- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.461
Yok canım 1 haftada 2 kilo almıs olsam ölüm orucuna falan başlayabilirdim yani naptın :)Bu hafta 2 kilo almışsın heralde
Hafiften toparlamaya çalışmak iyi olacak sanki
Emzirme döneminde de süt olsun diye yersen sana pahalıya patlar bu sonuç..
Gerçi senin boyunun maşallahı vardı demi
Evet canım 172 boyum. Görenler zaten cok kilo aldıgımı söylemiyor ama bana sanki hızlı alıyormusum gibi geliyor. Bir de hepsi göbege gidiyor gibi, diger kısımlarda cok bi fazlalık yok. O yüzden biraz daha rahat takılıyorum.ya bu kadar üzülme sen yeterince pay bıraktın hamile kalmadan önce sanırım 170 ti senin boy kilon boyunun altında hala iyisin yani
Yoga yapamadım bu ara canım, cünkü çatı kemiklerimin agrısından yürüyemiyorum bile. Dün aksam yattıgım yerde biraz kalca egzersizleri yaptım, o iyi geldi.@matilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..
@inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??
morordek yogaya devam değil mi??
@btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa
@tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..
azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..
Ordekcim nasıl aldığını anlayamazsin bile 52 ile hamile kaldım 19 .haftada 75 din nasıl aldım dedim.inanamadım çok dikkatli gitYok canım 1 haftada 2 kilo almıs olsam ölüm orucuna falan başlayabilirdim yani naptın :)
Gectigimiz cuma tartılmadım, ondan onceki cuma kilom 66.3'müs. Yani aslında 10 günde 1 kilo gibi bi sey almısım.
Evet canım 172 boyum. Görenler zaten cok kilo aldıgımı söylemiyor ama bana sanki hızlı alıyormusum gibi geliyor. Bir de hepsi göbege gidiyor gibi, diger kısımlarda cok bi fazlalık yok. O yüzden biraz daha rahat takılıyorum.
Yoga yapamadım bu ara canım, cünkü çatı kemiklerimin agrısından yürüyemiyorum bile. Dün aksam yattıgım yerde biraz kalca egzersizleri yaptım, o iyi geldi.
İnşallah öyle olmuştur wc sorunum var iki gündür karnım patlayacak sanki bir de onun şişkinliği de var cuma ya bakacam artıkBence yediklerini yakmışsındır..
Tamm hayatım ben sana güveniyorum..En zor demeizne ayrılmasaydın hallederdim de tamam ebruş geçmişi yok say, hallolucak şekerim
Hayır hayır olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum...ben 2. kupaya geçtim, tüm bitki çayları ve proteinler dışında lokma almıcam ağzıma, ne güzel veriyodum mutluydum, şimdi hem mutsuz hemde basenleri genişleme eğiliminde bi hatunum
Akşam fırsat bulursunuz umarım.Şu yanlış doğruyu götürme işi çok feci oldu..yok tatlım nerde işyerinde çalışacam dedim ama gelen gidenden fırsat olmadı
Bence zengin koca buldu..O yüzden uğramıyokuzum ne güzel yazmışsın, hele betüşe bayıldım
En güzel yaşındasın iştee :))sağol canım 30'umdan sonra bişeyleri değiştiricem inşallah
evet canım menü ve spor bildirimini öyle yapalım o zaman
sağol kaptanım
Ördeğim eğer böyleyse çok değilmiş..Canını sıkma sen.Yok canım 1 haftada 2 kilo almıs olsam ölüm orucuna falan başlayabilirdim yani naptın :)
Gectigimiz cuma tartılmadım, ondan onceki cuma kilom 66.3'müs. Yani aslında 10 günde 1 kilo gibi bi sey almısım.
Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar
Ciddi misin!!!Ordekcim nasıl aldığını anlayamazsin bile 52 ile hamile kaldım 19 .haftada 75 din nasıl aldım dedim.inanamadım çok dikkatli git
Zaten evlendim evleneli gözümün yaşı dinmedi ağlayalım vallaberaber aglayalimmi
Canim ben dukani gectim baska hic bi diyet yapamam unuttunmu hamisim ben@matilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..
@inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??
morordek yogaya devam değil mi??
@btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa
@tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..
azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..
Canım geçici bir çözüm ama form çayları işe yarıyor.İnşallah öyle olmuştur wc sorunum var iki gündür karnım patlayacak sanki bir de onun şişkinliği de var cuma ya bakacam artık
Denerim kuzum sağolCanım geçici bir çözüm ama form çayları işe yarıyor.
Burda birlikte yaşıyoruz Türkiye de de yazlıkları var kayınpederimin annesi hastaydı onun için gitmişlerdi şimdi geliyorlar işte eninde sonunda geleceklerdi benim kocamda iş yok belki dersiniz maddiyat falan anlayışlı ol ama maddi açıdan bir sorun yok sadece inat ettiği için beni mutsuz etmek için tehditle zorla aynı eve mahkum etti iki yılda evliliğimiz de bitti artık kimse kimsenin umrunda değil iyiydik ne güzel akşamdan beri sıkıntıdan çatlayacam geliyorlar dedi kötü insanlar asla değiller ama başka insanlarla yaşananın ne kadar zor olduğunu anlatmadım aman neyse kızlar dert sayfasına çevirdim kusura bakmayın diyetimi bırakmayacam ama eliptik yaparım diye umut ediyorum sadecezoey1616 ne işleri varmış kar kış kıyamette otursunlar evlerinde 1 ay ne dir yahu.
Canım öncelikle şu düşüncelerden kurtull.Şu an kayınvalidem bizde misafir.Tabiki insan rahat edemiyor. Ama olumlu düşün..Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?