- 3 Şubat 2016
- 62
- 143
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.541
Ailem Türkiye'de her türlü destek olurlar ama ben hemen ayrılmak istemedim kızım babasız olmasın istedim sadeceAilen nerde
Acıklama icin tesekkurler cnm. Bende arastırım. Belki farklı bir yöntem denemek kilo vermemi hızlandırabilir.@ozlem canım ben Dukan'ın kitabını, ilgili blogları herşeyi okumuştum zamanında.. kitabın güncellemeleri falan da var. sosyal ağlardan da geniş katılımlı sayfaları takip edebilirsin. ama muhakkak önce kitabı okumalısın. Dukan'ın sağlıksız olduğunu iddia eden herkese karşıyımsadece Atak evresi o da 100 kilonun altındaysan 5 günden az yapman gerekiyor. kaldı ki o bile "Dukan sağlıksız bıdı bıdı.." diyen insanların yaptığı şok diyetlerden sağlıklıdır. yulaf'a, süte, proteine alerjin olur anlarım ne bileyim özel bi rahatsızlığın olur onu da anlarım ama istisnadır kaideyi bozmaz. hele seyir evresinin normal bir diyetten bi tek buğday yoksunluğu vardır yani.. ben yarın tekrar Dukana başlıyorum ve bu sefer o seyir evresini bitiricem
ha dip not: tatlandırı hususunda farklı fikirler olabilir Dukan tatlandırı tüketimini serbest kılsa da zorunda kılmıyor. Tatlandırıcı kullanmadan da Dukan yapabilirsin ama ben tatlandırıcı tüketiminin de aşırıya kaçılmadıkça bi zararı olduğuna dair kanıtlanmış hiçbir şey görmedim bugüne kadar. Gene Dukanda da tatlılar tolere (sınırlı miktarda izinli) gıdalarla yapıldığı için fazla da tüketemiyorsun zaten
Hosbulduk canim cok iyi vermissin 20 kilo mukemmel bir rakam.0zlem hosgeldin takimimiza bende yeni kaptan yardimcisiyim daha alisamadim bu duruma ama
Dukani ben 3 ay yaptim 38 yasindayim 2 oglum var Ankarada yasiyorum 90 kg baslamistim 70 civari biraktim kendi programlarima gectim kitabida almistim ama nette kitaptaki bilgiler var
Sporu erteledim ama bu işin bitmeme şansı yok şekerim :)
Kızlar gecmis olsun.umarım iyilerdir simdi cocuklariniz.Ay geçmiş olsun cnm beni de öğretmen aradı çok başım ağrıyo demiş gidip aldım bi ilaç verdim daha iyi gibi
Canım konu bu veya baska birsey olsun eslerle ilgili sıkıntılarda insan cıkmaza düsüyor.Ne yapacagını nasıl davranacagını bilemiyor.Cocukta olunca..Aynen Can'ım saygı falan hiç birşey kalmadı kendi Halim'de yaşamaya çalışıyorum
Cnm benim yapma emzir bebişini sütünü tehlikeye atma diyet herzaman olur ama sütün kaçarsa dönüş yok sen zaten emzirdiğin için ekstra kalori harcıyosun ekmek yememek sana en masum detoks olur biraz da suyu yeşilliği arttır tamam işte:)Canım şok diyet tarzı değil de, şöyle bir toparlanma için masum bişeyler...
Anladım cnm ama ayrılmayı düşünüyosan bebek buyüdüğünde daha zor olur benceAilem Türkiye'de her türlü destek olurlar ama ben hemen ayrılmak istemedim kızım babasız olmasın istedim sadece
Sağol canım seninki nası oldu
Sağol cnm şimdi daha iyiAcıklama icin tesekkurler cnm. Bende arastırım. Belki farklı bir yöntem denemek kilo vermemi hızlandırabilir.
Bir donem gittigim bir diyetisyen her gün bir öğünde sebze yemeginin yanında et,tavuk yada balık,haftada 2 günde et yerine bakliyat yememi önermisti. O zaman faydasını görmüştüm.
Hosbulduk canim cok iyi vermissin 20 kilo mukemmel bir rakam.
Kızlar gecmis olsun.umarım iyilerdir simdi cocuklariniz.
Canım konu bu veya baska birsey olsun eslerle ilgili sıkıntılarda insan cıkmaza düsüyor.Ne yapacagını nasıl davranacagını bilemiyor.Cocukta olunca..
insallah düzelir hersey hic bir sorununuz kalmaz.
Afiyet olsun canım ekmegi kararinda yemissin. Bence iyi :)Menüm
Sabah 1 kepçe çorba
Öğle 2 dilim ekmek peynir çay 5 zeytin
Akşam 4 köfte salata yoğurt 1 dilim ekmek
Su 2 litre
Kızlar valla diyete başladım dedim ama ekmek yedim yine ya öf yarın artık ekmek te yemicem
Kızlar ya emzirirken yapabileceğim şöyle 3-5 günlük bi detoks var mı bildiğiniz????
Bende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 700 ml yeşil çay
Öğle; büyükçe fırın tavuk, 1 bardak ayran
Ara; 700 ml tarçınlı su, elma, şekersiz Türk kahvesi
Ara; armut
Akşam; 7-8 minik anne köftesi, biraz anne turşusu
Su; 1 lt soğuk + 1,5 lt sıcak su (tarçınlı ve yeşil çay işte)
Spor; annemdeyim, bugünlük affola
Meyveyi günde 1 adete düşüreceğim, turşu da annemin yaptığı turşuydu dayanamadım inanılmaz güzeldi kızmayın
toplight morordek medusa38
Bence guzel ama kahvaltınyok metabolızman hızlasın dıye sabahı atlama sekerrrBende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 700 ml yeşil çay
Öğle; büyükçe fırın tavuk, 1 bardak ayran
Ara; 700 ml tarçınlı su, elma, şekersiz Türk kahvesi
Ara; armut
Akşam; 7-8 minik anne köftesi, biraz anne turşusu
Su; 1 lt soğuk + 1,5 lt sıcak su (tarçınlı ve yeşil çay işte)
Spor; annemdeyim, bugünlük affola
Meyveyi günde 1 adete düşüreceğim, turşu da annemin yaptığı turşuydu dayanamadım inanılmaz güzeldi kızmayın
toplight morordek medusa38
Bence guzelllİyi akşamlar kızlar
Bugün sabah 2 dilim ekmek peynir yedim
Öğlen 4 köfte yoğurt
Aksam kapuska yemeği 3 kaşık
2 kaşık Portakallı kereviz
1 kaşık ton balığı
2 dilim ekmek
Salata
Ara öğün
Türk Kahvesi +3 kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?