Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızım var miniğim 10 buçuk aylık daha bakma konusunda çok titizim iyi de baktığımı düşünüyorum yemeğini yoğurdunu suyunu uykusunu mamasını asla ihmal etmem dışarı çıkarsam üzerini değiştiririm kirlendi diye herşeyi düzenlidir hayatımı ona göre yaşıyorum uyku saatiyse asla bir yere girmem çağıranı reddederim kızım başka yerde uyumuyor diye ama ona kızınca yaptığım herşey siliniyor sanki

Bu dediklerinin hepsi önemli tabi kızmak için daha çok bebekmiş annesi sen şimdi ona kızarsan biraz daha büyüyüp heryeri karıştırıp çekmeceleri ortalara döküp yemekleri saçıp herşeye ağlayıp inat etmeye başlayıp senin sabrının son kuruluna kadar harcadığında napacaksın
Sen bunu istiyerek yapmıyorsun seni anlıyorum tatlım ama yapmamaya çalış birlikte bişiler yapın o uyurken de mutlaka kendin için bişiler yap bu seninde stresini akacaktır

canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, hangi anne kızmıyo ki çocuğuna? bende pişman oluyorum kızdığıma sonradan, mesela farkettim ki temizlik falan yapıp yorulduğumda kızıma tahammülüm düşüyo, hem yorgunluktan, hemde temizlediğim evin kirlenmesinden. sonra da pişman oluyorum. oturuyorum, bu evde bi çocuk var, yaşanmışlıklarımız o lekeler bizim diyorum ve kızımla oynuyorum. sende kızına kızma sebebim evdeki huzursuzluk diyosun, kabul et bunu ve huzuru kızında bul, biraz daha büyüsün yaptıklarına inanamıcaksın zaten. minicik mucizelerimiz onlar bizim.

Aman kuzum buzda yürümeye kalkma :)))
Evde plates yap seni çok yormuyorsa
Ya su ara kendim egzersiz yapmak istemiyorum, kendi başıma bi yaptim farkında olmadan kendime zarar vermisim, agrisini cektim gunlerce. Gözüm korktu vallahi. Koridorda volta atiyorum artik yuruyus niyetine :)
bu sabah kimse uyanmamış mı ya hu?? uyanınnn pazartesi bildirimleri gelsinn, ben mümkünse yapmayım ama
Kız gene mi almissin yoksa? Kizicam ama artik

kızlar günaydın
haftasonu gireceğime söz vermiştim ama giremedim maalesef cumartesi günü misafirim vardı hazırlıklardan vaktim olmadı pazar günü kv ye gittik akşam geldik kızım hasta eşim hasta fenalardayız

geçmişe şöyle bir göz gezdirdim de 1. olmuşuz tebrik ederim herkesi ama belliydi paylaşılan listeler çok iyiydi özellikle T TopaLsoLucaNn arkadaşım senin dereceni de ayrıca tebrik ederim

bu arada yeni üye gibi işlem göreceğimi falan gördüm listeye alınacağımı zannettim bu hafta ben yüzdem etkilemeyeceği için ama listede yokum toplight kaptanım ne zaman giricem acaba listeye kasım sonundan beri buradayım aktif paylaşım da yapıyorum aralık sonu ocak başı biraz iş yoğunluğu nedeni ile sıkıntı oldu ama yani madem bu hafta beni listeye alıverin bari listeye alınsam daha iyi olacağı kanaatindeyim

kızlar ben cumadan cumaya tartılıyorum artık o yüzden bugün tartı bildiremicem ama haftasonu bozmadım hemen kısaca hafta sonu menülerini yazayım

cumartesi
kahvaltıdan önce: ıspanaklı yoğurt
sabah: sucuklu yumurta-domates-salatalık-peynir-çay-dukan ekmeği
akşam: dukan tost-domates-salatalık-2 adet zeytin (misafir vardı yemek yemedik eşim ikramlıklarla doyurdu kendini ben de misafirler gelmeden bunu yedim)

pazar:
sabah: lorlu yumurta-kahveli süt
akşam: az pırasa yemeği-yoğurt

pazar günü sp yapmam lazımdı ama kv de olduğumuz için ps yapmak zorunda kaldım o yüzden iki gün sp yapıcam. suya hiç dikkat etmedim 1 lt yi geçtiğini sanmıyorum spor yok çay kahve falan içildi şekersiz

Kız gene mi almissin yoksa? Kizicam ama artik

ördekim kızıcam artık demeyip bi zahmet kızsan?? görümcemler gelcekmiş önümüzdeki hafta, karne alınıyo ya, 15 tatile 1 haftalığına gelirler, onlar gelmeden 59 görmeye niyetlendim, 2. gün ya da 3. gün bozdurmayın bana

ördekcim benim menüleri özellikle istesen ve yorumlasan olur mu? hepiniz kızlar noolur help meee, kıramadığım kiloma geri döndüm yaa

wendigo (61,9/62,9/+1) ühühüh

ben sana güveniyorum candy'cim, sanırım kaptanım notayı sildirmek istediği için bu hafta listeye almadı, ama sen zaten gönlümüzün listesindesin

Günaydınlar
Kaptanım +500gr'la geldim
98,900...
Öyle çok bi kaçamadım olmadı,
Regli oldum inşallah onun ödemidir.
Cumaya bu fazlalığı ve daha da fazlasını göndereceğim inşallah

Günaydın canımm, bi regl olsan patır patır gider o merak etme, +500 çok bişi değil

bu arada ben regl olamıyorum doktora da gidicem bu hafta bu yüzden hatırlarsınız yumurtalığımda 3 cm kist çıkmıştı ve onun şişliğini çok yaşıyorum maalesef kızım hasta iki gecedir öksürmekten uyuyamıyor bu sabah 5 buçukta yatıp 6 buçukta kalktım hiç tadım yok bu aralar kahvaltı da edemedim öğlen arkadaşla dışarı çıkıcam diyete uygun bişeyler yerim artık

tavuk şiş candy'cim, mis gibi hem lezzetli hem dukana uygun

Ben ac karna tartılmayı unuttum yahuu ama bu hafta 67,5 u gormelıyım
öğleye cok var ufak bıseyler ye kı dısarda kontrolu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…