Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet canım bi ara leslie çok yaptım her gün 3 mil i yapıyordum. şimdi de yapabilirim de ben önce yarım saat eliptik ile başlicam bakalım. Beren bensiz uyumuyor onu uyuturken ben uyuyorum o ayaktayken leslie falan yapmam mümkün değil zaten napıcam bilmem ama sabahları 6 da kalkıp eliptik bisiklete binicem leslie uzun sürüyor. ama güzel tabi ben de severek yapardım bi zamanlar

hedef büyük ama sen azimlisin :) endokrine gittin mi? randevun vardı hastayım diye gitmedin mi?

yok canım gitmedim balıkesir'de gitmeyi düşünüyorum burası sapa biraz orda annem götürür beni

Ay bendemi denesem su hurmayi bgun tık yok daha dunde 1 kere wcye gttim okadr

Selam kizlar. Moralim cok bozuk.. cirpindikca batiyorum. Sinavim da b.k gibi gecti bitmiyo bu isler çıldıracam artik..
Tarti da dalga geciyo benle kac gündür ayni seyi gösteriyor istikrarli sekilde 68,1 cikiyorum pazartesiden beri..
Muz süt detoksuna basldim bugun. Yarin da yapmayi düşünüyorum. Insallah cumaya faydasi olur. Tembel hayvan gibi ilerliyo artik kilo vermem

canım bozma moralini uykusuz kaldıysan o ödem yapar

kızlarr nerdesinizzz
ben mesaiye kaldım bugün işler yoğunda bi selam veriyim dedim
o yeni iş meselesi bekliyor hala adam aramadı
aramazsa benim için daha iyi olur ben mahçup olmam karşı taraf mahçup olur yırtarım

girmişken bugün ki menümü yazayım

sabah 1 peynirli simit şekersiz sütsüz kahve

öğle sebze çorbası menemen ve salata

şuan işyerindeyim acıktım leblebi yiyorum

spor yapamadım iş görüşmesine çağırabilirler diye topuklu ayakkabı giydim de ayağıma
su 1 litreyi geçti 2 ye tamamlamaya çalışcam

toplight morordek

sıkma canını kuzum sen başarırsın merak etme kiloyu da halledersin sınavı da

Vendigo cnm yaptın mı cezaları
Bende bugün arkadaşa davetliydim eşimde sebze diye tutturunca benim dukan yalan oldu ama yarın sp yapcam

Ama seninde çalışma gereken bi sınav var ne kadar rahat olsada zorlar cnm hem 2 araç değiştir zor yani bence şimdiki işine kıyasla avantajı yoksa hiç girme
Ayrıca 2 li konuşmaları da pek hoş olmamış cnm

Selam canım, severim senin topuklu ayakkabını severim :)

kız didem banada at whatsap tan video varsa bende istiyomm

Kızz 45 dk wideo telin hafızası alır mı onu :) internet mi yeter onu yollayıp indirmeye :) açın izleyin anacım ya da wifili bi yerde indirin telde yapılmaz flasha indirin tv de yapın :)

Vendigo cnm yaptın mı cezaları
Bende bugün arkadaşa davetliydim eşimde sebze diye tutturunca benim dukan yalan oldu ama yarın sp yapcam
Yaptım şekerim, senin için 3 mil hemde :)

Kuzum keşkek ne? Arapsaçını yazmış bu sefer :) su süper spor ne alem?

Bozma moralini özgecim kış günü yine iyiyiz bence, soğukta kilo vermek zorlaşıyor malum. Sen b.k gibi diyosun ama ben illa açıklanınca sorucam sana bakim köyü geçti diyip 100 alanlardan mısın sende :) detoxun hayırlı olsun canım bol eksiler getirsin.

3 mil in yarasın cnm eksi yapsın :)
Keşkek buralara özel buğday ve dana etiyle (bu yediğim tavukluydu)yapılan bi yemek
Spor 20 dk yürüyüş var bide bisiklet yapcam birazdan yazarım :)

Bende menümü yazayım;

Sabah; 2,5 yumurtalı omlet, şekersiz nescafe

Öğle; minik parça köfte, bolca yoğurt

Ara; şekersiz nescafe

Akşam (17.00) et şiş, köz sebze, soğan, acılı ezme, kocaman ayran, çok azıcık ince yufka var ya ondan

Su; 1,5 lt ılık/soğuk
Spor; 3 mile Leslie (40 dk)

Günü 5 buçuk gibi kapadım leptinimi bekliyorum, şimdi duşa gidiyorum :)

toplight morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…