Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben gunluk 100-150 civari yapiyordum ama tam mekikte zorlaniyorum sezeryan dikislerimden dolayi ikinci doguma 18 ay oldu

Tamam bende 300 e cikarayim hergun kademeli cogaltayim bakalim senin boy kacti benimki 162 benim tam gobek 52 de gidiyordu cocuk dogurmadan once sezeryan oldugum icin gobek sorunu var
Boyum 1.61 benim de normal doğum benimki ama yabancılarda bakıyorum sezeryan olan çok karınları muhteşem düzelmiş Zaman'la olur Can'ım çapraz mekikleri yap bacaklarını kendine çekip bırakarak daha etkili bir de poponun üstüne otur ellerinle destek al iki ayağını kendine çekip bırak alt karın için özellikle çok iyi bütün karnı çalıştırıyor ama

Ben nisanlandigimda 52 dugunumde 56 kg idim evlenince kilo aldim hamileligime 70 basladim 89 bitti ama dogum kilolarimi veremedim sonra hastalik falan derken 94 oldim ikinciye hamile kaldim o zaman kilo verdim 88 le dogum yaptim 10 gunde 78 oldum sonra bi aldim 95 agistosta diyete basladim iste

Tamam cogaltayim bu hafta ici salona da yazilacam zaten ins spor artsin biraz
Ben çok tembeldim spor konusunda ama 56 kiloya düştüğümde incecik bir ben varmış içimde yıllarca kemiklerim iri diye kandırmışkm kendimi meğer incecik bir kızmışım :) iki çocukla hayat Nasıl olur bilmiyorum ben bir taneyle bile gidemiyorum eşim de yollamıyor zaten şimdiden ikinci çocuk diye tutturdu ama evliliğim çalkantılı bu aralar iyiyiz ama asla düşünmüyorum şu an çok istiyordum bir tane daha ama yok yapamam galiba

Geçmiş olsun Can'ım neyin var özel olmazsa ben 58 le evlendim 63 le hamile kaldım 81.5 ile doğum yaptım çok kilo aldım doğumdan 76 ile çıktım sonra 71.6 da dikkat etmeye başladım 68 e düştüm kaldım veremedim zorla 65 oldum bu aralar hep kaldı şimdi vermeye başladım tekrar

İkinci zor oluyo cnm hazir olmayinca benimde esimle calkantili ama

Granulamatoz mastit hamilelikten 3-4 ay once basladi hamilelik doneminde ilac kullanmayinca cogaldi dogumdan hemen sonra 10 gun hastanede yattim kortizon falan kullandim simdi iyi donemdeyim ama tam gevmiyormus menopoza kadar

medusa38 kayınvalidemlerle oturuyorum onlar Türkiye'de şimdi ay sonuna gelecekler onlar gelince ben hiç birşey yapamayacağım spor falan çok Can'ım sıkılıyor şimdiden ya onlar gelene kadar 58 e düşsem gerisini yemekle hallederim inşallah sıkıntılar sıkıntılar işte aman bekarlık sultanlık diye yırtınmış birisi de kimse dinlememiş

Granulamatoz mastit hamilelikten 3-4 ay once basladi hamilelik doneminde ilac kullanmayinca cogaldi dogumdan hemen sonra 10 gun hastanede yattim kortizon falan kullandim simdi iyi donemdeyim ama tam gevmiyormus menopoza kadar
Hiç bilmiyorum Can'ım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Ay ne bileyim görümcem korkuttu yok bişey takıyorlar ayırıyorlar falan doğumun etkisi geçmedi sizlerin titriyor hemşirede kızdı yaptır diye ama cesaret edip randevu almadan kaçtım :))
Aa kötü görümce :)
Yok kız ben hersene yaptırıyom hiç hissetmiyorsun acı yok yani o başka bişi yaptırmış olmasın

Anlasamiyorsaniz evini ayirsan olmuyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…