- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.421
Ben buralardayim bi kizilaya ugrayacagim ordan eve gecerim esimin kuzeni cocuklara hediye almis ama olmadi degisecemamin canım, beni yalnız bırakma yoldaşım, ex dukandaşım :)
21 gundur vardir daha bugun kesildi biraz ama her an baslayabilir
Ben buralardayim bi kizilaya ugrayacagim ordan eve gecerim esimin kuzeni cocuklara hediye almis ama olmadi degisecem
Canım çok hastayım. Bi grip olmuşumki sorma
Dün akşam fenaydım. Bugun daha iyiyim.
Dün evime geldim. Vee kilo almamışım.
Dün akşam tartıda 57.5 idim.
Bugun 56.9 sabitim. Bu hafta açığımı kapatırım umarım.
Sen nasılsın.Kilo durumda bi değişiklik var mı??
Listeye girdin mi?
Sorma canım ya ondan önce dişçiye gittiğim için 5 dk geç kaldım demediği laf kalmadı bankada sıranız geçse işleminiz yapılmaz burda sıranız geçiyor utanmadan geliyorsunuz diyo alt tarafı 5 dk geç kaldım biz sizi dışarda dakikalarca bekliyoruz yeri gelince sesimiz çıkmıyor dedim bişey diyemedi eee sorunun ne derdin ne anlat dedi ters ters aklıma geldikçe sinir oluyorum
Aman tatlıyı napcaz? Sen yemezsen yemem diyo yemezsekte surattan düşen bin parça
Merhaba arkadaslar, 28 yasindayım evliyim 1 cocugum var.
Boyum 1.65 kilomun da şu an 79.5 olması lazim.
Birazda kilo alma gecmisimden bahsedim. Cok zayıf biriydim aslında hep biraz kilo almak istemişimdir zamanında.. 20li yaslardan sonra yavas yavas kilo almaya basladim ama belli bir zamandan sonra kilom aldı basını gitti. 45 kiloydum zamanla 83 oldum. Sonra 67 'ye indim. Tekrar 80leri gordum.Sürekli kilo al ver , al ver. Böyle bir ķısır döngü içerisindeyim. Yakın zamanda 85'ide gördügüm oldu tartida.Artık daha zor kilo veriyorum. insallah hep birlikte başaracagız bunu.
Evet kuralları biliyorum ve kabul ediyorum.
Fakat takımdan kac kilo ile ayrıldıgımı hatırlamıyorum.Ayrıldıgım kilodan fazla olabilirim.
Günaydın şekerlerrr, ben artık listeye girmek için kastırıyorum haberiniz olsun, ne olursa olsun hedefe ulaşmadan bırakmayacağım, her hafta 1 kilo veriyodum farkettim ki her hafta 1 kilo da alıyorumdemek ki benim için normali bu. resmen belim kalınlaştı göbeğim çıktı, basenler alıp gidiyo
döndüm eyy 5. takım :)
geldim ebruş, süperim, yeşil çay demliyorum şu an :)
Merhaba bende katıldım
Gece görmemişim mesajı :))Ebrus napynnnn
Hadi hayırlısı inşallah sıkıntı yoktur.Bu haft persembe yada cuma insulin dırencımı olcturcemm
Normalde 3 veya 2 öğün yaparım.Ve öğünlerim yumurta yoğurt 1 kase çorba gibi hafif olurdu.Ama şimdi dünyayı yiyorum sanki.Inşallah azaltmayı denilen canım ama zoey haklı çok lezzetli bir icat bu :)))
Ebrucum menüde sadece tahin pekmez hurma sekeri hiçbir diyette yenmez.
Onun dis nda menemen yağlı tereyağı yağ ikisinden birini seçmen lazımdı cokelektede yağ var çok olmuş günde 6 gramı gecmemeli zaten 6 ogunluk diyetler bana ters.sık yiyerek zayıflamak ne bileyim.cok ahkam kesmeyeyim en iyisi.:))
Öpüyorum herkese iyigecelerrrrrrr
Bence yediklerini yakmışsındır..Artık son mesaj benden olur galiba geç oldu ama dayanamadım 350 mekik çektim böyle olsun bugün de herkese iyi geceler Mutlu sabahlara uyanmak dileğiyle :))
Vayy bu ne enerji muhteşem döndün hayatım.Benimde toparlanmaya menülere el atmaya ihtiyacım var.Günaydın şekerlerrr, ben artık listeye girmek için kastırıyorum haberiniz olsun, ne olursa olsun hedefe ulaşmadan bırakmayacağım, her hafta 1 kilo veriyodum farkettim ki her hafta 1 kilo da alıyorumdemek ki benim için normali bu. resmen belim kalınlaştı göbeğim çıktı, basenler alıp gidiyo
döndüm eyy 5. takım :)
geldim ebruş, süperim, yeşil çay demliyorum şu an :)
Geçmiş olsun kuzumCnm biyopside kronik servisit cikti smear ise fazla kanamali oldugu icin calisilamamis iki ay sonra tekrar smear alalim dedi doktor da tabi bunlar bana bi cozum sunmuyor ama 2 ay beklemem benim duzelen bi durum yok cunku
Merhaba kaptanım biraz çalışabildiniz mi?günaydınlarrrrr
canım yeni üye olarak başlayacak özlem
hoşgeldin canım ben takım kaptanıyım
oo wengicim tam döndün desene aramıza
hoşgeldin canım kendinden bahsedermisin ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor öncelikle
Hoşgeldinn..Merhaba bende katıldım
Neden oluyormuş bişey demedi mi dr21 gundur vardir daha bugun kesildi biraz ama her an baslayabilir
Muhteşemsin kuzum..uyuyo musunuz hala yaa, hadi uyanın yeşil çayları demleyin, leslieler ve mekikler bizi bekler, hiç bişi yapamayan bugün 200 zıp zıp yapsın..
Sağol güzelim.Bende sizleri özledim.Daha sık gel artık takımaGeçmiş olsun canım. özledim valla seni yaa
Doğum günün kutlu olsun Sevalim.Nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara.Minik cadıyla eşinle birlikte uzun ömürler diliyorum..n de döndüm ey wendigove listeye girmeye karar verdim gene. olmicak listeye girmeden yok. bugün benim doğumgünüsüm 2017 benim yılım olacak biliyorum 2007 benim yılım olacak dedim eşimle tanıştım. bu sene de benim yılım olacak diyorum ve görmediğim kiloları hiç görmediğim eksileri bu yıl görücem biliyorum. 7 en sevdiğim sayıdır. bu hafta için planım 1 gün beyaz yumruk 3 gün atak ile dukan'a başlıyorum. geçen ha
Vayy bu zormuşş yaa :))kızlar not ortalaması %0,30 un altına düştüğünde artuık ceza uygulaması geliyor eskiden listeleri hazırlama cezası vardı ama sadece kaptanları ilgilendiriyordu bundan sonra giriş metnini de değiştireceğim herhafta takım içi sonuç listesini birisi hazırlayacak ve paylaşıma ekleyecek bu kaptan ve yardımcılarının gözetiminde olacak eğer etap listeleri hazırlama cezası çıkarsa bunu takım içi sonuçları en çok düşüren 4 üye yapacak ona göre arkadaşlar kg verme konusunda daha dikkatli olalım
Ayy hadi insallah wendicim dön artik listelere cidden, mezun edelim seni :)Aminn ördekcimm, benim için oldukça mutlu bi gün şahsen, kendimi çok motive ve hazır hissediyorum, böyle hissetmeden listeye girmeyeceğim demiştim, hedefim liste rakamım, görürsem alın beni listelere :)
Dogum gunun kutlu olsun candycimGünaydın arkadaşlar. Takım canlanmış ne güzel olmuş 30 sayfa okudum heralde(üşenenlere selam olsun T TopaLsoLucaNn )
bugün benim doğum günüm. en sonunda 30 oldumdün bi arkadaşım kaç yaşındasın dedi 29 dedim 29 yaşımın her dakikasını her saniyesini kullandım ama artık 30 um
güzel kardeşim dukancanım melaikemle konuştuk anlaştık planladık ve 1 gün beyaz yumruk 3 gün atakla dukana başlama kararı aldık (kendisi hala seyir halinde) Balıkesir'e gitmeden de sp/ps günlerimizi ayarlayıp aynı güne denk getirip Balıkesir'de beraber seyredeceğiz toplight kaptanım ben tartımı da götürücem bu hafta listeye dönüyorum artık yeni yaşıma da girmişken artık ertelemek istemiyorum. 2 Ocak demiştim olmadı berbat bir hafta geçirdim bu haftaya pozitif başlıyorum ve yeni yaşımın ilk günü bu kararı alıyorum. bu da benim kendi kendime doğum günü hediyem olsun
Ciddi mi yaBu sabah itibariyle 67.4 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?