- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.601
çekip gittin diye sormadım zaten gelip yazmadan çıktığın için sorunun ne olduğunu merak ettim ama rahatsızmışsın geçmiş olsun inşallah bu gün iyisindir..
diğer yorumların ağır kaçmasına gelince :bbo::bbo:
şubat 22 de aramıza geldin çitol, bu gün martın 30'u ... bir ayı geçmiş ama ortalama bir ay diyelim...
11.8 ile aramıza geldin bir ay geçtiği halde üzerine kilo almış gözüküyorsun... sen yorumlarıma ağır olmuş diyebiliyorsan dahada diyecek sözüm yok...
sabah iki link verdim ciddi ciddi diyetini yapan 2 kişinin linkini lütfen okuyun....
senin bulunduğun kiloda ciddi diyet yapıyor olsaydın şu gün için en az 100 kilo olman gerekiyordu...
ahh koca trakyalı beyaCitol öteki tarafa da pek uğrayamıyo yoğun herhalde bu aralar.. vazgeçeceğini ya da kızacağını sanmıyorum aklinialirimsmile yapmaz benim arkadaşım öyle şeyleer olumunekankayizsmile olmadı saçından sürükler getiririz kaydirigubbakcemile te büle kaydirigubbakcemile3
mayasız hamurdan normal su ve un içinde birde haşlanmış patates varşepe ne demek çitolümmmm? merak ettim..
tombilim yemen zarar yerine yarar getirir sanırım zencefil çok faydalı zaten büyük ölçü değil ki yediklerin...
ama çayını 3 bardaktan fazla içme istersen her şeyin fazlası zarar başka çay içiyorsan 2 iç hatta...
takıma son kez bir yarışmacı daha davet ettim....
biri cips mi dedi hani nerde nerde
buluyum da hemen yok ediyim o cipsleri kimsenin kanına girmesin en başta benim kanıma aylardır yemiyorum ama kendime sözüm var bi 69 görüyüm aile boyu alıcam veya değişik değişik olanlardan küçük paket
bu rakam her seferinde değişiyor merak etmeyin 93 ken 89 oluyum dedim 89 en 79 dedim şimdi 79 yakın ya 69 diyorum o zaman da 59 derim yani cipse dur diyebiliyorum çok sevmeme rağmen
light cola değil de zero ya bayılıyorum ben ama ayda 1 en fazla 2 selülitlerim gidiyorlar yavaş yavaş geri gelmelerini istemiyorum hiç
eminimki iyiligimiz için diyosundurr
kızıyorum ama kendime kızıyorum
bazen diyorum ben başaramıcam bu işi
olmuyor çünkü ............
ama en azından bir aşşa bir yukarı
yerimde sayıyorum
burayı bulmamış olsam güzel dostuklar kurmMIŞ olsam ve destekçim olmasa
belkide şimdi 130 lardaydım
çünkü sürekli kilo alıyodum
benim için buda bir gelişmee
her zaman bardagın dolu tarafından bakanlardanım hayata
ahh koca trakyalı beya
çitol kimsenin kötlüğünü isteyecek bencil yapıda değilim zaten.. dün oburun abartılı yediklerini yazması herkesi sırayla uyarmamı getirdi inan, bak mersaydı reyhan ablaydı herkese bir şeyler yazdım... tamam mesela bende geçen hafta asla tek kaçamak yapmadan üstüne 700 gr aldım biliyorsunuz ama bu hafta pat diye gitti demekki çabalayınca oluyor... peki sen bir alıp bir veriyorum en azından daha fazla almıyorum diyorsun bu halinden memnunmusun ki... bu bir gelişme değil inan değil.... kilon 80 olur sabitlersin ama çitol senin çok fazla kilon var ve sabitlememen hızla aşağı çekmen gerekir bu aşağı çekmede sadece 3 haftanı alır sadece 3 hafta.....eminimki iyiligimiz için diyosundurr
kızıyorum ama kendime kızıyorum
bazen diyorum ben başaramıcam bu işi
olmuyor çünkü ............
ama en azından bir aşşa bir yukarı
yerimde sayıyorum
burayı bulmamış olsam güzel dostuklar kurmMIŞ olsam ve destekçim olmasa
belkide şimdi 130 lardaydım
çünkü sürekli kilo alıyodum
benim için buda bir gelişmee
her zaman bardagın dolu tarafından bakanlardanım hayata
merhabalar kızlar sanırım sıkı bi denetime ihtiyacım varr :)
ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum..
5965 yaptım seni geçtim candy seni geçtim zemuszemus
öncelikle hoşgeldin..
başvuru başlığında yaptığın gibi kendini tanıtmakla başlayabilirsin... burada ihtiyacımız olan tek şey destek ve düzenli paylaşım... sen başla gerisi gelir zaten..
bir de fırça ve cilalamaya dayanıklılık.. kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: zaten çağırırken onu şart koştum :roflol: sıkı denetime tamam diyorsan diyerek davet göderdim arkadaşımızakaydirigubbakcemile3
merhaba kızlarr
ben 24 yaşındayım boyum 1.70 kilom ise 86. küçüklüğümden beri hep kilolu bir hayat geçirdim genellikle sonu sonuçsuz olan rejimlere sığındım durdum. 4 sene önce ardı arkası kesilmeyen başarısız rejimlerimin sonucunda 116 kiloya kadar çıkmayı başardım. ancak sağlıklı beslenmeye 14 ağustos 2008 tarihinde kadar verdim ve başaldığım rejim ile 8 ayda 72 kg oldum ve bunun için ne bir doktora gittim ne de zayıflama ilaçlarından kürlerinden kullandım. sadece yaptığım düzenli ve fazla yememek oldu ve tabi hergün günde 1 saat yürüyüş yaptım. kendimce zararlı dediğim şeyleri yemedim ( fast food, kızartma yiyecekler, beyaz unlu gıdalar, gazlı içecekler, hamur işleri...) özellikle öğlen ve akşam öğünlerinde yemeğin yanında salata ve yoğurt yemeye özen gösterdim. uykum düzenliydi gerçekten kilo vermeyi başardım.
ardından mayıs 2009 da işe girdim ben bir bankada gece vardiyasında call center da çalışıyorum hem işin stresi hem uyku düzensizliği hemde devamlı oturduğum için kış aylarında bir güzell şiştim arkadaşlarrr formumu kaybettim tam hedefime yaklaşırken bir anda uzaklaşmış oldum.işin stresi ve uyku düzensizliği beni çok etkiledi. ardından ben gene eski rejimimi uygulamaya çalışıyorum ama bu seferde kararlılık ve azim konusunda zorluk yaşıyorum. takım olarak motive olacağımızı düşünüyorum. her birimizinde kilo vermek için bulunduğu bu atılımda başaracağımıza içtenlikle inanıyorum..
tekrar herkese merhabalarrrr :):)
özel ya da devlette farketmiyor vallahi giden bizim ömrümüz oluyor desene ama kalan kısmı - ne kadar kaldıysaa- zayıf geçirebilsekkk olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?