Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eminimki iyiligimiz için diyosundurr
kızıyorum ama kendime kızıyorum
bazen diyorum ben başaramıcam bu işi
olmuyor çünkü ............

ama en azından bir aşşa bir yukarı
yerimde sayıyorum
burayı bulmamış olsam güzel dostuklar kurmMIŞ olsam ve destekçim olmasa
belkide şimdi 130 lardaydım
çünkü sürekli kilo alıyodum
benim için buda bir gelişmee
her zaman bardagın dolu tarafından bakanlardanım hayata
ahh koca trakyalı beya
şepe ne demek çitolümmmm? merak ettim..
mayasız hamurdan normal su ve un içinde birde haşlanmış patates var
yapılan ve teflonda pişirilen bir ekmek
sanırım 1 şepe 2 dilim kadar

ben kendimden korkmaya başladım ama sevdim ya ben bu çayı başka şeylere de yarar sağlıyormuş onu da okudum az önce kaydirigubbakcemile3 :kedi:

ben ce 69 ya da 59 neyse ne.. hisseli tatlar kampanyasına dal :roflol:

evet ben de her yıl en az 10 kilo alıyordum..83 le başladım yani 71 den 83 e çıktım sonra 94.. hep yok canım 94 oldum artık ne yani 100 kilomu olucam derdim senesine 104 olmuştum.. yok artık deyip 115 oldum oha deyip 124 oldym.. en son 133 ü gördüm tartıda ama onunda üstüne çıktım eminim.. neyse ilk kilo verdiğimi hissettiğimde tartılayım artık ya demiştim.. tartım yoktu o zamanlar evde.. 129 kilo çıktım 2008 yazıydı.. sonra ne güzel dedim 4 kilo 4 kilodur hem kesin 4 ten fazla verdim ben.. en azından bu yıl ki 10 kilomu almadım dedim.. sonra tartıda 122 yi gördüm.. hiç unutmam.. yurdun tartısıydı.. hatalı bu deyip sinemadaki elektronik tartıya koştum ve evet hatalıydı 121 kiloydum kaydirigubbakcemile2 ah ah.. sonra hergün yurtta tartılmaya başladım 120 olup eve gelim.. annemler çok şaşırdı.. 129 ile görmüşlerdi en son beni.. evde 123 e çıkıp yurda gittim 121 le tekrar eve döndüm.. okulu bıraktım işe başladım.. çok kötü zamanlar yaşadım.. 121den sonra 117 yi gördüm.. sonra 117 119 arası salındım durdum.. yine kötü zamanlar tak diye düştüm 115 e bu sefer 115 118 salındım durdum.. nasıl 105 e düştüğümü hatırlamıyorum çünkü 8-9 ayımı aldı ama bu 8-9 ayda toplamda 20 kilo kadar vermişimdir.. çünkü 105 e düşüp 108 e çıktım tam 8 ay boyunca.. allahım ne garipti ya.. sevgilime 10 kilo eksik söyledim kilomu dedim o gelene kadar verir dengelerim onun gelmesine yakın 107 kiloydum ve fark 10dan 12ye çıkmıştı.. hemen 2 kilo verip 105 le çıktım karşısına.. 95 diyerek tabi.. vücudum da inandırıcı çok şükür.. o gitti ben 107,5 la bu foruma daldım.. diyet yöntemi ararken.. önce 90 ve üzeri topiği sonra da 5. takım..

vay be ne özgeçmiş ama..

ahh koca trakyalı beya

olduk biraz aklinialirimsmile

çitol kimsenin kötlüğünü isteyecek bencil yapıda değilim zaten.. dün oburun abartılı yediklerini yazması herkesi sırayla uyarmamı getirdi inan, bak mersaydı reyhan ablaydı herkese bir şeyler yazdım... tamam mesela bende geçen hafta asla tek kaçamak yapmadan üstüne 700 gr aldım biliyorsunuz ama bu hafta pat diye gitti demekki çabalayınca oluyor... peki sen bir alıp bir veriyorum en azından daha fazla almıyorum diyorsun bu halinden memnunmusun ki... bu bir gelişme değil inan değil.... kilon 80 olur sabitlersin ama çitol senin çok fazla kilon var ve sabitlememen hızla aşağı çekmen gerekir bu aşağı çekmede sadece 3 haftanı alır sadece 3 hafta.....
bu kadar destek gösterdik sana bir aydır hiç bir ilerleme olmadı eğer yemiyorum ama olmuyor diyorsan doktora gitmelisin bir sorun var demekki ama ben yapamıyorum bir gün oluyor üç gün olmuyor diyorsan bu sorunu çözmen gerekiyor... eğer biraz moralini düzeltmek istiyorsan çabala lütfen... öğlenleri uyuyordun düzenli sana çık biraz yürüyüş yap dedim ama sen hiç yürüdüm geldim filan demiyorsun yada ben gözden kaçırdım... geçen bahçede çalıştın o kadar yoruldun kalori harcadın ama bir baktık kendine dürüm ısmarladın yedin akşamınada milföy yedin.. bunları tamamen hayatından çıkartmalısın... eğer bir adım ilerlemek istiyorsan bazı şeylerden vazgeçmelisin..
bende şimdi koşa koşa giderim fırından sıcak ekmek alır içinede peyniri koyar yerim yarım ekmek o kapasitem var yani yada kocaman bir tabak makarna pişirir yerim ama sadece bir hafta kendimi tuttum şimdi canım bir şey istemiyor istesede salatayla yoğurtla kandırıyorum kendimi... adım atmak ilerlemek istiyorsan zevkli şeyleri atacaksın bir kenara...

merhabalar kızlar sanırım sıkı bi denetime ihtiyacım varr :)
ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum..

öncelikle hoşgeldin..

başvuru başlığında yaptığın gibi kendini tanıtmakla başlayabilirsin... burada ihtiyacımız olan tek şey destek ve düzenli paylaşım... sen başla gerisi gelir zaten..

öncelikle hoşgeldin..

başvuru başlığında yaptığın gibi kendini tanıtmakla başlayabilirsin... burada ihtiyacımız olan tek şey destek ve düzenli paylaşım... sen başla gerisi gelir zaten..

bir de fırça ve cilalamaya dayanıklılık.. kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlarr
ben 24 yaşındayım boyum 1.70 kilom ise 86. küçüklüğümden beri hep kilolu bir hayat geçirdim genellikle sonu sonuçsuz olan rejimlere sığındım durdum. 4 sene önce ardı arkası kesilmeyen başarısız rejimlerimin sonucunda 116 kiloya kadar çıkmayı başardım. ancak sağlıklı beslenmeye 14 ağustos 2008 tarihinde kadar verdim ve başaldığım rejim ile 8 ayda 72 kg oldum ve bunun için ne bir doktora gittim ne de zayıflama ilaçlarından kürlerinden kullandım. sadece yaptığım düzenli ve fazla yememek oldu ve tabi hergün günde 1 saat yürüyüş yaptım. kendimce zararlı dediğim şeyleri yemedim ( fast food, kızartma yiyecekler, beyaz unlu gıdalar, gazlı içecekler, hamur işleri...) özellikle öğlen ve akşam öğünlerinde yemeğin yanında salata ve yoğurt yemeye özen gösterdim. uykum düzenliydi gerçekten kilo vermeyi başardım.
ardından mayıs 2009 da işe girdim ben bir bankada gece vardiyasında call center da çalışıyorum hem işin stresi hem uyku düzensizliği hemde devamlı oturduğum için kış aylarında bir güzell şiştim arkadaşlarrr formumu kaybettim tam hedefime yaklaşırken bir anda uzaklaşmış oldum.işin stresi ve uyku düzensizliği beni çok etkiledi. ardından ben gene eski rejimimi uygulamaya çalışıyorum ama bu seferde kararlılık ve azim konusunda zorluk yaşıyorum. takım olarak motive olacağımızı düşünüyorum. her birimizinde kilo vermek için bulunduğu bu atılımda başaracağımıza içtenlikle inanıyorum..

tekrar herkese merhabalarrrr :):)

hoşgeldin kebelek (kardeşim 21 yaşına gelmesi rağmen hala kelebek diyemez :roflol: )

başarılarının devamını dilerim.. inşallah ben de 72 olmak istiyorum ama öncelikli hedefim 89.. takımda ikinci haftam bu hafta.. kusura bakma bu hafta birinci olacağım ama şakkıdı geçen hafta kilo aldım ben onun şikesi ile bu hafta çok kilo vermiş gibi görünücem kaydirigubbakcemile3

ben topiklerimin gündüz misafiri oluyorum sen de gece bekçisi olacaksın sanırım :) ben de memur olduğum için sabah 8 de bi oturuyorum bu sandalyeye akşam 5 te kalkıyorum bilmiyorumkismile ah ah.. müdürler amirler derler en büyük hırsızlık devletin mesaisinden çalınan dakikalardır diye.. ya devletin ömrümüzden çaldıkları ne olacak diyemezsin işte.. benim bir yılımı çaldı bile :gitme:

neyse

kolay gele :ecrin_bebek:

özel ya da devlette farketmiyor vallahi giden bizim ömrümüz oluyor desene ama kalan kısmı - ne kadar kaldıysaa- zayıf geçirebilsekkk olumunekankayizsmile

ben geldim ben geldimmmmm.
kallisim 40li paket gladiole diktim daire seklinde rengarenk
birde 4 paket dalya diktim 4er sogan vardi iclerinde
simdi 3lü bir paket lilie birde 40li paket iris var onlari dikecegim daha. ama bir yoruldum kallisim basim döndü bas asagi toto yukari calisirken gözümün önünde yildizlar cakti midem bulandi sapsari olmusum.kafamçokkarıştı ay ben kazik gibi olmusum ya. sadece yürümek kesinlikle yetmiyor. kallisim bir söz daha;;;;;, bu aksam calanetics yapacagim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…