Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar
İki gundur kv lere ek birde baska misafir agirliyorum kvlere biraz once diger eltime gectiler birkac gun sonra donerler
Telefonum yeni geldi netim hala yok
Belki yarin alabilirim
@ebrusonmez evet cnm kv ler bizden cikmiyor
@wendigo cok gecmis olsun Allah kalanlara saglik versin

Kızlargiremedim pek bugün kızım hiç birşey yemedi of deli olucam ya iki gündür aç resmen mama içmiyor ya (menü mü yazayım
Sabah
Yarım turp
Bir dal marul
Bir küçük yeşil biber az peynir
Bir zeytin

Ara
Chai puding yaptım biraz narla

Akşam
Bir köfte iki dilim patates
İki kaşık bulgur pilavı
Bir parça turşu çok az
Bir kase de komposto
Yarım kase cacık yazınca çok gözüküyor ama gayet azdı yiyemedim zaten Can'ımın sıkıntısından
2 lt su içtim
100 squat
100 iç bacak için bir hareket
300 mekik
Kızlar kv geliyor spor hayatım sona eriyor gelen giden biterse inşallah erken eliptik yapacağım yapabilirsem onlar evdeyken yapamazsam da sporsuz zayıflamaya çalışacağım eğer yok uymaz derseniz takıma ayrılabilirim

Zaten misafir hiç bitmez ah benimkiler de geliyor ben en az bir ay duraksız misafir ağırlarım orası kesin benim halimi düşün birde can sıkıntısından çatlamak üzereyim (

Misafirden kaçmam yanlış anlaşılmasın ama hergün duraksız gelirler ben beş dakika oturmam çaymış çerezmiş onlar bitti meyve onları kaldır tatlı onları kaldır kahve bir de yemekli gelirlerse oh değmeyin keyfime aheşşek kafam ne vardı evlenecek

Benim misafirde yemekloydi cnm bide kucuk oglum kimseden yemekbyemiyo pesimde geziyo surekli

Cnm onlarin yannda yapamam diyorsan salona yazilsana hemde biraz disari cikmis olursun bende yazilacagim

Cnm onlarin yannda yapamam diyorsan salona yazilsana hemde biraz disari cikmis olursun bende yazilacagim
Eşimle sabah konuştuk kıyameti kopardı neler sayıyor bıraksa eve hiç girmezmişim evden dışarda olayım da nereye gidersem gideyimmiş ne işim varmış otur çocuğuna bakmış falan filan ağladım sustum artık hiç birşey demek konuşmak istemiyorum bir bakıyorum öpüyor seviyor ama birşey deyince hemen ağzına ne gelirse eskiden falan bir laf varsa toplayıp kusuyor kinini sanki ben evime çocuğuma bakmıyor Muş'um altımda arabam var zaten çıksam gitsem giderim sana mı muhtacım bir yere gittiğim ettiğim yok ayda bir kere çıksam hemen eve girmiyon diyo aman canımdan bezdim de işte bakma yaşayan ölü misali dolaşıyorum

Gunaydin kizlar
Kızlar acil den merhaba lar.41 derece ateşle baygın bir şekilde gözümü acil de açtım boğazlar sis serum yiyorum su an ateş hala 39
napcam bilmiyorum.
Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyi misin?
Canım takımdan ayrılma tabi ama bu hafta normalde listeye giriyorsunuz. Eger spor yapamayip kilo veremeyeceksen listeye almayalim bu sekilde liste dışı bizle takilmaya devam et. Spor dışında katılımın da etkilenecek mi kv'ler gelince?

Teşekkür ederim canım :))
İnşallah hamilelikte de abartmam çok kilo almaktan korkuyorum .. zaten sen benden tecrübeli olmuş olacaksın hamile kalırsam fikirlerine ihtiyacım olur :))
canım tamam sen paylaş listeyi

tatlım hatırlıyon mu takıma ilk geldiğinde sana kızıp duruyorduk bu şekilde yeme hergün simit mi olur diye bak ne güzel şimdi mezun oldun tebrikler tatlım
Evet kaptanın İlk başta hergün special k yiyodum reklamlar öyle bi beynimize işlemiş ki sanki çok sağlıklı gibi ... bide çalışınca basite kaçıyordum yalan yok neyseki bazı şeyleri hayat düzenim haline getirmeye çalıştım daha çok protein az kh işin özü bu bence hiç kh almamaya da karşıyım ama gün içinde aldığımız protein ve sebze kh tan fazla olmalı bunları öğrendim burda sizin ve takım arkadaşlarımın sayesinde :)

Herkese merhabalar
Nasılsınız, nasıl gidiyor diyetler
Şu Pazartesi tartılıp bildirme işi frenliyor gerçekten
Almayayım diye daha bi dikkat ediyo insan..

T TopaLsoLucaNn çok geçmiş olsun

@wendigo canım size de geçmiş olsun,
Böylesi hayırlıymış
Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ikinize de

zoey1616 eliptik yaparım diyodun ya canım,
Mekik de çekersin kendi odanda..
Yeter onlar
Bence burayı sakın bırakma...

Spor eliptik yapıcam yemem dikkat ederim yine böyle devam bu aralar aldım sanki ya çok moralim bozuk dün akşam film falan izledik son kez başbaşa oturalım dedik umursamadım bugünden itibaren çok sıkı tutmak lazım kızımın doğum günü geliyor ve istediğim elbiseye 58 olarak girmek istiyorum ilk başlarda yapamam spor çünkü gelen giden en az bir ay bitmez listeye almayın şimdilik sizi etkilemesin kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…