- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.181
Kızım var miniğim 10 buçuk aylık daha bakma konusunda çok titizim iyi de baktığımı düşünüyorum yemeğini yoğurdunu suyunu uykusunu mamasını asla ihmal etmem dışarı çıkarsam üzerini değiştiririm kirlendi diye herşeyi düzenlidir hayatımı ona göre yaşıyorum uyku saatiyse asla bir yere girmem çağıranı reddederim kızım başka yerde uyumuyor diye ama ona kızınca yaptığım herşey siliniyor sankiBebeğini bı kadar seven bi anne kötü annelik yapabilir mi inanmam :)
Herşey düzelir önce sen kendini bi toparla ev basmış seni içinde bulunduğumuz durumu ve kişiyi değiştiremiyorsak mutlu olmak için kendimizi değiştirelim biraz
Kaç yaşında bebişin kız mı erkek mi
Bu dediklerinin hepsi önemli tabi kızmak için daha çok bebekmiş annesi sen şimdi ona kızarsan biraz daha büyüyüp heryeri karıştırıp çekmeceleri ortalara döküp yemekleri saçıp herşeye ağlayıp inat etmeye başlayıp senin sabrının son kuruluna kadar harcadığında napacaksınKızım var miniğim 10 buçuk aylık daha bakma konusunda çok titizim iyi de baktığımı düşünüyorum yemeğini yoğurdunu suyunu uykusunu mamasını asla ihmal etmem dışarı çıkarsam üzerini değiştiririm kirlendi diye herşeyi düzenlidir hayatımı ona göre yaşıyorum uyku saatiyse asla bir yere girmem çağıranı reddederim kızım başka yerde uyumuyor diye ama ona kızınca yaptığım herşey siliniyor sanki
Can'ım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm
wendy canım size de geçmiş olsun,
Böylesi hayırlıymış
Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ikinize de
Kızlar birde yardım istiyorum veya tavsiye eşimle malum aramız iyi değil dün iyi sabah kalkınca kötü falan öyle yuvarlanıyoruz ben çok stresliyim sinirliyim sürekli ağlama halindeyim kızıma tapıyorum çok fazla seviyorum ama kızım küçücük olduğu halde azıcık ağlasa çok sinirleniyorum bağıyirıyorum korkuyor çok üzülüyorum ölmek istiyorum o an kötü annelik yapıyorum resmen çok Can'ım sıkkın hiç birşeyi iyi yapamadım bu hayatta anneliği bile beceremiyorum Can'ım çok sıkkın kızmak asla istemiyorum babasına kızıp ondan çıkarmak istemiyorum o benim herşeyim tek varlığım bu hayattaki benim hep kötü bir hayatım oldu evlenip yuva kurup Mutlu olayım dedim sevdim o da olmadı şimdi bu vicdan azabı yiyip bitiriyor sinirlerime hakim olmak istiyorum bebeğimle Mutlu olmak istiyorum babasından vazgeçtim artık
Ya su ara kendim egzersiz yapmak istemiyorum, kendi başıma bi yaptim farkında olmadan kendime zarar vermisim, agrisini cektim gunlerce. Gözüm korktu vallahi. Koridorda volta atiyorum artik yuruyus niyetine :)Aman kuzum buzda yürümeye kalkma :)))
Evde plates yap seni çok yormuyorsa
Kız gene mi almissin yoksa? Kizicam ama artikbu sabah kimse uyanmamış mı ya hu?? uyanınnn pazartesi bildirimleri gelsinn, ben mümkünse yapmayım ama
Odem olabilir canimGünaydınlar
Kaptanım +500gr'la geldim
98,900...
Öyle çok bi kaçamadım olmadı,
Regli oldum inşallah onun ödemidir.
Cumaya bu fazlalığı ve daha da fazlasını göndereceğim inşallah
Tamam kaptanım...Odem olabilir canim
Cumaya listedesin o yuzden cok dikkat etmen gerek
Kız gene mi almissin yoksa? Kizicam ama artik
kızlar günaydın
haftasonu gireceğime söz vermiştim ama giremedim maalesef cumartesi günü misafirim vardı hazırlıklardan vaktim olmadı pazar günü kv ye gittik akşam geldik kızım hasta eşim hasta fenalardayız
geçmişe şöyle bir göz gezdirdim de 1. olmuşuz tebrik ederim herkesi ama belliydi paylaşılan listeler çok iyiydi özellikle T TopaLsoLucaNn arkadaşım senin dereceni de ayrıca tebrik ederim
bu arada yeni üye gibi işlem göreceğimi falan gördüm listeye alınacağımı zannettim bu hafta ben yüzdem etkilemeyeceği için ama listede yokumtoplight kaptanım ne zaman giricem acaba listeye kasım sonundan beri buradayım aktif paylaşım da yapıyorum aralık sonu ocak başı biraz iş yoğunluğu nedeni ile sıkıntı oldu ama yani madem bu hafta beni listeye alıverin bari listeye alınsam daha iyi olacağı kanaatindeyim
kızlar ben cumadan cumaya tartılıyorum artık o yüzden bugün tartı bildiremicem ama haftasonu bozmadım hemen kısaca hafta sonu menülerini yazayım
cumartesi
kahvaltıdan önce: ıspanaklı yoğurt
sabah: sucuklu yumurta-domates-salatalık-peynir-çay-dukan ekmeği
akşam: dukan tost-domates-salatalık-2 adet zeytin (misafir vardı yemek yemedik eşim ikramlıklarla doyurdu kendini ben de misafirler gelmeden bunu yedim)
pazar:
sabah: lorlu yumurta-kahveli süt
akşam: az pırasa yemeği-yoğurt
pazar günü sp yapmam lazımdı ama kv de olduğumuz için ps yapmak zorunda kaldım o yüzden iki gün sp yapıcam. suya hiç dikkat etmedim 1 lt yi geçtiğini sanmıyorumspor yok çay kahve falan içildi şekersiz
Günaydınlar
Kaptanım +500gr'la geldim
98,900...
Öyle çok bi kaçamadım olmadı,
Regli oldum inşallah onun ödemidir.
Cumaya bu fazlalığı ve daha da fazlasını göndereceğim inşallah
bu arada ben regl olamıyorumdoktora da gidicem bu hafta bu yüzden hatırlarsınız yumurtalığımda 3 cm kist çıkmıştı ve onun şişliğini çok yaşıyorum maalesef kızım hasta iki gecedir öksürmekten uyuyamıyor bu sabah 5 buçukta yatıp 6 buçukta kalktım hiç tadım yok bu aralar kahvaltı da edemedim öğlen arkadaşla dışarı çıkıcam diyete uygun bişeyler yerim artık
öğleye cok var ufak bıseyler ye kı dısarda kontrolu kaybetmebu arada ben regl olamıyorumdoktora da gidicem bu hafta bu yüzden hatırlarsınız yumurtalığımda 3 cm kist çıkmıştı ve onun şişliğini çok yaşıyorum maalesef kızım hasta iki gecedir öksürmekten uyuyamıyor bu sabah 5 buçukta yatıp 6 buçukta kalktım hiç tadım yok bu aralar kahvaltı da edemedim öğlen arkadaşla dışarı çıkıcam diyete uygun bişeyler yerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?