- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.301
matilda cım dikkat et aman artı gelme şansın yok biliyon dimi değilse listeler elinden öpecekÇok geçmiş olsun cnm allah şifa versin
Bende başladım cnm ama sabah artılardaydım morelim bozuldu ama 3 gün bu yani toparlarz heralde 68.3 çıktım bende
Ben 1 litre içtim şimdiden:)Hanımlar sular içiliyor mu??
Hadi herkes ne kadar su içtiğini yazsın bakalım..
Katılımı artırma adına bir hareket olsun.
Yok yok 3 gün sp eksiyle gelcem kaptanım spora da başladım bugünmatilda cım dikkat et aman artı gelme şansın yok biliyon dimi değilse listeler elinden öpecek
Bende bugünkü menümü yazayım;
Sabah; 2 kupa (700 ml) yeşil çay, şekersiz nescafe
Öğle; baharatlı yoğurtlu tavuk haşlama, tarçınlı yoğurt, çok az lahanalı havuçlu salata
Ara; zencefilli çay, şekersiz Türk kahvesi, 1 kare fıstıklı çikolata
Akşam; 1 avuç ekşi kuru kayısı, et sote (az domates soslu) biraz köz patlıcan, yoğurt.
Su; 1,5 lt
Spor; 5K in twist 3 mil Leslie
Saat 17:30 itibariyle tükanı kapadım arkadaşlar :)
@morordekmedusa38 candy_candy zoey1616 toplight
Menüm;
Uyanınca 400ml limonlu su
08:00
1yk kuru meyveli yulaf + 1tk keten tohumu + 1 çay b. süt
1 haşlanmış yumurta
3-4 ceviz
12:00
1,5 kase etli sehriye corbası
14:30
1 portakal
1 bardak süt (tarcınlı,zencefilli)
18:30
3 tane icli köfte
1 kase yogurt ve salata
2 L su
2 türk kahvesi
Bugun spor yapamadim
09.00
1 kepçe tarhana çorbası
1yumurta (tereyağında)
1,5kk peynir
5badem, 3zeytin
Yarım b greyfurt suyu
Yeşillik
13.00
1 kase Buğdaylı yayla çorbası
1 pors. Patates salatası
2 kk peynir
1 tane içli köfte
1 armut
17.30
1,5 pors. Yeşil Mercimek yemeği
2 yk erişte
3 yk yoğurt
3lt ye tamamlayacağım
Spor: 5 mil leslie
selamun aleykum kızlar ben aranıza yenı katıldım ismim gulsum 20 yaşındayım 165 boyunda 83 kiloyum hedefim 55 kiloya düşmek yolum uzun ama insAllah başaracagım :)
Selam kızlar giremedim bir türlü kızım hala rahatsız malum dişler bildiğiniz gibi menü mü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış
Bir yeşil zeytin
Bir ince dilim salam
Çok az bir parça peynir
Şekersiz çay
Ara :
Bir kase komposto
Bir mandalina
Ara
Yeşil çay
Bir parça kek yedim
Akşam
Bir kase ezogelin çorbası
Salata
Demin biraz daha kek tırtıkladım yarım dilim yeniş oldum kaçamak oldu
İki lt su içtim hala içiyorum bir de şekersiz kahve içtim sade az önce spor da 400 mekik 50 bacak çekip bırakma adını bir öğrenmedim 100 russian twist 150 de bacaklar içşn çalıştım içimden gelmiyor be yalan söyleyim cuma annemler geliyor malum spor yapmayınca alınıyor ama en az bir kilo aldım dikkat ettiğim halde anlamadım çok moralim bozuk karnım Kocaman sanki
Yani sadece proteinden zengin besinler yiyoruz.
Ekmek,sebze yemiyoruz.
Hanımlar sular içiliyor mu??
Hadi herkes ne kadar su içtiğini yazsın bakalım..
Katılımı artırma adına bir hareket olsun.
Ben hiç protein veya kh düşünerek yemiyorum aklıma ne gelirse beslenme konusunda okuyorum burda çok bilgilisiniz ama ben hiç öyle bugün şöyle olsun falan bakmadan dikkat etmeye çalışıyorumcanım menün güzel ama kesinlikle sp ye de ps ye de uymuyor canın ekşi ekşi kuru meyve çekiyorsa goji berry ye o da tuvalete çıkarıyor ama yok dukan yapmicam yapmıyorum diyorsan da kayısı fazla kaçmış sadece
canım senin menülerini çok beğeniyorum ben. umarım içli köfteler haşlamadır
canım senin öğlen yediğin menü hiç olmamışkarbonhidrata çok yüklenmişsin dengesiz olmuş. her öğününü proteinle desteklemelisin çorba, patates, içli köftenin bulguru aynı öğünde çok iç açıcı görünmüyor
hoş geldin canım
canım senin menünde protein açısında zayıf ve kan şekerin görünüşe bakılırsa hep yüksek olmuş bugün
Canım sp Dukan diyetine özgü bi kavram saf protein demek. ama sadece protein yemiyorsun.belli kuralları, sınırları var. yağdan karbonhidrattan sınırlı. yulaf kepeğinden yaptığın dukan'a özgü ekmekleri sana verilen sınırda falan yiyebiliyorsun. 2 yk sebze kullanabilirsin kornişon turşu yiyebiliyorsun 2-3 adet. yağdan ve karbonhidrattan fakir proteinden zengin bir gün geçiriyorsun.
300 ml
ya sizi dukancilar sizi, nasil yapiyorsunuz o diyeti bilmem... cok zor bana.16.01.2016 Pazartesi Menüm
Kahvaltı yok.
Öğlen 12.20
Sebzeli et güveç
Ayran
Akşam 19.30
Izgara tavuk pirzola
light kola
Ara 20.30
Sade türk kahvesi
Ara 23.00
Tatlandırıcılı süt
Bugün sp yarından itibarende kardeşimle 3 günlük beyaz yumruk yapıcaz(bu da dukanın genellikle 3 günlük yapılan bir duraklamayı sonlandırmak için önerdiği bir rejim. bunda sp gününün proteinlerini beyaz alıyorusun. süt peynir yumurta akı tavuk balık hindi yoğurt vs). ben ona beraber yapacağımıza söz vermiştim sözünden önce o yüzden de cumartesi-pazar-pazartesi ps yaptım yoksa ataktan sonra beyaz yumruk beni çok sıkardı
canim sen kendi bildigin gibi yap, ben de herhangi bir diyete koru korune inanmiyorum; herkes farkli. Sen kilo verimin durdugunda baska seyler dusunursun.Ben hiç protein veya kh düşünerek yemiyorum aklıma ne gelirse beslenme konusunda okuyorum burda çok bilgilisiniz ama ben hiç öyle bugün şöyle olsun falan bakmadan dikkat etmeye çalışıyorum
Aynen katılıyorumcanim sen kendi bildigin gibi yap, ben de herhangi bir diyete koru korune inanmiyorum; herkes farkli. Sen kilo verimin durdugunda baska seyler dusunursun.
Yemekte sınır olmaması bakımından çok kolay diyorlar. Doyana kadar yiyorsun..ya sizi dukancilar sizi, nasil yapiyorsunuz o diyeti bilmem... cok zor bana.
Rekor sizde:))benim de 1,5 lt yi geçti akşama kadar 3 ü bulur
Afiyet olsun.Artırmaya çalışBen 1 litre içtim şimdiden:)
Olmamış bu su işi :))300 ml
Kahvaltı neden yok16.01.2016 Pazartesi Menüm
Kahvaltı yok.
Öğlen 12.20
Sebzeli et güveç
Ayran
Akşam 19.30
Izgara tavuk pirzola
light kola
Ara 20.30
Sade türk kahvesi
Ara 23.00
Tatlandırıcılı süt
Bugün sp yarından itibarende kardeşimle 3 günlük beyaz yumruk yapıcaz(bu da dukanın genellikle 3 günlük yapılan bir duraklamayı sonlandırmak için önerdiği bir rejim. bunda sp gününün proteinlerini beyaz alıyorsun.kırmızı et ve yumurta sarısı yemiyorsun. süt peynir yumurta akı tavuk balık hindi yoğurt vs). ben ona beraber yapacağımıza söz vermiştim sözünden önce o yüzden de cumartesi-pazar-pazartesi ps yaptım yoksa ataktan sonra beyaz yumruk beni çok sıkardı
Mrb canım,Yemekte sınır olmaması bakımından çok kolay diyorlar. Doyana kadar yiyorsun..
Hoşgeldin bu arada :))
Rekor sizde:))
Afiyet olsun.Artırmaya çalış
Yüzde biri geçmen lazım bu hafta unutma
Olmamış bu su işi :))
Dukanda kabızlık zaten oluyor.Su içmezsen kötü olursun.
Akşama kadar en az 1.5 lt bitir kuzum
Kahvaltı neden yok
Kahvaltı haricinde muhteşem bi menü
Bu menülerle gündene kadar eksi görüyorsun.
Süpersin tatlım. Hem sütüniçin çok iyi olur hemde diyet için..Mrb canım,
Suyu ben de iyi içiyorum canım.
3-3,5 lt yi buluyorum günde...
Emzirdiğim için zaten içmem lazım
Bi de gerçekten diyette su olmazsa olmaz
Kışın zor oluyo gerçekten,Süpersin tatlım. Hem sütüniçin çok iyi olur hemde diyet için..
Ben yazın çok güzel içiyordum ama şimdi zorla 1 lt
2 senedir buradayım. İnşallah şubata mezun olurum.Kışın zor oluyo gerçekten,
ben de bir büyük bardağım var onla geziyorum gün boyu..
Canım senin kg da çok değil
Ne zaman mezun oluyorsun?
Boy, Hedef kg ne?
İns cnm yapmaya calisiyorum sonunda netimi aldim az once geldim eve Erenin asisini yaptirdik uyutup yemek hazirliyacagimBu mekiklere göbek falan kalmaz kuzum.
Valla ben iki buçuk içtim galiba ikiyi geçti çoktan :)Yemekte sınır olmaması bakımından çok kolay diyorlar. Doyana kadar yiyorsun..
Hoşgeldin bu arada :))
Rekor sizde:))
Afiyet olsun.Artırmaya çalış
Yüzde biri geçmen lazım bu hafta unutma
Olmamış bu su işi :))
Dukanda kabızlık zaten oluyor.Su içmezsen kötü olursun.
Akşama kadar en az 1.5 lt bitir kuzum
Kahvaltı neden yok
Kahvaltı haricinde muhteşem bi menü
Bu menülerle gündene kadar eksi görüyorsun.
Hoşgeldin Can'ım valla ben aylardır 64 te kalmıştım buraya geldim geleli biraz kilo vermem başladı dikkat ettiğim halde bu hafta artılardayım sma hafta sonu kötü olmuştu onun eseri diyorum ben bekarken bile bu kiloları hiç görmemiştim ondan çok acele etmiyorum ama kızımın doğum gününde ilk hedefim 58 olmak istiyorum kafama göre takılıyorum ah Birde Can'ım şekerli bişeyler istemesecanim sen kendi bildigin gibi yap, ben de herhangi bir diyete koru korune inanmiyorum; herkes farkli. Sen kilo verimin durdugunda baska seyler dusunursun.
Çok az kalmış,2 senedir buradayım. İnşallah şubata mezun olurum.
Boyum 1.61
Kilom 56 civarı
Hedefim 55
Ama çok zor veriyorum canım. Haftada 200-300 gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?