- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.341
Ooo süpersin.Senden sıkı bir dönüş bekliyorum.Ben daha iyiyim artık çok şükür bugünde diyete asılmaya başlıyorum inş iyi olcak sen nasılsın cnm
Canım geçen hafta yüzden bolunmeseydi takım için süper olacaktı ama suda var takımda en büyük yüzde artı anlamda bnm olunca takım ortalamasına çok yansıdı tabi.o yüzden bu hafta eksiolarak takıma iyi bi destek vermeyi borç bilirim.çok çabalıyorum.Vayyy süpersin.Bu hafta listeyi kurtaracan sanıırm.
Sağlık olsun canım.Bu hafta kapatırsın açığı :))Canım geçen hafta yüzden bolunmeseydi takım için süper olacaktı ama suda var takımda en büyük yüzde artı anlamda bnm olunca takım ortalamasına çok yansıdı tabi.o yüzden bu hafta eksiolarak takıma iyi bi destek vermeyi borç bilirim.çok çabalıyorum.
Size guveniyorumSağlık olsun canım.Bu hafta kapatırsın açığı :))
Medusa ve bende yüzdeyi artıracaz inşallah.
Ben de iyiyim canım, yine bir sınav görevindeyim :)Ben daha iyiyim artık çok şükür bugünde diyete asılmaya başlıyorum inş iyi olcak sen nasılsın cnm
Aslında kilo artısı olarak en cok senindi ama yüzden bölündügü icin en cok artı yüzdeyi sen getirmedin canım. Neyse bundan sonra hic artı gelmez umarım kimseden. Zaten bu hafta öyle bi lüksümüz yokCanım geçen hafta yüzden bolunmeseydi takım için süper olacaktı ama suda var takımda en büyük yüzde artı anlamda bnm olunca takım ortalamasına çok yansıdı tabi.o yüzden bu hafta eksiolarak takıma iyi bi destek vermeyi borç bilirim.çok çabalıyorum.
Evet onu diyorum bende en çok eksi bendeydi 95 e bolununce artıya döndü bu hafta inşallah herkes veri çek birer kiloBen de iyiyim canım, yine bir sınav görevindeyim :)
İyileşmene de sevindim :)
Aslında kilo artısı olarak en cok senindi ama yüzden bölündügü icin en cok artı yüzdeyi sen getirmedin canım. Neyse bundan sonra hic artı gelmez umarım kimseden. Zaten bu hafta öyle bi lüksümüz yok
Artılar eksiler karisti demek bendeEvet onu diyorum bende en çok eksi bendeydi 95 e bolununce artıya döndü bu hafta inşallah herkes veri çek birer kilo
Bende artıya döndüğünü kaçırmışım. :))Artılar eksiler karisti demek bende
Artık öyle yapıyorum Can'ım gerçekten stres çöktürmüş beniCanım kafaya takma..
Hiç birşey senin sağlığından önemli değil.. Tamm de geç. Yıpratma kendini
Biliyorum işte bakalım randevu alıp yaptırayım bari bir cesaret geldiE sen ona bakma ozaman.
Biran önce git yaptır normal muayene sırasında alıyor cnm anlamıyorsun bile hiç korkmana gerek yok kadın hastalıklarında erken teşhis çok önemli biliyorsun
Yok Can'ımSen türkiyede değildin demi??
Nasılsın kuzum.Diyete başlayabildin mi?Mutlu pazarlar kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?