Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende spor yapayim

Yoğun olmadığım anlarda giriyorum cevap yazıyorum bende, senin ikizlerin vardı dimi, ay bizde çok istiyoruz eşimle, hatta üçüz bile olur Allah nasip etsin inşallah

Aslında menü paylaşan o moda daha kolay donersin serbest olmak iradeyide engelliyor

haklısın da kh yedikçe yediriyo işte, tamam girdim moda demem lazım yoksa o iş zor, bağımlı oluyorum resmen kh'a, bak 3 ay yemedim aklıma bile gelmemişti şimdi dayanamıyorum resmen yaaa

Hayır kesinlikle ne zorzorlukla fedakarlıkla verdiğin kiloları azda olsa almayı nasıl dusunursun bu fikri unut bak saçını başını yolarim

dalincim zaten ben sen le zoey e bişey demiyom siz yazıyorsunuz düzenli menüleri ben tek tek yazdım kızları yukarıya neyse ben biraz öğle arası dolanayım sonra görüşürüz

öğle arası yürüyüşü sanırım, bol kalori yakmalar kaptanım

3 ay dükanin geri tepmesi mi oldu ana kh düşman o kadar emekle verdiğin kilolarimiz bir bir sana getirecek kh yi meyve sebzeden almaya çalış yoksa senin için yeniden mucadele baslayacak

ay o zaten hastalıktan almış kiloyu, o iradeyle mümkün değil almaz, hatun kar kış demeyip ayazda 1 buçuk saat yürüyodu bi ara, hastalanırsın yapma etme dedik durdu
Evet en son geçen salı günü yurudum öyle artık dışarı çıkamıyorumya ruyama girdi hatırlarsanız dağ bayır kostüm Ama kayseriye gelince dağ bayır gezecem

Wendigocum allah nasip eder inşallah gönlünüzce göre versin ikiz annesi olmak bambaşka

Medusacim ben tehdidi mi ortaya koydum canım gerisini sen düşün ahahahah
Saol cnm tehdit ettiğin için
Ama ben o kararı diyete başlarken aldim almayacağım diye bak sporada başlıyorum daha düzenli olacak inş

3 ay dükanin geri tepmesi mi oldu ana kh düşman o kadar emekle verdiğin kilolarimiz bir bir sana getirecek kh yi meyve sebzeden almaya çalış yoksa senin için yeniden mucadele baslayacak

haklısın aslında sabah öple dukanım ama akşam kocam bozduruyo sen yemezsen yemem diyo, iyi yemeyelim diyince de burnumuzdan geliyo bi şekilde işte

Evet en son geçen salı günü yurudum öyle artık dışarı çıkamıyorumya ruyama girdi hatırlarsanız dağ bayır kostüm Ama kayseriye gelince dağ bayır gezecem

inşallah canım :)

Wendigocum allah nasip eder inşallah gönlünüzce göre versin ikiz annesi olmak bambaşka

öyledir eminim, Allah sağlık versin evlatlarımıza, herkes çoooook zor aklınızla istemiyosunuz diyo ama istiyoz napalım üçüz olsa daha daha bi mutlu oluruz heralde

ben direkt tüp bebek mi yaptırsam acaba

öyledir eminim, Allah sağlık versin evlatlarımıza, herkes çoooook zor aklınızla istemiyosunuz diyo ama istiyoz napalım üçüz olsa daha daha bi mutlu oluruz heralde

ben direkt tüp bebek mi yaptırsam acaba
Kardeşimin de Allahtan çift yumurta ikizleri oldu benzemiyolar ama yazın 3 yaşıni bitirecekler ama büyütme aşaması zor çalışan anne olarak sende zorlanirsin

T TopaLsoLucaNn spor yapıldı mı? leslie mi yaptın ne yaptın? evde miydin sen?
Yapildi canim salona gidiyorm gittim kostum geldim evdede eliptige devam edicem salon cok yakin karsimda 40 dk ya yakin rampa kostum yavas hizli karisik aksamda gidicem zumba ve kickboks icin

Geldiğimden beri yazıyorum her gün menü aşk olsun bu aralar hep dışarıdayım ondan gün içinde giremiyorum vallahi

Valla ben burayı çok sevdim bütün mesajları okuyorum ama kızım 10 aylık ve bu aralar aşık oldu bana pek yazamıyorum malum dişler birde ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…