Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hmm anladm canm sana ne gibi etkisi oluyo hep yasiyomusun peki bunu
Premenstrüel sendrom (PMS), kadınların adet döngüsü ile ilgili fiziksel ve duygusal belirtiler[1][2] topluluğudur. Adet kanamaları başlamadan on gün[3][4] öncesinden başlayabilir ve birkaç gün kala[5] sona erer.

BelirtileriDeğiştir

• Ruhsal çökkünlük
  • Yorgunluk hissi
  • Aşırı uyuma eğilimi
  • Çevreye ilginin azalması
  • Duygu durumunda dalgalanmalar
  • Sinirlilik
  • Gerginlik
  • Hassaslaşma
  • Alınganlık gösterme
  • Ağlama eğilimi[6]
Her ay bazen hafif bazen çok ağır olarak yaşıyorum cnm ne yazık ki

Premenstrüel sendrom (PMS), kadınların adet döngüsü ile ilgili fiziksel ve duygusal belirtiler[1][2] topluluğudur. Adet kanamaları başlamadan on gün[3][4] öncesinden başlayabilir ve birkaç gün kala[5] sona erer.

BelirtileriDeğiştir

• Ruhsal çökkünlük
  • Yorgunluk hissi
  • Aşırı uyuma eğilimi
  • Çevreye ilginin azalması
  • Duygu durumunda dalgalanmalar
  • Sinirlilik
  • Gerginlik
  • Hassaslaşma
  • Alınganlık gösterme
  • Ağlama eğilimi[6]
Her ay bazen hafif bazen çok ağır olarak yaşıyorum cnm ne yazık ki

Anladim canim bende bu belirtilerin yarisindan cogu var ama bi hastalik yani sendrom oldgnu hic dsunmemistim

Anladim canim bende bu belirtilerin yarisindan cogu var ama bi hastalik yani sendrom oldgnu hic dsunmemistim
Kadınların çoğunda var ben çok ağır olduğum zaman dr gitmiştim o söyledi hatta doğum kontrol hapları şikayetleri azaltıyormuş ama ben kullanmak istemedim çünkü o ilacın da yan etkileri var

Kadınların çoğunda var ben çok ağır olduğum zaman dr gitmiştim o söyledi hatta doğum kontrol hapları şikayetleri azaltıyormuş ama ben kullanmak istemedim çünkü o ilacın da yan etkileri var
Hmm evet en byuk yan etkisi kilo yapmasi zaten :D

Ahh bende bi bilsem formulu hemn solicemde bilmiyom valla :olamaz: ama benim sorunum regl olamam onu azck ucundan biliyorum :KK48:
Bende haftasonu çok bozdum annem vardı sonra onu aldık aydına gittik hiç iyi olmadı yani
Neyse bu hafta sıktım yine sende regl olamıyor diye bırakma sakın bu hafta kesin olursun ocaktan itibaren de daha sıkı asılırız sen hangi şehirdeydin dido

Bende haftasonu çok bozdum annem vardı sonra onu aldık aydına gittik hiç iyi olmadı yani
Neyse bu hafta sıktım yine sende regl olamıyor diye bırakma sakın bu hafta kesin olursun ocaktan itibaren de daha sıkı asılırız sen hangi şehirdeydin dido
Insallah canim ben 1 gun bozdum sadece ama hala yerimde sayikliyorum bi alip bi veriyorum bu hafta veremesemde regl olunca gelecek hafta patr patr gidicek inaniyorum aynen yil basindan snra dahada ski asilmamiz lazm ;) ben istanbulda yasiyorum canim

Back
X