Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah canim ben 1 gun bozdum sadece ama hala yerimde sayikliyorum bi alip bi veriyorum bu hafta veremesemde regl olunca gelecek hafta patr patr gidicek inaniyorum aynen yil basindan snra dahada ski asilmamiz lazm :KK66: ben istanbulda yasiyorum canim
Bencede sen regl olunca daha iyi gidecek.inş nisana kadar hedefe ulaşayım istiyorum ben de:)
Ayy cok gec canim yaa keske daha once yapsaydin smdi zor gelir sana bidaha basa donmek ama kardessizde olmazki :olamaz::KK39:
Evet zor geliyo yaşta geçiyo bilmiyorum nasip ya
Geçen sene 2 defa geldim 8 gün falan kaldım çok güzel şehir ama çok kalabalık izmir çok küçük kalıyo yanında:))

Selam kızlar ya benim sarj aletim bozuldu. EŞİMDE kendi sarının ısyerınde unutmuş yanı sabah yarın Öğleden sonraya kadar Şarjım yok bıldırımıde sızdı yapayım dedim

Bencede sen regl olunca daha iyi gidecek.inş nisana kadar hedefe ulaşayım istiyorum ben de:)

Evet zor geliyo yaşta geçiyo bilmiyorum nasip ya
Geçen sene 2 defa geldim 8 gün falan kaldım çok güzel şehir ama çok kalabalık izmir çok küçük kalıyo yanında:))

Evet canm insallah
Evet byuk sehir canm dgru dyosun ama ben istanbulda oldgum halde ole heryerini gezip gormus degilim daha :KK48:
Ben yatıyorum kızlar İyİ geceler bol eksiler herkese Öğleden sonra gururumuz
Canm hber verdigin iyi olmus bende agrin vardir yatmissindir belki dedm nese artik yarin 55 gruceginden eminim bence sen sabah tartil ogleden slnra grince yaz buraya kaptanimiz ekler cnku bazen bekliyolar ;) iyi gcelerr :KK15:

Gunaydin kizlar, ben bu sabah da tartildim 65.6 geldim :KK64: sanirim dun tartildigimda aksami fazla kacirmistim, dun aksam nispeten daha erken yiyip meyve ve sutle ara ogun yaptim. O yuzden kendimi 65.6 olarak kabul ediyorum :p

***5. Takım 497. Etap***

toplight (71,7/)
inatettimolacak (68,1/)
medusa38 (58,7/56,1/2,6/%4,43)
toz-pembe (67/)
azaydidem (66,8/)
Pdr93 (71/)
kilosu sabit
servey (76,8/)
bsram09 (63,9/) 1. defa bildirimde bulunmadı

matilda34 (67,9/)
ebrusonmez (57,3/)

5. Takım Ortalama:

morordek (64,4/65,6/-1,2)
candy_candy (118,7/)

Son düzenleme:
candy_candy (118,7/116,1/2,6/%2,19)

baya bi in-çık yaptım tartıya ama mıh gibi kaldı orda 116:63: ahh ah sabahın 7 sinde gece şişliğiyle değil de şöyle öğlene doğru tartılsam rahat 115,5 civarı görürdüm yaa rahat yani.. ne var pazar günü yapsak şu yarışmayı :110: hem kimse hafta sonu kaçamağı yapamazdı o zaman :deli:

ya ben diyete başlamadan 4 gün önce 1 gün isveç yapıp 2.5 kilo verdim ya o ilk etkiyi orda kaçırdım işte bu sefer anca 4 günde gitti aynı kilo.. bi de tam isveç yapmamaktan da kaynaklanıyor. birazdan dünkü menümü yazayım da bana bağırın :eek:

Back
X