- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.841
Benim de var arkadaşım!!İsyaaaaaaaan!
İsyanım var benim bu kadere yiyip yiyip kilo almayana,spor yapmadan formda olana,ful makyaj bakımlı gezene, kocası her daim yemeğe götürene,evine kadın alıp evi hastayken bile temiz olana isyanım var işte
ayy icimi rahatlattin saol canimYok canım korkma, o ilaç zaten şu an senin vücudunda yükselen hormonla aynı, sıkıntı olmaz. kızın hangi ay doğumluydu?? aynı aya mı denk geldin yoksa?? genelde öle olurmuş ya
cok saol canim benim aminnnnSlm kızlar felaket hastayım Regl olcam onun sıkıntısıda başladı bu satırları yorganın altında yazıyorum kendimi berbat mutsuz ve umutsuz hissediyorum kusura bakmayın sizinde modunuzu düşürmek istemezdim
azaydidem hayırlı olsun cnm Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin
Ewet canm baktm yalniz basina skliyosn yetisim sana dedimAy ben hic eksi göremedim hamilelik başladıgından beri, bence ödem falan degil baya kilo alıyorum benHayırlısı olsun artık ne yapalım :)
İnsallah kızının huysuzlugu da gecer canım bebeklerin olur heralde böyle ara ara :)
Yaaaaaaaa!!! Çooooook sevindimmmmm!!!
İnsallah saglıkla gelir bebis, hayırlı ugurlu olsun canım :)
Yasasın sonunda biriniz benim hamileligime yetisti
Sagol canım da sanki cok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor, ondan endiseleniyorum. Bunu durdurmak icin bi sey yaptıgım da yok aslında ama ne bileyim ya :)
Canım hastayken insan hayattan soguyor cok normal. Gecer insallah birkaç güne
aminn canm insallah saolAaa çok sevindim..
Kilo vermeme sebebin bu mu?
İstiyordun zaten. Hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına al.
ewet canm tam istedgim gibi aslindaİyi aralarındaki yaş farkı da gayet güzel olacak inş
saolun kaptanimcanım ben 6 ayda bir diş taşını temizlettiriyorum tükürüğüm yaptırıyormuş ama derin mi yüzeysel mi bilmiyorum
ayyy
2. hamişimiz geldi hadi canım gözün aydın çok sevindimmm
Yogaya devam ediyorum aslında, dünden önceki gün yaptım. Hem de kasları güclendirici olanından. Ama tabi uzun süredir hamladıgımdan dün ve bugun kas agrısından öldüm. Bi daha o kadar güc gerektireninden yapmayacagım.Ördeğim kilo durumuna doktorun ne diyor. Banada haftada yarım kilo fazla gibi geldi.
Sen yogaya başlamıştın o zamn 100 gram da olsa eksiydin. Bence ihmal etme. En azından yediğini yakarsın.
Hasarı en aza indirmek lazım.
Ah ah o drajeler olmasaymıs güzel menüymüs.Slmlar
Menüm;
10:00
yeşillik
2 kk kaşar
2 Yumurta ( tereyağında)
Bir avuç kadar çiğ badem-fındık
5 zeytin
1 hurma
14:30
Sebze çorbası
Barbunya pilaki
Turp-çeri domates
1 elma
16:30
Sade Türk Kahvesi
1 mandalina
2 bitter
19:00
5-6 yk karnabahar graten
3-4 yk yoğurt
Salata
Tam bitti derken....
2 tane portakallı bitter draje
Neyse ikisinin kalorisi 25 kcal falanmış
Olmasaydı iyiydi tabii...
Su 3 lt
Spor: 5 mil Leslie
Kız son adet tarihine göre 9 haftalık olup ultrasona göre nasıl 5 haftalık oluyorayy icimi rahatlattin saol canimkizim temmuz 23 ama bu agustosun sonuna yada eylul basina deng gelicek galiba son adet tarihime gore 9 haftalik ama doktr ulturosna gore yani keseye gore 5 hfta 5 gunluk yani araligin 1 de regl olucaktim olamadim 5 gun once fln hamile kalmisim demekki
cok saol canim benim aminnnnsanada gecmis olsun canm
Ewet canm baktm yalniz basina skliyosn yetisim sana dedimtesekkur ettm bu arada aminnn
aminn canm insallah saol
ewet canm tam istedgim gibi aslinda
saolun kaptanim
Ay ben hic eksi göremedim hamilelik başladıgından beri, bence ödem falan degil baya kilo alıyorum benHayırlısı olsun artık ne yapalım :)
İnsallah kızının huysuzlugu da gecer canım bebeklerin olur heralde böyle ara ara :)
Yaaaaaaaa!!! Çooooook sevindimmmmm!!!
İnsallah saglıkla gelir bebis, hayırlı ugurlu olsun canım :)
Yasasın sonunda biriniz benim hamileligime yetisti
Sagol canım da sanki cok hızlı kilo alıyorum gibi geliyor, ondan endiseleniyorum. Bunu durdurmak icin bi sey yaptıgım da yok aslında ama ne bileyim ya :)
Hamileliğe yapacak bişey yok bende çok almıştım verdim az kaldı boşver abartma bebeğin sağlıklı olsun da hayırlısıyla inşallah doğar
Canım hastayken insan hayattan soguyor cok normal. Gecer insallah birkaç güne
Sorma kaptanım,Yogaya devam ediyorum aslında, dünden önceki gün yaptım. Hem de kasları güclendirici olanından. Ama tabi uzun süredir hamladıgımdan dün ve bugun kas agrısından öldüm. Bi daha o kadar güc gerektireninden yapmayacagım.
Doktorum ise kilo durumuma bi sey demiyor, cunku benim doktorum dunyanın en rahat insanı olabilir
Ah ah o drajeler olmasaymıs güzel menüymüs.
Neyse ki sporun cok iyi
Kız son adet tarihine göre 9 haftalık olup ultrasona göre nasıl 5 haftalık oluyorArada resmen 4 hafta var, 1 ay yani...
Ayrıca hamilelik takvimini yesinler senin :)
Yalnız değilsinBide kendimi terkedesim var bir süreliğine...
Merhaba sekerlerrrazaydidem didoşum ne var ne yok? döndünüz mü eve? görümcen nasıl oldu?
medusa38 kuzucum sen nasılsın?
toz-pembe canım evde nasıl geçiyor zaman? ders çalışmaya başladın mı? ihmal etme bizi, uğra arada menünü yaz lütfen
servey hu huuu, servey hanımcım nasılsınız, yine ne koşturmalar ne organizasyonlar peşindesiniz acaba?
@candy_candy kuzucum hadi kır şu 100'lerin lanetini yaaa, kopma diyetten ve bizden, verelim artık..
morordek hamiş ördekimiz napıo acep :) epeydir evdeydin, çıktın mı bugün? umut nasıl annesi :)
Şekerini olctur cnm bende de oluyo başağrısı şekerin yüksek olabilirYemeklerden snr basım agrıyor neden acabaaaaa
Anladım canım önlenmez tatlı nobetlerını emzırmeye baglıyordum baska nedenı de olabılır mıŞekerini olctur cnm bende de oluyo başağrısı şekerin yüksek olabilir
Yazacam kaptanım eşimi ise yolladim ancak geldim bu soğukta dışarı çıktımKızlar artık iyice saldiniz vallahi menu yazan yok
toz-pembe canim neredesin kac gundur? Isten ayrildin sinav calisiyorsun ama hic girme imkanin olmayacak mi artik?
matilda34 sen de hastasin biliyorum ama menulerini yaz bari canim
medusa38 bi sen kaldin duzenli menu yazan, sakın koyverme Aysecim
ebrusonmez Ebrusum yarin girdiğinde menunu sen de yaz hem bak kacamaklardan kurtulmanin en guzel yolu
Dıaformın mı kullanıyordum canım faydası oldu mu eger cıkarsa emzırırken kullanabılcem mı acsbaŞekerini olctur cnm bende de oluyo başağrısı şekerin yüksek olabilir
Şeker yüksekliği ve insulin direncinde de oluyo daha çokAnladım canım önlenmez tatlı nobetlerını emzırmeye baglıyordum baska nedenı de olabılır mı
Hadı yaa kendımı sucluyordum sureklıı ılk fırsatta gıdeyımmmŞeker yüksekliği ve insulin direncinde de oluyo daha çok
cDıaformın mı kullanıyordum canım faydası oldu mu eger cıkarsa emzırırken kullanabılcem mı acsba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?