- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.961
tatlım sende kaç gündür hiç fazla yazmıyon bir sorun falan mı var? keyifler nasıl kızın nasıl olduGünaydınlaaaar :)
burdayım canım, ben kilomu korumaya çalışıyorum verme olayı yok maalesef, almayım en azından diye çabalıyorum canım, hem kış hem koca faktörü etkiliyo maalesef
tatlım sende kaç gündür hiç fazla yazmıyon bir sorun falan mı var? keyifler nasıl kızın nasıl oldu
Tünaydınlar kaptanım ben 52 de mezun olmak istiyorum revize gerekiyorsa olur yapın biraz kilo alma payı bırakacağım kendime kışın buna pek musaitiz kışın hep evde olunca herkesin moduda biraz dusuyo sanırım bende önümüzdeki hava daha iyi listeler yapacağım bu hafta biraz kilomu sabitledimallahtan ben sınavlara hazırlanacam fazla giremeyecem dedim ders çalışıyom dedim ama takımı böyle sesiz görünce de rahatsız oldum kızlar önümüzdeki haftasonu sınavlarım var o yüzden fazla katılım yapamayacam ama sizlerde hiç uğramıyorsunuz takıma ciddi yaptırım uygulamak gerekecek anlaşılan
Banada ödül verin hergun yazdım menumuSelam kızlar, cidden kaptanımızın da dedigi gibi grup sessizlige burunmus durumda. Menü yazanlar azaldı, sanırım ceza sistemine dönmemiz gerekecek. Menü yazmayanlara ceza verecegim artık. Özellikle bugun persembe oldugu icin herkesin menüsünü görmek istiyorum. Duyduk duymadık demeyin:servey matilda34 ebrusonmez @gulsayszey T TopaLsoLucaNn zoey1616
Aslında menü paylaşan o moda daha kolay donersin serbest olmak iradeyide engelliyorGünaydınlaaaar :)
burdayım canım, ben kilomu korumaya çalışıyorum verme olayı yok maalesef, almayım en azından diye çabalıyorum canım, hem kış hem koca faktörü etkiliyo maalesef
Hayır kesinlikle ne zorzorlukla fedakarlıkla verdiğin kiloları azda olsa almayı nasıl dusunursun bu fikri unut bak saçını başını yolarimTünaydınlar kaptanım ben 52 de mezun olmak istiyorum revize gerekiyorsa olur yapın biraz kilo alma payı bırakacağım kendime kışın buna pek musaitiz kışın hep evde olunca herkesin moduda biraz dusuyo sanırım bende önümüzdeki hava daha iyi listeler yapacağım bu hafta biraz kilomu sabitledim
Bi ara takıma bi saat girmedikmi 150 mesaj olurdu sonra herkes bi dagildi yeniden toparlaniriz inş. Yeniler menü yaziyo zaten kaptanım hatırlatma olsun diye yazmıştır Bende bakıyorum ama bazen de denk gelemiyoruz girenlerleSayin kaptan ve kaptan yardimcim.valla girdigimden beridir menüde yazdım katilimda sağladım baktım üç msj arka arkaya yazıyorum kendim konusuyom kendim dinliyomsadece medusa ve wendigo arada bi zoey yaziyo birde kaptan yardımcımız akışında bi sohbet olmayincasda neyazsam diyo insan
Kilo alma payı derken mesela 52 olacam ya en fazla 55 oldum mu dikkat edeceğim kilo alma payı dediğim o yoksa kilo almayı asla dusunmuyorumHayır kesinlikle ne zorzorlukla fedakarlıkla verdiğin kiloları azda olsa almayı nasıl dusunursun bu fikri unut bak saçını başını yolarim
sorma hallettim ama organizasyona da tövbe ettim az sonra çıkacam dönüşte anlatırımkaptanım yazmam mı, en çok ben konuşuyom bu ara yinebi sorun yok çok şükür tek sorun bu ara diyet yapamamam, listeye giremicem haliyle girmekte istemiyorum, girmişken kilo vererek gireyim dimi? yoksa sabit sabit nereye kadar kızım da iyi çok şükür, sıkıntısı yok, siz nasılsınız burnunuz rahatlattı mı sizi? organizasyonu hallettiniz mi?
dalincim zaten ben sen le zoey e bişey demiyom siz yazıyorsunuz düzenli menüleri ben tek tek yazdım kızları yukarıya neyse ben biraz öğle arası dolanayım sonra görüşürüzSayin kaptan ve kaptan yardimcim.valla girdigimden beridir menüde yazdım katilimda sağladım baktım üç msj arka arkaya yazıyorum kendim konusuyom kendim dinliyomsadece medusa ve wendigo arada bi zoey yaziyo birde kaptan yardımcımız akışında bi sohbet olmayincasda neyazsam diyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?