıcam eğer sınav için çalışmama iş engel olacaksa ve maaş artışı beklentim olmayacaksa boşuna birbirimizi yormayalım derdim ben olsam.
sende inanılmaz gelişme var canım, tebrikler
Bende s health adimsayar programını indirdim şimdiye kadar 1600 adım attım hedef günlük 10.000 adim
Gecti canim ama bu gece cok aciktim
Hala regl olamadim ilaclarm btti olmayi bekliyorum karnim sis kasıklarimda sanci oluyo bi regl olsamda kurtulsam artik ama cuma gunune gore sabitim suan bu 2 gu de saf protein yapicam dunden bugune -400 gordum bana az geldi ama bagirsaklarm calismiyo oyuzden tam safprotein ol.uyo sabhlari armut yiyorum kabizlik yasamamk icincumaya insallah guzel bi sonucla gelebilirim
haklısın canım
bende görüşürsem eğer dicem beklentilerimi söylicem işlerine gelirse çalışırım gelmezse de oturur evimde dersime çalışırım artık
ayh tişkür ederimasıl gelişme spora başlayınca olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?