Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vayyy süpersin.Bu hafta listeyi kurtaracan sanıırm.
Canım geçen hafta yüzden bolunmeseydi takım için süper olacaktı ama suda var takımda en büyük yüzde artı anlamda bnm olunca takım ortalamasına çok yansıdı tabi.o yüzden bu hafta eksiolarak takıma iyi bi destek vermeyi borç bilirim.çok çabalıyorum.

Sağlık olsun canım.Bu hafta kapatırsın açığı :))
Medusa ve bende yüzdeyi artıracaz inşallah.

Aklıma gelmişken bişey di cem menüleri yorumlamam pek beslenme uzmanı değilim sonuçta ama hergün menulerde dikkatimi çeken aslında herkesin bildiği yanlışlar dikkatimi cekiyo
Kuru üzüm kuru incir pilav çeşitleri badem ceviz fıstık aynı o gunde yeniyo aynı öğün hatta su an aklıma gelmeyen birçok yüksel kalori içeren yiyecekler kendi fikrim buda haftalık -200 ayda artı olarak kilo lara yansiyo.yanlissam uyarın
Bence üç ana üç ara ogün diye bişey yok diyette nekadar sık yersen okadar çabuk acikirsin.sık yemek demek günde altı ogün kan şekerini yukseltmek ve düşürmek demek günde altı kere acikmak vetatlı krizleri açlık krizleri ve kaçamaklar demek.
Buda gitmeyen kilolar demek.
Bir uzman vardı adı su an aklıma gelmedi.diyette 6 ogün eziyet demektir diyordu bence haklı.en fazla iki ogün yapılmalı diye düşünüyorum.kalori hesabı ise bence sacmaliktan öte bişey değil diyet dünyası canavarlarinin bize zorla kabul ettirmeye çalıştığı şeyler.peygamberimiz günde 13 lokma ye diye öğütler vermiş.kalori hesabına göre ölmeleri lazımdı.
Bunlar naçizane benim fikirlerim.bu konuda yararlı tartışmalara açığım.

Ben daha iyiyim artık çok şükür bugünde diyete asılmaya başlıyorum inş iyi olcak sen nasılsın cnm
Ben de iyiyim canım, yine bir sınav görevindeyim :)
İyileşmene de sevindim :)
Aslında kilo artısı olarak en cok senindi ama yüzden bölündügü icin en cok artı yüzdeyi sen getirmedin canım. Neyse bundan sonra hic artı gelmez umarım kimseden. Zaten bu hafta öyle bi lüksümüz yok

Evet onu diyorum bende en çok eksi bendeydi 95 e bolununce artıya döndü bu hafta inşallah herkes veri çek birer kilo

E sen ona bakma ozaman.
Biran önce git yaptır normal muayene sırasında alıyor cnm anlamıyorsun bile hiç korkmana gerek yok kadın hastalıklarında erken teşhis çok önemli biliyorsun
Biliyorum işte bakalım randevu alıp yaptırayım bari bir cesaret geldi

Selam kızlar kahvaltıya dışarıya çıktık aşırı yemedim ama sonuçta çok fazlaydı akşama yazarım ama akşam yemeğini yulafla kapatacam kızımı uyutup eliptik yaparım birazdan da ohh bu cumaya iyi olmak istiyorum belki bir iki gün detox yaparım vücudum hafta sonu biraz fazla kalori aldı bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…