- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.821
Kilo verilir Can'ım sıkma kendini o kadar bebeğin sağlıklı doğsun hamileliğin tadını çıkarGunaydin kizlar, ben yine 500 gram almisim bileya aslinda cidden dikkat de ediyorum, dun hic kacamak yapmadim ornegin. Bu kadar almam normal mi bilemedim, korkuyorum... 80 kilo gidicem bu gidisle doguma ben
Aaa hayirdir son 4 ay niye oyle oldu ki acaba?
Ebrusum yine kacamaklara mi verdin kendini? Artı gelme bak sakın
Gözün aydın :))Kizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmmhala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
Gözün aydın cnmKizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmmhala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
ya bi iki sfer krunmamazlik yapmstik
inanamıyorummmm, gözün aydın olsunnn, kızz hani yaza istiyoduk yaa, korunmuyo muydun o ara sen, ay çok mutlu oldummm, hayırla gelsin
amin canm cok saol bi kizim var 3.5 yasinda insallah nasip olursa yaparm canimAyyy.. ne güzel..
Çok mutlu oldum senin adına
Allah hayırlı uğurlu etsin
İlk mi canım bu?
İyi artık kendi bebişine de kurAbiye yaparsın
3.5 yasinda suan canimderinde diş taşlarını dişetinin altındakileri falan da temizliyolarmış, anesteziyle falan zorlu işlem
bi kızı vardı didoşun, şimdi ikinci geliyo.azaydidem 3 yaşındaydı dimi kızın?
Cok tesekkur ettimGözün aydın :))
cok saol canim benimmGözün aydın cnm
ya bi iki sfer krunmamazlik yapmstiko sira oldu galiba gecen ay dktra gitmeden olmstu dktra gttigmde 1 haftalik flnmis demkki kan testinde bile ckmadi cnku haftaya insallah kalp atisinida duyarm ama tarlusal kullandim sen eczacisin bilirsn belki bsey olmaz dmi bole kalan cok var ayni benim gbi
Ay ben hic eksi göremedim hamilelik başladıgından beri, bence ödem falan degil baya kilo alıyorum benBilmiyorum ki Can'ım
Birden huy değiştirdi
Diş diye düşündük ama daha 1 tane bile dişimiz yok
Canım sen hiç dert etme kendine
Hamilelikte ödem de çok olur
Bol su iç bugün, yarına eminim iner o...
Ben de bugün aynı geldim...
Biraz bhitki çayı ve sporla yarına az da olsa bir fark görmek istiyorum
Hayırlısı bakalım
Yaaaaaaaa!!! Çooooook sevindimmmmm!!!Kizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmmhala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
Sagol canım da sanki cok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor, ondan endiseleniyorum. Bunu durdurmak icin bi sey yaptıgım da yok aslında ama ne bileyim ya :)Kilo verilir Can'ım sıkma kendini o kadar bebeğin sağlıklı doğsun hamileliğin tadını çıkar
Canım hastayken insan hayattan soguyor cok normal. Gecer insallah birkaç güneSlm kızlar felaket hastayım Regl olcam onun sıkıntısıda başladı bu satırları yorganın altında yazıyorum kendimi berbat mutsuz ve umutsuz hissediyorum kusura bakmayın sizinde modunuzu düşürmek istemezdim
azaydidem hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin
Yok canım. Açıköğretim okuyorum.İnşallah canım ya..
İlk kızım daha usluydu
Biraz zorladı beni ama tabi ki herşeyine razı oluyorsun bu güzelliklerin..
Ebrum sen çalışıyor musun
Çocuk falan?
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlarr, ağzımın uyuşukluğuyla geldim, dolgum yapıldı. diş eti çekilmem varmış, dişe eti hastalıkları uzmanıyla görüştüm. diş taşlarını mutlaka temizlemeliyiz dedi. yoksa diş etine kadar gider dişlerini kaybedersin dedi. var mı hiç aranızda derin diş taşı temizliği yaptıran??
Aaa çok sevindim..Kizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmmhala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
Darısı bize o zaman
inanamıyorummmm, gözün aydın olsunnn, kızz hani yaza istiyoduk yaa, korunmuyo muydun o ara sen, ay çok mutlu oldummm, hayırla gelsin
Canın çok geçmiş olsun. Neden böyle hissettiğini biliyorsun. O yüzden geçeceğine inan ki daha çabuk geçsin. Regl olunca biseycik kalmayacak.Slm kızlar felaket hastayım Regl olcam onun sıkıntısıda başladı bu satırları yorganın altında yazıyorum kendimi berbat mutsuz ve umutsuz hissediyorum kusura bakmayın sizinde modunuzu düşürmek istemezdim
azaydidem hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin
Ördeğim kilo durumuna doktorun ne diyor. Banada haftada yarım kilo fazla gibi geldi.Ay ben hic eksi göremedim hamilelik başladıgından beri, bence ödem falan degil baya kilo alıyorum benHayırlısı olsun artık ne yapalım :)
İnsallah kızının huysuzlugu da gecer canım bebeklerin olur heralde böyle ara ara :)
Yaaaaaaaa!!! Çooooook sevindimmmmm!!!
İnsallah saglıkla gelir bebis, hayırlı ugurlu olsun canım :)
Yasasın sonunda biriniz benim hamileligime yetisti
Sagol canım da sanki cok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor, ondan endiseleniyorum. Bunu durdurmak icin bi sey yaptıgım da yok aslında ama ne bileyim ya :)
Canım hastayken insan hayattan soguyor cok normal. Gecer insallah birkaç güne
Sağol cnm inşallahAy ben hic eksi göremedim hamilelik başladıgından beri, bence ödem falan degil baya kilo alıyorum benHayırlısı olsun artık ne yapalım :)
İnsallah kızının huysuzlugu da gecer canım bebeklerin olur heralde böyle ara ara :)
Yaaaaaaaa!!! Çooooook sevindimmmmm!!!
İnsallah saglıkla gelir bebis, hayırlı ugurlu olsun canım :)
Yasasın sonunda biriniz benim hamileligime yetisti
Sagol canım da sanki cok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor, ondan endiseleniyorum. Bunu durdurmak icin bi sey yaptıgım da yok aslında ama ne bileyim ya :)
Canım hastayken insan hayattan soguyor cok normal. Gecer insallah birkaç güne
Sağol ebruş ama ev yıkılıyo elleyecek halim yok o derece canım da istemiyo ay ne bileyim geçer umarım biran önceCanın çok geçmiş olsun. Neden böyle hissettiğini biliyorsun. O yüzden geçeceğine inan ki daha çabuk geçsin. Regl olunca biseycik kalmayacak.
Seni oyalayacak şeyler yapmaya çalış. İnan iyi geliyor
İyi aralarındaki yaş farkı da gayet güzel olacak inşya bi iki sfer krunmamazlik yapmstiko sira oldu galiba gecen ay dktra gitmeden olmstu dktra gttigmde 1 haftalik flnmis demkki kan testinde bile ckmadi cnku haftaya insallah kalp atisinida duyarm ama tarlusal kullandim sen eczacisin bilirsn belki bsey olmaz dmi bole kalan cok var ayni benim gbi
amin canm cok saol bi kizim var 3.5 yasinda insallah nasip olursa yaparm canim
3.5 yasinda suan canim
Cok tesekkur ettim
cok saol canim benimm
Hadi hayırlısı, azaydideme yetişirsin o zamanYok canım. Açıköğretim okuyorum.
2.5 senelik evliyim. Çocuk bu yaz dusunuyoruz nasip olursa
canım ben 6 ayda bir diş taşını temizlettiriyorum tükürüğüm yaptırıyormuş ama derin mi yüzeysel mi bilmiyorumGünaydın kızlarr, ağzımın uyuşukluğuyla geldim, dolgum yapıldı. diş eti çekilmem varmış, dişe eti hastalıkları uzmanıyla görüştüm. diş taşlarını mutlaka temizlemeliyiz dedi. yoksa diş etine kadar gider dişlerini kaybedersin dedi. var mı hiç aranızda derin diş taşı temizliği yaptıran??
ayyyKizlarrrr 5 haftalik hamileyimmmmmhala regl olmadigim icin hastaneye gttim bakar bakmaz 5 jaftalik hamilesn dedi hende grdum cok mutluyum sok oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?