- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.301
Ben gunluk 100-150 civari yapiyordum ama tam mekikte zorlaniyorum sezeryan dikislerimden dolayi ikinci doguma 18 ay oldumedusa38 birden yüklenme ama boyun Ağrı'sı yapıyor biraz baş Ağrı'n da olur ama yap bence karın yağı mekiksiz gitmiyor ben doğum yaptım ama karnım şu an hiç öyle değil ben evlenmeden önce bile bu kiloları görmemiştim gerçi ne salakmışım ya
Boyum 1.61 benim de normal doğum benimki ama yabancılarda bakıyorum sezeryan olan çok karınları muhteşem düzelmiş Zaman'la olur Can'ım çapraz mekikleri yap bacaklarını kendine çekip bırakarak daha etkili bir de poponun üstüne otur ellerinle destek al iki ayağını kendine çekip bırak alt karın için özellikle çok iyi bütün karnı çalıştırıyor amaTamam bende 300 e cikarayim hergun kademeli cogaltayim bakalim senin boy kacti benimki 162 benim tam gobek 52 de gidiyordu cocuk dogurmadan once sezeryan oldugum icin gobek sorunu var
Tam kalkarak yapmıyorum ben hiç hepsi yarım ama karnını içine çekerek yap cayır cayır yanıyor yağlar bir haftada inanılmaz değişti karnımBen gunluk 100-150 civari yapiyordum ama tam mekikte zorlaniyorum sezeryan dikislerimden dolayi ikinci doguma 18 ay oldu
Tamam cogaltayim bu hafta ici salona da yazilacam zaten ins spor artsin birazTam kalkarak yapmıyorum ben hiç hepsi yarım ama karnını içine çekerek yap cayır cayır yanıyor yağlar bir haftada inanılmaz değişti karnım
Ben nisanlandigimda 52 dugunumde 56 kg idim evlenince kilo aldim hamileligime 70 basladim 89 bitti ama dogum kilolarimi veremedim sonra hastalik falan derken 94 oldim ikinciye hamile kaldim o zaman kilo verdim 88 le dogum yaptim 10 gunde 78 oldum sonra bi aldim 95 agistosta diyete basladim istemedusa38 bu arada ben nişanlandığımda 73 kiloydum ya bildiğin fıçı hey allahım ya saçımı başımı yolasım geliyor ama gelinliğime incecik girdim orası ayrı korumaya geçmeden hamile kaldım üstüne de 18.5 kilo aldım ohh
Ben çok tembeldim spor konusunda ama 56 kiloya düştüğümde incecik bir ben varmış içimde yıllarca kemiklerim iri diye kandırmışkm kendimi meğer incecik bir kızmışım :) iki çocukla hayat Nasıl olur bilmiyorum ben bir taneyle bile gidemiyorum eşim de yollamıyor zaten şimdiden ikinci çocuk diye tutturdu ama evliliğim çalkantılı bu aralar iyiyiz ama asla düşünmüyorum şu an çok istiyordum bir tane daha ama yok yapamam galibaTamam cogaltayim bu hafta ici salona da yazilacam zaten ins spor artsin biraz
Geçmiş olsun Can'ım neyin var özel olmazsa ben 58 le evlendim 63 le hamile kaldım 81.5 ile doğum yaptım çok kilo aldım doğumdan 76 ile çıktım sonra 71.6 da dikkat etmeye başladım 68 e düştüm kaldım veremedim zorla 65 oldum bu aralar hep kaldı şimdi vermeye başladım tekrarBen nisanlandigimda 52 dugunumde 56 kg idim evlenince kilo aldim hamileligime 70 basladim 89 bitti ama dogum kilolarimi veremedim sonra hastalik falan derken 94 oldim ikinciye hamile kaldim o zaman kilo verdim 88 le dogum yaptim 10 gunde 78 oldum sonra bi aldim 95 agistosta diyete basladim iste
İkinci zor oluyo cnm hazir olmayinca benimde esimle calkantili amaBen çok tembeldim spor konusunda ama 56 kiloya düştüğümde incecik bir ben varmış içimde yıllarca kemiklerim iri diye kandırmışkm kendimi meğer incecik bir kızmışım :) iki çocukla hayat Nasıl olur bilmiyorum ben bir taneyle bile gidemiyorum eşim de yollamıyor zaten şimdiden ikinci çocuk diye tutturdu ama evliliğim çalkantılı bu aralar iyiyiz ama asla düşünmüyorum şu an çok istiyordum bir tane daha ama yok yapamam galiba
O hataya düşmeyeceğim bu sefer :) kızımla kendi halinizde yaşıyoruz valla kendimi vücuduma ve kızıma adadım ah biraz da boy olaydı iyiydiİkinci zor oluyo cnm hazir olmayinca benimde esimle calkantili ama
Granulamatoz mastit hamilelikten 3-4 ay once basladi hamilelik doneminde ilac kullanmayinca cogaldi dogumdan hemen sonra 10 gun hastanede yattim kortizon falan kullandim simdi iyi donemdeyim ama tam gevmiyormus menopoza kadarGeçmiş olsun Can'ım neyin var özel olmazsa ben 58 le evlendim 63 le hamile kaldım 81.5 ile doğum yaptım çok kilo aldım doğumdan 76 ile çıktım sonra 71.6 da dikkat etmeye başladım 68 e düştüm kaldım veremedim zorla 65 oldum bu aralar hep kaldı şimdi vermeye başladım tekrar
Hiç bilmiyorum Can'ım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumGranulamatoz mastit hamilelikten 3-4 ay once basladi hamilelik doneminde ilac kullanmayinca cogaldi dogumdan hemen sonra 10 gun hastanede yattim kortizon falan kullandim simdi iyi donemdeyim ama tam gevmiyormus menopoza kadar
Saglik olsun da boy olmayi versinO hataya düşmeyeceğim bu sefer :) kızımla kendi halinizde yaşıyoruz valla kendimi vücuduma ve kızıma adadım ah biraz da boy olaydı iyiydi
Saol cnm benim sarjda bitiyor iyi geceler gunduz konusuruzHiç bilmiyorum Can'ım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Aa kötü görümce :)Ay ne bileyim görümcem korkuttu yok bişey takıyorlar ayırıyorlar falan doğumun etkisi geçmedi sizlerin titriyor hemşirede kızdı yaptır diye ama cesaret edip randevu almadan kaçtım :))
Anlasamiyorsaniz evini ayirsan olmuyo mumedusa38 kayınvalidemlerle oturuyorum onlar Türkiye'de şimdi ay sonuna gelecekler onlar gelince ben hiç birşey yapamayacağım spor falan çok Can'ım sıkılıyor şimdiden ya onlar gelene kadar 58 e düşsem gerisini yemekle hallederim inşallah sıkıntılar sıkıntılar işte aman bekarlık sultanlık diye yırtınmış birisi de kimse dinlememiş
Ayy bende henüz iyi bişey mi istedim bilemiyorum ama AMİNNNEyyyy büyük allahım wendigo ve ebru kullarına ikiz ucuz bebek nasip eyleeee:))))
Dua mi bedduami ettim gitti
1er kilo verirsek yüzdemiz 2 nin üzerinde olur.. Elimizden geldiğince çok sıkı tutmalıyız.Bu hafta birer kg vermemiz lazim en azinfan son siradaydik herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?