Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Meyveli eminim güzel oluyodur, kefir bana değişik geldi içemedim ya ben süt- chia- meyve ya da hurmayla deneyim bakalım, Nası olcak, bi gün ödül yaparım artık, bu hafta başka kaçamak hakkım yok.
kızz chia dan ödül mü olur madem ödül yapcan güzel bişey ye
hurmayla ben denedim güzel olmamıştı

canım doğum gününüz kutlu olsun. oğluşunla sana nice mutlu ve beraber yıllar dilerim

canım tarçınlı sıcak suyu su grubuna yaz bence ama gene de suyun çok az 2 kupa 600-700 ml eder. suyunu muhakkak 2 lt.ye çıkarmalısın bence

canım şişkinlik yapıyorsa uzak durman daha yararlı olur zaten.. belki de alerjin vardır bilemezsin. hem chianın da bi numarası yok ki.. ben niye bu kadar sıfır kalorili bişeymiş gibi her diyette olduğunu anlamıyorum pek açıkçası.. çok mu şişiyor su çekiyor lifi mi fazla bilen varsa desin bana cahil kalmiyim

Günaydın...
O kadar kötüyüm ki tuşlara basmak bile zor geliyor.

deli kız yaa.. bi daha böyle şeyler yapma
Tv 2'de Aşk-ı Memnu'nun final bölümü var yine
Kaç kez izledim gene izliyorum gene izliyorum, doyamadım

ya aşk-ı memnu izlenmez mi yaaa.. ben de evde olsam izlerdim

kızlar moralim bozuk yaa bi akıl verin bana
bu ay sonu işten ayrılıyorum martta sınavım var dershaneye yazıldım ocakta başlıyor herneyse
kayınpederimin yakın bi arkadaşı var adamın eli kolu uzun neyse geçenlerde benimle görüşmek istedi gittim kayınpederim o adam ve ben oturduk bana bi işten bahsetti çalışır mısın filan diye benim sınavım var ona hazırlanmak istiyorum dedim sınavada çalışırsın orda sıkıntı olmaz işleri çok yoğun değil dedi maaş konusunda da ben ne dersem onu verirler merak etme falan dedi 4-5 bin tl civarında başlarsın dedi bende bi görüşelim dedim ders çalışmam konusunda sıkıntı olmazsa düşünebilirim dedim
dün akşam kayınpeder adamın numarasını verdi bana bide eğer maaşı düşük söylerse kabul et ilerleyen zamanda istediğin rakamı verirler dedi
adamı aradım bugün şuan ofiste değilim gelince arayayım sizi görüşelim dedi yerini sordum evime uzak 2 vasıta yapmam gerekiyor gitmek için hem uzak hem ilk başta iyi maaş dediler sonra az olabilir dediler ve ben soğudum sanki işsiz kalmışım ortalıkta iş arıyormuşum gibi hissediyorum halbuki öyle bişey yok ben zaten kendi isteğimle işten ayrılıyorum sırf sınava çalışmak için ne yapcam bilmiyorum arada kayınpeder var kayınpederin çoook değer verdiği arkadaşı var gıcık bi durumun içindeyim ya

kızlar günaydın.. şimdi bugün benim işler biraz karıştı ben sabah teli odada unutup gidip kızımın yanında yatmışım doğal olarak geç kaldım ve yine doğal olarak öğlen yemeği hazırlayamadım ıspanak getirmem gerekiyordu. akşam da iki katı yumurta + yeşil salata var. o yüzden ben şimdi akşam ve öğlenin yerini değiştirip (bu isveçte serbest) iki yumurta yerine de aynı büyüklükte tavuk alıcam (yemekhanede de fırın tavuk ve salata çıkmış şansıma olmasaydı da ızgara tavuk söylerdim dışardan) akşama da ıspanağı yerim işte

dünkü menüyü dönünce yazarım şimdi yemeğe çıkıyorum öpüldünüz

canım ne sınavı bu acaba 4-5 bin de az para değil bence bi düşün derim

canım ne sınavı bu acaba 4-5 bin de az para değil bence bi düşün derim
mali müşavirlik yeterlilik sınavı kuzum ankaraya gidicem martta allah nasip ederse sınav için
işte 4-5 dedi adam dün akşamda parayı az verirse sen gene de kabul et diyorlar bana bide evime uzak hani maaş iyi olsa bi nevi insan katlanır o kadar yol gitmeye ama az olabilir diyolar bu seferde

ya sana kurs konusunda sıkıntı yapmayız demişler, bence kafanı karıştırma görüş güzelce, hiç olmadı denersin bi ay nolcak. bence bu kadar değer verilen kişiler girmiş devreye kötü bişey çıkmıyacağına eminim.

oo süpersin bak ne güzel çözdün yemek işlerini, maşallah sana :)

işe gitme konusunda çok mu zor olcak?

20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez

8 mil leslie
20 mekik
50 sağ 50 sol bacak egzersizi
20 sn plank
100 zıpzıp (cezamı yaptım)
2. toplight
leslie 1mil expres
30 sumo squat
10 lu set bel hareketi (50adet)
100zıplama
20sn plank

3.medusa
30 dakikalık yuruyus yaptım
100 mekik
100 bel çevirme
30+30+30 sırt omuz gogus hareketleri
100 bisiklet çevirme

4.matilda
90 dk yürüyüş

5.azaydidem
3mill lesli + 15 dakika leslie daha yaptim

6.tozpembe
60 dk yürüyüş

wendy canım o kadar spora -100 gördüm. Resmen hayal kırıklığı
Umarım kas şişkinliğidir ve yarın güzel bi eksi görürüm.

kesinlikle canım, ben spor yaptığımın ertesi günü hiç eksi göremem, yürüyüş hariç tabi :)

bugün dikkat et yediklerine, bolca da dinlen, yarına inşallah görüceksin etkisini.

Bizde çok izledik yine yine izliyoruz dün yine eşim izliyordu
Ya benim eşim nefret ediyor o diziden, seninki iyiymiş
Hatta sürekli tekrarlarını izliyorum diye kızıyor bana
ayy evde olaydım izlerdim..

beni beni bihterini :)
Ay cok az kaldı o sahneye, ac internetten izle :)
ya aşk-ı memnu izlenmez mi yaaa.. ben de evde olsam izlerdim
İnternetten açın izleyin daha bitmedi

şimdi aslında denerim bi kaç diyemiyorum çünkü şimdiki patronumla görüştüm işten çıkışı işveren tarafından çıkış olarak yapacak ve ben işsizlik maaşı alıcam eğer oraya başlarsam ve umduğum gibi gitmez ayrılırsam işsizlik maaşını da alamam ..
işe gitme konusunda çok mu zor olcak?
2 vasıta yapıp birazda yürümem gerekicek malesef
toz-pembe hatırladığım kadarıyla arabanız vardı. Eğer araçla gidiş geliş yaparsan çok daha kolay olur.
arabamız var kuzum ama eşim kullanıyor arabayı ben alırsam o zor durumda kalır bide öyle bi yerde ki trafik çok yoğun ve işyerinin olduğu yere araç girmiyor trafiğe kapalı bi yer gene de arabayı uzağa koyup yürümem gerek ki park yeri yok o taraflarda

vayyyy 8 mil leslie mii harikasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…