Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hızlı giriş yapıyorsun dalincim hepsini şimdi vermeyeydin haftaya yüzden daha yüksek olurdu
Aaa bak doğru sol edin ama o zamanda yüzde çok yükselir yüzde on falan ama o zaman sol e yapalım sen yarın benim kilo mu 87 falan bir haftaya direk hedefim 80 olduğundan 80 kg girersin çokçakal bi takımız yarınki bildirimim
Önceki 88.7
Bugün 87.5 ahahahhaha

Mezun olsamda burdayim

Yarın listede olsan iyi bir yüzden olurdu takım yuzdeside yükselirdi haftaya artık ha gayret Robocop lüğü sana devredecegim

Bu hafta biraz serbest oldu ekmek yedim ama yarın kendi listelerime dönüyorum akşam haftalık listemi yapacam su bitmek bilmeyen Regl durumum da artık sona yaklaştık pazartesi sonuçlar için gideceğim
Smear ve kolposkopi sonucun belli olacak bir ayın 20 gün hasta geçirmekten çok sıkıldım yani

tatlım dün menü payklaştın mı ben mi göremedim
Yok kaptanım dünden beri internetim yoktu şimdi başka bir yerden WiFi ile bağlandım.
İnternet Yarın öğlenden önce hallolacak inşallah
Menümü vereyim, kaçayım

10:00
2 kk peynir (beyaz-burgu)
2 haş. Yumurta
3 yk kadar Domatesli köz biber
3 ceviz, 10 zeytin
Yarım armut

14:15
Armutun diğer yarısı
1 ceviz
Burgu peynir (1 uzun)
Türk kahveli süt
2 bitter portakallı draje

18:15
1 kase yayla çorbası
1 pors nugget
3-4 yk Domatesli köz biber
2 yk mercimekli bulgur pilavı
Yarım küçük kase sütlaç
Su 3 lt
Spor:3 mil Leslie

Yarın görüşürüz

tamam canım bende cok hevesli başlayp sesin çıkmayınca merak ettim canım

Mezun olsamda burdayim
E artik mecbur buradasın
Hadi insallah guzel sonuclar alirsin

servey tatlım seni çok özledim yaaa nerelerdesin bi denk gelemiyoz bak menü de yazmıyon eskiden menülerini yazıyordun
Yazmıyacaktuım ya kaptanım benım yedıklerıöı mılletin canı cekıyor dıye aksam yemeyı keserek verebılıyorum benn ugruyorum ama denk gelemıyoruz sahnurumm

Aslında tam bana gore cok keyıflı bır iş ama benım bır suru iş var yapamam kıııı

aman bi şekilde büyütürüz ya hu :) hahah doğum trawması ayrı bi olay valla, ben doğum sancısı çekmedim ama o 9. ayda gelen hafif hafif sancılar bile yetti şahsen :)
Valla ben doğuracağım güne kadar atlaya zıplaya dolaştım çok rahat geçirdim hamileliği hiç Ağrı'm sızım olmadı son gün karnım ağrıyor sandım allah allah sonrasını hiç demiyorum :)))

Benim küçükte 18 aylık erkek çok yaramaz kendileri Dişlerin 16 ayda çoğu çıktı 2+3 dışı ancak kaldi
Daha bizim 4 tane çıktı 5. Yolda gende üst önler yok yukarı azılar çıkmış görmedim ama :)) maşallah diyin çok akıllı kızım var böyle olacağını bilsem iki üç tane daha yaparım tabi önce doğum travmasını atlattıktan sonra doğum da değil de lohusalık kabus gibiydi

Menüm
Sabah 2 dilim ekmek az omlet 2 dilim peynir yeşillik 6 zeytin 1 tk reçel çay

Ara 1 portakal

Ara 1 dilim ekmek peynir bitki çayı

Akşam pancar kavurma 1 dilim ekmek yoğurt
Ara 1 elma
Su 3 lt olmuştur

Hala çok ama çok hastayım bide regl olcam Of depresyondayım dipteyim sondayım
Kızlar dikkat edin salgın varmış
toplight kaptanım sirke dışında herşey yaptım kekik yağı bile sirkeyi de yapayım eksik kalmasın :)
morordek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…