- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.361
Kaptanim biz de bugun gidelim diyorduk ama o kalabaligi gorunce korkup kactik vallahi. Hafta ici gidelim dedik.kızlar güya ders çalışacaktım büyük oülanın sınavı varmış onu çalıştırdım kitap fuarı yemek hazırla derken bu saat oldu şimdi başlayacam
Hayirdir canim ne için başladın akupunktura?Bu arada akupunktura başladım kulaklar zonkluyo
Nasılsın kuzum.Diyete başlayabildin mi?
Zayıflamak için zaten olmayan istahimi kesmek için :) yağ yakimini tetiklemek hızlandırmak yeme aliskanligimi azaltmak mide eksimesini önlemek diyetteki kabizligi önlemek vs inşallah faydası olurKaptanim biz de bugun gidelim diyorduk ama o kalabaligi gorunce korkup kactik vallahi. Hafta ici gidelim dedik.
Hayirdir canim ne için başladın akupunktura?
O bir kaşık ağzında bir dakika ama kalcanda göbeğinde bir ömür duruyor bunu düşün hep ve gerekirse ters le senin emeğin den cabandan çalınıyor.buna izin verme yukarda dediğim cümleyi düşün yerkenMilat yarın şekerim, ebruş beni motive et döneyim listelere, ipin ucu kaçtı kaçar, eskiden yenicem diyince zorlamıyorlardı şimdi tabağa 1 kaşık daha derken kendimi inanılmaz kötü hissediyorum ya
Anladım canımZayıflamak için zaten olmayan istahimi kesmek için :) yağ yakimini tetiklemek hızlandırmak yeme aliskanligimi azaltmak mide eksimesini önlemek diyetteki kabizligi önlemek vs inşallah faydası olur
5. takıma gel tanısalım canım
Hosgeldin canım, biraz kendinden bahseder misin? Sanırım eski üyelerdensin. Yarışmanın kurallarını biliyorsundur büyük ihtimalle. Yine de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtebilirsen iyi olur :)Davetin icin tesekkurler. :)
O bir kaşık ağzında bir dakika ama kalcanda göbeğinde bir ömür duruyor bunu düşün hep ve gerekirse ters le senin emeğin den cabandan çalınıyor.buna izin verme yukarda dediğim cümleyi düşün yerken
Davetin icin tesekkurler. :)
Ne alemdesin yidin mi haftasonuAmaaan kimse yok
Canım şu kahveyi şekersiz sütsüz içiyorsun demi??Menumu yazayım
Sabah 2 yumurta 1 kase kıymalı sehriyr çorbası
Öğlen 2 dilim kaşar
Akşam 2 ymk kaşığı et kavurma
12 fincan nescafe 3 litre şu
Spor 40 dkk yuruyus
Cok güzel anlatmıssın wendicim agzına saglıkHaklısın yeniden toparlanmam lazım
Hoşgeldin canım, ben wendi, evliyim, bi kızım var, eczacıyım, şu anda izinliyim ve kilo alıyorum maalesefacil dur demem lazım bu duruma
Sende öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen ve bize biraz kendinden bahsedersen tanışıp kaynaşmak açısından iyi olur :) hafta içi daha aktif ve sıcak bi grubuz bakma bu güne :)
Nasılım ördekim, güzel anlattım mı :)morordek
Sütlü ve şekerliCanım şu kahveyi şekersiz sütsüz içiyorsun demi??
Canım sekerli icme ya, oldukca cok iciyorsun kahveyi zaten, her fincanla aldıgın sekeri düsün gün icinde baya seker alıyorsun aslındaSütlü ve şekerlihergün içiyorum gene de hızlı kilo veriyorum
Haklısın gün içinde epey şeker ediyo ama yarım çay kasığından daha az kullanıyorum.yarın onuda koymadan içmeyi denicem icemiyosam kahveyi üç fincana kdusureyim uyardiginiz için tsk ederim.seviyorum siziCanım sekerli icme ya, oldukca cok iciyorsun kahveyi zaten, her fincanla aldıgın sekeri düsün gün icinde baya seker alıyorsun aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?