- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.861
Hamileyken ilaç veriyorlar ya belki emzirmeye de uygun olanı vardırDıaformın mı kullanıyordum canım faydası oldu mu eger cıkarsa emzırırken kullanabılcem mı acsba
Dur yaptırayım ben deec
MAtofin kullaniyorum Evet v faydası oluyoda tamamen tatlı isteği de gecmiyo
Haklısın olabılır bence deHamileyken ilaç veriyorlar ya belki emzirmeye de uygun olanı vardır
İnsulin direnci ne ayrı bir hormon testiyle bakıyorlar onu özellikle şöyle ben tatli bisey yersem basım agriyo yemekten sonra titremee geliyoDur yaptırayım ben dee
Tıtreme gelmiyor ama yemeklerden sonra cok kötu bır bas agrısı oluyor ve basımda agırlık boyle bas donmesı gıbı bışey oluyor, tıtreme olmasa da var dıyeyım mı test yapılsın dıyeİnsulin direnci ne ayrı bir hormon testiyle bakıyorlar onu özellikle şöyle ben tatli bisey yersem basım agriyo yemekten sonra titremee geliyo
Endokrıne mı gıtmelıyımİnsulin direnci ne ayrı bir hormon testiyle bakıyorlar onu özellikle şöyle ben tatli bisey yersem basım agriyo yemekten sonra titremee geliyo
Yetişicez o zmnHadi hayırlısı, azaydideme yetişirsin o zaman
Dahiliye gittim cnm endokrin gerek duyulursa yonlendirirTıtreme gelmiyor ama yemeklerden sonra cok kötu bır bas agrısı oluyor ve basımda agırlık boyle bas donmesı gıbı bışey oluyor, tıtreme olmasa da var dıyeyım mı test yapılsın dıye
Hangı bölüme gıttın
Ben aile hekımıne yaptırıyorum testlerimi o yapar mı kı
Yada ozel hastaneye gıdeyım yarınn
Tamam can ılk fırsatta gıdıyorum ben deDahiliye gittim cnm endokrin gerek duyulursa yonlendirir
Hoşgeldin kaptanimiz yardımcı olur sana ama kendini tanıtabilirsiniz birazMrhblar cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topigine yazdım buraya yönlendirdiler ☺
Ebru naberrrr sekerrYetişicez o zmn
Tamam cnm git tabi ki en azından kendin iradende mi yoksa başka bi rahatsızlık mi var öğrenirsinTamam can ılk fırsatta gıdıyorum ben de
Canim ama emzirme sürecinde o tatli krizleri normal degil mi? Birkaç arkadaşımdan duymustum sanki oyle krize girdiklerini, aç olmasan da tatlı istiyor canin. Bilemedim tabi hic emzirmedigim icin :)Bak ac değilim suan aksam cok hafıf yedım hatta ama şimdi tatlı yememek için zor tutuyorum ve az buz değil bır kase pekmez tahın yesem yerım engellenemez bır ıstekle bu normal olmamalı eskısı gıbı asırı emmıyor sonucta mınnos
Hosgeldin canim, kendinden bahseder misin biraz? Kac kilosun hedefin kac kilo olmak gibi?Mrhblar cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topigine yazdım buraya yönlendirdiler ☺
Ordegım o normaldır belkı ama yemeklerden snr muthıs bır bas agrısı tatlı bır bas donmem oluyor o nedenleeeCanim ama emzirme sürecinde o tatli krizleri normal degil mi? Birkaç arkadaşımdan duymustum sanki oyle krize girdiklerini, aç olmasan da tatlı istiyor canin. Bilemedim tabi hic emzirmedigim icin :)
Hosgeldin canim, kendinden bahseder misin biraz? Kac kilosun hedefin kac kilo olmak gibi?
Bir de ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor yarismak icin :)
Hmmm o zaman git bi görün canim en iyisi, icin rahatlar en azindanOrdegım o normaldır belkı ama yemeklerden snr muthıs bır bas agrısı tatlı bır bas donmem oluyor o nedenleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?