- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.501
Sağol canikom daha iyiyim bugün diyete bi giriş yaptım artık :)matilda34 kuzucum sen nasıl oldun?
Çok zor cnm ev ev üstüne olmaz tabi bi de gurbette iyice zor benimkiler uzakta seni anlmam zor tabş yaşayan bilir cnm ama kendinide bu kadar yıpratmaBir aylığına değil temelli geliyorlar bir ay gelen giden misafir hiç eksik olmaz odam küçük kendim bile zor geçiyorum spor yapacak hiç yerim yok zaten yemekten bulaşıktan çıkıp da spor yapacak Zaman olmaz o gelince görümcem de gelip yerleşiyor hergün burda ne kadar iyi olursa olsun istemiyorum artık çok bunaldım anlatamam
Bu konuda içimizde en bilgili@toplight @Candy1Candy hosbulduk arkadaslar..
Candy nice saglıklı ve mutlu yıllar diliyorum sana. :)
A aynurkaya37 sende hosgeldin canım bende bu takımda yeniyim.insallah hep beraber bu işin üstesinden geliriz .. :)
Kızlar dukan diyetinden bahsetmissiniz. Kendiniz arastırıp bilgi edinerek mi uyguluyorsunuz? Kitabını aldınız mı?
canım ondan noolcak, motivasyon kırmaya yer arama bakimm, hallolur :)
aman dertlenme kuzum, herkesin bi derdi var
canımm, aynen.. bugün arkadaşım kek ikram etti, almadım, tarçınlı su içiyom şu an, bekleyin beni anacımmmm
Gitcek cnm önce inan sonra kendini üzme morel bozma kalori mi sayıyorsun ne diyeti yapıyosun100 grm 100 grm sismedikmi zaten millet manken gibi gezsin biz bol e bonfile kıvamında off ya gidecek bu kilolar gitmeli
Kalori saymıyorum belli başlı isim vereceğim bir diyette uygulamiyorum bol detoxlu diyelim.ama bugün yüz gram fazla çıktım hergün tartilmayim en iyisiGitcek cnm önce inan sonra kendini üzme morel bozma kalori mi sayıyorsun ne diyeti yapıyosun
demek keke Hayır dedin beklemem gelirim arkandan hadi bakalım bu hafta güzel şeyler yapalım leslie de yap bende bisiklet
Doktor bilse derdisanirum :-Neden oluyormuş bişey demedi mi dr
Didem hamile ya arti dukan degil bebek yapiyomatilda34 nasıl oldun.Toparladın mı biraz..
@inatettimolacak sen izine mi ayrıldın.? Yoğunluğun biraz azaldı mı??
@morordek yogaya devam değil mi??
@btlbetul Betüşüm nerelerdesin özledik yaa
Sen yokken buraların tuzu biberi yok..
Evlendin mi yoksa
@tatlitambak neredesin kuzum.Şu izin ne zaman bitecek..
@azaydidem sen de mi izinliydin??Gelde rakibeme destek ol.Dukan yapın beraber..
Hosgeldin burada diledigin gibi kilo verirsin umarimMerhabalar
İsmim aynur 24 yaşındayım 3 aylık evliyim
1 senedir diyet yapıyorum 124 kg ile başladığım yolda şu anda 99.8 kg 1.74 boyundayim kendimi sağlık olarak iyi hissediyorum günlük sguat ve Leslie plank bacak egzersizi yapıyorum ama kısa süreli diyetler yapiyordum örnek 5 gün yapıp 2 gün dinlenmek için bu yüzden kendimi huzursuz hissediyorum ve artık süreli uzun sağlıklı beslenme yolunda yalnız kalmak istemediğim için sizlerle bir olmayı seçtim
Ben dünden bugüne +100 çıktım nasıl oldu niye oldu anlamadım ki;( çok moralim bozuldu motivasyon kırıldı biraz
Günaydın kızlar resmen moral olarak çökmüş uyandım spor hayatım maalesef bu hafta bitiyor kayınvalidemler dönüyormuş aman ne mutluyum anlatamam artık bir ay da misafir ağırlarım Can'ımdan bezdim derler ya onun ötesine geçtim eşim de mutludur artık mutsuz ermek için evlenip başımı yaktığı için çok dertlendim çok sıkkın Can'ım görüşürüz kızlar
Hayır hayır olumsuz düşünmeyi yasaklıyorum...
Sana vecandy_candy ikinize deyasaklıyorum.Bu hafta çok güzel olacak..
Tekrar muhteşem bi şekilde kilo vereceksiniz...
Canim ben dukani gectim baska hic bi diyet yapamam unuttunmu hamisim ben
Merhabalar
İsmim aynur 24 yaşındayım 3 aylık evliyim
1 senedir diyet yapıyorum 124 kg ile başladığım yolda şu anda 99.8 kg 1.74 boyundayim kendimi sağlık olarak iyi hissediyorum günlük sguat ve Leslie plank bacak egzersizi yapıyorum ama kısa süreli diyetler yapiyordum örnek 5 gün yapıp 2 gün dinlenmek için bu yüzden kendimi huzursuz hissediyorum ve artık süreli uzun sağlıklı beslenme yolunda yalnız kalmak istemediğim için sizlerle bir olmayı seçtim
Bir aylığına değil temelli geliyorlar bir ay gelen giden misafir hiç eksik olmaz odam küçük kendim bile zor geçiyorum spor yapacak hiç yerim yok zaten yemekten bulaşıktan çıkıp da spor yapacak Zaman olmaz o gelince görümcem de gelip yerleşiyor hergün burda ne kadar iyi olursa olsun istemiyorum artık çok bunaldım anlatamam
@toplight @Candy1Candy hosbulduk arkadaslar..
Candy nice saglıklı ve mutlu yıllar diliyorum sana. :)
A aynurkaya37 sende hosgeldin canım bende bu takımda yeniyim.insallah hep beraber bu işin üstesinden geliriz .. :)
Kızlar dukan diyetinden bahsetmissiniz. Kendiniz arastırıp bilgi edinerek mi uyguluyorsunuz? Kitabını aldınız mı?
Hergün tartılma bide sürekli detoks yapma dengeli bir beslenme düzeni yap cnm bakalım değişecek miKalori saymıyorum belli başlı isim vereceğim bir diyette uygulamiyorum bol detoxlu diyelim.ama bugün yüz gram fazla çıktım hergün tartilmayim en iyisi
İki senedir iyi bir yön bulmaya çalışmaktan harap oldum zaten kocam da parçalayıp atıyor köpek gibi azıcık ağzımı açsam sanki annesine babasına birşey diyormuşum gibiödem yapmışsındır tatlım ya da regli olacaksındır bir de ben eğer suyu az içersem ertesi gün şişiyorum dün suyu az mı içtin?
canım eninde sonunda geleceklerdi böyle düşün şimdiden böyle canını sıkarsan gün geçmez tatlım yaa hani bir laf var tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak durumun iyi yönlerini bulmaya çalış
aynen yaa evde bu arada bebelerden hiç fırsat olmuyor ki çalışmaya
hoşgeldin canım aramıza kurallarımızı da okudun mu? onları okuyup kabul etmen gerekiyor bir de
hep birlikte vereceğiz kilolarımızı
Çözüm yok Can'ım kocamın insafsızlığının cezasını çekiyorum hepsi buSen cidden cok almıssın ya gerci ikizlerde nasıl oluyor bilmiyorum. Ben su an 24. hafta icindeyim. Toplamda 7,5 kg almıs oldum.
Ödem falan olabilir canım, sen dikkat etmeye devam et gider +100 dedigin nedir
Canım birlikte yaşamak büyük sorun bence de ama zaten başından beri böyleymis anladıgım kadarıyla. Nasıl bi çözüm bulunabilir bilemedim
İşte toplamda 7,5 oldu Ebruşum. Son aylarda daha cok alınıyor diyorlar ama sonunda 15'i bari gecmeyeyim diyorum
Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, 27 yaşındayım, 2.5 senelik evliyim.
Hedef kilon kaç canım, ben onu da kaydedeyim hemen.
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. İnsallah hedefine ulasacaksın en kısa sürede
Anlaşıyoruz bir sorun yok ama kayınpederim evden asla çıkmaz çok bunalıyorum hep onlar Nasıl istiyorsa öyle yaşıyorum yani tek başına birşey yapma ihtimalim yok eşim asla benden yana olmadı o ne derse o olur o Nasıl isterse öyle yaşarız eşimden nefret ediyorum sadece kızım için bekliyorum doğru Zaman geldiğinde herşeyi zaten bırakıp kızımla Mutlu bir hayat yaşamak için elimden geleni yapacam çalışmıyorum Can'ım ağzı açılınca tek çöpe ihtiyacın yok herşeyin var diyor huzur mutluluk sevgi yok herşeyim olsa ne olucak yine bir ton hakaret etti gitti suratsız ağzı küfür dolu bir Ada'm işte benim sevdiğim Ada'm gitti annesinin kuzusu bir canavar çıktı içindencanım tartı motivasyonunu etkiliyorsa haftada 1 tartıl riske girme derim
canım kayınvalidenle falan anlaşamıyor musun hiç? bence tavrını net koy kendin ol. içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hiçbir zaman keşke deme.. evde spor yapamıyorsan dışarı çık yürüyüş yap. neden beraber yaşamak durumunda olduğunuzu sorabilir miyim çok özel değilse? bi de sen çalışıyor musun yoksa evde misin?
inşallah ebrucum takım canlandı ne güzel daha motive olacağımızı düşünüyorum bu şekilde ben de
canım hamileyken dukan yapabilirsin ölüm orucu değil ki bu dukan gayet sağlıklı bi diyet ve hamileler için dukan diye bi versiyonu da var kitapta ordan bakıp uygulayabilirsin. benim hamileliğimde doktorum dukanın seyir evresini yapmamı önermişti bana ki hamileler için olan seyirden de kolay
canım ne güzel kilo vermişsin ben de 124 ile başladım 104'e kadar düştüm ama son 7 ayda tekrar 120'yi gördüm
uzun süreli uygulanabilecek bi diyet yapman daha iyi olur senin adına çok doğru bi karar vermişsin tekrardan hoş geldin
eşinin bu konuya yaklaşımı nasıl canım? ayrıca buraya tabiki de dertlerini de yazabilirsin tüm bu hisler bu kilo verme sürecimizi etkiliyor sonuçta
canım çok teşekkür ederim
Çünkü o annesinin dibinde Mutlu benim ne olduğum önemli değil önemli olan onun Mutlu olması onun ne istediğiÇok zor cnm ev ev üstüne olmaz tabi bi de gurbette iyice zor benimkiler uzakta seni anlmam zor tabş yaşayan bilir cnm ama kendinide bu kadar yıpratma
Eşin neden mutsuz olmanı istiyo anlamadım
Anlaşıyoruz bir sorun yok ama kayınpederim evden asla çıkmaz çok bunalıyorum hep onlar Nasıl istiyorsa öyle yaşıyorum yani tek başına birşey yapma ihtimalim yok eşim asla benden yana olmadı o ne derse o olur o Nasıl isterse öyle yaşarız eşimden nefret ediyorum sadece kızım için bekliyorum doğru Zaman geldiğinde herşeyi zaten bırakıp kızımla Mutlu bir hayat yaşamak için elimden geleni yapacam çalışmıyorum Can'ım ağzı açılınca tek çöpe ihtiyacın yok herşeyin var diyor huzur mutluluk sevgi yok herşeyim olsa ne olucak yine bir ton hakaret etti gitti suratsız ağzı küfür dolu bir Ada'm işte benim sevdiğim Ada'm gitti annesinin kuzusu bir canavar çıktı içinden
canım tartı motivasyonunu etkiliyorsa haftada 1 tartıl riske girme derim
canım kayınvalidenle falan anlaşamıyor musun hiç? bence tavrını net koy kendin ol. içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hiçbir zaman keşke deme.. evde spor yapamıyorsan dışarı çık yürüyüş yap. neden beraber yaşamak durumunda olduğunuzu sorabilir miyim çok özel değilse? bi de sen çalışıyor musun yoksa evde misin?
inşallah ebrucum takım canlandı ne güzel daha motive olacağımızı düşünüyorum bu şekilde ben de
canım hamileyken dukan yapabilirsin ölüm orucu değil ki bu dukan gayet sağlıklı bi diyet ve hamileler için dukan diye bi versiyonu da var kitapta ordan bakıp uygulayabilirsin. benim hamileliğimde doktorum dukanın seyir evresini yapmamı önermişti bana ki hamileler için olan seyirden de kolay
canım ne güzel kilo vermişsin ben de 124 ile başladım 104'e kadar düştüm ama son 7 ayda tekrar 120'yi gördüm
uzun süreli uygulanabilecek bi diyet yapman daha iyi olur senin adına çok doğru bi karar vermişsin tekrardan hoş geldin
eşinin bu konuya yaklaşımı nasıl canım? ayrıca buraya tabiki de dertlerini de yazabilirsin tüm bu hisler bu kilo verme sürecimizi etkiliyor sonuçta
canım çok teşekkür ederim
Allah kolaylik versin canim ayni sorunlar benzerleri yasiyoruz bizdeAnlaşıyoruz bir sorun yok ama kayınpederim evden asla çıkmaz çok bunalıyorum hep onlar Nasıl istiyorsa öyle yaşıyorum yani tek başına birşey yapma ihtimalim yok eşim asla benden yana olmadı o ne derse o olur o Nasıl isterse öyle yaşarız eşimden nefret ediyorum sadece kızım için bekliyorum doğru Zaman geldiğinde herşeyi zaten bırakıp kızımla Mutlu bir hayat yaşamak için elimden geleni yapacam çalışmıyorum Can'ım ağzı açılınca tek çöpe ihtiyacın yok herşeyin var diyor huzur mutluluk sevgi yok herşeyim olsa ne olucak yine bir ton hakaret etti gitti suratsız ağzı küfür dolu bir Ada'm işte benim sevdiğim Ada'm gitti annesinin kuzusu bir canavar çıktı içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?