- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.741
kızz chia dan ödül mü olur madem ödül yapcan güzel bişey yeMeyveli eminim güzel oluyodur, kefir bana değişik geldi içemedim yaben süt- chia- meyve ya da hurmayla deneyim bakalım, Nası olcak, bi gün ödül yaparım artık, bu hafta başka kaçamak hakkım yok.
kızz chia dan ödül mü olur madem ödül yapcan güzel bişey ye
hurmayla ben denedim güzel olmamıştı
Bugün büyük oğlumun doğum günü 6 yaşımızi bitiriyoruz .
Ama hala 3 yaşında gibi otizmin etkisi umarım eğitimleri ise yarar ve bir gün gelip anne bugün benim doğum günüm der
Bugün eşim geç gelecek pasta yapmıyorum sevdiği kekten aldım artık bi dahakine ins
Bende menümü yazayım;
Sabah; şekersiz nescafe
Ara; tarçınlı yoğurt
Öğle; büyük bi parça göğüs haşlama, 1 köfte
Akşam; peynirli kıymalı yumurta, salata, turp, 1 yk yoğurt
Ara; kaçamak, gilaboru suyu şekersiz
İçecekler; tarçınlı yeşil çay, 9lu çay, 2 kupa tarçınlı sıcak su
Su; 0,5 lt (çok üşüdüm sıcak içecek içtim)
Spor; çok yorgunum, kaptanımın hatrına 100 zıp zıp, 30 sumo squat, 40 sn plank yapıcam.
Bu arada kızlar aman aman chia bende acayipp şişkinlik yaptı. süte yoğurta katınca yaramadı. Dozunu mu ayarlayamadım desem bi kaç kere farklı farklı denedım. En son 5yk yogurt içine 1yk kadar koydum o da ıyı gelmedı
Bi keresinde omlete katmıstım.2yumurtaya 1tatlı kasıgı kadar o fena degıldı belkı oyle tuketırım 2paket aldım duruyo valla.
Neyse sonra yine denerim ama haftaya spora başlarsam denerim anca yoksa cinnah turizmin sayın yolcuları bi süre uzak duricimm ben chiada
Günaydın...
O kadar kötüyüm ki tuşlara basmak bile zor geliyor.
Tv 2'de Aşk-ı Memnu'nun final bölümü var yine
Kaç kez izledim gene izliyorum gene izliyorum, doyamadım
canım tarçınlı sıcak suyu su grubuna yaz bence ama gene de suyun çok az 2 kupa 600-700 ml eder. suyunu muhakkak 2 lt.ye çıkarmalısın bence
kızlar moralim bozuk yaa bi akıl verin bana
bu ay sonu işten ayrılıyorum martta sınavım var dershaneye yazıldım ocakta başlıyor herneyse
kayınpederimin yakın bi arkadaşı var adamın eli kolu uzun neyse geçenlerde benimle görüşmek istedi gittim kayınpederim o adam ve ben oturduk bana bi işten bahsetti çalışır mısın filan diye benim sınavım var ona hazırlanmak istiyorum dedim sınavada çalışırsın orda sıkıntı olmaz işleri çok yoğun değil dedi maaş konusunda da ben ne dersem onu verirler merak etme falan dedi 4-5 bin tl civarında başlarsın dedi bende bi görüşelim dedim ders çalışmam konusunda sıkıntı olmazsa düşünebilirim dedim
dün akşam kayınpeder adamın numarasını verdi bana bide eğer maaşı düşük söylerse kabul et ilerleyen zamanda istediğin rakamı verirler dedi
adamı aradım bugün şuan ofiste değilim gelince arayayım sizi görüşelim dedi yerini sordum evime uzak 2 vasıta yapmam gerekiyor gitmek için hem uzak hem ilk başta iyi maaş dediler sonra az olabilir dediler ve ben soğudum sanki işsiz kalmışım ortalıkta iş arıyormuşum gibi hissediyorum halbuki öyle bişey yok ben zaten kendi isteğimle işten ayrılıyorum sırf sınava çalışmak için ne yapcam bilmiyorum arada kayınpeder var kayınpederin çoook değer verdiği arkadaşı var gıcık bi durumun içindeyim ya
mali müşavirlik yeterlilik sınavı kuzum ankaraya gidicem martta allah nasip ederse sınav içincanım ne sınavı bu acaba4-5 bin de az para değil bence bi düşün derim
kızlar moralim bozuk yaa bi akıl verin bana
bu ay sonu işten ayrılıyorum martta sınavım var dershaneye yazıldım ocakta başlıyor herneyse
kayınpederimin yakın bi arkadaşı var adamın eli kolu uzun neyse geçenlerde benimle görüşmek istedi gittim kayınpederim o adam ve ben oturduk bana bi işten bahsetti çalışır mısın filan diye benim sınavım var ona hazırlanmak istiyorum dedim sınavada çalışırsın orda sıkıntı olmaz işleri çok yoğun değil dedi maaş konusunda da ben ne dersem onu verirler merak etme falan dedi 4-5 bin tl civarında başlarsın dedi bende bi görüşelim dedim ders çalışmam konusunda sıkıntı olmazsa düşünebilirim dedim
dün akşam kayınpeder adamın numarasını verdi bana bide eğer maaşı düşük söylerse kabul et ilerleyen zamanda istediğin rakamı verirler dedi
adamı aradım bugün şuan ofiste değilim gelince arayayım sizi görüşelim dedi yerini sordum evime uzak 2 vasıta yapmam gerekiyor gitmek için hem uzak hem ilk başta iyi maaş dediler sonra az olabilir dediler ve ben soğudum sanki işsiz kalmışım ortalıkta iş arıyormuşum gibi hissediyorum halbuki öyle bişey yok ben zaten kendi isteğimle işten ayrılıyorum sırf sınava çalışmak için ne yapcam bilmiyorum arada kayınpeder var kayınpederin çoook değer verdiği arkadaşı var gıcık bi durumun içindeyim ya
kızlar günaydın.. şimdi bugün benim işler biraz karıştıben sabah teli odada unutup gidip kızımın yanında yatmışım doğal olarak geç kaldım ve yine doğal olarak öğlen yemeği hazırlayamadım ıspanak getirmem gerekiyordu. akşam da iki katı yumurta + yeşil salata var. o yüzden ben şimdi akşam ve öğlenin yerini değiştirip (bu isveçte serbest) iki yumurta yerine de aynı büyüklükte tavuk alıcam (yemekhanede de fırın tavuk ve salata çıkmış şansıma olmasaydı da ızgara tavuk söylerdim dışardan) akşama da ıspanağı yerim işte
dünkü menüyü dönünce yazarım şimdi yemeğe çıkıyorum öpüldünüz
mali müşavirlik yeterlilik sınavı kuzum ankaraya gidicem martta allah nasip ederse sınav için
işte 4-5 dedi adam dün akşamda parayı az verirse sen gene de kabul et diyorlar bana bide evime uzak hani maaş iyi olsa bi nevi insan katlanır o kadar yol gitmeye ama az olabilir diyolar bu seferde
20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez
8 mil leslie
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
20 sn plank
100 zıpzıp (cezamı yaptım)
2. toplight
leslie 1mil expres
30 sumo squat
10 lu set bel hareketi (50adet)
100zıplama
20sn plank
3.medusa
30 dakikalık yuruyus yaptım
100 mekik
100 bel çevirme
30+30+30 sırt omuz gogus hareketleri
100 bisiklet çevirme
4.matilda
90 dk yürüyüş
5.azaydidem
3mill lesli + 15 dakika leslie daha yaptim
6.tozpembe
60 dk yürüyüş
Maşallah canım..Yarın sebzeli bir gün olur İnş
Bugün şimdilik 30 dakikalık yuruyus yaptım
Çocuklar yatinca.
100 mekik
100 bel çevirme
100 bisiklet çevirme
Yapacağım inş yapınca not duserim
Süpersin..Spor 90 dk yürüyüşebrusonmez
İyi geçer inşallah..Kolay gelsin.Bugun mutlakaspor bekliyorum ona göreSelam kızlar yazayım menumu
Sabah
biraz peynır salatalık
Öğle
Menemen
Akşam
2parca derisiz tavuk haslama
Suyuna 1yk sehriye atıp bol maydonuzlu corba yaptım
1buyuk tabak salata
Su 1lt içtim bugun daha içerim
ödem çayımı da içiyom
Spor bu akşam yok yarın kesım yapıcam söz(Yarın biyoistatistik sınavım var)
morordek @toplight
spor
leslie 1mil expres
30 sumo squat
100zıplama
20sn plank bu arada bende plank a başladım
Afiyet olsun.kızlar kefir hurma chia tarcın karışımı yaptım tadı hoşuma gitti yarım çay bardağı içtim yarın sabah kahvaltıyı onunla yapayım dedim
Ayaklarına sağlık..
Dün akşam pek bi halim yoktu giremedim..Gunaydın kızlarrr
Hani nerede dünkü menüler, yine aynı kişiler yazmıs?? :)
Kahvaltı:
1 haş yumurta
1 dilim ıslak kek
Öğle:
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1büyük bardak ayran
yarım elma
Akşam:
yoğurt
1 haş yumurta
Sporu yazmıştım zaten.
Suda 1 litre
yürüyüş 60 dk
su 1 litre az oldu
Evet ya sabah çok kötü oldum.Şu an biraz daha iyiyim.günaydınn
dünki spordan sonra tutuldun kaldın dimi tatlım
Şu an daha iyiyim. Ama çılgınlık yapmışım yaa :))Günaydın hanımlarrr, ebruşş geçmiş olsunn, 8 mil yaptın kuzum kolay mı? dinlen bugün. deli kız
Bekliyorum..bugün senin için leslie 2 mil + jilian yapçam o zaman matildacım
Aaa şuna dak hele@servey kız pasta yiyince sana da bişi olmamıştı dimi? dur çaktırmayalım takım ayaklanacak
dayanmadı tatlım..Tutulmus kalmıs Ebrusum tabi o kadar spora hangi bunye dayanır
Ayy süper olurdu yaaebrusonmez kuzuum yemek falan yicek halin var mı bari, gelde bakim ben sana, veririm proteini iyileşirsin :)
Sağol kuzum..
Ayy çok güzel bi isim.Oglus iyi, dun ve bugun sakin biraz daha ondan onceki gün sürekli tepiniyordu
İsim düsündük, aslında bayadır belli ama size yazmadım galiba. Umut koymayı düsünüyoruz ismini :)
Adı gibi umut olsun size
Daha önce yapmış olmama güvendim ama yemedideli kız yaa.. bi daha böyle şeyler yapma
Afiyet olsun.tamam kuzucum, yine sıcak suya verdim kendimi zaten, içiyorum bol bol.
işe gitme konusunda çok mu zor olcak?
wendy canım o kadar spora -100 gördüm. Resmen hayal kırıklığı
Umarım kas şişkinliğidir ve yarın güzel bi eksi görürüm.
Alıntılarım neden böyle olmuş yaa
Ya benim eşim nefret ediyor o diziden, seninki iyiymişBizde çok izledik yine yine izliyoruz dün yine eşim izliyordu
Ay cok az kaldı o sahneye, ac internetten izle :)ayy evde olaydım izlerdim..
beni beni bihterini :)
İnternetten açın izleyin daha bitmediya aşk-ı memnu izlenmez mi yaaa.. ben de evde olsam izlerdim
şimdi aslında denerim bi kaç diyemiyorum çünkü şimdiki patronumla görüştüm işten çıkışı işveren tarafından çıkış olarak yapacak ve ben işsizlik maaşı alıcam eğer oraya başlarsam ve umduğum gibi gitmez ayrılırsam işsizlik maaşını da alamam ..ya sana kurs konusunda sıkıntı yapmayız demişler, bence kafanı karıştırma görüş güzelce, hiç olmadı denersin bi ay nolcak. bence bu kadar değer verilen kişiler girmiş devreye kötü bişey çıkmıyacağına eminim.
oo süpersin bak ne güzel çözdün yemek işlerini, maşallah sana :)
2 vasıta yapıp birazda yürümem gerekicek malesefişe gitme konusunda çok mu zor olcak?
arabamız var kuzum ama eşim kullanıyor arabayı ben alırsam o zor durumda kalır bide öyle bi yerde ki trafik çok yoğun ve işyerinin olduğu yere araç girmiyor trafiğe kapalı bi yer gene de arabayı uzağa koyup yürümem gerek ki park yeri yok o taraflardatoz-pembe hatırladığım kadarıyla arabanız vardı. Eğer araçla gidiş geliş yaparsan çok daha kolay olur.
vayyyy 8 mil leslie mii harikasınn20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez
8 mil leslie
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
20 sn plank
100 zıpzıp (cezamı yaptım)
2. toplight
leslie 1mil expres
30 sumo squat
100zıplama
20sn plank
3.medusa
30 dakikalık yuruyus yaptım
100 mekik
100 bel çevirme
100 bisiklet çevirme
4.matilda
90 dk yürüyüş
5.azaydidem
3mill lesli + 15 dakika leslie daha yaptim
6.tozpembe
60 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?