Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yemekte sınır olmaması bakımından çok kolay diyorlar. Doyana kadar yiyorsun..
Hoşgeldin bu arada :))

aynen ebruşum aynen, gözün doyuyo öncelikle, bi de saat yok ya, beni en çok o kasıyo yaa, saat 5 oldu yememeliyim, 6 oldu yememeliyim falan çok zor :( dukan 1 porsiyonda meyve eklese tadından yenmez aslında :)

Ben yazın çok güzel içiyordum ama şimdi zorla 1 lt
,

bende bende, ılık içiyom napim :(

2 senedir buradayım. İnşallah şubata mezun olurum. :KK70::KK70:
Boyum 1.61
Kilom 56 civarı
Hedefim 55:KK72:
Ama çok zor veriyorum canım. Haftada 200-300 gram.

ebruşum beğenmiyon mu 200-300 gr mı :( ben her hafta onun 3 katı alıom ya :(

Noldu kaçamak mı yaptın sen yine olmadımı sp wendicim çok umutsuz görüyorum seni hani yarış vardı noldu dün menüde yazmadın demi hadi toparlanma bakalım 2 gün kascaksın ayrıca yaza fit olcaz yazında mı diyet yapcan aa kızıyorum artık sana 5 ayda 2 kilo verilmez mi :)

ya bana nooldu bilmiyorum canım yaa, yapamıyorum bildiğin, hakim olamıyorum nefsime, pat bişi giriveriyo ağzıma neden yiyorum bilmiyorum, acaba insülin direnci mi oluştu kilo verince medusa gibi :(

Kurtulduk çok şükür biliyosundur belki ama suya biraz karbonat ve tuz karıştırıp burnuna ver cnm sinüsleri temizliyor çok geçmiş olsun biranönce toparlarsın umarım

biliyorum da korkuyom onu yapmaya, yakıcak genzimi sanki gibi geliyo :(

ya bana nooldu bilmiyorum canım yaa, yapamıyorum bildiğin, hakim olamıyorum nefsime, pat bişi giriveriyo ağzıma neden yiyorum bilmiyorum, acaba insülin direnci mi oluştu kilo verince medusa gibi :KK43:

biliyorum da korkuyom onu yapmaya, yakıcak genzimi sanki gibi geliyo :KK43:
İnsilün direncimi bunu ancak Dr bilir bi test yaptırıver Cnm hadi biraz gayret et ama sende.seni nası gaza getircez başka biz bilemedim yani:)hadi 2 gün sık dişini belki güzel bi rakam yakalıcan
Bi çaydanlığa yap bi delikten ver ötekine akıyo zaten genzini acıtmıyo yani korkma yap çok fayda ediyo

Çok iyi toparlamışsınız ama
aynen ebrucum korktum açıkcası herkese kg vereceksin deyip kendim kg almış gelirsem diye
Kaptanım sende menülerini yazsanda o 1700 nası gitmiş görsek belki bizede bi ışık olurdu :)

Merhaba cnm inşallah
matilda cım birincisi haftasonu çok abartmıştım yani 2 gün içinde nerdeyse 2 kg ptesi salı sadece farklı yaptığım karabuğday ve yoğurt oldu öğle yemeği olarak 3-4 kaşık karabuğday ve yoğurt karışımı yedim menülerimi yazamadım çünkü şu ara deli gibi çiko hastalığı geldi ara öğün olarak ağzıma günde 1-2 madlen attım ama meyve vs yemedim çiko olduğu içinde yazmadım ama karabuğdayın ciddi ödem atıcı etkisi var

@Pdr93 tatlım altta seni gördüm nasıl gidiyor düğüne çok az kaldı 2 gün sonra gelinliğin falan nasıl oldu evi yerleştirdiniz mi gelinlikli foto istiyoruz ona göre emini,m kuğu gibi bir gelin olacaksın

aa bende merak ediyorum sinemi, 20'siydi sanırım düğünü :) @Pdr93 bekliyoruz aynen gelinlikle foto, inşallah herşey gönlüne göre olsun :)

Vayy bu çok iyi olmuş. Rakibem senin içinde iyi bi kamçı olur.

he sorma ebruşumm, bi de tutabilsem kendimi :(

wendy wendy rakibem diyete devam değil mi??
Bu sefer 59'u göreceksin inşallah:KK68::KK68:

inan bende öle çok istiyorum ki :(

Günaydın kızlar wendy wendy 60.7 güncel senin kilo kaçtı ben göremedim hadi bakalım bu 7 gidecek burdan cuma ya kadar hatta bu ay sonuna 58 olucam :rapci::rapci:

ben hala aynıyım zoeycim yaa :( senle aynıydık sen beni solladın geçtin sen bak :(

Yaa dimi Sıkıysa vermiyim bide bu kadar mı yedin diyon nası yiyim ağzıma attığım her loklamada bu aklıma geliyo :))

:KK70::KK70::KK70::KK70:

İnsilün direncimi bunu ancak Dr bilir bi test yaptırıver Cnm hadi biraz gayret et ama sende.seni nası gaza getircez başka biz bilemedim yani:)hadi 2 gün sık dişini belki güzel bi rakam yakalıcan
Bi çaydanlığa yap bi delikten ver ötekine akıyo zaten genzini acıtmıyo yani korkma yap çok fayda ediyo

annemde okyanus suyu ve onun aparatı vardı, alayım da yapayım olmazsa.

ya ben kendim insülin direnci için hesaplama var onu yapıom ama normal çıkıyo, acaba kaçırdığım bişi mi var :( of bi sorim dahiliyecilere :(

aynen ebrucum korktum açıkcası herkese kg vereceksin deyip kendim kg almış gelirsem diye

matilda cım birincisi haftasonu çok abartmıştım yani 2 gün içinde nerdeyse 2 kg ptesi salı sadece farklı yaptığım karabuğday ve yoğurt oldu öğle yemeği olarak 3-4 kaşık karabuğday ve yoğurt karışımı yedim menülerimi yazamadım çünkü şu ara deli gibi çiko hastalığı geldi ara öğün olarak ağzıma günde 1-2 madlen attım ama meyve vs yemedim çiko olduğu içinde yazmadım ama karabuğdayın ciddi ödem atıcı etkisi var
Hım ozaman karabuğday senin sırrın anladım bi denemek lazım ama olsun kaptanım sen yine yaz menüleri bizde de kaçamak var yazıyoz nolacak :)

annemde okyanus suyu ve onun aparatı vardı, alayım da yapayım olmazsa.

ya ben kendim insülin direnci için hesaplama var onu yapıom ama normal çıkıyo, acaba kaçırdığım bişi mi var :KK43: of bi sorim dahiliyecilere :KK43:
Sor cnm ama bu işi biraz da beyin yapıyo sen biraz kafayı ayarla diyet moduna hedefe kitlen diyet mod: on yap :))
2 gün tam sp bekliyorum senden meyvesiz kontrol etcem bak menüleri
Ben kaçtım okula hazırlancaz görüşürüz öpüldünüz:*

Hım ozaman karabuğday senin sırrın anladım bi denemek lazım ama olsun kaptanım sen yine yaz menüleri bizde de kaçamak var yazıyoz nolacak :)
tamam canım yazarım bir de sanırım sabahları egzergiz hocamın tavsiyesi ile zeytinyağı ve çörekotu bal karışımım yiyorum onunda etkisi olabilir
amaaan ne çenem düşmüş yine. dün 2 kuzenimin bebişinin ortak mevlüdü vardı, sabah işlerim yetişsin de erken çıkayım diye depar attım resmen :KK43: ondan hiç uğrayamadım. onun sessizliği ile de çoşmuşum bugün :KK70::KK70:
iyi olduy tatlım dün sessizliğe bürünmüştüm

kızlar yarın ufaklığı okulunda aile katılım etkinliği var onun için 20 tane küçük su şişesine ihtiyacım vardı yumurta kapıya dayanında az önce kantinden 10 tane su sişesi aldım boşaltmak için şu ana kadar 2 lt su içtim neyse bi kısmını da rakdaşlara verdim wc ye gitmekten helak oldum :KK17::KK17:

anaaam tüm gün bu mu matildacım?? yaaaa bende o günlere geri dönmek istiyorum ama vücudum hiç diyet modunda değil nalet :KK43: tüm gün bişi yemesem açlık hissetmiyodum ne güzel yaa, yaz gelsin iştahım gider o zaman benim :KK42:
Dünkü menünü de paylasmamıssın zaten :sopa:
350 tane zıplama cezası sana

Back
X