- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.001
Kayserili misin :)
Valla bir taneye bakmak bu kadar zorlan aman allahım ben üçüz hiç düşünemiyorumbir de normal doğum yapınca bir tane ideal dedim :) korkutmak için söylemedim benim doğumum kolaydı aman yanlış anlaşılmasın ama yine de sancılar hala heryerinde gibi :))
ooo kuzu ne acı çekiyordur şimdi diştenValla ben burayı çok sevdim bütün mesajları okuyorum ama kızım 10 aylık ve bu aralar aşık oldu bana pek yazamıyorum malum dişler birde ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum
tatlım dün menü payklaştın mı ben mi göremedimtoplight kaptanım mrb lar..
biz 2 hf sonra yer alacağız listede değil mi?
morordek hadi başarılar canım..
Güzel geçer inşallah
wendy hiç endişelenme canım hallolacak inşallah kolaylıkla
T TopaLsoLucaNn hoşgeldin
Ben de yeniyim burada, gerçi sen
emektarmışsın
Evet cnm Kayseriliyim ama Ankarada yasiyorumKayserili misin :)
Dünkü menüsü yok kaptanım bende goremedimtatlım dün menü payklaştın mı ben mi göremedim
Dünün ardından tartildinmi ne kadR gitti merak ettimWendigocum allah nasip eder inşallah gönlünüzce göre versin ikiz annesi olmak bambaşka
Medusacim ben tehdidi mi ortaya koydum canım gerisini sen düşün ahahahah
Benim küçükte 18 aylık erkek çok yaramaz kendileri Dişlerin 16 ayda çoğu çıktı 2+3 dışı ancak kaldiValla ben burayı çok sevdim bütün mesajları okuyorum ama kızım 10 aylık ve bu aralar aşık oldu bana pek yazamıyorum malum dişler birde ama elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum
Evet canım tartildim çok hızlı veriyorum galibaDünün ardından tartildinmi ne kadR gitti merak ettim
Valla kaptanım o kadar kötüyüm ki dr gittim hem grip hem boğaz enfeksiyonu olmuşum bol vitamin ilaç yatak yapıyorummatilda34 canım daha toparlayamadın mı? arada bir ses ver
Kaptanım inan çok kötüyüm ilaçlarda uyku yaptı yoksa biliyosun hiç bööle gelmemezlik yapmadım en düzenli yazanlardanım ama toparlayamadım dahaSelam kızlar, cidden kaptanımızın da dedigi gibi grup sessizlige burunmus durumda. Menü yazanlar azaldı, sanırım ceza sistemine dönmemiz gerekecek. Menü yazmayanlara ceza verecegim artık. Özellikle bugun persembe oldugu icin herkesin menüsünü görmek istiyorum. Duyduk duymadık demeyin: @serveymatilda34 @ebrusonmez @gulsayszey T TopaLsoLucaNn @zoey1616
Şöyle merak ettim Yarinda soylersinEvet canım tartildim çok hızlı veriyorum galibayarin da tartilayim bakalım kaç çıkacak yoksa şimdi soleyimmi 1 ocaktan 5 ocağa 5 günde kaç kilo verdiğimi
Yüzde hesaplamasi nasıl yapıyorduk bilen soleyebilirmiŞöyle merak ettim Yarinda soylersin
Ooo maşallah sana aradaki farkı yüzle çarp eski kiloma böl cnmYüzde hesaplamasi nasıl yapıyorduk bilen soleyebilirmi
1 ocak 88.7 olarak başladığım kararlı diye time bugün sabah 84.0 ile devam etmekteyim yarın gene tartılıp kesin bildirimimi yapi cam.üzerimdeki kiyafetimle tartildim
Yarinki kilo mu bilmemekle beraber su an %5 görünüyor.Ooo maşallah sana aradaki farkı yüzle çarp eski kiloma böl cnm
Yok sana ödül mödülBanada ödül verin hergun yazdım menumu
Sayin kaptan ve kaptan yardimcim.valla girdigimden beridir menüde yazdım katilimda sağladım baktım üç msj arka arkaya yazıyorum kendim konusuyom kendim dinliyomsadece medusa ve wendigo arada bi zoey yaziyo birde kaptan yardımcımız akışında bi sohbet olmayincasda neyazsam diyo insan
Kızlar aslında size lafım yok, ben sadece genel bi uyarı olarak yazdım. Yoksa ikiniz de geldiginiz günden beri menü yazıyorsunuz. Bu sekilde devamGeldiğimden beri yazıyorum her gün menü aşk olsun bu aralar hep dışarıdayım ondan gün içinde giremiyorum vallahi
Evet canım hasta oldugunun farkındayım ama bu sekilde bircok kisi menü yazmayınca uyarmak zorunda kaldım. Normal zamanda hep yazıyorsun biliyorumKaptanım inan çok kötüyüm ilaçlarda uyku yaptı yoksa biliyosun hiç bööle gelmemezlik yapmadım en düzenli yazanlardanım ama toparlayamadım daha
hızlı giriş yapıyorsun dalincim hepsini şimdi vermeyeydin haftaya yüzden daha yüksek olurduYüzde hesaplamasi nasıl yapıyorduk bilen soleyebilirmi
1 ocak 88.7 olarak başladığım kararlı diye time bugün sabah 84.0 ile devam etmekteyim yarın gene tartılıp kesin bildirimimi yapi cam.üzerimdeki kiyafetimle tartildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?