Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin nnnnnn
o bildirimimi yapayım
Geçen hafta 88.7 kg
Güncel 83.4 kg
Fark 5.3 kg
Zaten 95 vs bolunecek diye yüzde hesaplamadim
Ben yanlış görmüyorum demi tasocum :)))
Teşekkürler canım dün o donat ları yemeseydim belki daha azdım ama cumaya müthiş geleceğim :halay::halay:
Bekliyoruz o zman
Bugunku kilom
Gecen hafta 55.5
Bugun 55.2
Yuzde 0.54
Yavaştan korumaya geçtin heralde
servey servey ebrusonmez ebrusonmez nerdesiniz kızlar?
ebrusonmez ebrusonmez sen hic ugramadın son günlerde, artı geleceksin diye korkuyorum...
Çok şükür ucuz atlattım.. :))

Aynen canım tecrübe çok ama sonuç yok inşallah bu sefer sonuçta ulaşmaya kararlıyım.hayatımın son beş senesi diyet yap bırak üç ver beş al la geçti bu kez veri cem alican inşallah.

Bol bol sohbet edip gaz verelim birbirimize :KK66:
Seni çok çok azimli gördüm.Çabuk sıkılmazsan bi kaç aya tamamsın.. :))

Öldüm kızlar ama süper ötesi bacak karın çalıştım hemen yazayım
700 tüm karın için mekik alt karın da dahil
100 russian twist
50 çift bacak çekip bırakma alt karın için
iç bacak için 300 her bacak için 150 üç ayrı hareket 50 şer tane
200 çember iç bacak
50 sumo 50 düz toplamda 100 squat
Her kol için 25 er tane de lastik yaptım tuzluklar için
30 da yüksek şınav pozisyonunda bacak çekip bırakma yaptım karın için yine
2.5 litre su + bir fincan yeşil çay karın için yüklenebildiğim kadar yükleneceğim kızım uyudu aslında eliptik yapabilirdim ama hiç Can'ım istemedi valla :KK48::KK48:

Öldüm kızlar ama süper ötesi bacak karın çalıştım hemen yazayım
700 tüm karın için mekik alt karın da dahil
100 russian twist
50 çift bacak çekip bırakma alt karın için
iç bacak için 300 her bacak için 150 üç ayrı hareket 50 şer tane
200 çember iç bacak
50 sumo 50 düz toplamda 100 squat
Her kol için 25 er tane de lastik yaptım tuzluklar için
30 da yüksek şınav pozisyonunda bacak çekip bırakma yaptım karın için yine
2.5 litre su + bir fincan yeşil çay karın için yüklenebildiğim kadar yükleneceğim kızım uyudu aslında eliptik yapabilirdim ama hiç Can'ım istemedi valla :KK48::KK48:
Bu mekige yeni mi basladin etkisini merak ettimde benimde karin sorunu var toparliyorsa cogaltabilirim

Bu mekige yeni mi basladin etkisini merak ettimde benimde karin sorunu var toparliyorsa cogaltabilirim
Bu kadar sıkı yeni başladım çoğaltabildiğin kadar çoğalt karnım inanılmaz iyi yanlarım nerdeyse kalmadı karnım çok düzleşti kilo da vermeye başladım uzun zamandır 63 64 de takılı kalmıştım daha önce zayıfladığımda 4 tane baklavam çıkmıştı şimdi ikisi çıktı tekrar:halay:

medusa38 medusa38 birden yüklenme ama boyun Ağrı'sı yapıyor biraz baş Ağrı'n da olur ama yap bence karın yağı mekiksiz gitmiyor ben doğum yaptım ama karnım şu an hiç öyle değil ben evlenmeden önce bile bu kiloları görmemiştim gerçi ne salakmışım ya

Bu kadar sıkı yeni başladım çoğaltabildiğin kadar çoğalt karnım inanılmaz iyi yanlarım nerdeyse kalmadı karnım çok düzleşti kilo da vermeye başladım uzun zamandır 63 64 de takılı kalmıştım daha önce zayıfladığımda 4 tane baklavam çıkmıştı şimdi ikisi çıktı tekrar:halay:
Tamam bende 300 e cikarayim hergun kademeli cogaltayim bakalim senin boy kacti benimki 162 benim tam gobek 52 de gidiyordu cocuk dogurmadan once sezeryan oldugum icin gobek sorunu var

Back
X