Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo verilir Can'ım sıkma kendini o kadar bebeğin sağlıklı doğsun hamileliğin tadını çıkar

inanamıyorummmm, gözün aydın olsunnn, kızz hani yaza istiyoduk yaa, korunmuyo muydun o ara sen, ay çok mutlu oldummm, hayırla gelsin
ya bi iki sfer krunmamazlik yapmstik o sira oldu galiba gecen ay dktra gitmeden olmstu dktra gttigmde 1 haftalik flnmis demkki kan testinde bile ckmadi cnku haftaya insallah kalp atisinida duyarm ama tarlusal kullandim sen eczacisin bilirsn belki bsey olmaz dmi bole kalan cok var ayni benim gbi

Ayyy.. ne güzel..
Çok mutlu oldum senin adına
Allah hayırlı uğurlu etsin
İlk mi canım bu?
İyi artık kendi bebişine de kurAbiye yaparsın
amin canm cok saol bi kizim var 3.5 yasinda insallah nasip olursa yaparm canim

3.5 yasinda suan canim

Gözün aydın :))
Cok tesekkur ettim
Gözün aydın cnm
cok saol canim benimm

Yok canım korkma, o ilaç zaten şu an senin vücudunda yükselen hormonla aynı, sıkıntı olmaz. kızın hangi ay doğumluydu?? aynı aya mı denk geldin yoksa?? genelde öle olurmuş ya

Slm kızlar felaket hastayım Regl olcam onun sıkıntısıda başladı bu satırları yorganın altında yazıyorum kendimi berbat mutsuz ve umutsuz hissediyorum kusura bakmayın sizinde modunuzu düşürmek istemezdim
azaydidem hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin

Ay ben hic eksi göremedim hamilelik başladıgından beri, bence ödem falan degil baya kilo alıyorum ben Hayırlısı olsun artık ne yapalım :)
İnsallah kızının huysuzlugu da gecer canım bebeklerin olur heralde böyle ara ara :)
Kizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmm hala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
Yaaaaaaaa!!! Çooooook sevindimmmmm!!!
İnsallah saglıkla gelir bebis, hayırlı ugurlu olsun canım :)
Yasasın sonunda biriniz benim hamileligime yetisti
Kilo verilir Can'ım sıkma kendini o kadar bebeğin sağlıklı doğsun hamileliğin tadını çıkar
Sagol canım da sanki cok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor, ondan endiseleniyorum. Bunu durdurmak icin bi sey yaptıgım da yok aslında ama ne bileyim ya :)
Canım hastayken insan hayattan soguyor cok normal. Gecer insallah birkaç güne

Geçmiş olsun canım.

Canın çok geçmiş olsun. Neden böyle hissettiğini biliyorsun. O yüzden geçeceğine inan ki daha çabuk geçsin. Regl olunca biseycik kalmayacak.
Seni oyalayacak şeyler yapmaya çalış. İnan iyi geliyor

Ördeğim kilo durumuna doktorun ne diyor. Banada haftada yarım kilo fazla gibi geldi.
Sen yogaya başlamıştın o zamn 100 gram da olsa eksiydin. Bence ihmal etme. En azından yediğini yakarsın.
Hasarı en aza indirmek lazım.

Sağol cnm inşallah
Canın çok geçmiş olsun. Neden böyle hissettiğini biliyorsun. O yüzden geçeceğine inan ki daha çabuk geçsin. Regl olunca biseycik kalmayacak.
Seni oyalayacak şeyler yapmaya çalış. İnan iyi geliyor
Sağol ebruş ama ev yıkılıyo elleyecek halim yok o derece canım da istemiyo ay ne bileyim geçer umarım biran önce

İyi aralarındaki yaş farkı da gayet güzel olacak inş

canım ben 6 ayda bir diş taşını temizlettiriyorum tükürüğüm yaptırıyormuş ama derin mi yüzeysel mi bilmiyorum
Kizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmm hala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
ayyy
2. hamişimiz geldi hadi canım gözün aydın çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…