- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.621
çikolatım babanda iyiliğini istediği için demiş öyle senin zor durumda kalmanı istemez tabiki gönlü razı olmaz ya verir yada ben yardım ederim sana gibilerinden söylemiş ama babalar biraz duygusal yönden bakamıyorlar olaylara ve çocuklarıyla içlerinden geldiği gibi konuşmayı başaramıyorlar... sen üzülme herşey düzelecektir olaylara fazla takılmamaya çalış kafanda kurma iyice stres olursun üzüldüğüne değmez inan ...Şeniz
çikolatım özledik valla ama evde durmaman daha güzel insan yalnız kalınca dediğin gibi kuruluyor da kuruluyor..
günaydınlar bu arada kızlar
bijoun bana güldüğünü görünce hemen ona cevap vermem gerekti
çikolatım bakıyormuş listelerime hemen yazıyım ona
sabah: klasik kahvaltı
ara: yok
öğle:1 kupa çorba
ara: yok
akşam:2 kaşık pazı yemeği 1 çatal pilav aldım 3-4 kaşık da çorba aldım yoğurt yedim biraz bundan sonra yazacaklarımı benim motivemi bozuyorsun diyen okumasın oğluşum börek ve kek yapmış börek milföydendi 1/4 ünü yedim kek yağsızdı 1 ince dilimin 1/4 ünü yedim yine
45 dakika yürüdüm
3 litre su içtim 2 kupa limonlu zencefil çayı içtim
artık yapamazsın:bbo: ben destek olurum diyecektim ki çikolatım izin vermemişsositososito
canım öncelikle desteğin için çoook teşekkür ederim. çok güzel yazmışsın,umut verdin bana...sizleri çok seviyorum ben yaa mafoldumbençikolatımhayatım ben kallisteye sen de yap gibilerinden yalnız koma beni dedim canım benim yoksa ben senin eşin olmandan gayet memnunum valla sıkıntına rağmen gelip yediklerimi kontrol etmek için bakındığını da biliyorum doğru dürüst yemediğim için yazmak istemedim bi kaç gündür salladım kaçırmadım ama düzenli olmadı eksikler oldu süt yoğurt meyve yoktu ama bundan sonra düzenliyim yine hiçbişeyimi eksik bırakmamaya çalışıcam şok derken sadece akşamları mümkün olduğu kadar kısmaya çalışıcam çorbayla ve salatayla yetinmeye çalışıcam benim en büyük sıkıntım akşam çooook geç yemem dolu mideyle yatmam 9-9.30 u buluyor yemek saatim o yüzden de kilo vermem yavaşlıyor diye düşünüyorum ama bu hafta 7leri görmem lazım mutlaka planımın çok gerisindeyim stres yapıyorum hala 8lerde sallanıp duruyorum kaç haftadır inerim dedim inemiyorum belki de her hafta 2 şer 2 şer vermek istiyorum bu da yalnış
baban da kendi açısından haklı tabi gözünün nurusun sen böyle olsun istemezdi o da sıkıntıda olduğunu görmeye dayanamıyor bir de sana yük biner hep böyle durumlarda annelere babalara anlatılan dertler azalmaz çoğalır iyiyim ben diye bir de onları ikna etmek zorundasın ben başarabilirim diye göstermek zorundasın allah yardımcın olsun canını sıkma her zaman dedim altın bileziğin var senin kolunda bitti bu kadar nerde olsa ekmeğini taştan çıkartırsın hem de sanat bu yetenek herkesin sahip olması zor hep bitecek sıkıntılar sonra içinde bir acı bırakacak mutlaka ama gülümseyerek hatırlayacaksın gururla hatırlayacaksın tırnaklarımla kazıyarak geldim diyeceksin daha kıymetli olacak o zaman hayatn herkesin üzmesine izin vermeyeceksin
ben geldim ben geldimmmmm.
kallisim 40li paket gladiole diktim daire seklinde rengarenk
birde 4 paket dalya diktim 4er sogan vardi iclerinde
simdi 3lü bir paket lilie birde 40li paket iris var onlari dikecegim daha. ama bir yoruldum kallisim basim döndü bas asagi toto yukari calisirken gözümün önünde yildizlar cakti midem bulandi sapsari olmusum.kafamçokkarıştı ay ben kazik gibi olmusum ya. sadece yürümek kesinlikle yetmiyor. kallisim bir söz daha;;;;;, bu aksam calanetics yapacagim ben..
ne örnegi kallisim.?? benim beynime kan yürüdügü icin kolay anlamiyorum bugün :))
40 yaşındayım üç dünya güzeli kız annesiyim, ayrıca bir kedim bir köpeğim bir de kocam var :))
aaaaaaaaaaaaaaa ben nasıl da yanlış anlaşılmışım. kallisim ben sadece tombilime yalnız olmadığını yazmaya çalıştım,kallisim sana destek olmasın demedim ki...vallahi şok olmuş durumdayım
.[/B]
ay ablacım yaa minik bir tabure filan alsaydın aklına gelmedimi oturarak yapsaydın yavaş yavaş öyle kafa üstü olurmu hiç fenalık geçirirsin allah korusun...
lililer ne renk ablacım ben onlarıda çok seviyorum geçen gördüm markette tekrar gidince değişik renkleri varsa alacağım aynen üçlü pakette vardı ama renk kalmamıştı geçen hafta...
dalya ne ama bunu öğremem lazımohaoldumsmile hee yıldız çiçeğiymiş :lepi: ohh ohhh valla doldu desene bahçe ah ablam ben orda olacaktım ki mersanın sitesinden daha güzel yapardım bahçeni:roflol: sende bana kahve yapardın sohbet ede ede şahane yapardık ohhh yaaananiknanik
kelebek hosgeldin canim hayirli olsun,,a.s.
:roflol:
kelebekçik ciddi azim göstermişsin zaten fazla bir şey kalmamış desteğini esirgemezsen bizdende sana sonsuz destek gelecektir..hayırlı olsun canım..
bilmen gereken bir kaç şey var...
her cuma kilo bildirimi yapıyoruz bildirimler saat 11 en son 12 gibi bitiyor bildirmemek gibi bir lüksümüz pek olamıyor kurallara en çok hassasiyet gösteren takımlardan biriyiz...eğer cuma sabah yapamazsan perşembe akşamda yazabilirsin oda olmazsa benim telefonumu verebilirim bir sms ile bildirebilirsin...
bende kendimi tanıtayım sana :)) 40 yaşındayım üç dünya güzeli kız annesiyim, ayrıca bir kedim bir köpeğim bir de kocam var :))
istanbulluyum ama eskişehirden sesleniyorum size:sinifsinif: yarışmacı arkadaşlara başarılar :icecream:
tabi yazarım zaten buraya kurallara uymak için geldik öyle değil mi kallisim :aklinialirimsmile
ama bu hafta benim deneme sürem olucak öylee değil mi yoksa bu cuma da yazacakmıyımm acaba :asigim:
cikolatam tombisde kallisde gercekten cok yerinde ve güzel seyler yazmistilar seninle ilgili ilave edecek birsey kalmamisti.. su an senin bunalmis olman kararsiz olman ne bileyim kendini SIKISMIS hissetmen cok dogal. ama öyle bir durumki aceleye gelmez kestirip atilmaz. sadece sabir ister. diliyelim hersey senin icin hayirli olsun birtanem..Şeniz
şok olma şok olmaaaa:bbo: ben sadece bugün herkese fazlaca takıldım tombilimede takılmadan geçemedim yoksa hepimiz birbirimizin desteği değilmiyiz burada çabalayanın daima yanındayız tombilimde en büyük örneği bu çabalamanın ona her zaman herkesin desteği vardır sen şok filan olma kimse kimseyi yanlış anlamış değilŞeniz
kallisim allah bağışlasın okumuştum bunları ilk sayfadan takım liderimi tanımak istedim :ecrin_bebek: benim artık işe gitme vaktim geldi çattı 17:00-01:00 çalışıorumm gece kontrol edeceğim artıkk. herkesi öpüorummm :dance:
burada ortaklıklar halinde mi yarışılıyo? yani her iki kişi birbirini mi destekliyo noluyo burda aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?