- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #228.621
2-3 hf dır buradayım ben deHalk arasında ne çenesi düşük de derler banaben takıma girdiğimden beri hiç izin kullanmamıştım ama gerçekten çok yoğun bi dönemden geçtim labı bile bıraktım derslere gömüldüm az kaçayım dedim iyi oldu.. Ama döndüm kovsalar da gitmem.. Hem kimi kovuyolarmış koskoca kaptan yardımcısıyım ben hıh Daha çok işimiz var ördekcimizi morordek doğurtucaz sonra zayıflatıcaz,ebruşumu ebrusonmez mezun edicez , robocop ayşe örtmenim medusa38 yok olma noktasına ne kadar yaklaşacak onu görücez, kaptanım toplight 35847. üniversitesinden mezun olacak :) burdakiler hepsi saf azimden oluşma bakma sen
Şaka bi tarafa ne zaman geldin bilmiyorum canım ama bizim kızların çenesi düşüktür.. şimdi sömestr filan kaçmıştır millet bi yerlere.. Biz bi ara ağlıyoduk yiteerr artık yazmayın diye2saat bakma oku oku bitiremiyodun geçmişi
Evet canim ya bende ne guzel 67 lere inmistim. Sonra kendinimi saldım hoop 84 ü gectim hemen.Döndüm tabi dönmeyip napacam mecbuuurr-vasfiye teyze coming - buralardayım artık
He ya eski rsimleri kurcaladım da gecenler de hacim kaybettim resmenyenı vesıkalık cektırdım gecenlerde annemler zıyarete geldıgınde gordu baska olmuş yüzün başka insan gibisin dediler.. kk ya 91le gırdım ama en son takıp ettıgımde +95 gördüm ondan sonra bi süre daha algımı kapatıp insanüstü yemeye devam ettim ve tartılmadım sanırım 3hanelı rakamlara ucundan el sallamısımdır o ara.. bıraz daha versem resmen vücudumun yarısını erıtmıs olucam
Moleküler biyoloji ve genetikte yüksek lisanstayım canım.İsmim de Özge bu arada memnun oldum tanıstıgıma.. katılım tarıhıne bakınca esklerdensın dıye anlıyorum yenıden hosgeldın dıyeyım o zamanbu arada kac yasındasın nerdesın neler yapıyosun tanısalım kaynasalım gel bı sarılayım sana da
Ördekcim senin şeker sonucların nasıl cıktı bu arada gördüm bıkac kere bahsetmıssın.. ıyı mısınız yavruyla??
Selam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benimunutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah
Yenı gelenler bılmez benım hayırsız yarimle bi iddiam var ondan zayıf olacaktım.. normal halınden gectım onu ama pek domuztur kendılerı o da zayıfladı..57kıloydu en son gıcık57 kılo erkek mı olur yaa kırılacak yakında
Bende esimden artikkk 7-8 kilo fazlayım kızlar.Evet bayağı azmış
Benim eşim de bundan 6 yıl önce evlendiğimizde 69 du,
Ben de 80 küsür
Kızıyordum ona ben veremiyorum
Sen al diye
Sağolsun aldı bayağı ama
Hala ben öndeyim tabi
Ya Ozgecim sorma seker yuklemesi yaptirdim persembe gunu. 1 saat sonra kan veriyosun ya sınır 140'ti benim 144 çıktı. Doktor yuksek dedi tatil dönüşü 100'luk yukleme yapip bakacaklar. Ben de bu 1 haftada muthis dikkat etmeye başladım bi sey cikmasin diye. Menu bile yazıyorum aylar sonraÖrdekcim senin şeker sonucların nasıl cıktı bu arada gördüm bıkac kere bahsetmıssın.. ıyı mısınız yavruyla??
Muhteşem bir menu ile dönmüşsünBu arada yazayım ben de menümü..Malum fi tarihinden beri yazmıyomkaptana bak kaptana nasıl yardımcıysam artık
Neyseee..
Sabah-öğle arası diyelım
taze soğanlı maydonozlu 2yumurtadan omlet
bıraz suzme peynır cay
Akşamüstü
2parca tavuk ızgara
1buyuuuk salata turplu havuclu marullu
Ara
bı avuc kabak cekırdegı
Su: 2,5 lt
Spor: 30dk dısarda yuruyus 0market bahanelı cıktım-
3mile lesli + 15 dk kadar paket program
kol karın calısıyorum 1haftadır.
Su sısesını agırlık yaptım 20x3 setlerle biceps triceps hareket tekrarları var
10x3 mekık var.. plank yapıyorum 20sn kadar arttırabıldım
squat basladı ufaktan bugun 20tane yaptım sanırım.. boyle ıste sekerler..
Ay herkescıkler de tatılde kımı etıketlesem bırı kontrol edıyo mu gorunce uyarırsınız benı
toplight morordek
Sinemmm mukemmelsinnn masallahh allah nazarlardan korusun.. uzun zamandir gordugum en guzel gelin olmussun.. peri masali gibisin.. valla instada en bastaki resmi gördüm once bastim duayi allah sen koru diye..
Cok guzel gelin olmusun.Allah nazarlardan saklasin mutluluklarMerhaba kızlar ben Şubat ayına kadar olamayacağım ama söz verdiğim gibi resim atmak istedim.
Merhaba kızlar ben Şubat ayına kadar olamayacağım ama söz verdiğim gibi resim atmak istedim.
Beni unutmuşsun aşk olsunBu arada bir suredir menu yazmayanlar var gozumden kacti sanmayiiinn
Gokce29 canim bak listeye girmek istiyorsun o yuzden yaz bence menulerini
ebrusonmez sen de kv yanında diye salma sakın kacamakli da olsa yaz ceza verelim gerekirse :)
T TopaLsoLucaNn canim sen nasil oldun nerelerdesin? Daha iyisindir umarim
Baska gozumden kacan var mi bilemedim..
wendy sen naptın bakim biz kaç kişiydik geçen hafta yarışa girdik hatırlamıyorum ya hepimiz yollarda mı kaldık ne ben kaçırdım bir yazsanıza
Sen menu yaziyosun ya sadece dun mu ne yazmadin. O dediklerim bayadir yazmiyolar sanki :)Beni unutmuşsun aşk olsun
Diyeti bozanların çoğu, o diyete bitmiş gözüyle bakar. Oysa her şeyin başladığı nokta orası. Asıl beceri devam etmekte.
Diyet yaparken, verdiğiniz her kilo size nasıl motivasyon sağlıyorsa, diyet listeniz dışındaki bir şeylerden atıştırıp diyeti bozmanız da o kadar cesaretinizi kırar. Diyet yapan hemen herkesin yaşadığı bir durumdur bu. Sonucu ise vicdan azabı, suçluluk duygusu ve kendiniz ile iradesizliğinize karşı hissettiğiniz öfkedir. Ve ardından şu düşünce beyninize çöreklenmeye başlar: "Ne yararı var ki?"
Tüm bunlar tanıdık geldi mi?
Diyeti bozmaktan kaynaklanan, kendinize yönelttiğiniz eleştirel duyguları daha da genişletip anlatmak mümkün, ama sanırım neden bahsettiğimi hepimiz biliyoruz. Sorunun anahtarı ise gene sizde, düşünme biçiminizi değiştirebilmenizde.
Diyet yapmaya bir oyun gibi bakabiliriz. Bazıları oyunu kazanç ve yenilgileriyle kabul ederken, bazıları için kaybetmek dayanılmazdır. Kaybedince de surat asıp bir kenara çekilip oyunu bırakırlar. Oysa kilo verme oyununda durum biraz daha farklıdır. Bir diyet programı uygularken, diyet listenizin dışına çıkıp, yememeniz gereken şeyleri yemek, mutlak bir son değildir ve kaybetmeyi getirmez. Ama tabii eğer hatanızı fark ettiğiniz yerde durmayı bilirseniz.
İşte size bir örnek: 3 haftadır diyet uyguluyorsunuz ve fevkalade bir başarı göstererek diyet listenizi harfiyen uyguladınız. Kendinizle gurur duyuyorsunuz ve harika hissediyorsunuz. Daha sonra arkadaşınızın doğum günü partisine gidiyorsunuz ve bir bardak şarap içiyorsunuz. Daha ne olduğunun farkına bile varamadan, yanınıza birisi gelip kanape tabağını burnunuzun dibine sokuyor ve o lezzetli şeylerden mutlaka denemeniz gerektiğini 100 kere tekrar ettikten sonra, kanapeleri ağzınıza tıkmaya başlıyor. Böylece daha 'Mutlu yıllar sana' diye şarkıyı söylemeye başlayamadan, kendinizi 4000 kaloriyi mideye indirmiş bir halde buluyorsunuz. 3 haftadır göz ucuyla bile bakmadığınız tatlılar, tuzlular ve pastalar sindirim sisteminizde eğlenceli ve mutlu bir yolculuğa çoktan çıkmış bulunuyorlar.
Bu esnada çoğumuz bu durumun nerede sonlanacağını düşünür. Aslında bu, tam da her şeyin başladığı noktadır. Öncelikle elde tutulur gerçekleri bir gözden geçirelim: Diyetiniz gerçekten de çok büyük bir yara mı aldı? Pek sayılmaz. Belki yarım ya da bir kilo aldınız. Ama bu, şimdiye kadarki başarınızın yanında fazla bir şey sayılmaz. Kaldı ki, yarım ya da bir kilo vermek sizin için problem değil. Daha kendiniz fark bile edemeden verirsiniz o yarım kiloyu.
Eee o zaman sorun ne?
Sorun ne yaptığımız değil, ona yüklediğimiz anlam. Onca çaba harcadıktan sonra, böyle bir kaçamak yaptığımız için kendimize o kadar kızıyoruz ki, kafamızın içinde düşünceler yıldırım hızıyla akıp gitmeye başlıyor. "İradesiz!" diyoruz kendimize. "Asla başaramayacaksın, hep ama hep şişko kalacaksın." Bunları düşündükçe daha da negatif oluyoruz, daha da aşağılıyoruz kendimizi. Buna çözüm olarak da diyete son vermeyi buluyoruz.
Oysa kaldığımız yerden devam edebilsek. Yapmamanız gereken bir şey yaptınız. Olsun. Tüm hayatınızı çöpe atıyor musunuz? Atmadığınıza göre, diyetinizi niçin bırakasınız ki? Unutmayın, oyunu kazanmanın yolu devam etmekten geçer, bırakırsanız tüm kazanma şansınızı boşa harcamış olursunuz.
Alıntı
Oluyor malesef benimki 55'diSelam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benimunutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah
Yenı gelenler bılmez benım hayırsız yarimle bi iddiam var ondan zayıf olacaktım.. normal halınden gectım onu ama pek domuztur kendılerı o da zayıfladı..57kıloydu en son gıcık57 kılo erkek mı olur yaa kırılacak yakında
Olsun bende spor yapamıyorum bu ara ama kaçamadım da olduğu halde aman ne de olsa bugün lokum yedim az daha yiyiyeyim demiyorum hem çok kilon yok ki yavaş ver ama yaza fit ol cuma düğünümüz var bir kilo versem çok iyi olacak 59 olmayı çok istiyorum yani ucundan bile olsa hayatımda bşr kere indiğim beşli rakamları görmek çok iyi gelicekAman ben bişi yapamıom zoeycim, yarışta sen ben Matilda vardı işte, ben diyeti yapamadım ki düzgüncespor yapamayınca diyette yapamıyorum, öle kendi halime takılıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?