aynen kaptanım ben de öyle düşündüm Balıkesir'e bi gidip geleyim listeye öyle giricem. salı günü iş yerinde internetim yoktu. evde zaten hiç giremiyorum telefonumdan da uğraştım ama benim tel gitti iyice format istiyor cevapla deyince internet kapanıyor ve hata veriyor. çarşamba günü 112 acil durum md. toplantıdaydım (selden dolayı) ondan beri de raporuydu yazışmasıydı bitmiyor. bugün moralim gerçekten çok bozuk. kaç gündür her gün işe geç kalıyorum

bugün de geç kalacak gibiydim ve çok yağmur vardı. evim de dolmuşa 5-6 dk uzaklıkta ama o yağmurda olur 10 dk

iş yerine de direk araç yok indiğim yerden de 5 dk yürüyorum. neyse kayınbabamı aradım beni işe bırakabilir misin baba diye.. bıraktı bırakmasına ama baya da bi nutuk attı yani. servise neden binmiyorsun, erken kalk biraz, mustafa(eşim) gittikten sonra uyumasan yetişirsin falan dedi. dediklerinin hepsi doğru ve bunları ben de düşünüyorum zaten ama çok zoruma gitti

çok pişman oldum keşke geç kalmayı göze alsaydım dedim içimden. bi de kimseye güvenme diyor

ya çok bozuğum bugün çok anlatamam. kilomu hiç söylemicem

dukana başladım bugün onu söyliyim sadece. yaşam enerjim çekilmiş gibiyim bugün
zaten yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, namaz kılamıyorum, erken kalkamıyorum, hiçbir işimi yetiştiremiyorum ben neden yaşıyorum anlamıyorum ya