Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

candy_candy , servey kuzucuklara geçmişler olsun
Bu ara herkeslerde var bişiler
Diş, hastalık derken yıpranıyor yavrular
Anneler de yanlarında tabi
Kızım da artık sabaha kadar ortamızda yatıp sürekli emeyim istiyor..
Tuvalete gidemiyorum inanın
Gündüzleri de düşkünleşti iyice bana...
Allahım hepsine iyilik, sağlık versin
Böyle böyle güçlenecekler inşallah...

wendy 'm canım benim
üzme hiç kendini, bu hafta cumaya Emin'im ki güzel bir bildirim yapacaksın bize..
Hadi sık dişini, verme canını

Peki o zaman bunu sen istedin. Listede degilsin diye cok üstüne gitmiyordum ama bu gidisle listeye geri dönecegin yok
Bir de gecen hafta biraz sıkı tutmaya başladın gibi gelmisti, cuma günkü bildirim iyiydi örnegin. Ama şu an bu bildirim hic olmadı
Bugünden itibaren özellikle bakacagım menülerine, sporuna. Ona göre.

wendy 'm canım benim
üzme hiç kendini, bu hafta cumaya Emin'im ki güzel bir bildirim yapacaksın bize..
Hadi sık dişini, verme canını

evet canım, halledicem, önüme hedef koydum, görümcemleri 59 ile karşılıcam, çok değil 3 kilo

eşime çıkışta alma beni dedim, soğuğa dayanabilirsem yürücem inşallah, 1 saat hergün yeniden yürüsem ne kalır ki geriye..

üşüyorum zaten yeşil çaya abandım bugün iyice.

tamamdır kaptaniçem

Ben ve eşim fena degılız ama kızım tam ıyılesmedı daha malesef

geçmiş olsun canım yaa valla çok zor çocukların hastalığı allah acil şifa versin hepimize

canım bi atak yapsan cumaya kadar gider onlar yaaa.. ama ataktan sonra seyire devam edeceksen yap

Ben ac karna tartılmayı unuttum yahuu ama bu hafta 67,5 u gormelıyım

öğleye cok var ufak bıseyler ye kı dısarda kontrolu kaybetme

canım hiç iştahım yok ya kontrolü kaybetmem kesin boğazım da ağrıyor dün ağlamaktan şişti iyice kızım ağlıyor ben ağlıyorum çok acayip bi gece geçirdim

sağol canım yaa valla çok kafaya taktım ben bi de işe gelmek zorunda olunca bırakıp gitmek çok koyuyor hasta hasta

canım bi atak yapsan cumaya kadar gider onlar yaaa.. ama ataktan sonra seyire devam edeceksen yap

aynen candy'cim, ben dukana çok alıştım, o da bana alıştı, biz mutluyuz ya :) çikolata tatlı istemiyorum artık, yapçam dukanımı mis gibi. beni kontrol altına alın.

Canım benim,
Çok iyi bilirim o duyguyu
Allahım sabır ve dayanma gücü versin
Geçecek bu günler...

Aynen öyle, hiç bişey kalmaz
Hadi görümcenlere de bi parmak ısırt

aynen candy'cim, ben dukana çok alıştım, o da bana alıştı, biz mutluyuz ya :) çikolata tatlı istemiyorum artık, yapçam dukanımı mis gibi. beni kontrol altına alın.

aynen yaa beni de dizginleyebilen tek diyet dukan

evet evet yapmalıyım bunu tartıda eksileri görmek bile inanılmaz mutlu edip motive ediyo zaten, belki pat diye kırılır 5'ler ne dersin?

hatta bence perşembe gününü de beyaz protein günü günü yap tolere gıdaların sınırını geçmediğne dikkat et yulaf kepeğini aksatma ben ce 59 u göreceksin

günaydın kızlar sabahleyin açtım tam geçmişi okuyacağım işyerinden bir arkadaşımızın babası vefat etmiş hastaneye falan gittik derken ancak gelebildim
canım şimdiye kadar yaşadıklarını okudum ama hiç yorum yapmadım çok zor şeyler yaşıyorsun ama şu bebeğinle yazdığın konu benimde aynı problemim olunca yazma iht,iyacı hissettim bende zaman aynı duyguları yaşıyorum acaba kötü bir annemiyim diye ama şu yöntemi buldum artık daha az sinirlenmeye çalışıyorum benimkiler büyük gerçi biri 5 diğeri 11 yaşında çok cabuk siirleniyordum şimdi bişey yaptıklarında bağırmadan önce sakin olmalıyım ditye kendimi telkin ediyorum biraz zor oluyor ama emin ol yavaş yavaş sende alışırsın
canım tamam seni listeye alalım ama sen balıkesir e ne zaman gideceksin 3 hafta şehir dışındasın gerçi tartıyı da götürecem diyorsun ama senin için zor olmaz mı listeye girdiğin hafta şehir dışına çıkmak
Ben ac karna tartılmayı unuttum yahuu ama bu hafta 67,5 u gormelıyım

öğleye cok var ufak bıseyler ye kı dısarda kontrolu kaybetme
alooo 76,5 olacak

Bende senin gibiyim 61 60 arasında kaldım bu sefer de bu ara sürekli şişkinlik var diyorum bende bu hafta kırıp 5 li rakamı görecem çok hırslandım iki gün de detox niyetindeyim şu şişliğim insin

Sağol Can'ım deniyorum bende ama stresli olmadığımda çok iyi bakıyorum stresli olunca kızıyorum sinirleniyorum şimdi anlıyorum ailesindeki huzursuzluğun çocuğa Nasıl yansıdığını

selam kizlar,

kimler var kimler yok; nasilsniz bakalim?

ben de araniza donmeye karar verdim; cok ciddi bir maratona girmem lazim

bu sene evleniyorum; 25 mart'ta da soz var marta kadar bir 5 kilo versem super olur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…