- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.321
Artık daha sık girebilirsin umarım.İns cnm yapmaya calisiyorum sonunda netimi aldim az once geldim eve Erenin asisini yaptirdik uyutup yemek hazirliyacagim
Ne kadar kalacaksınız canım??Ben yarin buyuk ihtimalle memlekete gidiyorum
Süper canım.Aynen devam. Spor yapabildin mi??Valla ben iki buçuk içtim galiba ikiyi geçti çoktan :)
Kızımın dengeler toptan değiştiği için daha bişey yapamadım uyursa yapıcam bişeyler ayağımda sallamaktan zaten bacaklarım kas yaptı aman cuma geliyorlar iki gün de temizlik yapıcam geldiklerinde de evde adım atacak yer olmuyor zaten bakalım artık yürüyüş planım var kızıma bakar sabah ben de giderim diyorum ama ben ne zaman yeltensem kendi gidiyor zaten kızımı bırakmak istemiyorum ben şimdi de anne diyor kendisine anne dedirtirse bu güne kadar hiç kavgamız olmadı ama çok kızarım ondan kızımıyalnız bırakamam :))Süper canım.Aynen devam. Spor yapabildin mi??
Kv gelmeden yapabildiğin kadar yap.
Saol cnm insArtık daha sık girebilirsin umarım.
Eren'e geçmiş olsun.
İki hafta sanirim ama orda daha rahat olurum tartimida goturecemNe kadar kalacaksınız canım??
Ben de tam bildirim yapabilecek misin diye soracaktım ki cevabımı almıs oldumİki hafta sanirim ama orda daha rahat olurum tartimida goturecem
sen gel tatlım azimlisin yarın bakarız kaçla izne ayrıldığınaBeni de yarindan itibaren listede sayin kaptanimtoplight
canım hayırlı olsun netin memlekete gezmeye mi tatlımİki hafta sanirim ama orda daha rahat olurum tartimida goturecem
Evet 6 ay oldu ozledim hemde annemde rahatsizdicanım hayırlı olsun netin memlekete gezmeye mi tatlım
Sağol canım.Hep birlikte olalım inşallahÇok az kalmış,
En kısa zamanda olursun inşallah canım
annene geçmiş olsun tatlımEvet 6 ay oldu ozledim hemde annemde rahatsizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?