- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.981
Dusunme zaten kilolu günleri düşünKilo alma payı derken mesela 52 olacam ya en fazla 55 oldum mu dikkat edeceğim kilo alma payı dediğim o yoksa kilo almayı asla dusunmuyorum
sorma hallettim ama organizasyona da tövbe ettim az sonra çıkacam dönüşte anlatırım
dalincim zaten ben sen le zoey e bişey demiyom siz yazıyorsunuz düzenli menüleri ben tek tek yazdım kızları yukarıya neyse ben biraz öğle arası dolanayım sonra görüşürüz
Sayin kaptan ve kaptan yardimcim.valla girdigimden beridir menüde yazdım katilimda sağladım baktım üç msj arka arkaya yazıyorum kendim konusuyom kendim dinliyomsadece medusa ve wendigo arada bi zoey yaziyo birde kaptan yardımcımız akışında bi sohbet olmayincasda neyazsam diyo insan
Aslında menü paylaşan o moda daha kolay donersin serbest olmak iradeyide engelliyor
Hayır kesinlikle ne zorzorlukla fedakarlıkla verdiğin kiloları azda olsa almayı nasıl dusunursun bu fikri unut bak saçını başını yolarim
dalincim zaten ben sen le zoey e bişey demiyom siz yazıyorsunuz düzenli menüleri ben tek tek yazdım kızları yukarıya neyse ben biraz öğle arası dolanayım sonra görüşürüz
Kolay gelsin tabiikide düşünmüyorum vermesi çok zorbende spor yapayim
Dusunme zaten kilolu günleri düşün
3 ay dükanin geri tepmesi mi oldu ana kh düşman o kadar emekle verdiğin kilolarimiz bir bir sana getirecek kh yi meyve sebzeden almaya çalış yoksa senin için yeniden mucadele baslayacakYoğun olmadığım anlarda giriyorum cevap yazıyorum bende, senin ikizlerin verdı dimi, ay bizde çok istiyoruz eşimle, hatta üçüz bile olurAllah nasip etsin inşallah
haklısın da kh yedikçe yediriyo işte, tamam girdim demem lazım yoksa o iş zor, bağımlı oluyorum resmen kh'a, bak 3 ay yemedim aklıma bile gelmemişti şimdi dayanamıyorum resmen yaaa
öğle arası yürüyüşü sanırım, bol kalori yakmalar kaptanım
Evet en son geçen salı günü yurudum öyle artık dışarı çıkamıyorumya ruyama girdi hatırlarsanız dağ bayır kostüm Ama kayseriye gelince dağ bayır gezecemay o zaten hastalıktan almış kiloyu, o iradeyle mümkün değil almaz, hatun kar kış demeyip ayazda 1 buçuk saat yürüyodu bi ara, hastalanırsın yapma etme dedik durdu
Saol cnm tehdit ettiğin içinWendigocum allah nasip eder inşallah gönlünüzce göre versin ikiz annesi olmak bambaşka
Medusacim ben tehdidi mi ortaya koydum canım gerisini sen düşün ahahahah
3 ay dükanin geri tepmesi mi oldu ana kh düşman o kadar emekle verdiğin kilolarimiz bir bir sana getirecek kh yi meyve sebzeden almaya çalış yoksa senin için yeniden mucadele baslayacak
Evet en son geçen salı günü yurudum öyle artık dışarı çıkamıyorumya ruyama girdi hatırlarsanız dağ bayır kostüm Ama kayseriye gelince dağ bayır gezecem
Wendigocum allah nasip eder inşallah gönlünüzce göre versin ikiz annesi olmak bambaşka
Kardeşimin de Allahtan çift yumurta ikizleri oldu benzemiyolar ama yazın 3 yaşıni bitirecekler ama büyütme aşaması zor çalışan anne olarak sende zorlanirsinöyledir eminim, Allah sağlık versin evlatlarımıza, herkes çoooook zor aklınızla istemiyosunuz diyo ama istiyoz napalım üçüz olsa daha daha bi mutlu oluruz heralde
ben direkt tüp bebek mi yaptırsam acaba
Yapildi canim salona gidiyorm gittim kostum geldim evdede eliptige devam edicem salon cok yakin karsimda 40 dk ya yakin rampa kostum yavas hizli karisik aksamda gidicem zumba ve kickboks icinT TopaLsoLucaNn spor yapıldı mı? leslie mi yaptın ne yaptın? evde miydin sen?
Geldiğimden beri yazıyorum her gün menü aşk olsun bu aralar hep dışarıdayım ondan gün içinde giremiyorum vallahiSelam kızlar, cidden kaptanımızın da dedigi gibi grup sessizlige burunmus durumda. Menü yazanlar azaldı, sanırım ceza sistemine dönmemiz gerekecek. Menü yazmayanlara ceza verecegim artık. Özellikle bugun persembe oldugu icin herkesin menüsünü görmek istiyorum. Duyduk duymadık demeyin: @servey @matilda34 @ebrusonmez @gulsayszey T TopaLsoLucaNnzoey1616
Valla ben burayı çok sevdim bütün mesajları okuyorum ama kızım 10 aylık ve bu aralar aşık oldu bana pek yazamıyorum malum dişler birde ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorumSayin kaptan ve kaptan yardimcim.valla girdigimden beridir menüde yazdım katilimda sağladım baktım üç msj arka arkaya yazıyorum kendim konusuyom kendim dinliyomsadece medusa ve wendigo arada bi zoey yaziyo birde kaptan yardımcımız akışında bi sohbet olmayincasda neyazsam diyo insan
Yoğun olmadığım anlarda giriyorum cevap yazıyorum bende, senin ikizlerin vardı dimi, ay bizde çok istiyoruz eşimle, hatta üçüz bile olurAllah nasip etsin inşallah
Valla bir taneye bakmak bu kadar zorlan aman allahım ben üçüz hiç düşünemiyorumbir de normal doğum yapınca bir tane ideal dedim :) korkutmak için söylemedim benim doğumum kolaydı aman yanlış anlaşılmasın ama yine de sancılar hala heryerinde gibi :))
haklısın da kh yedikçe yediriyo işte, tamam girdim moda demem lazım yoksa o iş zor, bağımlı oluyorum resmen kh'a, bak 3 ay yemedim aklıma bile gelmemişti şimdi dayanamıyorum resmen yaaa
öğle arası yürüyüşü sanırım, bol kalori yakmalar kaptanım
Kayserili misin :)Evet en son geçen salı günü yurudum öyle artık dışarı çıkamıyorumya ruyama girdi hatırlarsanız dağ bayır kostüm Ama kayseriye gelince dağ bayır gezecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?