Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaaa o doktor da tam cinsmis harbiden
Bosver kuzum wendi'nin de dedigi gibi hamilelikte doktor cok onemli, her seyi kafana takiyosun zaten seni rahatlatması lazim. Bak benim doktor dunya yansa umrunda degil, her sorduguma cok normal canim diyor :-) ben de koyverdim gitti sayesinde.

Onlari yapsam zaten tum derdime care :)) bu kadar kilo da almazdim. Tatli aseriyorum ya resmen..

Valla sen iyi denk gelmissin canim, oranin ismini cok duydum ama gitmedim hic. Ataturk'e falan gidiyorum genelde devlet olarak yakin diye ama hic sevimli bi doktora denk gelmedim. Ondan kafaya koymuştum hamile kalirsam devlete gitmem diye. Aklimda olsun o dedigin doktor :KK66:
Normal cnm ama biraz kıs allah korusun çıkarsa tamamen mahrum kalıyorsun
Az önce bal ve zencefil yaptım.Yatmadanda senin tarifi deneyeyim.Sen nasıl oldun? En son depresyondaydın.
Regl oldum rahatladım daha iyiyim cnm

Ay ördekcim endokrinciler çook ayrı bişeyler ya adını bile koyamadım, sağlıkçı olarak bi yardım istedim kendi hastanemdekinden telefonda sekreterinin tribini geçemedim ki kendiyle görüşeyim :) Allah endokrine düşürmesin diyorum artık valla.
Amin canim cidden bi garipler. 2017 yilinda hala deftere yazip randevu veriyorlar kacinci yuzyildayiz allasen diyesim geliyor bazen :KK48:
Slm kizlar neler yapipsunuz suan ustumdeki hirkamla burnumu tikamis vaziyette size yaziyorum ne yemek kokusunu duymak ne gormek istemiyorum cok acim hic bisey yiyesim yok midem agzimda geziyorum bana dua edin kusmadan gecirim bu hamileligimi :KK43:
Bu arda hamile oldugumu ilk ogrendigimde 70.2 kiloydum bu sabh 69.4 kiloydum dikkat etmeye calisiyorum ama istesemde yiyemiyorum zaten midem almiyo ole isde ben dert yandim size braz ama sizler napiosunuz ben sizi takipteyim arada grip okuyorum neler yaptginizi bu hafta baya baya yerlerde takim ama ben inaniyorum hafta gzel bi yuzdeyle sahalara geri donuceksniz azicik disinizi skn bakalim :KK39::KK36::KK15:
Didos kolay gelsin yaa bulanti kötü oluyor, bende fazla olmadi Allahtan insallah senin de nispeten hafif gecer
Ben o koca göbeğimi özledim vallahi :)hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sagol canim, benimki haftama gore biraz fazla mi buyuk diyorum da ondan yani :KK48:
Normal cnm ama biraz kıs allah korusun çıkarsa tamamen mahrum kalıyorsun
Durdurmaya calisiyorum kendimi mecbur, yoksa valla işim zor dedigin gibi

Slm kizlar neler yapipsunuz suan ustumdeki hirkamla burnumu tikamis vaziyette size yaziyorum ne yemek kokusunu duymak ne gormek istemiyorum cok acim hic bisey yiyesim yok midem agzimda geziyorum bana dua edin kusmadan gecirim bu hamileligimi :KK43:
Bu arda hamile oldugumu ilk ogrendigimde 70.2 kiloydum bu sabh 69.4 kiloydum dikkat etmeye calisiyorum ama istesemde yiyemiyorum zaten midem almiyo ole isde ben dert yandim size braz ama sizler napiosunuz ben sizi takipteyim arada grip okuyorum neler yaptginizi bu hafta baya baya yerlerde takim ama ben inaniyorum hafta gzel bi yuzdeyle sahalara geri donuceksniz azicik disinizi skn bakalim :KK39::KK36::KK15:
Allah kolaylık versin dido bulantın olmaz umarım kolay bi hamilelik geçirirsin cnm dr ne zaman gitcen

Amin canim cidden bi garipler. 2017 yilinda hala deftere yazip randevu veriyorlar kacinci yuzyildayiz allasen diyesim geliyor bazen :KK48:

Didos kolay gelsin yaa bulanti kötü oluyor, bende fazla olmadi Allahtan insallah senin de nispeten hafif gecer

Sagol canim, benimki haftama gore biraz fazla mi buyuk diyorum da ondan yani :KK48:

Cnm bana diyet vermişti tatlı ihtiyacımı Deveci armutu ile gideriyodum ne zordu hamileyim ama herşey yasak bide yemediğim halde üstüne deli gibi kilo alıyodum

Kuzuum erken başlamış dicem de 6. Haftada başlıyodu dimi bu bulantılar :KK43: inşallah çok çabucak geçer, benim 12. Haftada geçmişti.

Genelde ikiz büyütenlere göre beddua oluyomuş ama bize dua oldu canım, Allah razı olsun, inşallah kalbimizdekini nasip etsin allahım.

Oyy ne zormuş yaa :KK43:

AA didoş sen ikiz miydin? Ne güzel benim bi erkek kardeşim var keşke bi de kız kardeşim olsaydı :KK43:

Kuzum bebiş bi şekilde kendini besliyo da sen sağlıklı ol yeter :KK43: inşallah çok sürmez bu sefer :KK43:
aynen canim bi sekilde kendilerini besliyolar 6. Haftadn basliyomus isde bgu 6hafta 2 gunluk oldu ama fenalardayim insallah hemen gacer 5 ay cekmek istemiyorum :(

Insallah canm aminnnnn ;)

Allah kolaylık versin dido bulantın olmaz umarım kolay bi hamilelik geçirirsin cnm dr ne zaman gitcen
Insallah canim bakalim merk ediyrum bu nasil olucak onumuzdeki sali gunu gidicem kalp atisini duymak icin insallah bi sorun olmaz bol bol dua edin bana olurmu :KK36:

aynen kaptanım ben de öyle düşündüm Balıkesir'e bi gidip geleyim listeye öyle giricem. salı günü iş yerinde internetim yoktu. evde zaten hiç giremiyorum telefonumdan da uğraştım ama benim tel gitti iyice format istiyor cevapla deyince internet kapanıyor ve hata veriyor. çarşamba günü 112 acil durum md. toplantıdaydım (selden dolayı) ondan beri de raporuydu yazışmasıydı bitmiyor. bugün moralim gerçekten çok bozuk. kaç gündür her gün işe geç kalıyorum :KK43: bugün de geç kalacak gibiydim ve çok yağmur vardı. evim de dolmuşa 5-6 dk uzaklıkta ama o yağmurda olur 10 dk:KK14: iş yerine de direk araç yok indiğim yerden de 5 dk yürüyorum. neyse kayınbabamı aradım beni işe bırakabilir misin baba diye.. bıraktı bırakmasına ama baya da bi nutuk attı yani. servise neden binmiyorsun, erken kalk biraz, mustafa(eşim) gittikten sonra uyumasan yetişirsin falan dedi. dediklerinin hepsi doğru ve bunları ben de düşünüyorum zaten ama çok zoruma gitti :cry: çok pişman oldum keşke geç kalmayı göze alsaydım dedim içimden. bi de kimseye güvenme diyor:KK42: ya çok bozuğum bugün çok anlatamam. kilomu hiç söylemicem :KK57: dukana başladım bugün onu söyliyim sadece. yaşam enerjim çekilmiş gibiyim bugün :110:

zaten yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, namaz kılamıyorum, erken kalkamıyorum, hiçbir işimi yetiştiremiyorum ben neden yaşıyorum anlamıyorum ya:KK61:
Canım hayatın bazı dönemlerinde aksilikler yaşıyoruz ama sen çok güçlü bir kadınsın.Ben eminim kilonun da diyetinde yapmak istediğin herşeyin üstesinden geleceksin sadece inan..

Ben çok korkuyorum o testten ya dün doktor kızdı bebeğin büyümüş hala niye yaptırmadın diye korkuyorum dedim doğum yaptım ondan mı Korkut'un diyo
Smear testindenmi korkuyorsun onun alindigini hissetmiyorsun ki orda sinir uclari yokmus o yuzden acida yok

aynen canim bi sekilde kendilerini besliyolar 6. Haftadn basliyomus isde bgu 6hafta 2 gunluk oldu ama fenalardayim insallah hemen gacer 5 ay cekmek istemiyorum :KK43:

Insallah canm aminnnnn :KK66:

Insallah canim bakalim merk ediyrum bu nasil olucak onumuzdeki sali gunu gidicem kalp atisini duymak icin insallah bi sorun olmaz bol bol dua edin bana olurmu :KK36:
Dualarım senle cnm minik kalbinin pıt pıt atışını duyarsın inşallah
Zor yaa umarim çıkmaz seker :KK43:
Zor yaa umarim çıkmaz seker :KK43:
Çıkmaz inşallah kafaya takma şimdiden stres yapma cnm

Kizlar bence tek sp bu kis gununde yapilabilir degil cok yorar bizi
Bence
Pazar sebze meyve
Pazartesi sebze protein
Sali sebze corba
Carsamba corba protein
persembe sp
Ekmek olmasin
Kahvaltilar da doyurucu olmasi icin peynir yesillik ve yumurta olsun
Hergun yogurt yensin meyveler yogurtla yensin diyetisyenlerde oneriyo bunu
Sebze herkes karnabahar brokoli pirasa kereviz pancar ispanak lahana dan istedigini secsin
Spora agirlik verelim gunluk herkes en az bi saat spor yapsin
Herkes mekik yapsin

Kizlar bence tek sp bu kis gununde yapilabilir degil cok yorar bizi
Bence
Pazar sebze meyve
Pazartesi sebze protein
Sali sebze corba
Carsamba corba protein
persembe sp
Ekmek olmasin
Kahvaltilar da doyurucu olmasi icin peynir yesillik ve yumurta olsun
Hergun yogurt yensin meyveler yogurtla yensin diyetisyenlerde oneriyo bunu
Sebze herkes karnabahar brokoli pirasa kereviz ispanak lahana dan istedigini secsin
Spora agirlik verelim gunluk herkes en az bi saat spor yapsin
Herkes mekik yapsin
Baska oneriler ustune ekleyebiliriz
Birlikte yaparsak zevkli olur

Güzel bi menü olmadı ama devamlılık sağlamak adına yazayım dedim.
Kahvaltı:
1 haş yumurta
2 çatal kıymalı yumurta
1 tatlı k. reçel
2 lokma ekmek
1 tulumba
Öğle:
1 portakal
1 çay k. ballı zencefil
1 aspirin maden suyu ve yarım limon karışımı
3 kaşık yoğurt
Akşam:
3 kaşık makarna
3 kaşık sulu köfte
limonlu roka
Çeyrek dilim köy ekmeği

Yazmayı unuttuğum bir-iki kaçamak kalmışş.
1 kaymaklı lokum.
1 ufak ceviz
2 antep fıstığı
5 adet dut kurusu
Sanırım bu kadar:oops:

Son düzenleme:
Back
X