- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.381
Canım senin durumuna baktım ve 323. etapta "geri dönmek üzere ayrıldı" notu ile yarısmadan ayrılmıssın. O zaman 67,5 kiloymussun. Kendi isteginle ayrıldıgın icin su anda yeni üye gibi işlem yapacagız, 2 hafta deneme süren olacak. O yüzden o zamanki kilonun bir önemi kalmıyor.Merhaba arkadaslar, 28 yasindayım evliyim 1 cocugum var.
Boyum 1.65 kilomun da şu an 79.5 olması lazim.
Birazda kilo alma gecmisimden bahsedim. Cok zayıf biriydim aslında hep biraz kilo almak istemişimdir zamanında.. 20li yaslardan sonra yavas yavas kilo almaya basladim ama belli bir zamandan sonra kilom aldı basını gitti. 45 kiloydum zamanla 83 oldum. Sonra 67 'ye indim. Tekrar 80leri gordum.Sürekli kilo al ver , al ver. Böyle bir ķısır döngü içerisindeyim. Yakın zamanda 85'ide gördügüm oldu tartida.Artık daha zor kilo veriyorum. insallah hep birlikte başaracagız bunu.
Evet kuralları biliyorum ve kabul ediyorum.
Fakat takımdan kac kilo ile ayrıldıgımı hatırlamıyorum.Ayrıldıgım kilodan fazla olabilirim.
Eliptik baya kalori harcatan bir sey canım hem hafta ici sıkı tutup toparlarsınSelam kızlar bu hafta sonu yaramadı bana sabah serpme kahvaltı yaptık eşimle iki dilim beyaz ekmek yanında allah ne verdiyse azar azar yedim ama yine de toplamı çoktu akşam da normalde yulaf yiyecektim ama eşimin teyzesi çağırdı çiğköfte yapmış 5 sıkım derler ondan yedim yarım kase cacık yeşillik yedim spor 30 dk eliptik yaptım eve erken gidersem inşallah mekikleri de yapıcım su da 1 lt ancak içtim yarından itibaren kendimi düzene sokmam lazım
Canım sen acaba dersen zaten ısrar ederler.Başta kendine kabul ettirmelisin yemeyeceğini. Bak ben memlekette nasıl hayır dediysem sende öyle diyeceksin..Milat yarın şekerim, ebruş beni motive et döneyim listelere, ipin ucu kaçtı kaçar, eskiden yenicem diyince zorlamıyorlardı şimdi tabağa 1 kaşık daha derken kendimi inanılmaz kötü hissediyorum ya
190 kalori yaktım 30 dk yaptım normalde 40 veya 50 yapıyorum ama dün bacak hareketleri mahvetmiş beni fena acı çekiyorum :))Canım senin durumuna baktım ve 323. etapta "geri dönmek üzere ayrıldı" notu ile yarısmadan ayrılmıssın. O zaman 67,5 kiloymussun. Kendi isteginle ayrıldıgın icin su anda yeni üye gibi işlem yapacagız, 2 hafta deneme süren olacak. O yüzden o zamanki kilonun bir önemi kalmıyor.
Sen yarın sabah ac karnına bi tartıl bakalım kac kiloymussun, başlangıç kilosu olarak kaydederiz. Zaten pazartesi sabahları da takım içinde kontrol amaçlı tartılıyoruz. İnsallah istedigin kiloya düseceksin en kısa sürede :)
Eliptik baya kalori harcatan bir sey canım hem hafta ici sıkı tutup toparlarsın
Aaa evet simdi sen deyince fark ettim. Senin nickini sıfır ile degil buyuk O ile yazmıslar tekrar geri dönünce, ondan bulamamısım :) En son 389. etapta 72,5 ile ayrılmıssın ama dedigim gibi kendin ayrıldıgın icin yeni baştan başlayacak sürec :)morordek Tamam canım sabah tartılır yazarım.
sen yazınca aklıma geldi. Yanlıs hatırlamıyorsam dedigin gibi 67.5 kilo ile ayrıldım. Sonra kilo alıp tekrar geldim takıma. Tekrar ayrıldıgımda 73 falan olmam lazım. O zaman ki kilom önemli degilse sorun yok o zaman.
O kadar harekete iyi bile dayanıyosun zaten190 kalori yaktım 30 dk yaptım normalde 40 veya 50 yapıyorum ama dün bacak hareketleri mahvetmiş beni fena acı çekiyorum :))
Ahh ahh bu al ver ler ahh bende oleydim 52 kg ile hamile kaldım 98 leri gördüm bi ara 72 lere kadar düştüm 88 .7 ile başladım 8 gün önce su an 82.5 55 e kadar durmak yok hepimiz zayiflicaz inşallahMenüm ;
08:30
1 bardak süt ile nescafe
10:30
4 yemek kaşıgı patatesli yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak çay (şekersiz)
16:30
1 kase yoğurtlu makarna
18:30
1 mandalina
2 litre kadar su
2 fincan türk kahvesi
Spor yok
Zaten kilosuda yanlış hesaplanmıştoplight kaptanım benim kafam karıştı:
Eskiden "geri dönmek üzere ayrıldı" ifadesi izinli yerine mi geciyor? 0zlem'in durumuna bakarken şunu gördüm de o yüzden:
366. etapta yazılan Ozlem ( 78.5/78.5/0/%0) Kilosu sabit, Geri dönmek üzere ayrıldı.
Sonra 374. etapta Ozlem (78.5/78/0.06/%0.08) 366. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 8 e bölündü.
yazılmıs.
İzin yerine gecmedigini düsünüyordum acıkcası cunku 366. etapta "izne ayrılmak istiyor" gibi notlar da var başka üyelerde. O yüzden ben hep bu notların "kendi istegiyle ayrıldı" yerine gectigini düsünmüstüm. Ona göre uygulanacak prosedürler farklı oldugu icin sana danısmak istedim.
0.5'i de 8'e bölmüsler sanırım ama sadece yüzde bölünüyor yanlıs bilmiyorsam :) Kurallar degisti belki de o günden bugüne bilemedim :) Yalnız eger yanlıs yapılmıssa tarihin tozlu sayfalarından hatayı bulup cıkarmam da süper olmusZaten kilosuda yanlış hesaplanmış
78.5/78/0.6 vermiş gorunuyo0.5 olacaktı ehehehe
Ne muzurum ne çarptı gözüme ahha
Evet olabilir o zamanlar kilo değilde sanki gene yüzde bolunuyordu ama kiloyuda bol sen yuzdeyide bol sen sonuç aynı olur gibi sanki.0.5'i de 8'e bölmüsler sanırım ama öyle yapılmıyor ki sadece yüzde bölünüyor yanlıs bilmiyorsam :) Kurallar degisti belki de o günden bugüne bilemedim :) Yalnız eger yanlıs yapılmıssa tarihin tozlu sayfalarından hatayı bulup cıkarmam da süper olmus
Canım seni tok tutan neymiş belli oldu :))Sütlü ve şekerlihergün içiyorum gene de hızlı kilo veriyorum
Hoşgeldin..Davetin icin tesekkurler. :)
Neyseki çok atmıyormuşsun..Yinede olmasa iyi amaHaklısın gün içinde epey şeker ediyo ama yarım çay kasığından daha az kullanıyorum.yarın onuda koymadan içmeyi denicem icemiyosam kahveyi üç fincana kdusureyim uyardiginiz için tsk ederim.seviyorum sizi
Doğru dedin valla şekersiz içmeyi denicem basaramazsam üç bardağa dusurucemCanım seni tok tutan neymiş belli oldu :))
13 bardak şekerli ve sütlü kahveyi kim içse doyar zaten. :)
Bence şu kahveyi acilen azaltmalısın. Zaten iştahsızım demişsin.Sana kilo aldıran şey kahveolabilir. Muhteşem kilo veriyorsun ama sonra geri gelmesin aman
Hoşgeldin..
Çayı komple şekersiz içerim bir şeker kristali düşse şerbet gelir banaNeyseki çok atmıyormuşsun..Yinede olmasa iyi ama
Sağol Can'ımAaa evet simdi sen deyince fark ettim. Senin nickini sıfır ile degil buyuk O ile yazmıslar tekrar geri dönünce, ondan bulamamısım :) En son 389. etapta 72,5 ile ayrılmıssın ama dedigim gibi kendin ayrıldıgın icin yeni baştan başlayacak sürec :)
O kadar harekete iyi bile dayanıyosun zaten
Ama aynen devam, süpersin
13 fincan seni mahveder ben de çok içerdim önce hatta bir ay öncesine kadar ama en fazla 3 olurdu sütsüz ve şekersiz içerim zaten azalt bence kafein de çok iyi değil evet tadı çok güzel ama orası ayrı :))Doğru dedin valla şekersiz içmeyi denicem basaramazsam üç bardağa dusurucem
Aman nazar değmesin hepimiz verelim inşallah
Kahveyi de yavaş yavaş azaltırsın inşallah kuzum..Çayı komple şekersiz içerim bir şeker kristali düşse şerbet gelir bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?