- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.341
Tebrikler kaptanımkızlar size birşey ifade edeceğim ptesi sabah tartıldığımda 73 kg idim utançtan burda yazamadım 2 gündür kastım kendimi menüleri falan yazmadım ama biraz dikkat ettim haftasonu aldığım 1,7 kg bu sabah itibari ile giti 100 gr da olsa eksiye geçtim inşallah cumaya daha iyi bir rakam görürüm
Ben hiç protein veya kh düşünerek yemiyorum aklıma ne gelirse beslenme konusunda okuyorum burda çok bilgilisiniz ama ben hiç öyle bugün şöyle olsun falan bakmadan dikkat etmeye çalışıyorum
ya sizi dukancilar sizi, nasil yapiyorsunuz o diyeti bilmem... cok zor bana.
Aynen katılıyorum
Pardon atladım msj'ına ama...
Tam da böyle bişey yazmayı planlıyordum
Tartıda Eksi gördüğüm sürece ben de kafama göre devam etmeyi planlıyorum,
Baktım kilom durgunlaştı ya da artı gördüm o zaman daha fazla sıkarım diye düşünüyorum..
Bu arada mrb
Eskilerdensin galiba, hoşgeldin..
bu su işi :))
Dukanda kabızlık zaten oluyor.Su içmezsen kötü olursun.
Akşama kadar en az 1.5 lt bitir kuzum
Kahvaltı neden yok
Kahvaltı haricinde muhteşem bi menü
Bu menülerle gündene kadar eksi görüyorsun.
Menüm;
Uyanınca 400ml ılık limonlu su
09:00
3 yk kuru meyveli yulaf+1 tk keten tohumu+1 bardak süt
1 haşlanmıs yumurta
Marul
400 ml elma sirkeli su
13:30
4 yk etli yumurta
5 yk yogurt
Marul
18:00
6 yk pırasa
2,5 L su
2 türk kahvesi
Spor az oldu!!
300 ip
15 dk zumba
kızlar size birşey ifade edeceğim ptesi sabah tartıldığımda 73 kg idim utançtan burda yazamadım 2 gündür kastım kendimi menüleri falan yazmadım ama biraz dikkat ettim haftasonu aldığım 1,7 kg bu sabah itibari ile giti 100 gr da olsa eksiye geçtim inşallah cumaya daha iyi bir rakam görürüm
paylaşmadım işte tatlım çünkü saçma sapan beslendim gecen haftasonu çok abartmıştımiyi toparlamışsın kaptanım maşallahsen menü paylaşmıyor musun kaptanım ya hiç görmüyorum sanki kaptanlık forsunu mu kullanıyon yoksa
Çok iyi toparlamışsınız amapaylaşmadım işte tatlım çünkü saçma sapan beslendim gecen haftasonu çok abartmıştım
Çok iyi toparlamışsınız ama
Evet 6 ay oldu ozledim hemde annemde rahatsizdi
Menü
Sabah 1 yumurta lor
Ara sütlü kahve
Akşam hindi sote yoğurt zero
Su 2.5
Spor 20 dk yürüyüş 30 dk bisiklet 50 mekik
Günaydın wendicim:)Günaydınlarr :)
Günaydın kaptancımgünaydınlarrrrr
annene geçmiş olsun tatlım
Kızlar kalori hesabı yapan var mı fit kek deneyi yapıyorum eğer güzel olursa tarif yazayım bakalım pişiyor şimdi attım fırına ama
Menü mü de yazayım bu arada
Sabah:
3yk yulaf bir sb süt pişirdim bşr avuç kuru üzüm bir buçuk ceviz çeyrek elma bşr tatlı kaşığı tarçın ekledim yedim
Öğlen:
Bir kase ezogelin çorbası iki kepçeydi küçük ama
Ara:
Bir Yeşilçay
Ara:
Yarım portakal
Akşam
5 yk kuru fasulye sususz
Bir yk pirinç pilavı
Biraz karışık turşu çok az yedim
2.5 litre içtim ama daha içiyorum
Spor da 400 mekik
50 bacak çekip bırakma
100 squat
100 iç bacak hareketi
50 topuk dokunma yaptım sırt üstü yatıp yapılıyor
50 iç bacak başka bir hareket
50 de masa pozisyonunda bacak çekip bırakma yaptım
100 kol çalıştım her kol için 50
200 de çember
kızlar size birşey ifade edeceğim ptesi sabah tartıldığımda 73 kg idim utançtan burda yazamadım 2 gündür kastım kendimi menüleri falan yazmadım ama biraz dikkat ettim haftasonu aldığım 1,7 kg bu sabah itibari ile giti 100 gr da olsa eksiye geçtim inşallah cumaya daha iyi bir rakam görürüm
Tebrikler kaptanım
Yiğit düşmeyene değil,
Düştüğü yerden Kalkana denirmiş.
Günaydın wendicim:)
Kaptanım sende menülerini yazsanda o 1700 nası gitmiş görsek belki bizede bi ışık olurdu :)kızlar size birşey ifade edeceğim ptesi sabah tartıldığımda 73 kg idim utançtan burda yazamadım 2 gündür kastım kendimi menüleri falan yazmadım ama biraz dikkat ettim haftasonu aldığım 1,7 kg bu sabah itibari ile giti 100 gr da olsa eksiye geçtim inşallah cumaya daha iyi bir rakam görürüm
Merhaba cnm inşallahMerabalar herkese
Hareketli, az kalorili, eksili bir gün olsun inşallah
benim de tecrübeyle sabit devam ettirebildiğim tek diyet kendisi. bi kere tatlısı var ya diyetin
iyi toparlamışsın kaptanım maşallahsen menü paylaşmıyor musun kaptanım ya hiç görmüyorum sanki kaptanlık forsunu mu kullanıyon yoksa
Kızımın dengeler toptan değiştiği için daha bişey yapamadım uyursa yapıcam bişeyler ayağımda sallamaktan zaten bacaklarım kas yaptı aman cuma geliyorlar iki gün de temizlik yapıcam geldiklerinde de evde adım atacak yer olmuyor zaten bakalım artık yürüyüş planım var kızıma bakar sabah ben de giderim diyorum ama ben ne zaman yeltensem kendi gidiyor zaten kızımı bırakmak istemiyorum ben şimdi de anne diyor kendisine anne dedirtirse bu güne kadar hiç kavgamız olmadı ama çok kızarım ondan kızımıyalnız bırakamam :))
Noldu kaçamak mı yaptın sen yine olmadımı sp wendicim çok umutsuz görüyorum seni hani yarış vardı noldu dün menüde yazmadın demi hadi toparlanma bakalım 2 gün kascaksın ayrıca yaza fit olcaz yazında mı diyet yapcan aa kızıyorum artık sana 5 ayda 2 kilo verilmez mi :)anaaam tüm gün bu mu matildacım?? yaaaa bende o günlere geri dönmek istiyorum ama vücudum hiç diyet modunda değil nalettüm gün bişi yemesem açlık hissetmiyodum ne güzel yaa, yaz gelsin iştahım gider o zaman benim
Kurtulduk çok şükür biliyosundur belki ama suya biraz karbonat ve tuz karıştırıp burnuna ver cnm sinüsleri temizliyor çok geçmiş olsun biranönce toparlarsın umarımmerhaba canım, hastalıklardan kurtuldunuz mu? ben başımı kaldıramıyorum resmen yaa, sinüsler dolu ağrı yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?