Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah tartida artiyi grunce soklandm onu dedm canm biliyorum reglden cnku hic kacamak yapmadm fazladan sporda yaptim kendimden suphem yok 22 gun oldu regl olamiyorum :KK43:

hafta basida ayni seyi yasamistim bgunde ole oldu sabah eger arti gelirsem bu regl yzunden kaptanim benim sucum yok kac gundur elimden geleni yapiyorum :KK43:

canim bu gunler en gzel ve ayni zamanda en sitresli gunlerin seni cok iyi anliyorum ama tadini ckarmaya calis bikere yasaniyo bu gzel gunler hic canini skma bence 69 grursn bu hafta hadi insallahhh :KK66:
Bozma morelini bence yarın gider o artı spor ödemi de olabilir cnm
Sen aynen devam et karşılığını alacaksın eminim

Bgunku menum
Sabah
Armut

Ogle
1 kase kadr patates salatasi
1 kcucuk dilim kek :(
3 bardak cay
1 kupa 5'i bi yerde cayi

Aksam
1 kcuk 80 gr lik ton baligi yagi suzulmus
1 kcuk kase közlenmis patlican yogurtlamasi

Arada 1 armutu yogurdun icine dgrayip edim
Saat 6.30 da yeme isini bitrdim

Arada 3 kupa kiraz sapi cayi
Su 1.5 lt

morordek morordek toplight toplight

Bgunku menum
Sabah
Armut

Ogle
1 kase kadr patates salatasi
1 kcucuk dilim kek :KK43:
3 bardak cay
1 kupa 5'i bi yerde cayi

Aksam
1 kcuk 80 gr lik ton baligi yagi suzulmus
1 kcuk kase közlenmis patlican yogurtlamasi

Arada 1 armutu yogurdun icine dgrayip edim
Saat 6.30 da yeme isini bitrdim

Arada 3 kupa kiraz sapi cayi
Su 1.5 lt

morordek morordek toplight toplight
Sp olmamış demi cnm bugün
Keke ceza var 30 dk yürüyüş veya leslie vereyim

Sp olmamış demi cnm bugün
Keke ceza var 30 dk yürüyüş veya leslie vereyim
Yok canim 2 gundur saf protein yapiyodum ilk 400 gtti zorla bu sabhta +600 geri geldi ben yine safprotein yapicaktm bgun olma arkasim cgrinca kiramadm ona gittim orda biraz yemis oldum aksami hafif atlattim bakalim sabah ne olucak nese kalkimde 3 mill leslie yapim yedigim keki yakim bari :KK43:

Yok canim 2 gundur saf protein yapiyodum ilk 400 gtti zorla bu sabhta +600 geri geldi ben yine safprotein yapicaktm bgun olma arkasim cgrinca kiramadm ona gittim orda biraz yemis oldum aksami hafif atlattim bakalim sabah ne olucak nese kalkimde 3 mill leslie yapim yedigim keki yakim bari :KK43:
Yap cnm hem keki yakarsın hemde yürüyüş kasıklarını rahatlatır
İnşallah eksi olarak döner

Insallah canm bakalim sabaha ne olucak :KK43:
İyi olcak iyi düşünelim iyi olsun
Cnm benim regl olmamak çok zor bende pms var 1 hafta önceden sıkıntıları başlıyor bazen hafif depresyon bile oluyor seni çok iyi anlıyorum
Rahatla diyetini bırakma ve stres yapma lütfen cnm bu hafta olmasa bile haftaya herşey daha güzel olacak

İyi olcak iyi düşünelim iyi olsun
Cnm benim regl olmamak çok zor bende pms var 1 hafta önceden sıkıntıları başlıyor bazen hafif depresyon bile oluyor seni çok iyi anlıyorum
Rahatla diyetini bırakma ve stres yapma lütfen cnm bu hafta olmasa bile haftaya herşey daha güzel olacak
Kesnlikle cok zor ben ilk defa yasiyorum bunu ve karnim dvul gbi cok sisim kasiklarmda sanci oluyo surekli daha cok geceleri pms nedir canim merk ettim insallah bu hafta arti gelmesem yetr bana inan :(

Back
X