- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.781
Benim menü gibi 3 menü çıkarmi burdan10:30
yeşillik+havuç
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
2 haş. Yumurta
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
4 tane zeytin
1 küp tahin helva
1/2 muz
12:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina
15:15
4 kaşık ciğer kavurma
Yoğurtlu haş. Karnabahar
Salata
5 tane yaprak sarma
Yarım avuç yer fıstığı
1/2 muz
19:15
1 kase sebze çorbası
4-5 kaşık barbunya pilaki
1 kaşık yoğurt
Turp-havuç
Su 3 lt
Spor: hala ümitliyim
Uyumadı minik sıpam ya
Aynen kaptanımEvet ya annem de soguk diyor konustugumuzda, daglarda kar var sogugu buraya vuruyor diyor. Her yer buz gibi desene
Evet yaa cok yakindi cidden korktum başta bu nasil bi sertlik diyeeşime falan gosterdim şaşırdı o da :)
Dişimi de yapistirmislardi, evet yaa annemin yanina gitmiştik yazliga, orada diş hekimi bulup ona gostermistim de yapıştırmıstı kadın Allah razi olsun. Her aklima geldiginde kadına ne dualar ediyorum vallahi, cok tatli biriydi. Ön diş bi de ne kadar kötü kırılmıştı anlatamam, neyse ki care bulundu cok moralim bozulmustu o gun..
Amin canim cok sagol. Evet boga burcu olacak, eger cok erken dogmazsa :) nasil boga cocuklari kolay mi zor mu taktik ver bana
Canim istersen sen yarin sabah yeni tartinla tartil da onu kaydedelim giris kilon olarak, tarti farki olabilir cunku.
Aslinda ilk gun icin cok kötü de sayilmaz. Helva ve sarma var biz kacamak diyoruz bunlara. Helvayi gerci sabah yemissin, ben sabah yenenlerin gun icinde yakilacagini dusunenlerdenim, tabi bu demek degildir ki sabahlari da abartalim:) ölçülü yedigimiz surece sıkıntı olmaz diye dusunuyorum, zamanla buradaki menüleri gordukce de daha duzelir menulerin bence
Kolay gelsin kaptanimkızlar başkanımız başka bir yere tayin oldu onun için veda yemeği düzenliyorum onun telaşı var onu haber vereyim bugün yarın pek aktif olamam haberiniz olsun
Ayy ben yazmasam daha iyiHatunlar yeni yıla geçtik hala yok mu menüler hadi pamuk eller kalem tutsun yazın garı
Canim senin kilon 99 muydu?10:30
yeşillik+havuç
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
2 haş. Yumurta
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
4 tane zeytin
1 küp tahin helva
1/2 muz
12:45
Türk Kahveli süt
1 mandalina
15:15
4 kaşık ciğer kavurma
Yoğurtlu haş. Karnabahar
Salata
5 tane yaprak sarma
Yarım avuç yer fıstığı
1/2 muz
19:15
1 kase sebze çorbası
4-5 kaşık barbunya pilaki
1 kaşık yoğurt
Turp-havuç
Su 3 lt
Spor: hala ümitliyim
Uyumadı minik sıpam ya
Çıkar çıkar 3 de çıkar, 4 de...Benim menü gibi 3 menü çıkarmi burdan
Canım başta zor gelebilir az yemek yavaş yavaş azaltirsin ama ben az yiyerek 95 ten geldim buralara işin sırrı bol protein biraz da sebze yemekte
Evet Can'ım onun bi de 900 gramı varCanim senin kilon 99 muydu?
Biraz dolu dolu bi menü ama çok göze batan bisey yok
Valla canim herseyi denedm ben ama diyet yapiosam heleki dukan tarziysa kabizlik kacinilmaz oluyo malesefYoğurt ye ara öğünlerinde kabızlığa iyi geliyor
Ben hiç denemedim duman falan anlamadım da vallaValla canim herseyi denedm ben ama diyet yapiosam heleki dukan tarziysa kabizlik kacinilmaz oluyo malesef
Eki Görüntüle 1933725
Bunlarda bgunku mahsullerimbutik kurabisler yapiyorumda 2 gun sonra pastada ypicam foto atarim islerim var demistim ya isde bunlarla ugrasiyorum bole bi kac siparis aldm su siralar bunlRla mesgulum anlicaginiz ama ben cok keyif aliyorum o ayri
Ayy çok güzel olmuş ikisi de
Aaa hayirdir son 4 ay niye oyle oldu ki acaba?Aynen kaptanım
Benim menüler sizinkilerden örnek alır
Valla ilk 4 ay şahaneydi kuzumm bir boğa çocuğu olarak
Ama 4 Aydır hiç geçinemiyoruz kendisiyle
Gene de çok tatlılar ya..
Ebrusum yine kacamaklara mi verdin kendini? Artı gelme bak sakınAyy ben yazmasam daha iyi
Didemcim bunlar çok güzel ellerine sağlıkEki Görüntüle 1933725
Bunlarda bgunku mahsullerimbutik kurabisler yapiyorumda 2 gun sonra pastada ypicam foto atarim islerim var demistim ya isde bunlarla ugrasiyorum bole bi kac siparis aldm su siralar bunlRla mesgulum anlicaginiz ama ben cok keyif aliyorum o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?