- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.401
Menülerim gittikçe kötü mü oluyor sanki..
Ahh kv ahhh
Yine düzenim değişti.. İnşallah yarına artı görmem..
1 bardak limonlu ılık su
çeyrek ceviz
Kahvaltı:
1 y.k domatesli yumurta
3 siyah 3 yeşil zeytin
1 yemek k. dolusu az tereyağında kavrulmuş çökelek
1çay k. tereyağı
1çay. k. tahin pekmez
Öğle:
yarım kırmızı ve yeşil elma
portakal
Şekersiz dibek kahvesi
1 hurma şekeri
Akşam:
bonfile balık salata
Siyah çay
Şimdi de 1 bardak yeşil çay içtim.
Kahveyi de yavaş yavaş azaltırsın inşallah kuzum..
Inşallah azaltmayı denilen canım ama zoey haklı çok lezzetli bir icat bu :)))13 fincan seni mahveder ben de çok içerdim önce hatta bir ay öncesine kadar ama en fazla 3 olurdu sütsüz ve şekersiz içerim zaten azalt bence kafein de çok iyi değil evet tadı çok güzel ama orası ayrı :))
Canım sen acaba dersen zaten ısrar ederler.Başta kendine kabul ettirmelisin yemeyeceğini. Bak ben memlekette nasıl hayır dediysem sende öyle diyeceksin..
Ben sana inanıyorum. Muhteşem bir dönüş yapacaksın.
Hem 3 ay gibi uzun bir süre yaptın bunu şimdi de yapabilirsin.
canım yeni üye olarak başlayacak özlemtoplight kaptanım benim kafam karıştı:
Eskiden "geri dönmek üzere ayrıldı" ifadesi izinli yerine mi geciyor? 0zlem'in durumuna bakarken şunu gördüm de o yüzden:
366. etapta yazılan Ozlem ( 78.5/78.5/0/%0) Kilosu sabit, Geri dönmek üzere ayrıldı.
Sonra 374. etapta Ozlem (78.5/78/0.06/%0.08) 366. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 8 e bölündü.
yazılmıs.
İzin yerine gecmedigini düsünüyordum acıkcası cunku 366. etapta "izne ayrılmak istiyor" gibi notlar da var başka üyelerde. O yüzden ben hep bu notların "kendi istegiyle ayrıldı" yerine gectigini düsünmüstüm. Ona göre uygulanacak prosedürler farklı oldugu icin sana danısmak istedim.
hoşgeldin canım ben takım kaptanıyımGünün ilk mesajı da yeni üyenizden olsun. Günaydın kızlar. :)
Arkadaslar az önce tartıldım kilom 79.4 hedefim simdilik 69. Daha sonra degistirebiliyorduk yanlıs hatırlamıyorsam.
ebrusonmez hosbulduk cnm servey bende de insülin direnci var cnm zoey1616 süpersin iyi etmissin mekik çekerek :)
oo wengicim tam döndün desene aramızaGünaydın şekerlerrr, ben artık listeye girmek için kastırıyorum haberiniz olsun, ne olursa olsun hedefe ulaşmadan bırakmayacağım, her hafta 1 kilo veriyodum farkettim ki her hafta 1 kilo da alıyorumdemek ki benim için normali bu. resmen belim kalınlaştı göbeğim çıktı, basenler alıp gidiyo
döndüm eyy 5. takım :)
geldim ebruş, süperim, yeşil çay demliyorum şu an :)
hoşgeldin canım kendinden bahsedermisin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor öncelikleMerhaba bende katıldım
Merhaba bende katıldım
Gunaydinlar
Dun takima yazamadim hic sabah eltim geldi bizde kaldi dun sonra aksam gorumcem ve esimin halasi geldi 11 e kadar oturduk simdi hastahanede sonuc almaya geldim eve gecince gecmisi okur dunku menumude yazarim
oo wengicim tam döndün desene aramıza
Cnm biyopside kronik servisit cikti smear ise fazla kanamali oldugu icin calisilamamis iki ay sonra tekrar smear alalim dedi doktor da tabi bunlar bana bi cozum sunmuyor ama 2 ay beklemem benim duzelen bi durum yok cunkuhoşgeldin canım, ben wendi, evliyim, 1 kızım var, eczacıyım, izinli üyeyim bu hafta kastirip listelere girmeyi hedefliyorum inşallah :) sende biraz kendinden bahsetsene :)
canım bende merak ediyodum, sonucu bana da yaz. hadi hayırlı haberlerle dön.
döndüm kaptanımm, bu hafta listelere göz kırpıyorum
Gunaydin kizlarr
Mutlu bir gun olsun hepimiz için
İnsallah cnm hep beraber asilalimKızlar;
Gidişatımız oldukça kötü, bu aralar hep sonunculuğa oyunuyoruz farkındaysanız, ben şahsen izinli üye olmama rağmen durumu topalamak adına kendimce başladım kasmaya, yeşil çayımı demledim bile.
Hadi gücümüzü, güzelliğimizi herkese gösterelim, bu hafta eksi gelmeyen olmasın
Hadi bakalim motivasyonun daim olsunAminn ördekcimm, benim için oldukça mutlu bi gün şahsen, kendimi çok motive ve hazır hissediyorum, böyle hissetmeden listeye girmeyeceğim demiştim, hedefim liste rakamım, görürsem alın beni listelere :)
Cnm biyopside kronik servisit cikti smear ise fazla kanamali oldugu icin calisilamamis iki ay sonra tekrar smear alalim dedi doktor da tabi bunlar bana bi cozum sunmuyor ama 2 ay beklemem benim duzelen bi durum yok cunku
Hadi bakalim motivasyonun daim olsun
21 gundur vardir daha bugun kesildi biraz ama her an baslayabilirhala devam ediyo mu kanaman? kız sende hal kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?