Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım menün güzel ama kesinlikle sp ye de ps ye de uymuyor canın ekşi ekşi kuru meyve çekiyorsa goji berry ye o da tuvalete çıkarıyor ama yok dukan yapmicam yapmıyorum diyorsan da kayısı fazla kaçmış sadece

canım senin menülerini çok beğeniyorum ben. umarım içli köfteler haşlamadır

canım senin öğlen yediğin menü hiç olmamış karbonhidrata çok yüklenmişsin dengesiz olmuş. her öğününü proteinle desteklemelisin çorba, patates, içli köftenin bulguru aynı öğünde çok iç açıcı görünmüyor

selamun aleykum kızlar ben aranıza yenı katıldım ismim gulsum 20 yaşındayım 165 boyunda 83 kiloyum hedefim 55 kiloya düşmek yolum uzun ama insAllah başaracagım :)

hoş geldin canım

canım senin menünde protein açısında zayıf ve kan şekerin görünüşe bakılırsa hep yüksek olmuş bugün

Yani sadece proteinden zengin besinler yiyoruz.
Ekmek,sebze yemiyoruz.

Canım sp Dukan diyetine özgü bi kavram saf protein demek. ama sadece protein yemiyorsun.belli kuralları, sınırları var. yağdan karbonhidrattan sınırlı. yulaf kepeğinden yaptığın dukan'a özgü ekmekleri sana verilen sınırda falan yiyebiliyorsun. 2 yk sebze kullanabilirsin kornişon turşu yiyebiliyorsun 2-3 adet. yağdan ve karbonhidrattan fakir proteinden zengin bir gün geçiriyorsun.

Hanımlar sular içiliyor mu??
Hadi herkes ne kadar su içtiğini yazsın bakalım..
Katılımı artırma adına bir hareket olsun.

300 ml

Son düzenleme:
16.01.2016 Pazartesi Menüm

Kahvaltı yok.

Öğlen 12.20
Sebzeli et güveç
Ayran

Akşam 19.30
Izgara tavuk pirzola
light kola

Ara 20.30
Sade türk kahvesi

Ara 23.00
Tatlandırıcılı süt

Bugün sp yarından itibarende kardeşimle 3 günlük beyaz yumruk yapıcaz(bu da dukanın genellikle 3 günlük yapılan bir duraklamayı sonlandırmak için önerdiği bir rejim. bunda sp gününün proteinlerini beyaz alıyorsun.kırmızı et ve yumurta sarısı yemiyorsun. süt peynir yumurta akı tavuk balık hindi yoğurt vs). ben ona beraber yapacağımıza söz vermiştim sözünden önce o yüzden de cumartesi-pazar-pazartesi ps yaptım yoksa ataktan sonra beyaz yumruk beni çok sıkardı

Son düzenleme:
Ben hiç protein veya kh düşünerek yemiyorum aklıma ne gelirse beslenme konusunda okuyorum burda çok bilgilisiniz ama ben hiç öyle bugün şöyle olsun falan bakmadan dikkat etmeye çalışıyorum

ya sizi dukancilar sizi, nasil yapiyorsunuz o diyeti bilmem... cok zor bana.

Ben hiç protein veya kh düşünerek yemiyorum aklıma ne gelirse beslenme konusunda okuyorum burda çok bilgilisiniz ama ben hiç öyle bugün şöyle olsun falan bakmadan dikkat etmeye çalışıyorum
canim sen kendi bildigin gibi yap, ben de herhangi bir diyete koru korune inanmiyorum; herkes farkli. Sen kilo verimin durdugunda baska seyler dusunursun.

canim sen kendi bildigin gibi yap, ben de herhangi bir diyete koru korune inanmiyorum; herkes farkli. Sen kilo verimin durdugunda baska seyler dusunursun.
Aynen katılıyorum
Pardon atladım msj'ına ama...
Tam da böyle bişey yazmayı planlıyordum

Tartıda Eksi gördüğüm sürece ben de kafama göre devam etmeyi planlıyorum,
Baktım kilom durgunlaştı ya da artı gördüm o zaman daha fazla sıkarım diye düşünüyorum..

Bu arada mrb
Eskilerdensin galiba, hoşgeldin..

ya sizi dukancilar sizi, nasil yapiyorsunuz o diyeti bilmem... cok zor bana.
Yemekte sınır olmaması bakımından çok kolay diyorlar. Doyana kadar yiyorsun..
Hoşgeldin bu arada :))
benim de 1,5 lt yi geçti akşama kadar 3 ü bulur
Rekor sizde:))
Ben 1 litre içtim şimdiden:)
Afiyet olsun.Artırmaya çalış
Yüzde biri geçmen lazım bu hafta unutma
Olmamış bu su işi :))
Dukanda kabızlık zaten oluyor.Su içmezsen kötü olursun.
Akşama kadar en az 1.5 lt bitir kuzum
Kahvaltı neden yok
Kahvaltı haricinde muhteşem bi menü
Bu menülerle gündene kadar eksi görüyorsun.

Mrb canım,
Suyu ben de iyi içiyorum canım.
3-3,5 lt yi buluyorum günde...
Emzirdiğim için zaten içmem lazım
Bi de gerçekten diyette su olmazsa olmaz

Mrb canım,
Suyu ben de iyi içiyorum canım.
3-3,5 lt yi buluyorum günde...
Emzirdiğim için zaten içmem lazım
Bi de gerçekten diyette su olmazsa olmaz
Süpersin tatlım. Hem sütüniçin çok iyi olur hemde diyet için..
Ben yazın çok güzel içiyordum ama şimdi zorla 1 lt

Süpersin tatlım. Hem sütüniçin çok iyi olur hemde diyet için..
Ben yazın çok güzel içiyordum ama şimdi zorla 1 lt
Kışın zor oluyo gerçekten,
ben de bir büyük bardağım var onla geziyorum gün boyu..
Canım senin kg da çok değil
Ne zaman mezun oluyorsun?
Boy, Hedef kg ne?

Kışın zor oluyo gerçekten,
ben de bir büyük bardağım var onla geziyorum gün boyu..
Canım senin kg da çok değil
Ne zaman mezun oluyorsun?
Boy, Hedef kg ne?
2 senedir buradayım. İnşallah şubata mezun olurum.
Boyum 1.61
Kilom 56 civarı
Hedefim 55
Ama çok zor veriyorum canım. Haftada 200-300 gram.

Valla ben iki buçuk içtim galiba ikiyi geçti çoktan :)

Hoşgeldin Can'ım valla ben aylardır 64 te kalmıştım buraya geldim geleli biraz kilo vermem başladı dikkat ettiğim halde bu hafta artılardayım sma hafta sonu kötü olmuştu onun eseri diyorum ben bekarken bile bu kiloları hiç görmemiştim ondan çok acele etmiyorum ama kızımın doğum gününde ilk hedefim 58 olmak istiyorum kafama göre takılıyorum ah Birde Can'ım şekerli bişeyler istemese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…