- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #227.281
Çok özür diliyorum kaptanım.Evimde olmadığım için tartılamadım. Yoldaydık..bugün cuma idi ebru farkındamısın kg bildirmedin

İnternet çekmediği için haberde veremedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok özür diliyorum kaptanım.Evimde olmadığım için tartılamadım. Yoldaydık..bugün cuma idi ebru farkındamısın kg bildirmedin
Devam etmicemBoyle devam edersen aayse hazıran da kalmayacaksınnn![]()
Olsun artikÇok şükür canım. Biraz geç oldu ama :)))
Yemeklere de koyuluyor mu?Zencefil ile zerdeçal bu ara bizim evin tuzu biberi oldu resmen, herşeye katıyorum valla, eşim baharat çok sever bende hem sağlıklı hem lezzetli diye herşeye koyuyorum valla :)
Sağol canım.Bugun çok daha iyiydim. Sürekli hapşuruk pıskırık falan var ama çok şükür yataklık değilim.ebrusonmez gecmis olsun cnm hastalik sirayla geziyo takimi bol bol sebze meyve ye bagisikligin guclensin biraz
Tadini seviyorsan konur ozellikle zerdecalli tarif cok ama bizim damak tadimiza yabanci birazYemeklere de koyuluyor mu?
Bu hafta birer kg vermemiz lazim en azinfan son siradaydik herhaldeSağol canım.Bugun çok daha iyiydim. Sürekli hapşuruk pıskırık falan var ama çok şükür yataklık değilim.
Ben yanlış görmüyorum demi tasocum :)))Gunaydin nnnnnn
o bildirimimi yapayım
Geçen hafta 88.7 kg
Güncel 83.4 kg
Fark 5.3 kg
Zaten 95 vs bolunecek diye yüzde hesaplamadim
Bekliyoruz o zmanTeşekkürler canım dün o donat ları yemeseydim belki daha azdım ama cumaya müthiş geleceğim![]()
Yavaştan korumaya geçtin heraldeBugunku kilom
Gecen hafta 55.5
Bugun 55.2
Yuzde 0.54
Çok şükür ucuz atlattım.. :))servey
ebrusonmez nerdesiniz kızlar?
ebrusonmez sen hic ugramadın son günlerde, artı geleceksin diye korkuyorum...
Seni çok çok azimli gördüm.Çabuk sıkılmazsan bi kaç aya tamamsın.. :))Aynen canım tecrübe çok ama sonuç yok inşallah bu sefer sonuçta ulaşmaya kararlıyım.hayatımın son beş senesi diyet yap bırak üç ver beş al la geçti bu kez veri cem alican inşallah.
Bol bol sohbet edip gaz verelim birbirimize![]()
Ayy ne güzel yaaÇift cimirtiklar :))))) biri kız diğeri erkek üç numaramda erkek
Yok cnm bu hafta pek diyet modunda degildim anca yilbasi artilarini verdimBen yanlış görmüyorum demi tasocum :)))
Bekliyoruz o zman
Yavaştan korumaya geçtin heralde
Çok şükür ucuz atlattım.. :))
O zamn ilk aşamada tatlıyı tadımlığa düşür. Sadece kırmamak için 1 çatal falan al. En azından kilo alman durmuş olur.Aman tatlıyı napcaz? Sen yemezsen yemem diyo yemezsekte surattan düşen bin parça![]()
O zamn ilk adımı sen at da arkandan gelmeyen ölsün..Benim aklıma 5 gün sp geliyoondan etkilisi mi var Allah aşkına
![]()
Sp modasi gecti vendi bile her hafta baliyo ama devami gelmiyoO zamn ilk adımı sen at da arkandan gelmeyen ölsün..![]()
Bu mekige yeni mi basladin etkisini merak ettimde benimde karin sorunu var toparliyorsa cogaltabilirimÖldüm kızlar ama süper ötesi bacak karın çalıştım hemen yazayım
700 tüm karın için mekik alt karın da dahil
100 russian twist
50 çift bacak çekip bırakma alt karın için
iç bacak için 300 her bacak için 150 üç ayrı hareket 50 şer tane
200 çember iç bacak
50 sumo 50 düz toplamda 100 squat
Her kol için 25 er tane de lastik yaptım tuzluklar için
30 da yüksek şınav pozisyonunda bacak çekip bırakma yaptım karın için yine
2.5 litre su + bir fincan yeşil çay karın için yüklenebildiğim kadar yükleneceğim kızım uyudu aslında eliptik yapabilirdim ama hiç Can'ım istemedi valla![]()
Bu kadar sıkı yeni başladım çoğaltabildiğin kadar çoğalt karnım inanılmaz iyi yanlarım nerdeyse kalmadı karnım çok düzleşti kilo da vermeye başladım uzun zamandır 63 64 de takılı kalmıştım daha önce zayıfladığımda 4 tane baklavam çıkmıştı şimdi ikisi çıktı tekrarBu mekige yeni mi basladin etkisini merak ettimde benimde karin sorunu var toparliyorsa cogaltabilirim
Tamam bende 300 e cikarayim hergun kademeli cogaltayim bakalim senin boy kacti benimki 162 benim tam gobek 52 de gidiyordu cocuk dogurmadan once sezeryan oldugum icin gobek sorunu varBu kadar sıkı yeni başladım çoğaltabildiğin kadar çoğalt karnım inanılmaz iyi yanlarım nerdeyse kalmadı karnım çok düzleşti kilo da vermeye başladım uzun zamandır 63 64 de takılı kalmıştım daha önce zayıfladığımda 4 tane baklavam çıkmıştı şimdi ikisi çıktı tekrar![]()